دوستان میتونین بدون فیلتر شکن از با یوتورنت از سایت پایریتس بی دانلود کنید ؟؟
مشکلی نیست ، راحت میشه دانلود کرد. سایتی که تورنت رو ازش میگیری مهم نیست ، مهم ترکرهاش هستن.
دوستان میتونین بدون فیلتر شکن از با یوتورنت از سایت پایریتس بی دانلود کنید ؟؟
جزئیاتشو برای من ارسال کندوستان کسی هست توانایی نوشتن افزونه وردپرس رو به صورت حرفه ای داشته باشه؟![]()
بچه ها توی آمارگیر piwik چیکار کنم بازدیدهای روز رو نشون بده؟! مثل های استت...
خودش 24 ساعت قبل رو نشون میده!
توی تنظیمات سایت مپ ، پست هارو هم انتخاب کنم؟ یعنی توی سایت مپ پست هایی که میزارم هم بیاد یا نه فقط صفحه اصلی (home) باشه؟
نشون میده که.
visitor>Overview
visitor log هم بزنی اطلاعات هر کاربری که وارد سایت شده رو دقیق نشون میده.
بچه ها توی آمارگیر piwik چیکار کنم بازدیدهای روز رو نشون بده؟! مثل های استت...
خودش 24 ساعت قبل رو نشون میده!
up....
دوستان چرا دسته های من توی گول نیستن ولی مطالبشون هست ؟ مثلا میخوام دسته |اطلاعات دارویی| که توی سایت مپ هم هست توی گوگل باشه ولی نیست
مثلا مثل سایت دانلود ها که دسته انیمیشنش توی گوگل هست میخوام باشه
حتی به این صورت هم جستجو میکنم ولی هیچ نتیجه ای نداره٬ در صورتی که در سایت مپ ایجاد شدن. =
site:mysite.ir/category
اگه اینجوری نیشه مجبورم ساب دامین بزنم و مطالب دارویی رو اونجا انتقال بدم .
مشکلی نیست ، راحت میشه دانلود کرد. سایتی که تورنت رو ازش میگیری مهم نیست ، مهم ترکرهاش هستن.
شدیدا نیازمند تجارب دوستان
چک کن که دسته بندی ها نو ایندکس نباشن!
کاری که شما میخواین بالا اوردن یک کی ورد هست که عمدتا با بک لینک انجام میشه و بالا اوردنش به تنهایی و با سئو داخل سایت هفت خان رستمی هست برای خودش :دی
فرقی داره بک لینکی که می خرم از چه سایتی باشه یا اینکه رنکش بالاتر باشه کافیه؟ چون الان فقط بک لینک ارزون می تونم بخرم.
فعلا زیاد نمی تونم هزینه کنم ولی ایکاش بجای بک لینک, خود سایتم طوری بود که به خاطر محتوای خودش نتیجه سرچ بهتری داشت, تا اینکه به زور بخوام تو نتایج اول بیارمش
دوستان برای دسته بندی های ورد پرس پلاگینی هست که فقط دستبندی اصلی رو نشون بده و وقتی رو دستبندی کلیک کردیم زیرمجموعه های اون دستبندی نشون داده بشه؟ مثل کنترل پنل ورد پرس که دستبندی ها وقتی کلیک می کنم باز می شه و هر وقت که نیاز نداشتیم دوباره کلیک می کنیم که دیگه زیرمجموعه ها نشون داده نشه و لیست منو شلوغ نباشه.
![]()
اعتماد به نفس اینو خمیر بین نون بربری داشت الان پنیر موزارلای کم چرب دالیا بود
سلام
وبلاگ خیلی خوبی داری
اگه خواستی حتما به من هم سر بزن
به وبلاگ همه چیز دات کام بیا واز مطالب استفاده کن
اگه خواستی لینکم کن
منتظرتم
ادرس وبلاگ:
به اسم:همه چیز