alitotti2010
Registered User
- نوشتهها
- 528
- لایکها
- 81
نه بدون قطره 11.5 11.75 بود.با قطره 11.5 شد؟
من شماره چشمم رو بالا نوشتم.بدون قطره 11.5 هست.امکان معافیت چقدره؟
با قطره 10.75 شد.
احتمال خیلی بالا معاف می شید.
نه بدون قطره 11.5 11.75 بود.با قطره 11.5 شد؟
من شماره چشمم رو بالا نوشتم.بدون قطره 11.5 هست.امکان معافیت چقدره؟
ممنون.فقط اگه الان اقدام کنم تقریبا چقدر طول میکشه؟نه بدون قطره 11.5 11.75 بود.
با قطره 10.75 شد.
احتمال خیلی بالا معاف می شید.
اونجا درجه هست به نمره ربطی ندارهمرسی فقط یه سری درجه 160 اینا زده بعد اعداد آستیکمات مجموعش همونی که من حساب کردم هست یا ن
بستگی داره تهران باشید یا شهرستانممنون.فقط اگه الان اقدام کنم تقریبا چقدر طول میکشه؟
اخه یعنی چی !زیر 6 ماه سابقه جبهه کسری نداره.
http://vazifeh.police.ir/?siteid=25&pageid=325&newsview=1111
پدر منم 5 ماه و 20 روز سابقه جبهه داره!!اخه یعنی چی !
این چه قانون مزخرفیه
تو سایت **** وظیفه هستدوستان کسی تمامی شرایط معافی رو میدونه؟خواهش میکنم راهنماییم بکنید
دوست عزیز طبق مطالعاتی که بنده کردم معافیت صافی کف پا به شدت سخت شده و به راحتی نمیشه این معافیت را گرفت مگر اینکه مشکل دیگری هم داشته باشیددوستان معافیت به دلیل صاف بودن کف پا،لغو شده یا بازم معاف میکنن؟
به نظر میرسه، حتی توی جلساتشون هم مطرح شده اما مخالفت های بسیاری حتی از درون سیستم شکل گرفته.دوستان افرایش خدمت 24 ماه سال 93 حتمی هست؟ من میخوام19 فروردین برم دفترچه قبل سال 93 بفرستم 21 ماه حساب میشه یا 24 ماه؟
من متاهل هستم ایا 3ماه کاهش خدمت متاهلین صحت دارد؟
بله جانمالان تووی سیستم پلیس +10 مکان آموزشی مشمول وارد شده بریم بپرسیم؟
نه یک اسفند اعزامم . من چندبار روزهای قبل سر زدم ولی هنوز وارد سیستم نشده بود!!بله جانم
شما تشریف ببرید پلیس +10، کد ملی و برگه ی اعزامتون همراهتون باشه، مکان آموزشی مشمول مشخص شده. اگر اعزام 1 اسفند هستید که تا الان باید برگ سبز درب منزل میومد، اما اگر 19 اسفندی هستی که هنوز وقت داره تا پست بیاره.
اما پلیس +10 کاملا پاسخگو هستش
مگه میشه ؟؟؟ اول تیر!!!!!!!!!!!!!! چه خبره مگه؟!!!!!!!!!!سلام تاریخ اعزام بنده ۱ تیر ۹۳ هست چه طوری میتونم تاریخ اعزامو بندازم جلو؟کجا باید برم مراحلش چحوریه