• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در رابطه با گذارندن دوره های آموزشی شبکه

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
دوست عزیز دوره های مایکروسافت رو اگر انگلیسی واردی خودت بخون
توی کلاسها با vm ware کار میکنن شما هم همین کار رو انجام بده...
برای سیسکو هم شبیه سازها اینقدر قوی هستن که شما هیچ مشکلی برات پیش نمیاد

یکی از اساتید بنده که شهرستان هستند
مدرک تمامی دوره های میکروتیک رو دارند و برای دوره های میکروتیک تهران امده اند و برای مایکروسافت خودشون مطالعه کردند...

داداش اون استادتون خیلی مخ بوده. اما آیا الان با توجه به اون دانشی که خودش کسبیده تونسته تو بازار کار شبکه کار واقعی کنه یا فقط استاد شده؟

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
شبکه احتیاجی به خر خونی نداره . . . باید به روز باشی و کار کرده باشی تا دستت راه بیفته. . . من هم کار شبکه می کنم هم کار گرافیک و انیمیشن ... سرفصل ها که همین عزیز جان - با سایبرتک هم آشنا هستم با کهکشان هم آشنا هستم
اصرار خاصی به مجتمع فنی ندارم - من مدارکم مال 2009 هست و اوایل 2010 چندین سال پیش خوندم و گرفتم ...اون موقع از همه بهتر بود ...

ببین عزیز شما بهتر هست Network+ رو بخونی و بعدش شروع کنی course های microsoft رو چند تا که رفتی جلو ...یه CCNA هم بخون ...اون موقع می فهمی چی به چیه

درآمد Cisco کار بیشتر هست به صورت overall اما کارش و امتحاناش و مطالبشم هم به مراتب سخت تر هست و امکان گرفتن مدارکش در ایران هم نیست ( مدارک international منظورم هست )

به نظر من بعد از Network+ یه ضرب بری CCNA جا میزنی ...این نظر من

و به عنوان کسی که نرم افزار خونده و IT کار هست بهت می گم : دوست عزیز اگه فک می کنی 10 تا course بگذرونی میری میترکونی تا آخر عمرت این خبرها نیست

باید با تکنولوژی بری جلو ...همیشه Update باشی...2003 میشه 2008 بعدش میشه 2012 و برو بالا ...باید up باشی وگرنه تو بازار کار به مشکل میخوری عزیز

این ایراد IT کار ها هست .

ببین این تو هر کاری هست. هر که فیل خواهد جور هندوستان کشد. عزیز ممنون از اینکه پاسخ دادی اما خودت متوجه هستی که تو حرفت تناقضه؟ آخه اگه من کارکرده در این حیطه می بودم که دیگه احتیاجی به گذران این دوره ها نداشتم. درسته که علاقه هم دارم ولی مهم تر اینه تو بازار شبکه از طریق گذران این دوره ها یه کاری برای خودم دست و پا کنم. مگه امکان داره کسی بدون گذران این دوره ها کار شبکه کنه؟ منظور من هم از خرخونی همین آپدیت بودن بود. به خدا اینقدر نظرات متفاوت از این و آن می شنوم که گرگیجه گرفتم چه کنم. شما که میفرمایی با 10 کورس نمیشه کاری کرد، خب میشه بفرمایید بنده چی کار باید بکنم؟ منی که نه پارتی دارم نه آشنا تو این کار؟

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49
دوست عزیز
استاد بنده الان فقط 300 میلیون از مخابرات استان طلبکاره و شرکت طراحی و اجرا و نگهداری شبکه دارن ایشون

ببین عزیز هر جایی مقتضیات خاص خودش رو داره
شما برو توی چندتا شرکت و بپرس از بازار کار
الان راه اندازی شبکه و اجرا درامد بیشتری داره تا پشتیبانی...
این برمیگرده به همون موضوعی که هرکی شبکه اجرا کنه ، خودش هم پشتیبانیش رو اوکی میکنی چون اداره یا شرکتها حوصله طرف بودن با چند نفر رو ندارن و میخام همه کارشون رو یک نف انجام بده و با همون یک نف در ارتباط باشن...

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
البته باید این رو هم بگم که رفیقم که کار شبکه چند تا شرکت دستشه یه جورایی تجربی یاد گرفته و حالا میخواد با من این کلاسا رو بگذرونه. پس میشه فهمید که پارتی هم نقش اساسی در این امر داره.

