• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره (خرید، مقایسه، فنی...)

÷

• Total voters
    52

birah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان

الان یکی از آشنایان یک شرکتی به اسم راهنورد رو به ما معرفی کرد

نمی دونم میگه ماشین و تا 40 و 50 میلیون ارزونتر میده

و یه شرکت دیگه به اسم نام آوران گلستان که اونم تا حدودی ( البته نه به اندازه 40 - 50 میلیون ) ماشینو ارزونتر وارد می کنه

آیا اعتباری به این شرکت ها هست ؟!!!

peyman1989

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز من 405 دارم ، ولی وی خوام یه خودرو خوب و تجربه کنم ، فکر نکن من از این مرفه های بی درد و این چرت و پرتام ، برای تمام این پول زحمت کشیدم

آقا فکرهاتو بکن، ماشينا مختلف رو برسي کن ، تصميم که گرفتي يا جايي که بين دو سه گزينه موندي در آخر به پيام به من بده تا با يه نفر که کارش اينه برات صحبت کنم،هم از نظر انتخاب نهايي که مناسب هست يا نه،هم از نظر قيمت تمام شده که ميگه زير قيمت همه جا در مياد،شما با اين شرکتا تماس بگير قيمت ها رو برسي کن تا من به اين شخص معرفي کنم شما رو،قيمت اين آقا رو هم داشته باشي ضرر نداره

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

birah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا فکرهاتو بکن، ماشينا مختلف رو برسي کن ، تصميم که گرفتي يا جايي که بين دو سه گزينه موندي در آخر به پيام به من بده تا با يه نفر که کارش اينه برات صحبت کنم،هم از نظر انتخاب نهايي که مناسب هست يا نه،هم از نظر قيمت تمام شده که ميگه زير قيمت همه جا در مياد،شما با اين شرکتا تماس بگير قيمت ها رو برسي کن تا من به اين شخص معرفي کنم شما رو،قيمت اين آقا رو هم داشته باشي ضرر نداره

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2

سلام پیمان عزیز حتما

طی چند روز اینده من باهاتون تماس می گیرم ، با تشکر

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
200 ملیون پول حروم کنی واسه ماشینی که داری 7 برابر قیمت اصلی میخریش ؟ کمک به باج خورها ؟
من جات بودم یه ماشین کلاسیک امریکایی میخریدم با 50 ملیون کلاس و ابهتش از این کره ایها خیلی بیشتره تازه اینطوری به باج خورها هم باج نمیدی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,853
قدیمیها برای اینکه ماشین صبحا زود روشن بشه یه ترفند میزدن زیر کارتل یه لامپ 100 وات روشن میذاشتن تا موتور گرم باشه

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
دوست گلم چندتا نکته ميم شايد به کارت اومد

شما تنها انتظارى که گفتى از ماشين دارى آپشن هست پس از نظر من ام جى بگير چون تو رنج قيمتش اپشنهاي خيلى زيادى داره

نکته بعد ماشين قيمت بالا افت قيمت زياد داره به هيچ عنوان صفر نخر چون تو 1سال 20-30 ميليون افت داره

صبر کن بعد عيد مدل 2012 بخر 1سال کارکرده ولى 30 زير صفر تازه ميتونى در حد صفر راحت پيدا کنى چون ماشين سنگين قيمت معمولا کم کاره

ضمننا خدمتت بگم نصف پورشه هاى وارداتى ايران کارکرده المانى هستند زمينى ميان ترکيه تو يه جاى بخصوص رفرش ميشن
پس تا وقتى دلچرکين نباشى و ماشين مثل صفر باشه هيچ فرقى نداره

ماشين وارداتى اصلا و ابدا گرون نميشه دولت قرار بوده 5سال پيش تعرفه رو 0 کنه اصلا نميتونه 12% گرون کنه (مگر بالاى 2500cc)

ولى در کل اگه در کنار اپشن سوارى خوب و کلاس هم برات مهمه benz c200 compersor الان حدود 190 هست

شما بنز سوار ميشى ماشينى که همه دنيا ميشناسن و به عنوان ماشين تشريفات استفاده ميشه,قطعات اصليش اصطحلاکش بالاى 10ساله حداقل و ......

