اخذ تسهيلات از موسسات راحت تر است
خبار بانك،در اين نظر سنجي كه با عنوان " اخذ تسهيلات از موسسات راحت تر است يا بانكهاي دولتي و خصوصي؟ " صورت گرفت،بيش از 70 درصد مشاركت كنندگان در اين راي گيري معتقدند كه اخذ تسهيلات از موسسات اعتباري راحت تر از بانكها است.
براساس اين نظر سنجي 70.3 درصد مشاركت كنندگان معتقدند كه گرفتن وام و تسهيلات از موسسات راحت تر است.
بانكهاي خصوصي با 10.6 درصد، بانكهاي دولتي با 4.2 درصد پس از موسسات اعتباري قرار گرفته اند.
نكته جالب اينكه 14.8 درصد راي دهندگان معتقدند كه وام گرفتن از هيچكدام از بانكهاي دولتي و خصوصي و موسسات اعتباري راحت نيست.
منبع : اخبار بانکی
افتتاح حساب به حداقل 5 میلیون نیاز دارد که 5 میلیون را بلوکه می کند.
حساب سپرده فجر مهر برای رقابت با اوراق مشارکت 23 درصدی بانک مرکزی یک درصد افزایش سود داد و به 23 درصد رسید.
مدتی که اون حساب پول را بلوکه می کرد نمی دانم اما این حساب تا تیر 93 پنج میلیون را بلوکه می کند
به من هم اطلاعات دقیقی ندادند،یکی گفت خرداد یکی گفت تیر.خودشان هم دقیق نمی دانستند.مرسی از اطلاعات خوبتون فقط یک سوال من بانکداری اینترنتی چک کردم نوشته سپرده فجر مهر 22%! من دقیقا 5 شنبه هفته قبل حساب باز کردم ! پس باید برم بانک و بگم 23% شده یا بصورت سراسری و سیستمی خودش تغییر می کنه و ربطی به شعبه نداره؟! ضمنا مبلغ 5 م غیر قابل برداشت زده ولی تاریخ انقضا نزده تا چه زمانی!
والا تو آخرین لیستی که بانک مرکزی داده بانک رفاه تو لیست بانکهای خصوصی بود.سلام دوستان
امروز سود حساب 20 درصد روزشمار بانک رفاه که بیشتر از یکماه قبل باز کرده بودم، برام واریز شد.
سودی که برام واریز شده، بیشتر از اونی هست که محاسبه کردم، البته اختلاف خیلی جزئیه (1.5 درصد در مقدار سود واریزی) و فکر می کنم تفاوت در فرومولی هست که من و بانک استفاده کردیم!
بهرحال مهم اینه که 20 درصد این حساب درست بود.
خوبی این حساب ایناست:
* بانک رفاه، دولتی و مطمئن هست.
* روزشمار واقعی هست، یعنی پول اصلا بلوکه نمیشه (اینو خودم تست کردم) و کف و سقف نداره. (حداقل موجودی 10 هزار تومن)
* اینترنت بانک مطمئن با تمامی امکانات داره. (داشتن دستگاه توکن (رمزساز) اختیاری هست)
* کل هزینه ای که برای افتتاح حساب و دریافت کارت داده میشه 4 هزار و 300 تومن هست.
موفق باشید
سلام دوستان
امروز سود حساب 20 درصد روزشمار بانک رفاه که بیشتر از یکماه قبل باز کرده بودم، برام واریز شد.
سودی که برام واریز شده، بیشتر از اونی هست که محاسبه کردم، البته اختلاف خیلی جزئیه (1.5 درصد در مقدار سود واریزی) و فکر می کنم تفاوت در فرومولی هست که من و بانک استفاده کردیم!
خوبی این حساب ایناست:
* روزشمار واقعی هست، یعنی پول اصلا بلوکه نمیشه (اینو خودم تست کردم) و کف و سقف نداره. (حداقل موجودی 10 هزار تومن)
* اینترنت بانک مطمئن با تمامی امکانات داره. (داشتن دستگاه توکن (رمزساز) اختیاری هست)
* کل هزینه ای که برای افتتاح حساب و دریافت کارت داده میشه 4 هزار و 300 تومن هست.
موفق باشید
سلام.منم این حسابو 21 بهمن باز کردم.فقط میخواستم بدونم اگه بخای حسابتو ببندی .جریمه فقط به 5 میلیون میخوره یا هر سودی که بهت دادن به اون جریمه میخوره.گیج شدم.قبل از یک ماه هم میشه ببندی؟به من هم اطلاعات دقیقی ندادند،یکی گفت خرداد یکی گفت تیر.خودشان هم دقیق نمی دانستند.
بعیده خودکار قراردادت بشه 23 درصد.اما دقیق تر را باید از مدیر شعبه بپرسی،ساده ترین راهش اینه که قرارداد 22 درصد را لغو کنند و سود چند روزه را 18 درصد بهت بدهند و قرارداد جدید را برایت ثبت کنند.
من میخواستم روزشمار باز کنم میگفت باید میانگین حساب 20م باشه تا 20 درصد بدهسلام دوستان
خوبی این حساب ایناست:
بهترین پاسخ را شعبه میتونه بهت بده اما سود زیر 18 درصد ندارند و در بدترین حالت 4 درصد ضرر میکنی.سلام.منم این حسابو 21 بهمن باز کردم.فقط میخواستم بدونم اگه بخای حسابتو ببندی .جریمه فقط به 5 میلیون میخوره یا هر سودی که بهت دادن به اون جریمه میخوره.گیج شدم.قبل از یک ماه هم میشه ببندی؟
بله، شاید من اشتباه می کنم، اما مطمئن که هست!والا تو آخرین لیستی که بانک مرکزی داده بانک رفاه تو لیست بانکهای خصوصی بود.
بانکهای دولتی فقط توسعه تعاون ملی مسکن و سپه و یکی دیگه بود.حالا شاید قبلا دولتی بوده .
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
اسمش کوتاه مدت همراه هست.دوست عزیز اسم حساب بانک رفاه که کوتاه مدت روزشمار 20% میده چیه؟ امکان واریز و برداشت هم داره یاخیر؟
شاید شعبه به شعبه فرق داشته باشه! من از همه شعبات نپرسیدم که ببینم چطوریه اوضاع.من میخواستم روزشمار باز کنم میگفت باید میانگین حساب 20م باشه تا 20 درصد بده
در غیر اینصورت 7 درصد میده !!
شعبه به شعبه فرق میکنه ؟؟
من هم اين حساب رو باز كردمسلام دوستان
خوبی این حساب ایناست:
موفق باشید
سلام
دوستان 30 تومن بخوام بذارم برای مدت حداکثر 1 سال کجا بیشترین سود رو میده؟ چند درصد؟
چند روز پیش دیدم جا بانک صادرات یک پارچه زده نوشته افتتاح حساب با ۲۳ درصد سود.ماجراش چیه؟
من اخ
من هم اين حساب رو باز كردم
به من گفته شد زير ٥ ميليون سود ٧ درصد حساب ميشه و اينكه فكر كنم اخرين مهلت افتتاح ٣٠ بهمن بود!