• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
راستي نميدونم اينجا کسي فيلم يا بهتر بگم موزيکال زانادو رو ديده يا نه (البته قديميه، مال سالاي 80-82 ميشه)، داستان فيلم مربوط به يه ميوزي هست که در واقع اول يه نقاشي روي ديوار بوده (به همراه ديگر خواهراش) و بعد زنده ميشن و همه شون ميرن تو اين آسمون غير از اين يکي که برميگرده رو زمين و عاشق يه پسر نقاش به نام ساني ميشه و بلابلا! اونوقت تو اين موزيکال يه قسمتي بود که اوليويا نيوتن جان و ساني (اسم هنرپيشه اش يادم نيست، کلاس دوم دبستان بودم اون موقع خب!) بعد از اينکه با هم حرف ميزنند، ميرن که همديگه رو ببوسند و از اينجاست که فيلم براي حدود 3 دقيقه (به اندازه ي زمان موزيک Don't Walk Away از گروه Electric Light Orchestra که موسيقي فيلم کار اوناست) کارتوني ميشه و ... به نظر من که خيلي بامزه بود و من اون موقع کل فيلم رو براي رسيدن به اين قسمتش نگاه ميکردم ^_^ حالا الان اون تکه ي کارتونيشو پيدا کردم و گفتم به عنوان زنگ تفريح براتون بذارمش، شايد مقبول توجه بيفتد (حالا ايني که گفتم يعني چي خودم هم نميدونم!) ^0^

http://www.4shared.com/file/5953027/28d896f7/Xanadu.html

276511.jpg
276512.jpg

.

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
بابا شما چه کارتونایی دیدین!
اینارو از کجا گیر میارین؟

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
قسمت 7 کارتون D.gray man

D.Gray-man - 07 (XviD)

DGM.JPG

پ.ن : احتمالا تا یه 3-4 ساعت دیگه قسمت بعدیه Deth note سر و کلش پیدا بشه فعلا که بدون زیر نویسش 1000 تا سید داره :D

Arsun

Guest
لایک‌ها
0
بچه ها سلام
یه چیزی بگم نخندین به من!!
من نمی دونم اینا رو چطور دانلود کنم.من از massdownloader و با ADSL دانلود میکنم.
این دوتا لینک بالا رو ببینید.من نتونستم یونیکرن رو بگیرم!!
کسی هست یادم بده؟بابا من تازه کارم!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بچه ها سلام
یه چیزی بگم نخندین به من!!
من نمی دونم اینا رو چطور دانلود کنم.من از massdownloader و با ADSL دانلود میکنم.
این دوتا لینک بالا رو ببینید.من نتونستم یونیکرن رو بگیرم!!
کسی هست یادم بده؟بابا من تازه کارم!!

کدوم هارو نمیتونی داونلود کنی !؟ این تورنت هارو !؟
برنامه زياده از Azureus و Bitcomet و uTorrent استفاده کن [ داونلود.کام بايد پيداشون کنی ! ]
300.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام به همگی
ببخشيد من نرسيدم جوابتون رو بدم:( و احتمالاً امروز هم نميرسم ولی فردا حتماً همه رو جواب ميدم. فعلاً قسمت 6 سريال death note رو در يابين تا بعد:D، راستی مال live evil نيست!:hmm:

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
FMA رو دیدم ... خیلی خوب بود
yes.gif
.. هرچند آخرش اونطوری که می خواستم نبود ( منم چقدر پرتوقع هستما !!
4829.gif
)
دليل غيبتم رو تو افسانه شجاعان نوشتم، تو اين پست، همون 4 خط اول، راستش چيز جالبي نيست که بخوام دوباره اينجا نقلش کنم.
consoling2.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
در مورد FMA اگر قرار بود تک تک شخصیتا کاملا معرفی بشن فک کنم یه 100 قسمتی میرفت رو تعداد قسمتاش به نظر من از اونجایی که تو این داستان شخصیتهای زیادی وجود دارن پس این کار زیاد جالب نمی تونسته باشه
اینم حرفیه
169.gif
... اما دیگه موستانگ و winry که دیگه خودی بودن
veiledsmile.gif
... ضمنا 100 قسمت اگه می شد که خیلی خوب بود ...
wassat.gif

پی نوشت : راستی اینجا نوشته که توی مانگای FMA ، پدر و مادر winry توسط scar کشته میشن ، نه موستانگ ...
4cxg2n7.gif

راستی برادر سيمور، اينم تورنت قسمت سوم اين سريال ولی ماله اون گروه بده هست که قبلاً گفتم ، من که بازم نتونستم دانلود کنم ، حالا شما ها يه امتحانی بکنين شايد موفق شين:eek::happy:!
راستی من رفتم دیروز اینو چک کردم و دیدم که تازه از ماه پیش پخشش شروع شده ؛ الان تازه رسیده به قسمت ششم
mornincoffee.gif
... پس طبیعیه که بقیه قسمت هاش نیست و طبیعیه که هنوز برای دانلود کامل آماده نیست ..
308.gif

شرمنده ... یه جورایی تقصیر من شد که اینو بررسی نکردم ...
256.gif

dreamsboy

Registered User
لایک‌ها
0
راستی کيا کتابشو خوندن؟:eek: من هر موقع کلاه شاپو ميبينم ياده اين کتاب مياوفتم و عکسی که شازده کولوچو کشيده بود و همه فکر ميکردن کلاهه ولی در واقع يه مار بوا بود که يه (موش بود قورت داده بود يا يه چيزه ديگه؟ درست يادم نميآد!:p) چيزی قورت داده بود و به شکل کلاه در اومده بود:blink:! نميدونم چرا از اين همه چيز ، اين تو ذهن من مونده!:lol:

...شاهکار خود را به آدم بزرگها دادم و از آنها پرسیدم که آیا از نقاشی من میترسند؟
در جواب گفتند چرا بترسیم.مگر کلاه هم ترس دارد.اما نقاشی من کلاه نبود.تصویر مار بوآ بود که فیلی را هضم می کرد.آن وقت من توی شکم مار را کشیدم تا آدم بزرگها بتوانند بفهمند.آدم بزرگها همیشه نیاز به توضیح دارند...

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
راستی کيا کتابشو خوندن؟:eek: من هر موقع کلاه شاپو ميبينم ياده اين کتاب مياوفتم و عکسی که شازده کولوچو کشيده بود و همه فکر ميکردن کلاهه ولی در واقع يه مار بوا بود که يه (موش بود قورت داده بود يا يه چيزه ديگه؟ درست يادم نميآد!:p) چيزی قورت داده بود و به شکل کلاه در اومده بود:blink:! نميدونم چرا از اين همه چيز ، اين تو ذهن من مونده!:lol:

01b.jpeg
01c.jpeg

خیلی داستان قشنگیه :happy:

راستی چرا انقدر اینجا خلوته؟ آدم دلش می گیره :(

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
من بالاخره تونستم بیام تو ! اما نمی تونم از کود ه استفاده کنم :(

اینم حرفیه ... اما دیگه موستانگ و winry که دیگه خودی بودن ... ضمنا 100 قسمت اگه می شد که خیلی خوب بود ...

پی نوشت : راستی اینجا نوشته که توی مانگای FMA ، پدر و مادر winry توسط scar کشته میشن ، نه موستانگ ...

نه یک اشتباهی شده اصلا اون موقع اسکار داداشش نمرده بوده که قدرتشو بده به این !

این فیلمش رو حتما ببین البته من خودم خیلی حال نکردم با پایان فیلمش اما بهتر از کارتونش که ادم رو بلاتکلیف می زاره کلا همون طوری که فریدا گفت خط داستانی تو فیلم عوض میشه ... مخصوصا که گند زده می شه به شخصیت سرتیپ هیوز بدبخت !

حال کردی چقدر تشویقت کردم فیلم رو ببینی ؟

===

قسمت 7 Dethe note با زیر نویس Live-Evil برای طرفداران کیفیت

http://a.scarywater.net/live-evil/[Live-evil]_Death_Note_07_[2318801E].avi.torrent

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
نه یک اشتباهی شده اصلا اون موقع اسکار داداشش نمرده بوده که قدرتشو بده به این !

این فیلمش رو حتما ببین البته من خودم خیلی حال نکردم با پایان فیلمش اما بهتر از کارتونش که ادم رو بلاتکلیف می زاره کلا همون طوری که فریدا گفت خط داستانی تو فیلم عوض میشه ... مخصوصا که گند زده می شه به شخصیت سرتیپ هیوز بدبخت !

حال کردی چقدر تشویقت کردم فیلم رو ببینی ؟
خوب شاید اون توالی زمانی هم توی مانگا طور دیگه ای بوده ... یعنی اول داداشه مرده و دستش رو داده به این
cleverman.gif
.. بعدش پدر و مادر اینو کشته ... بهرحال می تونی خودت اینجا رو ببینی :

http://en.wikipedia.org/wiki/Main_characters_of_Fullmetal_Alchemist#In_the_Manga_2

در مورد فیلم هم مرسی از توضیحت ... بهرحال من خودم هم حتما جورش می کنم ( منتظر وصل شدن اینترنت پرسرعتم هستم
4dg0i9w.gif
)

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
راستی چرا انقدر اینجا خلوته؟ آدم دلش می گیره :(

براي اينکه پي تي فيلتر شده، با پراکسي هم نميشه لاگ اين کرد (دست کم منکه نتونستم #_#)، الانم با دايل آپ اينجام

....

kpmehdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من دنبال آهنگ متن كارتن بچه هاي آلپ ( آنت و لوسين ) ميگردم . كسي ميتونه كمك كنه ؟ اسم اين كارتن و اسم آهنگ سازشو براتون ميفرستم تا شايد كمكي باشه :
Alps Stories
My Annette
Alps Monogatari Watashi no Annette (Japanese)
Anette (Polish)
Dans les Alpes avec Annette (French)
Die Kinder vom Berghof (German)
Las montañas de Ana (Spanish)
Sui monti con Annette (Italian)
قصة حنان (Arabic)
アルプス物語 わたしのアンネット (Japanese)
Opening Theme:
"Annette no Aoi Sora" by Keiko Han
Ending Theme:
"Edelweiss no Shiroi Hana" by Keiko Han

بي صبرانه منتظرم .[/RIGHT]​

kpmehdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برادر های عزيز
لطفاً اسمه ژاپنی يا اينگيليسی کارتون ها رو به من بدين من براتون mp3 ها رو پيدا ميکنم
36_1_12.gif
ولی بدونه اسم کارتون متاسفم
36_1_6.gif
.

برادر ويلی، کمک
15_9_14.gif
10_12_9.gif

سلام

من دربه در دنبال آهنگ كارتن بچ هاي آلپ (آنت و لوسين ) ميگردم . اسم ان كارتن با اسم آهنگ اشو برات ميفرستم .اگه مي توني يه كمكي بهم بكن تا خاطرات قديميم دوباره زنده بشه !
Alps Stories
My Annette
Alps Monogatari Watashi no Annette (Japanese)
Anette (Polish)
Dans les Alpes avec Annette (French)
Die Kinder vom Berghof (German)
Las montañas de Ana (Spanish)
Sui monti con Annette (Italian)
قصة حنان (Arabic)
アルプス物語 わたしのアンネット (Japanese)
Opening Theme:
"Annette no Aoi Sora" by Keiko Han
Ending Theme:
"Edelweiss no Shiroi Hana" by Keiko Han

ازت ممنون .

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
هم اکنون صدای منو از دانشگاه آزاد قزوین میشنوید
جالب اینجاس که هنوز دانشگاه سایت و فیلتر نکرده
خوب اینترنت adsl 256/256 منم تا آخر هفته میرسه پس تا میتونید لینک بزارید من دان کنم
راستی یه فیلتر شکن بزارین تو یاهو گروپ تا همه استفاده کنن
yu yu hakosho هم مخ مارو بکار گرفته ها خیال تموم شدن نداره

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی یه فیلتر شکن بزارین تو یاهو گروپ تا همه استفاده کنن yu yu hakosho هم مخ مارو بکار گرفته ها خیال تموم شدن نداره
057.gif
057.gif
057.gif
057.gif
057.gif

سلام بهروز، تو هم کاربر فعال شدی، تبريک :happy::)
راستی امروز PS3 اومد تو بازار ، پشت همه درا صف کشيده بودن که اولين نفر باشن که ميخرنش!!!!!:blink:

در مورده شانار شکن هم بد فکری نيست، هر کی هر چی داره بزاره تو ياهو که همه استفاده کنن، برای اطلاع برادر های تازه وارد، آدرسه سايت اينه:

راستی همگی يه توجهی به امضاء برادر شيان هم بکنين ، فکر کنم خيلی مفيد باشه!;)

yu yu hakusho باهال نيست؟؟؟:p:happy:

yu_yu_hakusho59.jpg

بالا