کلا به جاى شما بودم اصلا سمت صفر و کره اى نميرفتم , بنز و بى ام و 1سال کارکرد در حد صفر ميخريدم

اگرم نه هوندا اکورد و سيويک 2013 به تازگى داره وارد ميشه بين 90-120 ماشين ژاپنى که ديگه واسه نوه و نتيجت هم ميمونه ,ضمننا چون هنوز تو بازار جا نيوفتاده قيمتش پايينه 100% تا يه مدت ديگه 150 رو ميزنه

در رابطه با ماشينهاى وارداتى شرکتهاى ديگه ,نمايندگى رسمى قرار نيست بهشون سرويس بده اما فک نکنم از پول بدشون بياد و با هزينه بالاتر کارت رو راه ميندازن

شرکتهاى وارداتى ارزونتر به کنار ,من شخص ميشناسم خيلى بيشتر از 50-60 ارزونتر ميفروشه

اصلا خود شما با کمى دوندگى و سيبيل چرب کردن ميتونيد مجوز وارد کردن 1دستگاه رو بگيريد ,البته اونايى که نمايندگى دارن مثل کيا و هيوندا سخته ولى هوندا و ... راحته

اميدوارم کمک کرده باشم

sent from my iphone 5s using tapatalk 2

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
قیمت بازار که 143 هست مال پارس خودرو ولی یه تحقیقی بکنید که کدوم از این اپشنا رو داره یا نداره.

Sent from my iPad using Tapatalk

143 قیمت کدوم مدلشه ؟ 2012 کارکرده الان چنده ؟ تحریک شدم بگیرم :)

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125

شما تنها انتظارى که گفتى از ماشين دارى آپشن هست پس از نظر من ام جى بگير چون تو رنج قيمتش اپشنهاي خيلى زيادى داره

نکته بعد ماشين قيمت بالا افت قيمت زياد داره به هيچ عنوان صفر نخر چون تو 1سال 20-30 ميليون افت داره

صبر کن بعد عيد مدل 2012 بخر 1سال کارکرده ولى 30 زير صفر تازه ميتونى در حد صفر راحت پيدا کنى چون ماشين سنگين قيمت معمولا کم کاره

ضمننا خدمتت بگم نصف پورشه هاى وارداتى ايران کارکرده المانى هستند زمينى ميان ترکيه تو يه جاى بخصوص رفرش ميشن

ماشين وارداتى اصلا و ابدا گرون نميشه دولت قرار بوده 5سال پيش تعرفه رو 0 کنه اصلا نميتونه 12% گرون کنه (مگر بالاى 2500cc)

ولى در کل اگه در کنار اپشن سوارى خوب و کلاس هم برات مهمه benz c200 compersor الان حدود 190 هست

شما بنز سوار ميشى ماشينى که همه دنيا ميشناسن و به عنوان ماشين تشريفات استفاده ميشه,قطعات اصليش اصطحلاکش بالاى 10ساله حداقل و ......

کلا به جاى شما بودم اصلا سمت صفر و کره اى نميرفتم , بنز و بى ام و 1سال کارکرد در حد صفر ميخريدم

اگرم نه هوندا اکورد و سيويک 2013 به تازگى داره وارد ميشه بين 90-120 ماشين ژاپنى که ديگه واسه نوه و نتيجت هم ميمونه ,ضمننا چون هنوز تو بازار جا نيوفتاده قيمتش پايينه 100% تا يه مدت ديگه 150 رو ميزنه

در رابطه با ماشينهاى وارداتى شرکتهاى ديگه ,نمايندگى رسمى قرار نيست بهشون سرويس بده اما فک نکنم از پول بدشون بياد و با هزينه بالاتر کارت رو راه ميندازن

شرکتهاى وارداتى ارزونتر به کنار ,من شخص ميشناسم خيلى بيشتر از 50-60 ارزونتر ميفروشه

اصلا خود شما با کمى دوندگى و سيبيل چرب کردن ميتونيد مجوز وارد کردن 1دستگاه رو بگيريد ,البته اونايى که نمايندگى دارن مثل کيا و هيوندا سخته ولى هوندا و ... راحته

اميدوارم کمک کرده باشم

البته بگم دوست عزیز بنزی که واسه تشریفات استفاده میشه فقط کلاس s هست که صفر زیر ۵۰۰ میلیون گیر نمیاد بعضا کلاس سی هم استفاده میشه که همونم تقریبا زیر ۳۰۰ گیر نمیاد. کلا هر چی شما بیشتر پول بدی کیفیت و امکانات بیشتری میگیری. پس اگه بنز ۱۹۰ میلیونی کیفیت یک میلساردی رو داشته باشه که چه لزومی داره کسی بره کلاس تس بگیره؟ اصلا چه لزومی داره تولید کنه!

ahmadhmzv

Registered User
لایک‌ها
125

این قیمت مونتاژ داخل هست. که پارس خودرو مونتاژ میکنه که مطمعن نیستم همین اپشنایی که گفتم رو داشته باشه.
وارداتی هم باید بگردین کم گیر میاد ولی خب گیر میاد قیمتش هم 2009 دیدم گرفتن ۱۳۵ البته اپشناش یکم کمتر بود.

birah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این قیمت مونتاژ داخل هست. که پارس خودرو مونتاژ میکنه که مطمعن نیستم همین اپشنایی که گفتم رو داشته باشه.
وارداتی هم باید بگردین کم گیر میاد ولی خب گیر میاد قیمتش هم 2009 دیدم گرفتن ۱۳۵ البته اپشناش یکم کمتر بود.

