• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازدید خودکار 24 ساعته ........... با پرداخت درآمد عالی و سریع 6 ساعته به کارت شتاب

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
سلام دوستان سایت زیر عالیه و سرعت فوق العاده ای در پرداخت درآمد داره . درآمد من یه ساعته پرداخت شد . شما کار خاصی انجام نمیدید و با باز گذاشتن سایت در فایر فاکس به صورت خودکار درآمد دارین . بهترین حالت ارتقا به سطح کاربری طلایی هست که 4 روزه پولتون با کار خوب برمیگرده . خلاصه مناسب افرادیه که بیشتر ساعات روز در اینترنت هستند .

لینک ثبت نام

http://www.98bazdid.ir/?refer=vooroojack1989

هزینه هر بازدید از سایت شما: 10 ریال
پورسانت کاربر برنزی به ازای هر بازدید : 2 ریال
پورسانت کاربر نقره ای به ازای هر بازدید : 4 ریال
پورسانت کاربر طلایی به ازای هر بازدید : 8 ریال
پورسانت شما به ازای هر بازدید زیرمجموعه : 10 درصد از پورسانت سطح کاربری خود شما
هزینه فعال سازی زیرمجموعه گیری - همیشگی : 120000 ریال
هزینه سطح کاربری نقره ای - ماهیانه : 100000 ریال
هزینه سطح کاربری طلایی - ماهیانه : 140000 ریال

Last edited:

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
بله 10000 تومن هست . من امروز اولین برداشت رو داشتم 20000 تومن . که یک ساعته پرداخت شد .

دوستان هر سوالی داشتین در خدمتم .

ممنون
چند ساعت کار کردین تا این 20000 تومن رو کسب کردید؟

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
ممنون
چند ساعت کار کردین تا این 20000 تومن رو کسب کردید؟

من اینترنت زیاد کار میکنم . ولی واسه این سایت من کار خاصی انجام نمیدم فقط صفحه کسب درآمد رو باز میکنم و تمام . میتونید صفحه کسب درآمد رو باز بزارید و برید به کارهاتون برسید . مشکلی پیش نمیاد و درآمد کسب میکنید .

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
من اینترنت زیاد کار میکنم . ولی واسه این سایت من کار خاصی انجام نمیدم فقط صفحه کسب درآمد رو باز میکنم و تمام . میتونید صفحه کسب درآمد رو باز بزارید و برید به کارهاتون برسید . مشکلی پیش نمیاد و درآمد کسب میکنید .

8 ریال یعنی چند تومان؟

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
8 ریال یعنی چند تومان؟

هر 20 ثانیه 8 ریال . شما روزی اگه سیستمتون 10 ساعت روشن باشه راحت ماهی 50 تومن درآمد دارین . من هشت روزه عضو شدم سه چهار روز زیاد کار نکردم 20000 نومن درآمد داشتم .

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
هر 20 ثانیه 8 ریال . شما روزی اگه سیستمتون 10 ساعت روشن باشه راحت ماهی 50 تومن درآمد دارین . من هشت روزه عضو شدم سه چهار روز زیاد کار نکردم 20000 نومن درآمد داشتم .

به نظرم ارزش نداره استهلاک سیستم و هزینه برق خیلی بیشتر از اینا میشه 100 برابر به نفع سایت هست
اتفاقا یه یوزر دارم 600 تومن دارمد هر کی خواست بهش میدم

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
به نظرم ارزش نداره استهلاک سیستم و هزینه برق خیلی بیشتر از اینا میشه 100 برابر به نفع سایت هست
اتفاقا یه یوزر دارم 600 تومن دارمد هر کی خواست بهش میدم

من در روز زیاد با اینترنت سرو کار دارم و به نظر من ارزش داره . چون ماهی 10 تومن پول اینترنت میدم . و ماهی راحت 90 تومن میتونم درآمد داشته باشم . برای منی که زیاد اینترنت میام صرف میکنه . در ضمن دوستان که زیاد اینترنت کار ندارن میتونن صفحه کسب درآمد رو باز بذارن و کسب درآمد کنن . مانیتور خاموش بشه ولی سیستم روشن باشه بازم کسب درآمد میکنید .

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
حاجیکس اینترنتت چیه ماهی 10 تومن؟
بعدش یه مشکل دیگه داره مدام قطع میشه نمیشه همش پای سیستم نباشیم باید همش صفحه رو ریفرش کرد تا دوباره کسب درآمد کرد

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
حاجیکس اینترنتت چیه ماهی 10 تومن؟
بعدش یه مشکل دیگه داره مدام قطع میشه نمیشه همش پای سیستم نباشیم باید همش صفحه رو ریفرش کرد تا دوباره کسب درآمد کرد

من 128 نامحدود دارم سه ماهه 35 تومن میدم . این سایت یه مزیت داره که قطع نمیشه . شاید مثلا دو روز یه بار امروز اصلا قطع نشده . ولی انصافا سایتش عالیه از نظر بارگذاری و سرعت پرداخت .

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141
من 128 نامحدود دارم سه ماهه 35 تومن میدم . این سایت یه مزیت داره که قطع نمیشه . شاید مثلا دو روز یه بار امروز اصلا قطع نشده . ولی انصافا سایتش عالیه از نظر بارگذاری و سرعت پرداخت .

کدوم شرکت اینترنت نامحدود میده ماهی 10تومن؟
بعدش نگفتین 2 ریال یعنی چند تومان؟

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
کدوم شرکت اینترنت نامحدود میده ماهی 10تومن؟
بعدش نگفتین 2 ریال یعنی چند تومان؟

همارا . سرعتش هم خوبه . داداش گیر دادی ها :D 2 ریال یعنی 0.2 تومن . شما هر 20 ثانیه مثلا 2 ریال درآمد داری هر 10 دقیقه میشه 60 ریال یعنی 6 تومن .

اچ آی وی مثبت

Registered User
لایک‌ها
141

ho3in(^_^)

Registered User
لایک‌ها
135
دوستان من بشدت این سایتو تایید میکنم و خودم در 28 روز حدود 68 تا حالا کار کردم.60 هم برداشتی داشتم.همین امروز 20 ت سه سوت برام واریز کردن.دمشون گرم.
در ضمن کسی از سایت 4ال بازدید برداشتی داشته ؟؟ الان 10 روزه درخواست دادم ولی انگار نه انگار نمیخوان واریز کنن!!!موجودیم هم حدود 60ت هست..چیکار کنم بنظر شما هرچی تیکت میزنم دیگه جواب نمیدن فقط همون اول جواب دادن..!!!!

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان من بشدت این سایتو تایید میکنم و خودم در 28 روز حدود 68 تا حالا کار کردم.60 هم برداشتی داشتم.همین امروز 20 ت سه سوت برام واریز کردن.دمشون گرم.
در ضمن کسی از سایت 4ال بازدید برداشتی داشته ؟؟ الان 10 روزه درخواست دادم ولی انگار نه انگار نمیخوان واریز کنن!!!موجودیم هم حدود 60ت هست..چیکار کنم بنظر شما هرچی تیکت میزنم دیگه جواب نمیدن فقط همون اول جواب دادن..!!!!

ممنون دوست عزیز واقعا سایت خوبیه
لینک ثبت نام

http://www.98bazdid.ir/?refer=vooroojack1989

vooroojack1989

Registered User
لایک‌ها
81

منم واسه فورال 4 ماهه منتظرم تا پرداخت کنن

بالا