• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
نمی دونم چرا اینقدر بازی نوری به چشتون بد نشون می ده ، اولاً بازیکن دونده ای هستش ، دوماً بازی تیم حریف رو خراب می کنه سوماً جاش اونجا نیست که مربی ازش کار می گیره ! باید بره تو هافبک دفاعی وایسه که جواذ نکونام و سامویل و تیموریان جاش وایسادن یا دفا چپ که بیگ زاده هستش یا هافبک چپ که فک کنم اکبرپور رو میزاره ! دیگه کجا وایسه بد بخت ؟! از اون بهتر رو نیمکت سراغ دارید ؟! :confused:

به خاطر سابقه ایشون هست عزیزجان،به هر حال چند سالی تو تیم مخالف توپ زده نوری

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
جالبه برای حنیف فکس دعوت به باشگاه چینی اومده امیرخان گفته فکس رو اشتباهی برای حنیف ارسال کردن!!! :lol:

نمی دونم چرا اینقدر بازی نوری به چشتون بد نشون می ده ، اولاً بازیکن دونده ای هستش ، دوماً بازی تیم حریف رو خراب می کنه سوماً جاش اونجا نیست که مربی ازش کار می گیره ! باید بره تو هافبک دفاعی وایسه که جواد نکونام و سامویل و تیموریان جاش وایسادن یا دفاع چپ که بیگ زاده هستش یا هافبک چپ که فک کنم اکبرپور رو میزاره ! دیگه کجا وایسه بد بخت ؟! از اون بهتر رو نیمکت سراغ دارید ؟! :confused:

قبول کنیم پژمان نوری بهر دلیل ممکن سوتی هایی میده که رو اعصاب هوادارست ...البته بنظرم الان رکورد رژه رو اعصاب مال نظری باشه و اولادی و آرش و پژمان نوری تو رتبه های بعدی باشن
اما در هر صورت با این شرایط همین پژمان نوری هم غنیمته
بعضی از دوستان تو این شرایط بی پولی از لحاظ تکنیک به کمتر از مسی و فابرگاس و از لحاظ تیپ و قیافه به کمت از بردپیت رضایت نمیدن!!!
تو همین شرایط با شما موافقم .... الان شاید پژمان نوری هم غنیمت باشه به شرط اینکه هم خودش خوب بازی کنه و هم تو پست تخصصی اش بازی گرفته بشه البته اگر پست تخصصی هم داشته باشه

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
عمران‌زاده: یاد مجیدی افتادم عدد 7 را نشان دادم/باید از مسئولان بخواهم جلوی دوربین به من جایزه ندهند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مدافع خوش‌مصاحبه استقلال هفته قبل تک‌گل 3 امتیازی تیمش را مقابل داماش به ثمر رساند و دیروز هم زننده هر 2 گل آبی‌ها برابر ملوان و زمینه‌ساز صعود تیمش به مرحله یک‌چهارم نهایی جام‌حذفی شد.

*اخیراً خوب گل می‌زنی و می‌توانی الگویی برای مهاجمان گل‌نزن استقلال باشی.

بله سرم به گل باز شده و به لطف خدا روزهای شیرینی را سپری می‌کنم ولی درباره مهاجمان استقلال باید بگویم آنها بهترین‌ها هستند و من کوچک تمامی‌شان هستم نه الگو! مطمئن باشید مهاجمان ما از این دوره بدشانسی خارج می‌شوند.

*بعد از گل دومی که به ثمر رساندی عدد 7 را نشان دادی، دلیل خاصی داشت؟

یک لحظه یاد فرهاد مجیدی افتادم و دلم برایش تنگ شد، شماره‌اش را نشان دادم تا اگر بیننده بازی بود، بداند یادش هستم.

*آخر بازی که گزارشگر صدا و سیما از تو پرسید بهترین بازیکن مسابقه شده‌ای چرا گفتی پژمان منتظری این عنوان را کسب کرده است؟

دوست داشتم بهترین بازیکن اخلاق شوم! یعنی تو تلویزیون این‌جوری پخش شود اما پژمان همکاری نکرد و دستم رو شد!

