• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
با سلام

ميخواستم ببينم كه ايا برنامه قران با ترجمه و تفسير فارسي براي باكت بي سي هست يا نه !

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بالاخره بعد از مدت ها یک برنامه پزشکی جدید ، و البته با یک کرک خوشگل
hp_desktop_thumb2.jpg

برنامه بسیار معروف تر از این هست که لازم به معرفی ش باشه
hp_boite2.jpg

من فایل نصب رو به همراه کرک براتون آپ کردم
کد:
http://bianconero.persiangig.com/PDANew/Handy_Patients_42.rar
کافیه نصب کنید برنامه رو و بعد فایل کرک رو اور رایت کنید روی پی دی ای و در قسمت preferences\registrationبا هر اسمی و هر سریالی رجیستر کنید

این سایت رسمی برنامه
موفق باشید

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزيز

اگر ممكن است فايل برنامه تان را براي ما آپلود نماييد. ضمنا" برنامه تان كرك شده است يا خير ؟

از همان اول كه نصب كرديد ، درست بود يا اينكه با دست كاري درست شد ؟

من برنامه رو از همین جا ،از این لینکhttp://forum.persiantools.com/showpost.php?p=862756&postcount=3636گرفتم.شما باید دقیقا کاری رو که تو فولدر how to گفته رو انجام بدید.اگه بازم به مشکل بر خوردید با من تماس بگیرید.شمارمو براتون تو یاهو off گذاشتم.اگه وقت کردم خودم تو یه پست کامل توضیح میدم نحوه ی نصب و استفاده از برنامه رو.موفق باشید.

Mohammad_Iteq B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی دوستان
آیا کسی از اساتید نرم افزاری برای کنترل کامپیوتر با PPC همراه با کرکش داره؟ برای کنترل اسلایدهای پاورپوینت میخوام. سپاسگذار محبت دوستان.

TAEL

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
76
من برنامه رو از همین جا ،از این لینکhttp://forum.persiantools.com/showpost.php?p=862756&postcount=3636گرفتم.شما باید دقیقا کاری رو که تو فولدر how to گفته رو انجام بدید.اگه بازم به مشکل بر خوردید با من تماس بگیرید.شمارمو براتون تو یاهو off گذاشتم.اگه وقت کردم خودم تو یه پست کامل توضیح میدم نحوه ی نصب و استفاده از برنامه رو.موفق باشید.

از اين لينك دانلود نميشه. هر كاري مي كنم نمي تونم دانلود كنم.

مي تونيد آپلود كنيد؟

Afshinam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگی دوستان
آیا کسی از اساتید نرم افزاری برای کنترل کامپیوتر با PPC همراه با کرکش داره؟ برای کنترل اسلایدهای پاورپوینت میخوام. سپاسگذار محبت دوستان.

یه برنامه سراغ دارم به اسم PuppetMaster که میتونی باهاش PC رو کنترل کنی فقط میمونه زحمت سرچش تو سیوت که خودت زحمتش رو بکش و اگه پیداش نکردی بگو واست یه جا آپ کنم

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یه برنامه سراغ دارم به اسم PuppetMaster که میتونی باهاش PC رو کنترل کنی فقط میمونه زحمت سرچش تو سیوت که خودت زحمتش رو بکش و اگه پیداش نکردی بگو واست یه جا آپ کنم

با بلوتوث کار می کنه افشین خان؟
توی wm5 جواب می ده؟
اگه آره، لطف می کنید آپ کنیدش؟:)

نحوه ی کارش رو هم توضیح بدید لطفاً... صفحه ی pc رو که نمی یاره رو ppc یه وقت؟! یعنی مثل terminal services که نیست؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حامد جان، شما از SPWM5 CallRec استفاده کردین؟
کار می کنه درست؟
دستگاهتون k-jam بود (wm5) درسته؟

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
با سلام

ميخواستم ببينم كه ايا برنامه قران با ترجمه و تفسير فارسي براي باكت بي سي هست يا نه !

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با سلام

فكر كنم 30 بار پرسيدي بحرين جان:rolleyes:

خودم ميرم برات ميخرم اينجا ميزارم :D

خوبببببببببببب:wacko: :rolleyes: :D

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
:(
حامد جان، شما از SPWM5 CallRec استفاده کردین؟
کار می کنه درست؟
دستگاهتون k-jam بود (wm5) درسته؟

تا الان که نصب نکرده بودم،ولی بخاطر حرف شما هم که بود نصب کردمو همچنان مشکلی که با بقیه call rec وجود داره،با این برنامه هم...مثل همیشه صدای اونطرف خط ضعیف ضبط میشه:(
گوشیمم xda mini S=k-jam

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
:(

تا الان که نصب نکرده بودم،ولی بخاطر حرف شما هم که بود نصب کردمو همچنان مشکلی که با بقیه call rec وجود داره،با این برنامه هم...مثل همیشه صدای اونطرف خط ضعیف ضبط میشه:(
گوشیمم xda mini S=k-jam

مرسی حامد جان، باز خوبه حداقل ضبط می کنه:happy: این گوشی ماهم ایشالا فردا برسه نصب کنم ببینم چطور می شه:f34r:

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15

اقا من یکبار پرسیدم کسی جواب نداد دوباره پرسیدم اخرش هم نفهمیدم که هست یا نه :cool:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام

آخر هستش یا نه؟:wacko:

اگه نبود ها، من می گم اگه یه نفر یه ترجمه ی فارسی خوب و تمیز تایپ شده و آیه آیه و سوره سوره جدا شده بده به شرکت smart net (همونی که pocket islam رو زده، freeware) ، فکر می کنم اونا ترجمه ی فارسی روهم اضافه کنن... :-؟

farzinghaffari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با بلوتوث کار می کنه افشین خان؟
توی wm5 جواب می ده؟
اگه آره، لطف می کنید آپ کنیدش؟:)

نحوه ی کارش رو هم توضیح بدید لطفاً... صفحه ی pc رو که نمی یاره رو ppc یه وقت؟! یعنی مثل terminal services که نیست؟

دوستان ممکنه در مورد کار با terminal service برای من توضیح بدین که چطوری باید سرور تعریف کنم. ممنون میشم که یادم بدین بتونم با ppc به کامپیوترم وصل بشم.مرسی

Mohammad_Iteq B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از محبتت.
سرچ کردم ولی برای PPC نتونستم پیدا کنم ؛ ضمن اینکه Trial بود نسخه سیمبیان. اگه لطف کنی , خیلی ممنونت میشم.

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
آخر هستش یا نه؟:wacko:

اگه نبود ها، من می گم اگه یه نفر یه ترجمه ی فارسی خوب و تمیز تایپ شده و آیه آیه و سوره سوره جدا شده بده به شرکت smart net (همونی که pocket islam رو زده، freeware) ، فکر می کنم اونا ترجمه ی فارسی روهم اضافه کنن... :-؟

سلام

اكَر واقعا اين كار رو كني ممنون ميشم ، اين هم ترجمه فارسي منظم : http://www.hawzah.net/per/Q/QA/Quran.htm

بالا