کلا گیر نمیاد
زنگ زدم یه شرکت وارد کننده ، گفت اصلا اسم نیسان تیانا و ماکسیما وارداتی و نیار ، اگرم هست مال 2009 و 2010 هست که به شخصه ترجیح می دم مدل جدید ترشو بگیرم

birah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

اميدوارم کمک کرده باشم

در مورد ام جی چون یکی از دوستام داشته ، در یک کلمه = مزخرف ( طبق گفته ها اپشن های اون طی یکی دو سال کارکرد مفید داره ) !!!!!!

در مورد بنر و بی ام و که فرمودید واقعا برام مهمه ماشینی که می گیرم خرج ماهیانش زیاد نباشه که البته فکر کنم این دو برند برای من که تو شهرستان زندگی می کنم خیلی هزینه ی گزافی در بیاد

در مورد خودرو های ژاپنی که گفتی باید بگم طی review هایی که خوندم ، دیگه کیا خودرو هایی رقابتی و حتی بالاتر از برندای ژاپنی می زنه نمونش ceed که حتی top gear هم مورد بررسی قرارش داد و تحسینش کرده

در مورد شخص که فرمودین بهتون پیام خصوصی می دم ولی منو بسیار جدی نسبت به خودروهای با اپشن کم که ار کمپانی خریداری می شه و تو دبی بهش اپشن اضافه می شه ، اخطار دادن و گفتن چند میلیون کمتر و فدا کیفیت و اصالت خودرو نکن

birah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

تقریبا اپشناش مساوی صفر در مقابل اونچیزی که شما فرمودید

birah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
البته بگم دوست عزیز بنزی که واسه تشریفات استفاده میشه فقط کلاس s هست که صفر زیر ۵۰۰ میلیون گیر نمیاد بعضا کلاس سی هم استفاده میشه که همونم تقریبا زیر ۳۰۰ گیر نمیاد. کلا هر چی شما بیشتر پول بدی کیفیت و امکانات بیشتری میگیری. پس اگه بنز ۱۹۰ میلیونی کیفیت یک میلساردی رو داشته باشه که چه لزومی داره کسی بره کلاس تس بگیره؟ اصلا چه لزومی داره تولید کنه!

دقیقا حرفتونو تایید می کنم
مرسی

birah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

همشهری سلام داداش

تیانا تو خودرو های داخلی از همه لحاط عالیه ولی خیلی از اپشناش حذف شده
یا علی

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
در مورد ام جی چون یکی از دوستام داشته ، در یک کلمه = مزخرف ( طبق گفته ها اپشن های اون طی یکی دو سال کارکرد مفید داره ) !!!!!!

در مورد بنر و بی ام و که فرمودید واقعا برام مهمه ماشینی که می گیرم خرج ماهیانش زیاد نباشه که البته فکر کنم این دو برند برای من که تو شهرستان زندگی می کنم خیلی هزینه ی گزافی در بیاد

در مورد خودرو های ژاپنی که گفتی باید بگم طی review هایی که خوندم ، دیگه کیا خودرو هایی رقابتی و حتی بالاتر از برندای ژاپنی می زنه نمونش ceed که حتی top gear هم مورد بررسی قرارش داد و تحسینش کرده

در مورد شخص که فرمودین بهتون پیام خصوصی می دم ولی منو بسیار جدی نسبت به خودروهای با اپشن کم که ار کمپانی خریداری می شه و تو دبی بهش اپشن اضافه می شه ، اخطار دادن و گفتن چند میلیون کمتر و فدا کیفیت و اصالت خودرو نکن

اولا در پاسخ اون دوستمون ,من منظورم اين نبود ماشين سغير امريکارو بخر منظورم کلاس کلى اين برند بود کخ تو کل دنيا شناخته شده هست

در پاسخ خود شما,کاملا اشتباه فکر ميکنى بنز اصطحلاک قطعات اصليش بالاى 10سال هست شما اگه صفر بخرى تا 10 سال خوب نگه دارى فقط روغن و فيلتر و لنت بايد عوض کنى همين

ام جى رو هم خودم شنيدم واقعا مسخره هست ولى تنها نکته مثبتش آپشنهاى زياد و متنوعش هست

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
نظرم اینه که 151 بگیر خیلی عالیه فول امکانات

GNOME

Registered User
لایک‌ها
569
ما از دار دنیا یه دوچرخه داشتیم که اجبارا فروختمش و الان پیاده شدم
خوشبحالت 200 میدی واسه ماشین