takesh
Registered User
- نوشتهها
- 5,312
- لایکها
- 4,325
الان داری ازم اعتراف میگیری ؟ :دیتا کجاهاشو خوندی؟! :دی
:دیالان داری ازم اعتراف میگیری ؟ :دی
تونستن که میتونن ولی اینکه بدون آزمایش قبلی انجمنو تغییر دادن مقصر یوزرای دیگه نیستن!:دی
مدیران میتونن تمامی کسانی که تاپیکها رو خوندن و اسپم دادن یوزرشونو ببینن...
برو خودتو معرفی کن![]()
بله دیده بودم :دیتازه توش کامنتم گذاشتم :دی
آقا يكي جواب منو بده يا اينجا يا تو ياهو.پول جوابو هم ميدماآقا من چندتا سوالدارم بيزحمت جواب بدين.
بنظر شما ميشه يه سايت به زبان انگليسي زد و از طريق آپلودر هاي نيمه مستقيم و غير مستقيم درآمدزايي كرد؟آيا همچين چيزي براي ما ايرانيا امكان پذيره؟كپي كردن لينكهاي سايتهايي همچون جي اف ايكس ترا قانون كپي رايت داره؟؟سوالام زياده ولي حضور ذهن ندارم.بيزحمت اگه تجربه دارين راهنمايي بفرماييد.
تشكر
اگر منظورت اینه که از آپلودر هایی که در ازای دانلود پول میدن اره میشه چرا نشه!آقا يكي جواب منو بده يا اينجا يا تو ياهو.پول جوابو هم ميدما![]()
همشون پاک می کنن لکن وی ای پی تهیه کنید .دوستان یک آپلود سنتر معرفی کنید که ftp داشته باشه
فایل ها رو هم پاک نکنه
گفتگوی ازادتون خیلی خوب بودبله دیده بودم :دی
الان حس کسایی رو داری که دارن قرق شدن قایقیکه توش نشستنو تماشا میکنن؟گفتگوی ازادتون خیلی خوب بود
یعنی اسپمکده بود. ولی انصافا خیلی چیز ها مشخص شد با دیدن اون بخش که کی طرف کاربر هاست و کی منافع...
حکمت باز شدنش حداقل برای من معرفت خود شما بود که بیشتر طرف کاربرها بودی و مثل یه آقایی(!) فقط رویه ***** و اعتراض نداشتی.
//
این ها رو گفتم چون با این اوضاع روز های اخر پی تی گردیم باشه
آره این et-chat هستش1- خوبه این همون ای تی دیگه؟
2- آره کافیه. فقط باید مطالب غیر مجازی که باعث فیلترینگ شده رو هم ازشون بپرسی پاک کنی بعد منتظر باشی تا از فیلتر در بیاد!
یه دامینم رو سه چهار سال پیش درخواست رفع داده بودم پارسال زنگ زدند خودشون و گفتند بیا برو به فلان آدرس درخواست بده تا دامین از فیلتر در بیاد! :دی
تا تهش رفتم ولی بیشرف نداد کد رو:دیسلام
لطف می کنید برام این فایل رو دانلود کنید
این دیوس ها آفرهاشون به شکلیه که ما ایرانی ها فقط می تونیم آفرهای دانلود رو انجام بدیم
من قبلا آفرهای دانلود رو انجام دادم و الان قبول نمی کنه
بابت این پسورد 10 هزار تومان ناقابل هم تقدیم می کنم
http://downloadconfirm.net/file/0t8E54
پ ن : میرم بخوابم اگر کسی لطف کرد و دانلود کرد پ خ بده تا شیرینیشو بدم![]()
WTF?
4 روز فقط نتم قطع بود ها باز زدین پی تی رو خراب کردین؟ :|
این چرا این شکلیه؟
شبی مانیتورم رو روشن میزارم پی تی رو هم باز میکنم از 100 تا مهتابی بهتر جواب میده با این قالبش![]()
تاپيك مديران رو ميخوني اي تاپيك خواننده ؟دوستان خوبی بدی دیدین حلال کنیند![]()
تاپيك مديران رو ميخوني اي تاپيك خواننده ؟![]()
دلمون برات تنگ ميشه :دي