• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Musso

Registered User
لایک‌ها
42
موسسه نور هم امروز سودش رو 22 درصد كرده روزشمار بدون هيچ شرايط خاصي و با حداقل موجودي

tima ir

Registered User
لایک‌ها
102
اخذ تسهيلات از موسسات راحت تر است
خبار بانك،در اين نظر سنجي كه با عنوان " اخذ تسهيلات از موسسات راحت تر است يا بانكهاي دولتي و خصوصي؟ " صورت گرفت،بيش از 70 درصد مشاركت كنندگان در اين راي گيري معتقدند كه اخذ تسهيلات از موسسات اعتباري راحت تر از بانكها است.

براساس اين نظر سنجي 70.3 درصد مشاركت كنندگان معتقدند كه گرفتن وام و تسهيلات از موسسات راحت تر است.

بانكهاي خصوصي با 10.6 درصد، بانكهاي دولتي با 4.2 درصد پس از موسسات اعتباري قرار گرفته اند.

نكته جالب اينكه 14.8 درصد راي دهندگان معتقدند كه وام گرفتن از هيچكدام از بانكهاي دولتي و خصوصي و موسسات اعتباري راحت نيست.
منبع : اخبار بانکی

Last edited:

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
اخذ تسهيلات از موسسات راحت تر است
خبار بانك،در اين نظر سنجي كه با عنوان " اخذ تسهيلات از موسسات راحت تر است يا بانكهاي دولتي و خصوصي؟ " صورت گرفت،بيش از 70 درصد مشاركت كنندگان در اين راي گيري معتقدند كه اخذ تسهيلات از موسسات اعتباري راحت تر از بانكها است.

براساس اين نظر سنجي 70.3 درصد مشاركت كنندگان معتقدند كه گرفتن وام و تسهيلات از موسسات راحت تر است.

بانكهاي خصوصي با 10.6 درصد، بانكهاي دولتي با 4.2 درصد پس از موسسات اعتباري قرار گرفته اند.

نكته جالب اينكه 14.8 درصد راي دهندگان معتقدند كه وام گرفتن از هيچكدام از بانكهاي دولتي و خصوصي و موسسات اعتباري راحت نيست.
منبع : اخبار بانکی

این خبرها رو تو تاپیک مهم شده خدمات بانکی ارسال کن . اینجا بین اسپم های الهه آتش گم میشه

http://forum.persiantools.com/threads/بحث-و-گفتگو-پیرامون-خدمات-بانکی.149971/page-59

آپارتمان

Registered User
لایک‌ها
21
افتتاح حساب به حداقل 5 میلیون نیاز دارد که 5 میلیون را بلوکه می کند.

حساب سپرده فجر مهر برای رقابت با اوراق مشارکت 23 درصدی بانک مرکزی یک درصد افزایش سود داد و به 23 درصد رسید.
مدتی که اون حساب پول را بلوکه می کرد نمی دانم اما این حساب تا تیر 93 پنج میلیون را بلوکه می کند

مرسی از اطلاعات خوبتون فقط یک سوال من بانکداری اینترنتی چک کردم نوشته سپرده فجر مهر 22%! من دقیقا 5 شنبه هفته قبل حساب باز کردم ! پس باید برم بانک و بگم 23% شده یا بصورت سراسری و سیستمی خودش تغییر می کنه و ربطی به شعبه نداره؟! ضمنا مبلغ 5 م غیر قابل برداشت زده ولی تاریخ انقضا نزده تا چه زمانی!

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
مرسی از اطلاعات خوبتون فقط یک سوال من بانکداری اینترنتی چک کردم نوشته سپرده فجر مهر 22%! من دقیقا 5 شنبه هفته قبل حساب باز کردم ! پس باید برم بانک و بگم 23% شده یا بصورت سراسری و سیستمی خودش تغییر می کنه و ربطی به شعبه نداره؟! ضمنا مبلغ 5 م غیر قابل برداشت زده ولی تاریخ انقضا نزده تا چه زمانی!
به من هم اطلاعات دقیقی ندادند،یکی گفت خرداد یکی گفت تیر.خودشان هم دقیق نمی دانستند.o_O
بعیده خودکار قراردادت بشه 23 درصد.اما دقیق تر را باید از مدیر شعبه بپرسی،ساده ترین راهش اینه که قرارداد 22 درصد را لغو کنند و سود چند روزه را 18 درصد بهت بدهند و قرارداد جدید را برایت ثبت کنند.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
کسی 1 ساله گردشگری رو نمیدونه چقدر میده؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
از نرخ سود مالی اعتباری کارسازان آینده(نور)کسی خبری نداره؟بعضی میگن24.5%برای مبالغ بیش از10 م تومن میده ولی برخی میگن 22%کدامش درسته؟
اعتبارش چجوریه؟

