دوست گلم چندتا نکته ميم شايد به کارت اومد
شما تنها انتظارى که گفتى از ماشين دارى آپشن هست پس از نظر من ام جى بگير چون تو رنج قيمتش اپشنهاي خيلى زيادى داره
نکته بعد ماشين قيمت بالا افت قيمت زياد داره به هيچ عنوان صفر نخر چون تو 1سال 20-30 ميليون افت داره
صبر کن بعد عيد مدل 2012 بخر 1سال کارکرده ولى 30 زير صفر تازه ميتونى در حد صفر راحت پيدا کنى چون ماشين سنگين قيمت معمولا کم کاره
ضمننا خدمتت بگم نصف پورشه هاى وارداتى ايران کارکرده المانى هستند زمينى ميان ترکيه تو يه جاى بخصوص رفرش ميشن
پس تا وقتى دلچرکين نباشى و ماشين مثل صفر باشه هيچ فرقى نداره
ماشين وارداتى اصلا و ابدا گرون نميشه دولت قرار بوده 5سال پيش تعرفه رو 0 کنه اصلا نميتونه 12% گرون کنه (مگر بالاى 2500cc)
ولى در کل اگه در کنار اپشن سوارى خوب و کلاس هم برات مهمه benz c200 compersor الان حدود 190 هست
شما بنز سوار ميشى ماشينى که همه دنيا ميشناسن و به عنوان ماشين تشريفات استفاده ميشه,قطعات اصليش اصطحلاکش بالاى 10ساله حداقل و ......
کلا به جاى شما بودم اصلا سمت صفر و کره اى نميرفتم , بنز و بى ام و 1سال کارکرد در حد صفر ميخريدم
اگرم نه هوندا اکورد و سيويک 2013 به تازگى داره وارد ميشه بين 90-120 ماشين ژاپنى که ديگه واسه نوه و نتيجت هم ميمونه ,ضمننا چون هنوز تو بازار جا نيوفتاده قيمتش پايينه 100% تا يه مدت ديگه 150 رو ميزنه
در رابطه با ماشينهاى وارداتى شرکتهاى ديگه ,نمايندگى رسمى قرار نيست بهشون سرويس بده اما فک نکنم از پول بدشون بياد و با هزينه بالاتر کارت رو راه ميندازن
شرکتهاى وارداتى ارزونتر به کنار ,من شخص ميشناسم خيلى بيشتر از 50-60 ارزونتر ميفروشه
اصلا خود شما با کمى دوندگى و سيبيل چرب کردن ميتونيد مجوز وارد کردن 1دستگاه رو بگيريد ,البته اونايى که نمايندگى دارن مثل کيا و هيوندا سخته ولى هوندا و ... راحته
اميدوارم کمک کرده باشم
sent from my iphone 5s using tapatalk 2