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49
البته باید این رو هم بگم که رفیقم که کار شبکه چند تا شرکت دستشه یه جورایی تجربی یاد گرفته و حالا میخواد با من این کلاسا رو بگذرونه. پس میشه فهمید که پارتی هم نقش اساسی در این امر داره.

بله عزیز صد در صد
پول و پارتی تاثیر گذار هستند...
کسی رو میشناسم که نمیدونه هارد کامپیوتر چیه اما قسمتی از شبکه شرکت مس رو انجام داده که البته قسمت کوچک نه...!!!!

poorya0014

Registered User
لایک‌ها
200
بله عزیز صد در صد
پول و پارتی تاثیر گذار هستند...
کسی رو میشناسم که نمیدونه هارد کامپیوتر چیه اما قسمتی از شبکه شرکت مس رو انجام داده که البته قسمت کوچک نه...!!!!

خب چه اشکال داره داداش . آدما چه طور پارتی پیدا می کنن با دوست شدن با دیگران و گسترش ارتباطات. ما میشیم پارتی هم خوبه؟ اگه سال دیگه نرفتم و تونستم تو اینجا کار نون و آب داری پیدا کنم به بچه های انجمن هم اکی میدم. البته اونور هم وضع همینه. آشنا تو یه جا داشته باشی خیلی به دردت می خوره.

cyrus0090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی دوست عزیز خیلی توضیحاتت کامل بود خیلی استفاده کردم
با سرور های لینوکسی تا حدی آشنایی دارم ولی میکروتیک رو اگر بتونین برام باز کنین ممنون میشم

cyrus0090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان عزیز
شبکه دو بعد داره
یکی سخت افزاری و یکی نرم افزاری...
شما با خوندن network+ نمیتونین توانایی انتخاب بین این دو مورد رو پیدا کنید...
شروع هر کدوم از این موارد سلیقه ای هست...
برای سخت افزار شبکه شرکت cisco هست که دوره پایه اش ccna هست و دوره به نسبت مشکلیه...
کمی گیج کننده و سخت به نظر میاد.
با این ccna شما به جایی نمیرسید
باید برید مرحله بالا دوره های ccna route و ccna switch
اون موقع شما کمی با بستر نیمه حرفه ای سیسکو اشنا میشید...

دوره بعدی سخت افزاری و نرم افزاری شبکه که این روزها جا پیدا کرده البته نه این روزهااا میکروتیک هست..
دوره بسیار کارامد و قدرتمند...
همه فن حریف..

بعد نرم افزاری شرکت مایکروسافت هست...
شما دوره های مایکروسافت رو میرید و میتونید نگه داری شبکه ها رو بر عهده بگیرید..
دوره ها به نسبت اسان هستند چون سیاست مایکروسافت کلیکی هست!!!
اسان هست ولی طیف گسترده ای مطالب و مفهومات وجود داره...

البته در انتخاب بعد شبکه باید به بازار کار هم توجه کنید
الان توی ایران سیسکو کم استفاده میشه
مایکروسافت کم استفاده میشه

همه با میکروتیک و سرور لینوکسی فعالیت میکنند
اگر کار در ایران مهم هست که میکروتیک و لینوکس برید..
اگر در خارج از ایران ... که در این صورت باید بازار اونجا رو بشناسید و بعد انتخاب کنید

مورد دیگری که هست اینه که اون شرکتی که نصب شبکه رو بر عهده میگیره قطعا بستری رو ایجاد میکنه که نگهداری شبکه رو هم بدست بگیره....!!!!!
یعنی شما باید همه دوره ها رو برید و آچار فرانسه باشید...

