alireza gh
کاربر تازه وارد
سلام به همه دوستان من میخواستم 10 عدد دوربین مدار بسته از علی اکسپرس بخرم که فری شیپینگ هست حالا میخوام بدونم گمرکی اینها چقدر میشه و تعرفه واردات دوربین چند درصده؟
ممنون
ممنون
از خود گمرک بپرسید یا کتاب تعرفه ها رو ببینید بهترهسلام به همه دوستان من میخواستم 10 عدد دوربین مدار بسته از علی اکسپرس بخرم که فری شیپینگ هست حالا میخوام بدونم گمرکی اینها چقدر میشه و تعرفه واردات دوربین چند درصده؟
ممنون
10 عدد میره گمرک و نمی صرفه براتون ترخیصشسلام به همه دوستان من میخواستم 10 عدد دوربین مدار بسته از علی اکسپرس بخرم که فری شیپینگ هست حالا میخوام بدونم گمرکی اینها چقدر میشه و تعرفه واردات دوربین چند درصده؟
ممنون
گمرکیش 75 درصد هستش . این راه درستی برای اوردنشون نیست .سلام من تقریبا 1000 دلار خرید دارم از سایت Alixspress قاب گوشی اپل هستش
تقریبا 70 نوع هستش از هرکدوم میانگین 10 تا 20 تا میخواستم ببینم گمرکش چقدر میشه ا
اولا سایت اماراتی به ایران ارسال نمیکنه اگه گفته که می کنه خیلی مطمئن نباشیددوستان یه سوال
من قصد دارم حدود 10 عدد اقلام دیجیتال مثل سی پی یو و فلش (کالای سبک وزن). سفارشم از دبی خواهد بود به صورت اینترنتی
سفارش بدم که قطعا قیمتش بالای 200-300 دلار میشه.
کسی میدونه که تعرفه گمرکی به چه صورت هست؟
فرض کنیم که وزن کمتر از 1 کیلو باشد.
کسی اگر اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
آیا برای ترخیصش نیازمند کارت وزارت بازرگانی هست؟
عجیبه ! حداقل ماهی 20 تا 30 بسته لباس فقط به صورت پستی برای دوستان میخریم !!! همش بدون گمرک . یک عدد گیر کرده ؟ کدوم شهر ؟دوستان لباس سفارش ندید. لباس یک عدد سفارش دادم ۳۰۰هزار تومان گمرک خورده
Sent from my Lenovo A850 using Tapatalk 2
شما به من چه راهی پیشنهاد میکنید واسه اوردنشونگمرکیش 75 درصد هستش . این راه درستی برای اوردنشون نیست .
خرید تعداد،بدون واسطه خرید میکنندیکی میتونه توضیح بده گرفتن کارت بازرگانی چه بدبختی هایی داره؟
اصن میارزه بریم دنبالش؟
من میتونم به اسم پدر یا کسی دیگر کارت بازرگانی بگیرم و استفاده کنم؟
یه سوال دیگه:
خیلی از فروشنده ها ایرانی قیمتی که میدن با قیمت کالاهای چینی تفاوت قیمت ناچیزی داره مثل دیجی کالا و ...
اینا چطوری جنس وارد میکنند؟ ارز مرجع میگیرن؟ کسی داستانش میدونه عزیزان؟
سلامسلام به همگی میخواستم بپرسم در 2 سطر اخری منظور از Departure from outward office of exchange و null چی هست( اطلاعات مربوط به پیگیری حمل پستی خریدی که از چین داشتم هست)
tem No. Year Status Location Destination Country Date
RC056 2014 Collection 31800012 IR 20140116 0853
RC056 2014 Dispatching 31002400 IR 20140117 1047
RC0567 2014 Opening 10010200 IR 20140120 2304
RC0567 2014 Departure from outward office of exchange 10010200 IR 20140121 1102
RC0567 2014 NULL PEK IR 20140122 0658
تا اونجا که ميدونم تعرفش صد درصد هست تازه اگر ترخىص کنند و ممنوع نباشهکسی هت راجع به واردات لباس به من کمک کنه؟
وارد نکنید که گمرک میزنن خفن....خفن گمرک میخوره تمامشو هم ازتون میگیرن.تا اونجا که ميدونم تعرفش صد درصد هست تازه اگر ترخىص کنند و ممنوع نباشه
Sent from my U9200 using Tapatalk
شما به من چه راهی پیشنهاد میکنید واسه اوردنشون
لطفا کمک کنید اگه شما میتونید بیارید به شما سفارش بدم شما انجام بدید واسم حق الزحمه شما رو بدیم دوست عزیز
دوستان مسافری از ترکیه چند کیلو میشه جنس اورد یا برد ترکیه؟
2-میشه یک تبلت و یک گوشی رو با کارتن بصورت مسافری اورد؟
3-میشه یک گوشی رو پست کرد از نرکیه و گمرکی نخوره؟
گمرک کدوم شهر اینطوریه؟والا برای من یه تی شرت از freelancer.com فرستادن ۳-۴ ماه پیش ۳ هزارتومن گمرکی خورد!
گمرک نرفت مستقیم رفت اداره پست.گمرک کدوم شهر اینطوریه؟
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk