Hamidreza23
Registered User
منم این مشکلو دارمعزیزان !
شما هم مشکل دیر لود شدن ادیتور رو دارید یا فقط من این مشکل رو دارم ؟:|
منم این مشکلو دارمعزیزان !
منم همین مشکل رو دارم!عزیزان !
من این مشکل رو ندارم...ولی کلن انجمن ر*دهمنم همین مشکل رو دارم!
اخه من کلا با همه ادیتورا مشکل دارم تقریبا :|من این مشکل رو ندارم...ولی کلن انجمن ر*ده
شاید مشکل از مرورگرت هست:|اخه من کلا با همه ادیتورا مشکل دارم تقریبا :|
سایت خودم که باید التماسشو بکنی تا بالا بیاد :|
اینجا با چند ثانیه تاخیر :|
جاهای دیگه هم به همین صورت :|
اگر میخوای زود بازده باشه و خیلی زود کارت بگیره باید خیلی بیشتر از اینها بذاری ( اونم اختصاصی )جواب مارو کسی نمیده؟
با روزی 2 3 پست میشه به جایی رسوند سایتو یا بیخیال شم؟
یه سوال دیگه، قالب پیشفرض وردپرس چطوره از نظر سئو اینا؟ خوبه با همین قالب ادامه بدم؟
به ما وبمستر های نوب کمک کنید دیگه![]()
مشکل سایت خودمو همه کاربران سایت هم دارن :| شک ندارم که از سروره ... ولی خب ار کجای سروره ؟شاید مشکل از مرورگرت هست:|
دیگه نمیدونم:دیمشکل سایت خودمو همه کاربران سایت هم دارن :| شک ندارم که از سروره ... ولی خب ار کجای سروره ؟![]()
بالای سایتت بزن مدیریت این سایت به یک خانوم واگذار شد اونوقت به نتیجه میرسی :دینویسنده خانم کار کشته کسی سراغ نداره؟
با مرداش که به جایی نرسیدیم :دی
مگه من خار دارم ؟ :دیبالای سایتت بزن مدیریت این سایت به یک خانوم واگذار شد اونوقت به نتیجه میرسی :دی
یه سوال دیگه، قالب پیشفرض وردپرس چطوره از نظر سئو اینا؟ خوبه با همین قالب ادامه بدم؟
به ما وبمستر های نوب کمک کنید دیگه![]()
تیکت بزن هاستیگ خوب!سایتم ترکید!
هیچ طوری نمیشه سایت رو برگردونم به 2ساعت پیش؟ بک آپ ندارم با جواد روش کار میکردیم الان دیدم ترکیده!
پلیز هلپ می! به فنا رفتم![]()
آخه خودمون خراب کردیمش! سر این ساماندهی ... تیکت بدم ببینم چی میشهتیکت بزن هاستیگ خوب!
هر کس خراب کرده باشه پشتیبانی جواب میدهآخه خودمون خراب کردیمش! سر این ساماندهی ... تیکت بدم ببینم چی میشه