cms
Registered User
- نوشتهها
- 1,157
- لایکها
- 1,237
خیلی خوب شد ایکاش وقت بشه برم قالبتو ریپ کنمهدر مقداری کوچک تر شد ! چک کنید خوب شد ؟!
خیلی خوب شد ایکاش وقت بشه برم قالبتو ریپ کنمهدر مقداری کوچک تر شد ! چک کنید خوب شد ؟!
کیفیت محتواهای قدیمی+کیفیت محتوای جدید+سابقه+مامان گوگلیه سایت دارم پست میزارم فوری اینکدس میشه (بک لینک نداره - بازدید هم نداره)
یه سایت دارم پست میزارم یک روز بعد ایندکس میشه (بک لینک داره - بازدید داره)
دلیلش؟
ریپ کردی به منم بده.خیلی خوب شد ایکاش وقت بشه برم قالبتو ریپ کنم
خیلی خوب شد ایکاش وقت بشه برم قالبتو ریپ کنم
این اخبار رو یکی از دوستان میزارهاقایی که وان مبایلز ماله شما س اخه موشک و اخبار انقلاب و کارت مترو چه ربطی به موبایل داره؟![]()
ریپ کردی به منم بده.
پس این محتوا های قدیمی منو سرویس کرده!کیفیت محتواهای قدیمی+کیفیت محتوای جدید+سابقه+مامان گوگل
امروز ظهر از جلو ساختمان شرکت زیر ساخت رد شدم!! عوض همه دوستان فحش و نفرین بهشون پرتاب کردمقبلا 2 مگ داشتیم
شبی 4-5 گیگ دانلود میکردیم
حالا به زور میشه شبی 1 گیگ
با این فلسفه چرا دیگه باید پول 2 مگ بدم؟
در حالی که سرعت روزانم چه 2 مگ باشه چه 256 یکیه؟![]()
به جزء چند تا سایت که از همون اول اختصاصی کار کردن و دارن همون روال رو ادامه میدن بقیه سایت ها در هر موضوعی هم راه اندازی شدن به بیماری ارسال پست های نامرتبط و زرد دچار میشناقایی که وان مبایلز ماله شما س اخه موشک و اخبار انقلاب و کارت مترو چه ربطی به موبایل داره؟![]()
ویرایش شدامروز ظهر از جلو ساختمان شرکت زیر ساخت رد شدم!! عوض همه دوستان فحش و نفرین بهشون پرتاب کردم
محتواهای آنتیک و زیرخاکی از همه موارد مهمتره یک سری کیوردها هستند سالهاست داخل گوگل سرچ میشن ولی محتوای با ارزشی نبوده تا گوگل ایندکس کنه و در نتایج بیاره بالا حالا یک پهلوان از شمال ایران پیدا میشه و این محتواهای آنتیک رو یهو میذاره تو سایتش:دی همینجاست که ربات های حروم لقمه گوگل مثل گوساله حمله میکنن به سایتت و محتواهای جدیدو سریع میبرن ایندکس میکننپس این محتوا های قدیمی منو سرویس کرده!
پهلوانو خوب اومدی =))محتواهای آنتیک و زیرخاکی از همه موارد مهمتره یک سری کیوردها هستند سالهاست داخل گوگل سرچ میشن ولی محتوای با ارزشی نبوده تا گوگل ایندکس کنه و در نتایج بیاره بالا حالا یک پهلوان از شمال ایران پیدا میشه و این محتواهای آنتیک رو یهو میذاره تو سایتش:دی همینجاست که ربات های حروم لقمه گوگل مثل گوساله حمله میکنن به سایتت و محتواهای جدیدو سریع میبرن ایندکس میکنن
دقیقا چیو کد کنیبرم کدش کنم
این اخبار رو یکی از دوستان میزارهبهش میگم
D:![]()
فکر میکنن چون راحت میشه کپی پیستش کرد بازدید خوبی هم میده:دیبه جزء چند تا سایت که از همون اول اختصاصی کار کردن و دارن همون روال رو ادامه میدن بقیه سایت ها در هر موضوعی هم راه اندازی شدن به بیماری ارسال پست های نامرتبط و زرد دچار میشن![]()
یکسال از عمر من با همین طرز فکر به فا*ک رفتدقیقا چیو کد کنی
فکر میکنن چون راحت میشه کپی پیستش کرد بازدید خوبی هم میده:دی
خخخخخ احسان اینقدر تعصب ندارهبه جزء چند تا سایت که از همون اول اختصاصی کار کردن و دارن همون روال رو ادامه میدن بقیه سایت ها در هر موضوعی هم راه اندازی شدن به بیماری ارسال پست های نامرتبط و زرد دچار میشن
ویرایش شد![]()
از 10 نمره 8 رو میدم کار قشنگ و زیباییه.![]()
چند امتیاز میدید به طراحی ؟
تازه چه خبریکسال از عمر من با همین طرز فکر به فا*ک رفت![]()
افزونه جدید نصب کردید؟صفحه wp -admin بالا نمیاد
mihanwe.ir/wp-admin/
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
از نت افزار هاست داریصفحه wp -admin بالا نمیاد
mihanwe.ir/wp-admin/
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نت افراز هست و روش پسورد نذاشتید رمز بذارید و بهشون تیکت بدید تا درستش کنن:دیصفحه wp -admin بالا نمیاد
mihanwe.ir/wp-admin/
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