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام دوستان
امروز سود حساب 20 درصد روزشمار بانک رفاه که بیشتر از یکماه قبل باز کرده بودم، برام واریز شد.
سودی که برام واریز شده، بیشتر از اونی هست که محاسبه کردم، البته اختلاف خیلی جزئیه (1.5 درصد در مقدار سود واریزی) و فکر می کنم تفاوت در فرومولی هست که من و بانک استفاده کردیم!
بهرحال مهم اینه که 20 درصد این حساب درست بود.
خوبی این حساب ایناست:
* بانک رفاه، دولتی و مطمئن هست.
* روزشمار واقعی هست، یعنی پول اصلا بلوکه نمیشه (اینو خودم تست کردم) و کف و سقف نداره. (حداقل موجودی 10 هزار تومن)
* اینترنت بانک مطمئن با تمامی امکانات داره. (داشتن دستگاه توکن (رمزساز) اختیاری هست)
* کل هزینه ای که برای افتتاح حساب و دریافت کارت داده میشه 4 هزار و 300 تومن هست.

موفق باشید

amir_itc

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان
امروز سود حساب 20 درصد روزشمار بانک رفاه که بیشتر از یکماه قبل باز کرده بودم، برام واریز شد.
سودی که برام واریز شده، بیشتر از اونی هست که محاسبه کردم، البته اختلاف خیلی جزئیه (1.5 درصد در مقدار سود واریزی) و فکر می کنم تفاوت در فرومولی هست که من و بانک استفاده کردیم!
خوبی این حساب ایناست:
* روزشمار واقعی هست، یعنی پول اصلا بلوکه نمیشه (اینو خودم تست کردم) و کف و سقف نداره. (حداقل موجودی 10 هزار تومن)
* اینترنت بانک مطمئن با تمامی امکانات داره. (داشتن دستگاه توکن (رمزساز) اختیاری هست)
* کل هزینه ای که برای افتتاح حساب و دریافت کارت داده میشه 4 هزار و 300 تومن هست.

موفق باشید
والا تو آخرین لیستی که بانک مرکزی داده بانک رفاه تو لیست بانکهای خصوصی بود.
بانکهای دولتی فقط توسعه تعاون ملی مسکن و سپه و یکی دیگه بود.حالا شاید قبلا دولتی بوده .

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

آپارتمان

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان
خوبی این حساب ایناست:

موفق باشید

دوست عزیز اسم حساب بانک رفاه که کوتاه مدت روزشمار 20% میده چیه؟ امکان واریز و برداشت هم داره یاخیر؟

amirbarca

Registered User
لایک‌ها
97
به من هم اطلاعات دقیقی ندادند،یکی گفت خرداد یکی گفت تیر.خودشان هم دقیق نمی دانستند.o_O
بعیده خودکار قراردادت بشه 23 درصد.اما دقیق تر را باید از مدیر شعبه بپرسی،ساده ترین راهش اینه که قرارداد 22 درصد را لغو کنند و سود چند روزه را 18 درصد بهت بدهند و قرارداد جدید را برایت ثبت کنند.
سلام.منم این حسابو 21 بهمن باز کردم.فقط میخواستم بدونم اگه بخای حسابتو ببندی .جریمه فقط به 5 میلیون میخوره یا هر سودی که بهت دادن به اون جریمه میخوره.گیج شدم.قبل از یک ماه هم میشه ببندی؟

mohammad69

Registered User
لایک‌ها
240
سلام دوستان
خوبی این حساب ایناست:
من میخواستم روزشمار باز کنم میگفت باید میانگین حساب 20م باشه تا 20 درصد بده
در غیر اینصورت 7 درصد میده !!
شعبه به شعبه فرق میکنه ؟؟

mr.kazemi

Registered User
لایک‌ها
62
سلام.منم این حسابو 21 بهمن باز کردم.فقط میخواستم بدونم اگه بخای حسابتو ببندی .جریمه فقط به 5 میلیون میخوره یا هر سودی که بهت دادن به اون جریمه میخوره.گیج شدم.قبل از یک ماه هم میشه ببندی؟
بهترین پاسخ را شعبه میتونه بهت بده اما سود زیر 18 درصد ندارند و در بدترین حالت 4 درصد ضرر میکنی.
اگر رفتی تاریخ انقضای این سپرده های 22 و 23 درصد را بپرس.
به من پاسخ درستی ندادند

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
والا تو آخرین لیستی که بانک مرکزی داده بانک رفاه تو لیست بانکهای خصوصی بود.
بانکهای دولتی فقط توسعه تعاون ملی مسکن و سپه و یکی دیگه بود.حالا شاید قبلا دولتی بوده .
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
بله، شاید من اشتباه می کنم، اما مطمئن که هست!
دوست عزیز اسم حساب بانک رفاه که کوتاه مدت روزشمار 20% میده چیه؟ امکان واریز و برداشت هم داره یاخیر؟
اسمش کوتاه مدت همراه هست.
بله، هیچ محدودیتی در واریز و برداشت نداره.
من میخواستم روزشمار باز کنم میگفت باید میانگین حساب 20م باشه تا 20 درصد بده
در غیر اینصورت 7 درصد میده !!
شعبه به شعبه فرق میکنه ؟؟
شاید شعبه به شعبه فرق داشته باشه! من از همه شعبات نپرسیدم که ببینم چطوریه اوضاع.
برای من که 20 میلیون کمتر بود و 20 درصد داد.

llpixiell

Registered User
لایک‌ها
5
من اخ
سلام دوستان
خوبی این حساب ایناست:

موفق باشید
من هم اين حساب رو باز كردم
به من گفته شد زير ٥ ميليون سود ٧ درصد حساب ميشه و اينكه فكر كنم اخرين مهلت افتتاح ٣٠ بهمن بود!

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
اينده روزشماى باز كردم
20.5 %
شتاب. اينترنت بانك. تلفن و اس ام اس بانك.

Sent from my Motorola Defy using Tapatalk 2

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
سلام
دوستان 30 تومن بخوام بذارم برای مدت حداکثر 1 سال کجا بیشترین سود رو میده؟ چند درصد؟

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
چند روز پیش دیدم جا بانک صادرات یک پارچه زده نوشته افتتاح حساب با ۲۳ درصد سود.ماجراش چیه؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام
دوستان 30 تومن بخوام بذارم برای مدت حداکثر 1 سال کجا بیشترین سود رو میده؟ چند درصد؟

عزیز ببین این بدردت میخوره . این گزارش مال 28 ام بهمن هست . مسابقه جدید بانک‌ها برای جذب نقدینگی با سود‌های سپرده ۲۰ تا ۵۵ درصد

چند روز پیش دیدم جا بانک صادرات یک پارچه زده نوشته افتتاح حساب با ۲۳ درصد سود.ماجراش چیه؟

عزیز حداقل موجودی برای افتتاح حساب 50 میلیون هست .

tima ir

Registered User
لایک‌ها
102
من اخ

من هم اين حساب رو باز كردم
به من گفته شد زير ٥ ميليون سود ٧ درصد حساب ميشه و اينكه فكر كنم اخرين مهلت افتتاح ٣٠ بهمن بود!

من از چند تا شعبه بانک رفاه سوال کردم و گفتن محدودیتی نداره و حساب 20 درصد با مبالغ کم هم افتتاح میکنند و کوتامدت عادی این بانک هم 14 درصد هست . حساب 20 درصد کارت و دفترچه و دیگر خدمات هم داره اگه خواستین اطلاعاتی در مورد این حساب بگیرین حتما از چند شعبه سوال بفرمائید . موفق باشید

بالا