همین یک درصد ها باعث شدن من بخاطر عکس برادر 4 ساله جاستین بیبر تهدید بشن : ))))عمان از اون یک درصد ها
: ))))از این وبمستر بترس
همین پست رو هم زد که بگه جزو اون 99 درصده :دی
ممنوناولا تجربه خوبی شد برات
دوما آدرس سایتت رو توی انجمن های یک کشور جهان سومی نده! سرت تو کار خودت باشه، آدرس سایت هات رو ترجیحا عمومی نکن، از سایت هایی وبمسترای زیادی عبور میکنن ترجیحا بک لینک نگیر یا توشون تبلیغ نکن!
زیاد سر به سر عامو فیلتر چی نزار!
توقع نداشته باش با عوض شدن یک رییس یا یک نماینده یا یک مسئول وضعیت فیلتر بدتر یا بهتر بشه، در کل خر همونه فقط پالونش عوض شده!
برای وضعیت فعلی سایتت هم دامین جدید ثبت کن، کل فایل هاتو منتقل کن، ری دایرکت 301 دامین سابق به دامین جدید، درخواست تغییر آدرس گوگل، ورودی هات بین 1 الی 3 هفته منتقل میشه اما انتقال بک لینک و authority و پیج رنک ممکنه تا 6 ماه طول بکشه!
اگر یکی از دامین هایی توی تاپیک معرفی شد رو ثبت کردی یا آدرس سایتت رو دوباره توی این تاپیک معرفی کردی منتظر فیلتر بعدی باش!
اونهایی که توی تاپیک پست میزنن در 99% قصد کمک دارن و ادمای خالص و با مرامین اما اونهایی که پست نمیزنن اعتمادی بهشون نیست!![]()
صبر برای رفع فیلتر آب در هاون کوبیدنه!ممنون
یکم دیگه منتظر عامو فیلتر چی میشم اگه جواب نداد همون کار شما رو انجام میدم.
از فردا همه پست میزارن![]()
با جون و دل انجام شد آقا حمیدبچه ها چن تا رای مهمان می کنید منو
http://directory.iranwebfestival.com/website/shahriariha.com
مرسی
کلا خیلی علاقه داری به تست جدیدپ.ن 2: در یک عملیات انتحاری و تست جدید تصمیم گرفتم به کل بخش کامنت های همه سایت هامو حذف کنم : )))
کار دیگه ای ندارم آخهکلا خیلی علاقه داری به تست جدید
آخرشم باید بزنی سایتهاتو بترکونی :دی
سلام به دوستان
یک سوال کسی جایی سراغ داره که ارزون بشه دامنه ir را 5 ساله تمدید کرد من چندتا دامنه دارم باید 5 ساله تمدید کنم قیمت خودم که فعلا دارم 5 ساله تمدید 12 هزار تومان هست کسی نمایندگی ارزونتر سراغ داره برای این کار ؟
ممنون
هنوز پدر زن ایده آل ام رو پیدا نکردم :دیجدی مجردی؟ :|
بابا من فکر کردم اینی گذاشتی توی امضات زنته :|
یه مرحله ای بود راحت رای دادمبچه ها چن تا رای مهمان می کنید منو
http://directory.iranwebfestival.com/website/shahriariha.com
مرسی
به نظرمن XenForo بیشتر به درد فروم های اختصاصی با کاربران حرفه ای میخوره !پ.ن:
شدیدا از این زن فرو خوشم اومد، بدجوری رفتم تو فکر اچ تی ام ال 5 :دی
پ.ن 2: در یک عملیات انتحاری و تست جدید تصمیم گرفتم به کل بخش کامنت های همه سایت هامو حذف کنم : )))
امیدوارم چند روز دیگه به غلط کردم نیوفتم :|
کامتنها روی تایید مدیریت بزارید بعد از تایید پابلیش کنید! کار سختی نیست تایید کامنتها :دیبه نظرمن XenForo بیشتر به درد فروم های اختصاصی با کاربران حرفه ای میخوره !
کاری خوبی میکنی بخش نظرات رو بر می داری ، من خودم سر همین کامنت ها یکبار سایتم فیلتر شد :| مال تو هم که سایت عکس هست وضع خیلی بدتر میشه :دی
سلام به دوستان
یک سوال کسی جایی سراغ داره که ارزون بشه دامنه ir را 5 ساله تمدید کرد من چندتا دامنه دارم باید 5 ساله تمدید کنم قیمت خودم که فعلا دارم 5 ساله تمدید 12 هزار تومان هست کسی نمایندگی ارزونتر سراغ داره برای این کار ؟
ممنون
خودت هم فهمیدی چی گفتی :دیآیا باور میکتید یه آهنگ 6 دقیقه ای گوش دادم ، بعد که توجه کردم دیدم گوش ندادم![]()
ممنون دوست عزیزاين كمترين قيمت هست
زير اين قيمت يعني از جيب هزينه تمديد شما رو دادن
اتفاقا همین کار رو کرده بودم ولی دیدم تایید دستی وقتم رو میگیره ( روزی نزدیک 300 تا کامنت ثبت میشد ) اومدم بدون تایید کردم آخر سر هم فیلترینگ من رو از این مسئولیت سنگین آزاد کرد و برگه مرخصی برام صادر کرد :دیکامتنها روی تایید مدیریت بزارید بعد از تایید پابلیش کنید! کار سختی نیست تایید کامنتها :دی
کد بهینه ، اطلاعیه هاش خیلی خوبه.مثلا چه امکاناتی ؟؟
نداشتن اسپویلر ؟ نداشتن ویرایش پست ؟ محدودیت کشنده امضا و ...
برو یاد بگیر که از نون شب هم واجب ترهمنظورم اینه که یادمه دکمه پلی رو زدم ولی پخش شدن آهنگ رو یادم نیست![]()
جاوا اسکریپت بلد نیستم.