با سرور های لینوکسی تا حدی آشنایی دارم ولی میکروتیک رو اگر بتونین برام باز کنین ممنون میشم

cyrus0090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم مثل این دوس غزیزمون تازه شروع کردم به گذروندن دوره های شبکه
البته من رشتم کامپیوتر هست و کارشناسیمو هم دارم شبکه میخونم علمی کاربردی ولی چون کاردانی نرم افزار بودیم از شبکه چیز زیادی نمیدونم و ی جورایی صفرم.
حالا سوالم از شما دوستان و اساتید اینه که خوبه پیگیر بشم و ادامه بدم؟
چون من در زمینه طراحی وب هم خیلی علاقه مند هستم و 2 تا سایت هم دارم، اینم آدرساشون پایگاه اینترنتی ♥ کورش بزرگ♥ پرتال فرهنگی، ورزشی، تفریحی، سرگرمی ، روانشناسی ، سلامت ، مد ، پزشکی ، دکوراسیون ، آشپزی و عکسکده ، بزرگترین گالری عکس و تصویر خوانندگان ، بازیگران، هنرمندان، عکس های بامزه و طنز ، تصاویر طبیعت و والپیپر اگه وقت کردین ببنین و نظرتونو بگین خبلی خوشحال میشم. الان ی جورایی نیاز به راهنمایی دارم چون در زمینه وب هم ضعیفم و موندم کدومشو پیگیر بشم؟
مرسی

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49

دوست عزیز از میکروتیک چی میخای بدونی؟؟

cyrus0090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته من رشتم کامپیوتر هست و کارشناسیمو هم دارم شبکه میخونم علمی کاربردی ولی چون کاردانی نرم افزار بودیم از شبکه چیز زیادی نمیدونم و ی جورایی صفرم.
چون من در زمینه طراحی وب هم خیلی علاقه مند هستم و 2 تا سایت هم دارم، اینم آدرساشون پایگاه اینترنتی ♥ کورش بزرگ♥ پرتال فرهنگی، ورزشی، تفریحی، سرگرمی ، روانشناسی ، سلامت ، مد ، پزشکی ، دکوراسیون ، آشپزی و عکسکده ، بزرگترین گالری عکس و تصویر خوانندگان ، بازیگران، هنرمندان، عکس های بامزه و طنز ، تصاویر طبیعت و والپیپر اگه وقت کردین ببنین و نظرتونو بگین خبلی خوشحال میشم. الان ی جورایی نیاز به راهنمایی دارم چون در زمینه وب هم ضعیفم و موندم کدومشو پیگیر بشم؟
مرسی

دوستان عزیز میشه اگر امکانش هست لطف کنین و جواب این سوالمو بدین؟ چون یکم سردرگمم نمیدونم چیکار کنم
ممنون میشم

cyrus0090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مرسی

دوستان عزیز میشه اگر امکانش هست لطف کنین و جواب این سوالمو بدین؟ چون یکم سردرگمم نمیدونم چیکار کنم
ممنون میشم

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49
دوست عزیز میخای چی بدونی ؟
شما مشخص کن که میخای شبکه اکتیو کار کنی یا پسیو؟

میکروتیک توی بازار حال حاضر ایران جا برای کار کردن داره و بسیار عالی است..

cyrus0090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز میخای چی بدونی ؟
شما مشخص کن که میخای شبکه اکتیو کار کنی یا پسیو؟

میکروتیک توی بازار حال حاضر ایران جا برای کار کردن داره و بسیار عالی است..

تا جایی که من تحقیق کردم و اطلاعات دارم تو ایران بر خلاف کشور های دیگه نمیشه تخصصی تو یک زمینه از شبکه فعالیت کرد و زمانی که برای کار وارد یه شرکت میشی باید در هر دو زمینه وارد باشی و در واقع ی جورایی آچار فرانسه باشی
فکر کنم جفتش یادگیریش لازمه.
میکروتیک فقط اکتیو فعالیت میکنه؟
میشه توضیح بدین زمینه فعالیت میکروتیک چیه؟

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49
تا جایی که من تحقیق کردم و اطلاعات دارم تو ایران بر خلاف کشور های دیگه نمیشه تخصصی تو یک زمینه از شبکه فعالیت کرد و زمانی که برای کار وارد یه شرکت میشی باید در هر دو زمینه وارد باشی و در واقع ی جورایی آچار فرانسه باشی
فکر کنم جفتش یادگیریش لازمه.
میکروتیک فقط اکتیو فعالیت میکنه؟
میشه توضیح بدین زمینه فعالیت میکروتیک چیه؟

بله عزیز میکروتیک اکتیو هست..

میکروتیک در زمینه وایرلس و دکل الان بهترین گزینه است..
در بیشتر مکان ها میکروتیک استفاده میکنند..

امکانات زیادی که داره و قیمت مناسب باعث شده که ایرانی ها به سمتش برن

شما دقت کنید روتر ۸ پورت سیسکو بخواید بخرید روی 50 میل تا 100 میل
میشه یه در حد متوسطش رو خرید البته متوسط رو به پایین ....
اما شما با هزینه ۳ میل میتونید یک عدد روتربورد میکروتیک خرایداری کنید که جواب کار شبکه شما رو بده...

بله شما باید اچار فرانسه باشید نه تنها در شبکه در هر شغلی که هستید با اچار فرانسه باشید البته توجه کنید که همیشه اچارفرانسه بودن ضامن موفقیت نیست شما باید یک تخصص خاص رو داشته باشید..
قسمت پسیو شبکه رو باید بتونید انجام بدید و تخصص در میکروتیک داشته باشید و مقداری سیسکو بدونید ..

Sent from my HTCSensation using Tapatalk 2

cyrus0090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

اما شما با هزینه ۳ میل میتونید یک عدد روتربورد میکروتیک خرایداری کنید که جواب کار شبکه شما رو بده...

بله شما باید اچار فرانسه باشید نه تنها در شبکه در هر شغلی که هستید با اچار فرانسه باشید البته توجه کنید که همیشه اچارفرانسه بودن ضامن موفقیت نیست شما باید یک تخصص خاص رو داشته باشید..
قسمت پسیو شبکه رو باید بتونید انجام بدید و تخصص در میکروتیک داشته باشید و مقداری سیسکو بدونید ..

مرسی عزیز
کجا میشه میکروتیک رو آموزش دید؟

cyrus0090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

سلام
مرسی و ممنون از توضیحات و مطالب مفیدتون. واقعا ممنونم.
من تازه شروع به یادگیری شبکه کردم واسه همین قبل از هرچیز جا داره عذرخواهی کنم از همه ی دوستان و اساتید که به خاطر سوال پیش پا افتادم دارم وقتتونو میگیرم.
سوال: من روی پردازنده ی celeron 2.6 کدوم ورژن از نرم افزار
VMware Workstation رو میتونم نصب کنم؟
چون هر ورژنی نصب میکنم خطا میده که cpu ضعیفه!

این پیغام خطاش هست:
error: vmware workstation can not be installed on this computer.
vmware requires features that are not present on your cpu.
see theproduct release notes for specific hardware and software requirements

تا الآن 10 و 9 و 8 رو امتحان کردم.
ممنون میشم اگه از دوستان کسی جوابمو بده.
بازم مرسی

sobhan4752

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
مرسی و ممنون از توضیحات و مطالب مفیدتون. واقعا ممنونم.
من تازه شروع به یادگیری شبکه کردم واسه همین قبل از هرچیز جا داره عذرخواهی کنم از همه ی دوستان و اساتید که به خاطر سوال پیش پا افتادم دارم وقتتونو میگیرم.
سوال: من روی پردازنده ی celeron 2.6 کدوم ورژن از نرم افزار
VMware Workstation رو میتونم نصب کنم؟
چون هر ورژنی نصب میکنم خطا میده که cpu ضعیفه!

این پیغام خطاش هست:
error: vmware workstation can not be installed on this computer.
vmware requires features that are not present on your cpu.
see theproduct release notes for specific hardware and software requirements

تا الآن 10 و 9 و 8 رو امتحان کردم.
ممنون میشم اگه از دوستان کسی جوابمو بده.
بازم مرسی

vmware
رو کلا اگر روی سیستم بالایی اجرا کنید بهتره..
شما الان تصور کنید ۳ عدد ویندوز رو بخواهید همزمان روشن نگه دارید به حداقل پردازنده ۳ الی ۴ هسته ای احتیاج دارید که روی core i7 که من دارم کاملا لپتاپ درگیر میشه...

cyrus0090

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
vmware
رو کلا اگر روی سیستم بالایی اجرا کنید بهتره..
شما الان تصور کنید ۳ عدد ویندوز رو بخواهید همزمان روشن نگه دارید به حداقل پردازنده ۳ الی ۴ هسته ای احتیاج دارید که روی core i7 که من دارم کاملا لپتاپ درگیر میشه...

آره درسته.
میخوام ی لپ تاب بگیرم سبحان جان شما چه سیستم و برندیرو پیشنهاد میکنین؟
و این که میکروتیک رو کجا یا به په شکل میتونم آموزش ببینم؟

بالا