• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوربین canon a 620

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

من یه دوربین canon a620 دارم . میخوام تاریخ و ساعتی که عکس میگیرم کنار ( و یا هر فرمتی که میشه ) عکسم چاپ بشه . اگه کسی از دوستان اطلاعی دارن ممنون میشم من رو راهنمایی کنند .

متشکرم .

LEnIn+$

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
(دوست عزیز بهتر بود سوالتون رو اینجا مطرح میکردین!)

ساعت, تاریخ و...تمام اطلاعات عکس در Properties وجود داره.میتوند با نرم افزارهای گرافیکی هر اطلاعاتی رو در هر جای عکس که می خواهید درج کنید , اگر این راه رو نخواستید خود دوربین هم درج میکنه:
(در دوربین های کانن که date stamp دارند): دکمه funk رو بزنید ,رزولوشن عکس رو postcard انتخاب کنید(رزولوشن کمتری داره) .
بعد در منو در rec menu برید و date stamp رو فعال کنید.

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز (LEnIn+$)

دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما. و عذرخواهی میکنم که جای مناسب سوال رو نمیدونستم ولی اگه صلاح بدونید سوالم رو همین جا مطرح کنم چون ادامه مطلبیست که شما فرمودین.

نمیشه رزلوشن عکس رو بیشتر از حالت postcard و مثلا روی 3070*2300 قرار داد و همچنان تاریخ درج بشه ؟
و اگه ممکنه در مورد نرم افزارهای گرافیکی بیشتر توضیح بدید که چطور میشه اینکار رو انجام داد راستش منظورتون رو خوب متوجه نشدم .

اگه ممکنه لطفا بفرمایید میشه با این نمونه دوربینها در شب از ماه عکس گرفت ؟ یه شب مهتابی و نیمه ابری بود و منظره خیلی جالبی شده بود ولی هر کار کردم نتونستم عکس خوبی بگیرم .

شرمنده از اینکه وقت شما رو میگیرم.

متشکرم.
موفق و موید باشید .

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما. و عذرخواهی میکنم که جای مناسب سوال رو نمیدونستم ولی اگه صلاح بدونید سوالم رو همین جا مطرح کنم چون ادامه مطلبیست که شما فرمودین.
خواهش میکنم.

نمیشه رزلوشن عکس رو بیشتر از حالت postcard و مثلا روی 3070*2300 قرار داد و همچنان تاریخ درج بشه ؟
متاسفانه نمیشه!

و اگه ممکنه در مورد نرم افزارهای گرافیکی بیشتر توضیح بدید که چطور میشه اینکار رو انجام داد راستش منظورتون رو خوب متوجه نشدم
با فوتوشاپ راحت میتونید این کارو انجام بدین.متاسفانه من فتوشاپ بلد نیستم.اینجا سوال کنید.

اگه ممکنه لطفا بفرمایید میشه با این نمونه دوربینها در شب از ماه عکس گرفت ؟
میشه. ولی خوب در نمیاد.
ولی شما این رو در خارج از شهر امتحان کن بهتر میشه:

(در مد AV عکسبرداری)
پایه+ زوم تا 4x + دیافراگم 8 f

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
در ضمن برای اینکه بتونید عکس خوب از ماه بگیرید به یک لنز با قیمتی بیش از 1ملیون تومان و یک دوربین حرفه ای احتیاج دارید!
293.gif

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز

خیلی متشکر از راهنمایی های شما .

دوست خوبم راستش من قبل از خرید دوربین یه مدتی دوربین دوستم که canon a95 بود ( مدل دوربینی که شما باهاش عکس گرفتید ) دستم بود . موقع خرید گفتن که a620 مدل جدیدتر a95 می باشد که رزلوشنش هم 2 مگاپیکسل بالاتره ولی اصلا نه با اون دوربین و نه با دوربین خودم تا به حال نتونستم عکسی با کیفیت انچه شما گرفتید و در فروم اپلود کردید بگیرم . البته جسارت نشه بالاخره شما استاد هستید و بنده اماتور . اما میخوام بدونم این مشکل از اماتور بودن من هست و یا تنظیماتی داره که از اونها بی اطلاع هستم یا اینکه ممکن هست که کیفیت لنز دوربین شما بهتر باشه ؟

ممنونم از پاسختون . شما که همیشه من رو با راهنماییتان شرمنده می کنید .

موفق و موید باشید .

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
دوربین a620 از هر نظر از a95 بهتره.

ولی اصلا نه با اون دوربین و نه با دوربین خودم تا به حال نتونستم عکسی با کیفیت انچه شما گرفتید و در فروم اپلود کردید بگیرم .
این راهها به ذهنم میرسه:

1_در این رده دوربینها انتخاب کادر مناسب و رعایت اصول اولیه عکاسی از هر چیز مهمتره. چون اکثر تنظیمات رو خود دوربین انجام میده.
سوژه در عکس مشخص باشه و عکس شلوغ نباشه. سوژه رو در مرکز قرار ندین . کادر رو به 9 مستطیل مساوی تقسیم کنید. سعی کنین سوژه روی رئوس مستطیل ها قرار بگیره.

2_حتما مقالات موجود در این لینک ها رو بخونید:
http://www.akkasee.com/digitalcamera/archives/basic_principles_of_photography/
http://www.akkasee.com/digitalcamera/archives/macro_photography/
http://www.akkasee.com/digitalcamera/archives/tips_tricks_of_photography/

3_ در مسافرتها(حتی الامکان همه جا) همیشه دوربین همراهتون باشه و از همه چیز عکس بگیرید!

4_همیشه لا اقل یه سه پایه کوچیک همراه داشته باشید.در شب و نور کم و حالت ماکرو حتما از سه پایه استفاده کنید.

5_مد ماکروی(دکمه ای که عکس گل روشه!) رو یادتون نره! اینجا و تاپیک ماکروگرافی رو ببینید.

6_از مد P دوربین استفاده کنید.و در این حالت در rec .mnu در ردیف اول Flexyzone رو انتخاب کنید.قبل از فوکوس دکمه set رو بزنید و مربع فوکوس رو با 4دکمه ی جهت جابجا کنید. وتا مربع سبز نشده عکس نگیرید.

7_هر موقعی که وقت میکنین در یک کادر ثابت تمام حالتها رو در منوی دکمه Funk امتحان کنید . نتایج این کار برای شما تجربه میشه. همین طور مد AV و TV

8_در اخر_بعد از اینکه ای کارا رو کردین عکساتون رو آپلود کنید ببینیم نتیجه چی شده.و بقیه هم در موردش پیشنهاد بدن.
73.gif

ramin_njf

کاربر فعال
لایک‌ها
5
من فکر میکنم این جوری دوستمون گیج میشه

راه ساده تر اینکه اقا ارمان عکس بگیره بعد در تایپیک اخرین عکس بذاره و سپس روی عکس گرفته شده

نظر داد و را حلش رو نوشت

عکس بگیر اپلود کن عکس بگیر اپلود کن .......

LEnIn+$

کاربر فعال
لایک‌ها
0
من فکر میکنم این جوری دوستمون گیج میشه

راه ساده تر اینکه اقا ارمان عکس بگیره بعد در تایپیک اخرین عکس بذاره و سپس روی عکس گرفته شده

نظر داد و را حلش رو نوشت

عکس بگیر اپلود کن عکس بگیر اپلود کن .......
291.gif
24.gif
!!
قرار نیست که همه این کارهارو یه دفعه انجام بدن!!

اگه این 8راه حل رو دونه دونه و با حوصله اجرا کردین مطمئن باشید هم عکسای زیبایی مگیرید هم از عکاسی لذت میبرید.
23.gif

Arman_BTC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به دوستان عزیز

خیلی ممنونم از راهنمایی های بسیار مفیدتون.با مطالعه لینک هایی که معرفی فرمودین سعی می کنم چند تا عکس آپلود کنم که شما اساتید بنده رو راهنمایی بفرمایید.

با تشکر.

موفق و موید باشید.

بالا