miladgraph
همکاربازنشسته
آره بعد از يك ماه بدك نيست هنوزم مشكل دارهتاریخ عضویت و نوشته ها رو هم اضافه کردن .
قابلیت هاش خیلی زیاده ها ! من که کم کم از زنفورو داره خوشم میاد![]()
بعد از اين كه چشمامون به ... رفت و ...
ما هستيم موش آزمايشگاهي...
آره بعد از يك ماه بدك نيست هنوزم مشكل دارهتاریخ عضویت و نوشته ها رو هم اضافه کردن .
قابلیت هاش خیلی زیاده ها ! من که کم کم از زنفورو داره خوشم میاد![]()
یادم نیست فکر کنم arashdownload نامی بودش یا همچین چیزی
xenfa.ir/انجمن پشتیبانی زنفورو بزنم ؟ کسی هست کمک کنه با هم بزنیم؟
من از این IP Address and Domain Information افزونه روی کروم استفاده می کنم ، جد ، اباد اون دامین رو برای بیرون میکشه :دیافزونه خوب واسه فایرفاکس که اطلاعات دامین رو بده چی سراغ دارید ؟
ترجیحاً یه آیکون اضافه کنه که بعد از کلیک رو آیکون اطلاعات رو نمایش بده
چند؟خرید و فروش موتور سيكلت كجا رو پيشنهاد ميديد :دي
يك عدد هوندا كفي 125 موجوده :دي
1.200 مدل 1387. دست يه اقايه دكتر بوده مطب ميرفته و برميگشته همين.چند؟
Sent from my E15i using Tapatalk 2
اگه مشکل از کش مرورگرت نباشه از خوده ایرنیکه .dns یه دامنه رو عوض کردم . ir هستش
الان 5 روزه گذشته ولی هنوز همون قبلیه رو نشون میده
هیچ کار نمیتونم انجام بدم تا درست بشه ؟؟؟!!!![]()
ببين برا تغيير dns چون از قبل روش dns هاي ديگه اي ست بوده بايد نامه كتبي بفرستي.dns یه دامنه رو عوض کردم . ir هستش
الان 5 روزه گذشته ولی هنوز همون قبلیه رو نشون میده
هیچ کار نمیتونم انجام بدم تا درست بشه ؟؟؟!!!![]()
جون هر کی دوست داری شوخی نکن :|ببين برا تغيير dns چون از قبل روش dns هاي ديگه اي ست بوده بايد نامه كتبي بفرستي.
ماشین هم پیدا میشه؟1.200 مدل 1387. دست يه اقايه دكتر بوده مطب ميرفته و برميگشته همين.
نه از مرور گر نیست ، با چن سیستم از چن isp امتحان کردماگه مشکل از کش مرورگرت نباشه از خوده ایرنیکه .
یکی دو هفتست ایرنیک مشکل داره .
ببين برا تغيير dns چون از قبل روش dns هاي ديگه اي ست بوده بايد نامه كتبي بفرستي.
rچیزی که میخواستی نیافتم مرگ توسلام بچه ها کسی از شما یه قالب خوب و سالم و ورزش برای وبلاگ سراغ نداره؟؟برای رزبلاگ میخوام
چی چی هست؟:دیتو یه کلمه کلیدی 10 نتیجه اول گوگل مال منه! فکر کنم اولین سایتی که روش کرده منم :دی
پس همون مشکل از ایرنیکه که یه روز داون بوده و کلی مشکل ایجاد کرده .نه از مرور گر نیست ، با چن سیستم از چن isp امتحان کردم
الان چی کار کنم ؟؟!!!![]()
هاست وارز معرفی کنید بجز هاست دی ال و پارس وی پی اس نمیخوام اینجوری دستمو تو پوست گردو بزاره
یعنی بکاب برای سه روز پیشه :|
آپ هApache is functioning normally![]()
هاست وارز معرفی کنید بجز هاست دی ال و پارس وی پی اس نمیخوام اینجوری دستمو تو پوست گردو بزاره
یعنی بکاب برای سه روز پیشه :|
زیاد رو وارز بودن سخت نگیرید مگه بخواید ویبولتین و ... نصب کنید که البته اونم میشه پیچوندپیدا کردید به منم بگید, منم همچنان پارس وی پی اس استفاده می کنم.