• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش مجلات ایرانی قدیم و خارجی ارزان (غیر کودک)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Adel.J

Registered User
لایک‌ها
50
Last edited:

nima_montana

Registered User
لایک‌ها
150
مجله ی توفیق و مجله ی بهلول ( فارسی و قبل 56 7 هست ) اگه داری مجموعه ی کاملش رو میخوام

توفیق رو قبلا من سفارش دادم باید تو صف وایسی
ولی با اجازه صاحب تاپیک بهلول یک سری برای تعویض یا فروش دارم (البته بهلول مال سال های اوایل انقلاب هست 57-60)

Adel.J

Registered User
لایک‌ها
50
توفیق رو قبلا من سفارش دادم باید تو صف وایسی
ولی با اجازه صاحب تاپیک بهلول یک سری برای تعویض یا فروش دارم (البته بهلول مال سال های اوایل انقلاب هست 57-60)

آقا خواهش میکنم. صاحب تاپیک شماها هستید. من هیچ کاره هستم. اما ایشون قبل از 57 رو میخوان.

infernal667

Registered User
لایک‌ها
195
مال شما داداش ! اگه داشتید اعلام بفرمایید من اطلاعات زیادی راجب تعداد هر کدوم ندارم...اگه داشتید قیمت بدید اگه شد بخریم اگرم نه که هیچی

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
مجله "کامپیوتر" رو نداری؟

Adel.J

Registered User
لایک‌ها
50
مجله "کامپیوتر" رو نداری؟

مجله کامپیوتر نه. اما:
رایانه خبر با سی دی + دانش و کامپیوتر + دنیای کامپیوتر و ارتباطات و دنیای بازی و دو سه عنوان دیگه هر کدام چند شماره ای به قیمت ارزان موجوده.

mziper

Registered User
لایک‌ها
50
رایانه خبر چه شماره هاییش موجوده؟
قیمت؟

arashmirahmadian

Registered User
لایک‌ها
349
آقا مجله ای به نام "جدید" رو اگه داری خریدارم...
و مجله های انتشارات مصور قبل انقلاب رو داری من خریدارم...

Adel.J

Registered User
لایک‌ها
50
آقا مجله ای به نام "جدید" رو اگه داری خریدارم...
و مجله های انتشارات مصور قبل انقلاب رو داری من خریدارم...

انتشارات مصور یعنی اینکه نام ناشر مصوره یا اینکه مجلاتی که مصور باشه؟ تازه مصور کمیک یا مصور عکس؟
در هر صورت مجله "جدید" نشنیدم تا به حال و ندارم. همچنین مجلات مصور کودک قبل انقلاب فقط کیهان بچه ها و پیک دانش آموز الان موجوده. مصور عکس هم "سپید و سیاه" هست.

arashmirahmadian

Registered User
لایک‌ها
349
انتشارات مصور یعنی اینکه نام ناشر مصوره یا اینکه مجلاتی که مصور باشه؟ تازه مصور کمیک یا مصور عکس؟
در هر صورت مجله "جدید" نشنیدم تا به حال و ندارم. همچنین مجلات مصور کودک قبل انقلاب فقط کیهان بچه ها و پیک دانش آموز الان موجوده. مصور عکس هم "سپید و سیاه" هست.

اسم ناشر مصوره که به طور هفتگی کمیک های ترجمه شده چاپ میکرده...
کیهان قبل انقلاب؟ و چه شماره هایی؟

Tesoke

Registered User
لایک‌ها
18
ke و مادرید مال من فعلا .

امکانش هست از یکی از صفحات مجله شکار عکس بزاری ؟

قدیمی1111

Registered User
لایک‌ها
213
روزنامه ها(زمان قاجار):وقایع اتفاقیه(زمان امیر کبیر)،وطن،الجناب،معارف،مریخ،مجموعه اخلاق،مجلس،قانون،آذربایجان،آزاد،اعلان کاغذ اخبار،الکمال،ایران،بشارت،ایران سلطانی،تربیت،جریده ملی،خلافت،فلاحت مطفری،ملت سینه ایران،حبل المتین،حدید،خلاصه الحوادث،دانش،شرف،حکمت،دولت علیع ایران،روزنامه علمی،شاهنشاهی،شکر،عدالت،غرش،وقایع عدلیه،حفظ الصحه،قرن بیستم،طوفان،صور اسرافیل،ستاره شرق،جنگل،اطلاعات،جهان نوین،توفیق،به سوی آزادی،باخترامروز،آهنگر،ایرانشهر،اطلاع،اقبال،الجناب،المنطبعه فی الفارس،امید،انجمن اصفحان،انجمن تبریز،حبل المتین،ثریا،تمدن،جریده ادب،و... مجلات:خواندنیها(2355شماره)،اطلاعات بانوان(933شماره)،تماشا(کامل)،درسهایی از مکتب الاسلام(کامل)،دعوت الاسلام(کامل)،زن روز(282شماره)،شاهکارها(2شماره)،کتاب امروز(8شماره)،بهلول(3شماره)،مسجد اعظم(کامل)،مکتب تشیع(کامل)،هنر و مردم(کامل)،هنر و معماری(1شماره)،دانشکده ادبیات تبریز(کامل)،ویژه نامه سینما تئاتر(7شماره)،تذکرات دیانتی(کامل)،آرش(12شماره)،الدین و الحیوت(کامل)،و...********************************************************************************************************************کسی خواست پ.خ بده*********************************************

قدیمی1111

Registered User
لایک‌ها
213
روزنامه ها(زمان قاجار):وقایع اتفاقیه(زمان امیر کبیر)،وطن،الجناب،معارف،مریخ،مجموعه اخلاق،مجلس،قانون،آذربایجان،آزاد،اعلان کاغذ اخبار،الکمال،ایران،بشارت،ایران سلطانی،تربیت،جریده ملی،خلافت،فلاحت مطفری،ملت سینه ایران،حبل المتین،حدید،خلاصه الحوادث،دانش،شرف،حکمت،دولت علیع ایران،روزنامه علمی،شاهنشاهی،شکر،عدالت،غرش،وقایع عدلیه،حفظ الصحه،قرن بیستم،طوفان،صور اسرافیل،ستاره شرق،جنگل،اطلاعات،جهان نوین،توفیق،به سوی آزادی،باخترامروز،آهنگر،ایرانشهر،اطلاع،اقبال،الجناب،المنطبعه فی الفارس،امید،انجمن اصفحان،انجمن تبریز،حبل المتین،ثریا،تمدن،جریده ادب،و... مجلات:خواندنیها(2355شماره)،اطلاعات بانوان(933شماره)،تماشا(کامل)،درسهایی از مکتب الاسلام(کامل)،دعوت الاسلام(کامل)،زن روز(282شماره)،شاهکارها(2شماره)،کتاب امروز(8شماره)،بهلول(3شماره)،مسجد اعظم(کامل)،مکتب تشیع(کامل)،هنر و مردم(کامل)،هنر و معماری(1شماره)،دانشکده ادبیات تبریز(کامل)،ویژه نامه سینما تئاتر(7شماره)،تذکرات دیانتی(کامل)،آرش(12شماره)،الدین و الحیوت(کامل)،و...

Adel.J

Registered User
لایک‌ها
50
روزنامه ها(زمان قاجار):وقایع اتفاقیه(زمان امیر کبیر)،..........

دوست عزیز این سایت که رایگانه شما با این همه عناوین ماشالله که داری. برای خودتون یه تاپیک بزنید. توی تمام تاپیکهای مربوط به کتاب و مجله این تبلیغ شما رو دیدم. ما که حسود نیستیم شما هم بفروش اما توی تاپیک خودتون و حساب و کتاب شده. باز اگه مثلا توی تاپیک:

http://forum.persiantools.com/t481856.html

که مخصوص اینکار افتتاح شده و استارتر محترمش اجازه داده هر کس هر چی خواست تبلیغ کنه عیبی نداره. اما توی تاپیکهای شخصی مثل همین تاپیک به نظر من کار خوبی نیست. باز شما خودتان صاحب اختیاری اگر فکر میکنید که کارتان درست است. من حرفی ندارم. به کارتان ادامه دهید.

Last edited:

linkoln

Registered User
لایک‌ها
2,632
عزیزجان اطلاعات هفتگی چیزی دم دست دارید؟

- و اینکه از دانشمند چه تعداد برای فروش موجود دارید.

aryan_17_bahal

Registered User
لایک‌ها
10
دوست عزیز از مجله دانستنیها سری قدیم چیزی داری ؟
درمورد بازی های رایانه ای چطور ؟ اگه چیزی هست ممنون میشم اطلاع بدی .....

بی زحمت درمورد پیک دانش آموز و کیهان بچه ها هم یه توضیحی بده . با تشکر ..... :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا