با سلام
ميخواستم ببينم كه ايا برنامه قران با ترجمه و تفسير فارسي براي باكت بي سي هست يا نه !
ميخواستم ببينم كه ايا برنامه قران با ترجمه و تفسير فارسي براي باكت بي سي هست يا نه !
http://bianconero.persiangig.com/PDANew/Handy_Patients_42.rar
دوست عزيز
اگر ممكن است فايل برنامه تان را براي ما آپلود نماييد. ضمنا" برنامه تان كرك شده است يا خير ؟
از همان اول كه نصب كرديد ، درست بود يا اينكه با دست كاري درست شد ؟
من برنامه رو از همین جا ،از این لینکhttp://forum.persiantools.com/showpost.php?p=862756&postcount=3636گرفتم.شما باید دقیقا کاری رو که تو فولدر how to گفته رو انجام بدید.اگه بازم به مشکل بر خوردید با من تماس بگیرید.شمارمو براتون تو یاهو off گذاشتم.اگه وقت کردم خودم تو یه پست کامل توضیح میدم نحوه ی نصب و استفاده از برنامه رو.موفق باشید.
سلام به همگی دوستان
آیا کسی از اساتید نرم افزاری برای کنترل کامپیوتر با PPC همراه با کرکش داره؟ برای کنترل اسلایدهای پاورپوینت میخوام. سپاسگذار محبت دوستان.
یه برنامه سراغ دارم به اسم PuppetMaster که میتونی باهاش PC رو کنترل کنی فقط میمونه زحمت سرچش تو سیوت که خودت زحمتش رو بکش و اگه پیداش نکردی بگو واست یه جا آپ کنم
از اين لينك دانلود نميشه. هر كاري مي كنم نمي تونم دانلود كنم.
مي تونيد آپلود كنيد؟
با سلام
حامد جان، شما از SPWM5 CallRec استفاده کردین؟
کار می کنه درست؟
دستگاهتون k-jam بود (wm5) درسته؟
![]()
تا الان که نصب نکرده بودم،ولی بخاطر حرف شما هم که بود نصب کردمو همچنان مشکلی که با بقیه call rec وجود داره،با این برنامه هم...مثل همیشه صدای اونطرف خط ضعیف ضبط میشه![]()
گوشیمم xda mini S=k-jam
فكر كنم 30 بار پرسيدي بحرين جان![]()
خودم ميرم برات ميخرم اينجا ميزارم![]()
خوبببببببببببب:wacko:![]()
![]()
با سلام
فكر كنم 30 بار پرسيدي بحرين جان![]()
خودم ميرم برات ميخرم اينجا ميزارم![]()
خوبببببببببببب:wacko:![]()
![]()
با بلوتوث کار می کنه افشین خان؟
توی wm5 جواب می ده؟
اگه آره، لطف می کنید آپ کنیدش؟![]()
نحوه ی کارش رو هم توضیح بدید لطفاً... صفحه ی pc رو که نمی یاره رو ppc یه وقت؟! یعنی مثل terminal services که نیست؟
ممنون از محبتت.یه برنامه سراغ دارم به اسم PuppetMaster که میتونی باهاش PC رو کنترل کنی فقط میمونه زحمت سرچش تو سیوت که خودت زحمتش رو بکش و اگه پیداش نکردی بگو واست یه جا آپ کنم
آخر هستش یا نه؟:wacko:
اگه نبود ها، من می گم اگه یه نفر یه ترجمه ی فارسی خوب و تمیز تایپ شده و آیه آیه و سوره سوره جدا شده بده به شرکت smart net (همونی که pocket islam رو زده، freeware) ، فکر می کنم اونا ترجمه ی فارسی روهم اضافه کنن... :-؟