یه چندتا از دامنه ها رو نام ببر ما هم تحت تاثیر واقع شیمدرآمد ماهیانه چقدره؟
در چه زمینه ایه؟
امروز یکی از دامینرها دامینهاشو از طریق دامنه.نت تمدید کرده. اینقدر دامین تاپ یکجا ندیده بودم :wacko:
یه چندتا از دامنه ها رو نام ببر ما هم تحت تاثیر واقع شیم![]()
-------------------
کسی نمی دونه چه جوری میشه از آپلودبوی پول برداشت کرد ؟ راستی هر دلاری چند حساب می کنه ؟
++ سایت بهتر از آپلود بوی از نظر قیمت سراغ ندارین ؟؟
فعلا نه.دادا دامنه دات کام از پایین تر نمیاد قیمتش؟
سایت برای کاربرای داخلی میخوای یا خارجی ؟
برای داخلی ها بهتر از اپلود بوی فعلا نیست
درامدت که به 10 دلار رسید
خیلی ممنون
نه بابا منو چه به سایت خارجی![]()
قسمت پی منت اینفو شماره شبا رو بزنم یا همین شماره کارت کفایت می کنه ؟؟
درود سد مصطفي
خوبي ؟ كم پيدايي ها
اينجا خوبه :
WooServers - Leading virtual private and dedicated hosting solutions, reliable hosting, quality servers
خیلی ممنون
نه بابا منو چه به سایت خارجی![]()
قسمت پی منت اینفو شماره شبا رو بزنم یا همین شماره کارت کفایت می کنه ؟؟
کدوم عکس ؟؟؟من که 16 رقمی رو زدم
در ضمن عکس رو از نقل قول پاک کن
منم عکس رو پاک میکنم![]()
امروز یکی از دامینرها دامینهاشو از طریق دامنه.نت تمدید کرده. اینقدر دامین تاپ یکجا ندیده بودم :wacko:
خوب بعضيا معافيا هستن تو دامنههر چي دامين تاپ هست دست اينائه جالب اينجائه نميفروشن و فعلا دارن اذوقه ميكنن
![]()
در بازارچه، بخش درخواست برنامه نویسی، تاپیک ایجاد کنید نتیجه بهتری میگیرید تا اینجا....
اصلا هم حرف اول اسمشون MihanV نیست ؟؟ :دیی
والا چند روزه تاپیک های اونجا رو دارم میخونم، php کار نبوده، یکی رو پیدا کردیم که خب وسط کار جا زد ؛ برای همین تاپیک نزدم دیگه.
والا چند روزه تاپیک های اونجا رو دارم میخونم، php کار نبوده، یکی رو پیدا کردیم که خب وسط کار جا زد ؛ برای همین تاپیک نزدم دیگه.
سلام دوستان وبمستر یک سئو کار خوب و حرفه ای بهم معرفی کنید. خداییش خوب کی هست تو ایران؟
یک بازی انلاین خوب معرفی کنید بهم
شومبول های مصنوعی باتری خور ساخت چین موجو میباشد پخ بدید اونجای زن مصنوعی موجو نمیباشد پخ ندید