*این تصور به وجود آمد با مجری تلویزیون شوخی می‌کنید و به نوعی سرکارش می‌گذارید؟

مجری تلویزیون از من بزرگتر است و درست نیست بخواهم سر به سرش بگذارم. وقتی میکروفون به سمتم گرفته شد چون پژمان از من بزرگتر است، دوست داشتم اول او صحبت کند.

*چه جایزه‌ای گرفتی؟

2تا نیم سکه گرفتم باید 2تا هم امروز بخرم!

*چرا؟

فعلاً مادرم و خواهر بزرگترم جایزه‌ام را خواسته‌اند احتمالاً 2 نفر دیگر از عزیزانم هم جایزه‌ام را بخواهند به هر حال وقتی برایم دعا می‌کنند و به من انرژی مثبت می‌دهند باید با این هدیه از آنها تشکر کنم ولی حالا که فکر می‌کنم، می‌بینم باید از مسئولان مسابقات خواهش کنم اگر هت‌تریک هم کردم جلوی تلویزیون به من جایزه ندهند چون باشگاه هنوز نتوانسته مطالبات ما را بدهد و پول ندارم، بروم بعد از هر بازی 2تا نیم‌سکه بخرم (خنده شدید) بنویسید شوخی می‌کنم که یک موقع باعث دلخوری کسی نشوم.

* قضیه پیشنهاد باشگاه چینی به تو شوخی و جدی تلقی شد، بالاخره اصل ماجرا چیست؟

پیشنهاد رسمی فرستادند و به باشگاه استقلال هم فکس زدند. امیرخان به شوخی گفت امیدوارم پیشنهاد حنیف صحت نداشته باشد چون دوست ندارد من بروم! خدا وکیلی علی‌رغم وسوسه‌های مالی خودم اصلاً دوست ندارم در تیمی جز استقلال بازی کنم مگر اینکه یک تیم مطرح اروپایی باشد که این امر فعلاً صورت نمی‌گیرد و امیدوارم با تیم‌ ملی به جام ‌جهانی بروم و خوب بازی کنم تا به چشم بیایم.

*اگر به تیم‌ ملی بروی احتمال می‌دهی شوخی‌ها بعد از هاشم بیک‌زاده به سمت تو جریان پیدا کند؟

شوخی حد و مرزی دارد. این‌ کاری که با هاشم انجام دادند انصاف نبود یا پیام‌هایی که روی پیج ستاره آرژانتین گذاشتند برای کل کشور ما مناسب نبود.

*تماشاگران استقلال بعد از بازی با ملوان برایت سنگ‌تمام گذاشتند.

خیلی شرمنده‌ام کردند در عین حال که خوشحال و مفتخرم احساس مسئولیت بیشتری می‌کنم. مهم نیست من گل بزنم مهم برد استقلال است. در کل مخلص هواداران تیم عزیزم هستم و امیدوارم هفته به هفته حضور پررنگ‌تری در ورزشگاه داشته باشند.

* چرا سبک تشویق تو با سایر بازیکنان متفاوت است؟

این صلاحدید تماشاگران عزیز است.

*از کدام شعارشان خوشت می‌آید.

حنیف سرطلایی سرور... اوخ این را ننویس! حاشیه‌ساز می‌شود و امیرخان به من گیر می‌دهد. همان شعار یک، دو سه حنیف بهتر است.

*شعار را تماشاگران می‌دهند چرا قلعه‌نویی باید از تو ناراحت شود.

چون مرا دوست دارد رویم حساسیت دارد و راهنمایی‌ام می‌کند. اینکه امیرخان به شاگردانش توصیه می‌کند وارد حاشیه نشوند بد نیست و من هم به همین دلیل برایش احترام قائل هستم چون صلاح ما را می‌خواهد.

*یعنی قلعه‌نویی مصاحبه بازیکنان استقلال را می‌خواند؟

من ایشان را در حال خواندن روزنامه ندیده‌ام! اما حتماً کسی حرف ما را به اطلاعش می‌رساند. هفته قبل یک رسانه از قول من مصاحبه نوشته بود و خودم نخوانده بودم و سر تمرین امیرخان از من گلایه کرد و به خودشان گفتم من اصلاً این حرف‌ها را نزده‌ام و بعد هم تکذیب کردم. وقتی من آدمی هستم که مصاحبه می‌کنم و پاسخگوی سؤالات هستم درست نیست از قولم مصاحبه خیالی بزنند، خدای ناکرده لال نیستم که کسی جایم حرف بزند. این صدای خش‌دار را هم هرکسی نمی‌تواند تقلید کند که بگویم سرکارشان گذاشته‌اند!

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
با ادعای روزنامه الوطن:

منتظری امروز برای امضای قرارداد با ام‌صلال راهی قطر می‌شود

با ادعای یک روزنامه قطری مدافع استقلال امروز برای امضای قرارداد با ام‌صلال راهی قطر می‌شود.

13920917000586_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از روزنامه الوطن قطر، پژمان منتظری، مدافع استقلال امروز برای امضای قرارداد با ام‌صلال وارد دوحه قطر می‌شود تا جای ساشا، مدافع استرالیایی این تیم را بگیرد.
الوطن در ادامه آورده است: به محض رسیدن این بازیکن، قرارداد وی با ام‌صلال امضا خواهد شد و سپس تست‌های پزشکی این بازیکن ظرف امروز و فردا انجام خواهد شد.

کنایه‌های ساموئل بعد از پیروزی استقلال مقابل ملوان:

لطفا کسی به من بی‌احترامی نکند!/ هیچ بازیکنی مجانی فوتبال بازی نمی‌کند

هافبک تیم استقلال بعد از حضور در ترکیب تیمش مقابل ملوان با حالتی کنایه‌آمیز به صحبت پرداخته است.

13920604000424_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، جی‌لوید ساموئل که حدود 25 روز به خاطر عدم دریافت مطالبات خود در تمرین‌های استقلال شرکت نکرد، بعد از مدتی سکوت در صفحه شخصی خود در فیس بوک به اظهار نظر پرداخته است.
این بازیکن که پس از وعده مسئولان استقلال و توافق با مدیر برنامه‌هایش در تمرینات آبی پوشان شرکت کرد بعد از هفته‌ها، روز گذشته در ترکیب آبی‌پوشان به مدت 90 دقیقه بازی کرد.
اکنون این بازیکن در صفحه فیس بوک خود پیامی رو به هوادارانش نوشته که به نظر کنایه آمیز می‌آید. متن صحبت‌های ساموئل را در زیر می‌خوانید:
«سلام. از شما ممنونم که در این مدت مرا مورد حمایت خود قرار دادید. هیچ وقت به کسی بی احترامی نکردم و خواهش می‌کنم کسی هم به من بی احترامی نکند. تمام علاقه‌ام به فوتبال است، البته شغل من نیز همین است. فکر نمی‌کنم بازیکنی باشد که دور از خانواده‌اش بخواهد مجانی فوتبال بازی کند. من هنوز هم بازیکن استقلال هستم مگر اینکه کسی به من بگوید که اینچنین نیست. همچنان برای باشگاهم سخت تلاش می‌کنم.»

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
گزارش تمرين استقلال

تمرين تيم فوتبال استقلال در غياب 7 بازيکن اين تيم برگزار شد.:eek:
بازم غایب!!!!!!!
00945589.jpg

تمرين تيم فوتبال استقلال يک روز پس از برتري اين تيم مقابل ملوان از ساعت 11 و 30 دقيقه در سالن وزنه آکادمي ملي المپيک پيگيري شد. به نقل از فارس،تمرين امروز با حاشيه‌هايي تؤام بود که آنها را در زير مي‌خوانيم.

* قبل از شروع تمرين بازيکنان تيم استقلال به دليل ناهماهنگي‌هاي به وجود آمده پشت در مجموعه ورزشي ماندند. جالب اينجاست که نگهبان مجموعه حنيف عمران‌زاده و سياوش اکبر‌پور را نمي‌شناخت و سرپرست تيم استقلال مجبور شد براي حضور آنها در سالن وزنه به نگهباني اين مجموعه برود.

* باقري معتمد ملي‌پوش تکواندو امروز در سالن وزنه آکادمي ملي المپيک حضور داشت. وي به محض ديدن سرمربي استقلال نزد او رفت برخورد گرمي کرد.

* خسرو حيدري، پژمان منتظري، اميرحسين صادقي، احمد جمشيديان، هاشم بيک‌زاده،‌کبه غايبان تمرين امروز آبي‌پوشان بودند و البته مهدي نظري نيز جزء‌ ديگر غايبان بود. سرپرست تيم فوتبال استقلال در اين باره به خبرنگار فارس گفت که اکثر بازيکنان زير نظر کادر پزشکي حضور دارند ولي از غيبت مهدي نظري بي‌اطلاع هستند.

* بازيکنان تيم استقلال که در ترکيب اصلي اين تيم مقابل ملوان به ميدان رفته بودند در ابتدا به کار هوازي در محوطه زمين چمن پرداختند و سپس وارد سالن وزنه شدند.

* سيدمهدي رحمتي بعد از گذشت 30 دقيقه از تمرين آبي‌پوشان به سالن وزنه رسيد.

* بازيکنان و کادر فني تيم استقلال در خصوص دو گل حنيف عمران‌زاده در بازي شب گذشته با اين بازيکن صحبت مي‌کرد. وي در خصوص زدن اين دو گل توضيحاتي به بازيکنان مي‌داد.

* امير قلعه‌نويي در حاشيه تمرين امروز از مسئولان کمپ اين باشگاه خواست تا زمين تمرين آبي‌پوشان را در اختيار تيم استقلال اهواز قرار دهد. قرار است آبي‌پوشان اهواز که در ليگ دسته دوم حضور دارند امروز در کمپ مرحوم حجازي تمرين کنند.

* با اعلام کادر فني تيم استقلال تمرين فرداي استقلال تعطيل و بازيکنان به استراحت خواهند پرداخت. قرار است روز چهارشنبه از ساعت 15 برنامه‌هاي آماده سازي اين تيم براي ديدار با راه‌آهن مجددا پيگيري شود.

تيم فوتبال استقلال روز شنبه در ورزشگاه تختي تهران به مصاف راه‌آهن خواهد رفت. اين تيم محمد قاضي و حنيف عمران‌زاده را به دليل محروميت در اختيار نداشت.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
تو ماه آبان تا الان از 12 بازی 3 گل خوردیم

و تو نیم فصل اول تا آبان از 10 بازی 12 گل خورده بودیم
جدی؟؟؟:blink:
چ عجب یه پست دادی که کسی محکوم نشده بود :D
حالا بنظرت دلیل این کم گل خوردنا چیه ؟:)

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
جدی؟؟؟:blink:
چ عجب یه پست دادی که کسی محکوم نشده بود :D
حالا بنظرت دلیل این کم گل خوردنا چیه ؟:)

علت ضعف مدیریت بود که به جای قرارداد بستن با بازیکنها داشت استعفا می داد و بازیکنها بدون تمرین و بدنسازی وارد مسابقات شدن و باید زمان می گذشت تا به هماهنگ و کیفیت مطلوب برسند

griefcottage

Registered User
لایک‌ها
2,637

انتظارات قلعه‌نویی از تیم بالاست
پاشازاده: با مدل یارگیری استقلال معلوم بود دیر راه می‌افتد/تعداد مهاجمان این تیم کم است!
مدافع سابق استقلال گفت:‌ به نظرم استقلال مهاجمان کمی دارد و باید دو بازیکن دیگر جذب می‌کرد.

13920929000278_PhotoA.jpg

مهدی پاشازاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درخصوص شرایط تیم استقلال خاطرنشان کرد: اینگونه که استقلال یارگیری کرد مشخص بود که تیم دیر راه می‌افتد زیرا هفته‌های پایانی تیم بسته شد در کنار این موضوع مشخص نبودن بودجه و مدیریت و مسائل مالی‌ای که از سال گذشته گریبانگیر استقلال شده بود برای این تیم دردسر به وجود آورد.
وی ادامه داد: بازیکنانی که استقلال جذب کرده روی کاغذ خوب هستند اما نتوانست از ابتدا از همه توان خود استفاده کند. ساموئل را چند هفته در اختیار نداشت و همانطور که باید و شاید بازیکنان در کنار یکدیگر نبودند با تمام این مشکلات حضور در مسابقات سخت است و کار را دشوار می‌کند.
مدافع سابق استقلال در مورد علت عدم گلزنی مهاجمان آبی‌پوش تصریح کرد: من معتقدم که استقلال به اندازه کافی مهاجم ندارد حضور 5 بازیکن به عنوان مهاجم در تیم خیلی کم است من خودم 7 مهاجم دارم که 3 مهاجم نوک هستند و 4 مهاجم نیز در سمت‌های راست و چپ حضور دارند. استاندارد هم همین است یک تیم باید 7 هافبک وسط داشته باشد که با 3 دروازه‌بان 17 بازیکن می‌شود و چهار مدافع وسط و 3، 4 بازیکن هم در دفاع چپ و راست حضور داشته باشند که این موضوع استاندارد است.
پاشازاده در مورد اینکه برخی مهاجمان استقلال فرصت چندانی برای بازی پیدا نکرده‌اند گفت: من راجع به این موضوع نمی‌توانم صحبت کنم به هر حال کادر فنی خوب یا بد این مسائل را باید توضیح دهد من همان ابتدای فصل هم گفتم استقلال به جز این مهاجمانی که جذب کرده به دو بازیکن دیگر هم نیاز دارد. مهاجم در تیم در بازی‌های مختلف تغییر می‌کند اما شما ببینید هافبک‌ها و مدافعان تغییر چندانی ندارند اما زمانی که تیم چه جلو باشد و چه عقب مهاجم است که تعویض می‌شود.
وی در مورد اینکه امیر قلعه‌نویی پس از بازی‌های استقلال اعلام کرده هنوز به تیم ایده‌آلش نرسیده و آیا وظیفه سرمربی نیست که این مشکلات را برطرف کند، گفت: این می‌تواند نشان دهد که انتظارات مربی بالا است. برخی مربیان پس از برد تیمشان تعریف می‌کنند اما اینکه مربی‌ای با وجود پیروزی از عملکرد شاگردانش راضی نباشد می‌تواند نقطه مثبتی باشد زمانی که تیم در رده دوم جدول قرار دارد و در جام حذفی هم جزو 8 تیم است نمی‌توان از آن ایراد گرفت مگر اینکه خیلی ریز شویم. به هر حال شاید مربی خیلی چیزها در فکر دارد که هنوز در زمین پیاده نشده است برخی مواقع با تیم خودم 4 بر صفر به پیروزی رسیده‌ایم اما من در رختکن دادوبیداد کردم که چرا نکاتی که من گفتم پیاده نشده است.
مدافع سابق استقلال در مورد اینکه آیا میانگین سن آبی‌پوشان بالا نیست تصریح کرد: این می‌تواند یک حسن باشد و نمی‌توانیم منفی تلقی کنیم زیرا از تجربه بازیکنان استفاده می‌شود از لحاظ بدنی این موضوع نمی‌تواند تاثیرگذار باشد.
سرمربی تیم فوتبال دسته دومی شهرداری تبریز در مورد شرایط تیم خودش گفت: در پایان هفته یازدهم ما در رده دوم قرار داریم به علت اینکه مسئولان می‌خواستند فصل نقل و انتقالات با لیگ دسته اول همزمان باشد ما هم‌اکنون در تعطیلات هستیم 95 درصد بازیکنان بومی هستند اما با توجه به شناختی که از بازیکنان و تیم فولاد گسترش داشتم آشنایی‌ام از آنها خوب است. 50 درصد تیم همان بازیکنانی هستند که دو سال گذشته با فولاد گسترش به لیگ یک آمدیم. با توجه به اینکه فرصتی برای بدنسازی نداشتیم ابتدای فصل را خوب شروع نکردیم اما از هفته پنجم و ششم راه افتادیم و در نیم‌فصل دوم هم شرایطمان بهتر خواهد بود.

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
امیدوارم علی منصوریان تا آخر این فصل بدون تیم بمونه و قرارداد نبنده برا فصل بعد بهش احتیاج داریم ...

میتونه برامون مفید باشه

GROUNDROCKET

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
13,863
حاجی و دخترش زینب

13883568881.jpg

خدا رو شکر سراغ بعضی اسپانسرها نرفتیم که تو گلومون گیر کنه و به چه کنم چه کنم بیفتیم و مجبور بشیم مدیرعاملمون یکی دو ماه قبل استعفا بده!
بانک شهر هم بنظرم اسپانسر بدی نباشه..کلا با شهرداری کار کردن بهتره تا بعضی اسپانسرهای دیگه

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
حضور منتظري در تست پزشکي ام‌صلال

مدافع ملي پوش ايراني در تست پزشکي باشگاه ام صلال حضور يافت.
حضور منتظري در تست پزشکي ام‌صلال
سايت الکاس خبر داد که پژمان منتظري صبح روز سه شنبه در تست پزشکي باشگاه ام صلال حضور يافت.

بر اساس گزارش اين سايت، وي روز چهارشنبه در صورت توافق نهايي، با ام صلال قرارداد مي بندد تادر اين تيم جانشين ساشا،مدافع استراليايي شود.

به نقل از اوج، با پيوستن منتظري به ام صلال، پرونده نقل و انتقالات تيم ام صلال در نيم فصل بسته خواهد شد.اين تيم پيش تر با ويکتور سيموئز،مهاجم برزيلي قرارداد بسته بود.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
روزنامه 9 دی
چه خوب بودااااااااااا
حنییییییییییف:دی
600_Esteghlal-1392-10-09.jpg

irlahijan

Registered User
لایک‌ها
63
فغانی و سیدعلی برای پرسپولیس و استقلال قضاوت می‌کنند

خبرگزاری تسنیم: کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران دیدارهای هفته بیست‌و‌یکم لیگ برتر فوتبال را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اسامی داوران دیدارهای هفته بیست‌ویکم لیگ برتر فوتبال به شرح اعلام شد:

جمعه 13 دی‌ماه 1392

پرسپولیس - نفت تهران، ساعت 15، ورزشگاه آزادی

داور: علیرضا فغانی، کمک‌ها: رضا سخندان و مصطفی فراهانی،

داور چهارم: اشکان خورشیدی، ناظر داوری: حسین خوشخوان

استقلال خوزستان - فولاد خوزستان، ساعت 15، ورزشگاه غدیر اهواز

داور: احمد صالحی، کمک‌ها: آرمان اسعدی و مهدی شفیعی، داور چهارم: قاسم واحدی، ناظر داوری: عبود سنگاشکن

ذوب‌آهن اصفهان - ملوان بندرانزلی، ساعت 15، ورزشگاه فولادشهر اصفهان

داور: حسین زرگر، کمک‌ها: محمدرضا ابوالفضلی و سجاد طوری،

داور چهارم: علی صفایی، ناظر داوری: زاهد بحرینی

شنبه 14 دی‌ماه 1392

راه‌آهن سورینت - استقلال، ساعت 15، ورزشگاه تختی تهران

داور: مهدی سیدعلی، کمک‌ها: حسن کامرانی‌فر و بهرام کیانی،

داور چهارم: غلامرضا جباری، ناظر داوری: محمدعلی فروغی

تراکتورسازی تبریز - فجرسپاسی شیراز، ساعت 14:30، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز

داور: بیژن حیدری، کمک‌ها: رسول فروغی و سخاوت سلیمان‌نژاد، داور چهارم: هادی حاج عباسی، ناظر داوری: حاتم بک‌پور

مس کرمان - سایپای البرز، ساعت 14:30، ورزشگاه امام علی (ع) کرمان

داور: سعید مظفری‌زاده، کمک‌ها: سعید علی‌نژادیان و اسد حاج محمد، داور چهارم: پیروز سیف‌اله‌پور، ناظر داوری: محمد پیروزرام
صبای قم - سپاهان اصفهان، ساعت 15، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم

داور: تورج حق‌وردی، کمک‌ها: حمید غمزه و قهرمان نجفی، داور

چهارم: رسول رهبرفام، ناظر داوری: مسعود مرادی

داماش گیلان - گسترش فولاد، ساعت 15، ورزشگاه شهید عضدی رشت

داور: جواد شرفی، کمک‌ها: محسن فریمانی و علی دودانگه، داور

چهارم: محمدرضا فغانی، ناظر داوری: علی‌نقی مصطفی‌نژاد

irlahijan

Registered User
لایک‌ها
63
منتظری سرانجام از استقلال رفت/ ستون آبی ها یک امضا تا قرارداد با قعرنشین لیگ قطر

- پژمان منتظری بعد از مدت ها سر و کله زدن با علی فتح الله زاده سرانجام تصمیم به جدایی از استقلال گرفت. تصمیمی که دلخوری امیر قلعه نویی را به همراه داشته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ در روزهای تعطیل تهران به دلیل ایام سوگواری ، پژمان منتظری با سفر به قطر مراحل ثبت قراردادش با ام صلال قعرنشین لیگ قطر را پیش برد. پژمان منتظری که ستون خط دفاعی تیم ملی و استقلال است با شرکت در تست پزشکی تیم قطری در آستانه قرارداد با تیم قطری قرار دارد.

منتظری در ابتدای فصل پیشنهادی از چین داشت و اصرار داشت به این لیگ برود. او که قراردادی در حدود 800 میلیونی برای یک نیم فصل با آبی ها داشته حالا به تیم قطری می رود تا پیشنهادی میلیون دلاری را تجربه کند. این بازیکن به صورت بازیکن آزاد از استقلال می رود و این انتقال آورده زیادی برای آبی ها ندارد. قلعه نویی هم از این دلخور است که چرا او جدایی اش را پیش تر اعلام نکرده بود تا آبی ها بتوانند در نیم فصل یک دفاع وسط برای تیم شان جذب کنند.

جدایی منتظری البته بخش عمده ای از دعواهای استقلال و تیم ملی را حل می کند چون او به همراه نکونام ، تیموریان و خسرو حیدری یکی از 4 بازیکنی است که در برنامه های تاکتیکی سرمربی تیم ملی جایگاهی ویژه دارد و کروش مدام ترس از این دارد تا آسیب ببینند.

irlahijan

Registered User
لایک‌ها
63
نکونام در اردوی تیم ملی نوجوانان حضور پیدا کرد

کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران به اردوی تیم ملی نوجوانان رفت.

به گزارش خبرگزاری فارس، جواد نکونام بازیکن تیم استقلال و کاپیتان تیم ملی بعدازظهر روز گذشته به صورت سرزده به اردو و تمرینات تیم ملی نوجوانان رفت و برای ملی پوشان نوجوان دقایقی به صحبت پرداخت.

کادرفنی نوجوانان نیز که از این اتفاق بسیار خوشحال بود از جواد نکونام تقدیر و تشکر ویژه‌ای کرد.

تیم‌ملی نوجوانان کشورمان برای شرکت در یک تورنمنت چندجانبه 19 دی‌ماه عازم اندونزی خواهد شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا