اين 29 درصد حداقل موجوي هم داره يا هر مبلغي ميشه؟ هنوز هم هست؟ البته توي ليست بانك مركزي نيست كه كارسازان (نور)کارسازان اینده
1 ساله 29
2 ساله 29.5
3 تا 5 ساله 30
5 ساله بالای 30 میلیون 32 درصد
بالای 100 میلیون 33
بالای 500 میلیون 34 درصد
اين 29 درصد حداقل موجوي هم داره يا هر مبلغي ميشه؟ هنوز هم هست؟ البته توي ليست بانك مركزي نيست كه كارسازان (نور)کارسازان اینده
1 ساله 29
2 ساله 29.5
3 تا 5 ساله 30
5 ساله بالای 30 میلیون 32 درصد
بالای 100 میلیون 33
بالای 500 میلیون 34 درصد
معمولا این سود های ویژه آخر سال میاد تا پول های سرگردانو جمع کنند.ضمنا من تو یک شعبه بانکی بودم پرسیدم تمدید میشه این سودا گفت بانکها یه سقفی واسه خودشون دارن هر وقت اون سقف رو تامین کردن این سودای ویژه رو کنسل میکنن .اگه دوباره بودجه بخوان دوباره باز میکنن که معمولا آخر سال بازارش داغ تره.همینطور هم که میدونید تقریبا همشون تو سایتاشون نزدن چون موقته اونم تا تامین بودجه.اینجا کسی کارمند بانک نیست ؟ خبر ندارید سال 93 نرخ سود بانک افزایش میدن یانه؟ با این نرخ های خرتو خری آدم نمیدونه چه غلطی کنه
منظور سودهای موقتی نیست اگه یادتون باشه چند ماه پیش خبرهای بود که سود بانک ها رسما افزایش پیدا کنه نه مثل الان که پنهانی میدن بالاخره در سال 93 افزایش پیدا میکنه یا نه من اشتباه کردم پولمو 5 ساله گذاشتم بانک کشاورزی با سود 20 درصد انگار هیچ خبری هم از افزایش سود در این بانک نیست هر ماه دوزار سود میده در صورتی که اکثر بانک ها سودشون افزایش دادنمعمولا این سود های ویژه آخر سال میاد تا پول های سرگردانو جمع کنند.ضمنا من تو یک شعبه بانکی بودم پرسیدم تمدید میشه این سودا گفت بانکها یه سقفی واسه خودشون دارن هر وقت اون سقف رو تامین کردن این سودای ویژه رو کنسل میکنن .اگه دوباره بودجه بخوان دوباره باز میکنن که معمولا آخر سال بازارش داغ تره.همینطور هم که میدونید تقریبا همشون تو سایتاشون نزدن چون موقته اونم تا تامین بودجه.
ضمنا بدهکارترین بانکا بیشترین سود رو میدن.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
23 درصد .. زمان دار هستش ؟ مثلا 1 سال یا 6 ماه ؟فعلا قوامین با 23درصد روزشمار بدون کف موجودی در راس هست
یک قانونی داره بانک مرکزی اونم این هست که شما هرمبلغی رو توی بانک سپرده گذاری کنیدوستان وقتی یه موسسه ای از لیست موسسات مجاز بانک مرکزی خارج میشه چه اتفاقی می افته؟یعنی فقط یه هشداره برای سپرده گذار های جدید یا حتی قبلی ها.کلا اینکه بانک مرکزی پول مردم توی بانک ها رو بیمه میکنه یعنی چه؟فرضا فلان بانک خصوصی فردا منحل شه بانک مرکزی ضرر مردم رو میده؟
قوامین کارت عابر داره اما 7 درصد به حساب کارت میدهکارت عابر داره ولی اینترنت بانک رو نمیدونم
والا قوامین روی بنرش زده بود 23درصد روزشمارقوامین کارت عابر داره اما 7 درصد به حساب کارت میده
مبلغی که سپرده میشه سودش واریز میشه به حساب کوتاه مدتی که 18 درصد سود داره و اون متصل به کارت عابر نیست مگر خودتون برید و هی جابجا کنید از اون حساب به حساب عابر
این موضوع رو از معاون شعبه پرسیدم بهم توضیح دادند
در ضمن اون سودی که دوستمون گفتن 26.5 درصد قوامین میده برای 5 ساله هست که این روزها کسی 5 ساله پول رو برصد لوکه نمیکنه . همچنین 5 ساله به شرط یکساله رو گفتند اصلا همچین طرحی در قوامین موجود نیست.
شرایطش چطوریه؟راستی بچه ها بانک رفاه واسه تعمیرات 80 میل وام میده با ماهی تقریبا 2300 قسط ، 57-58 میل هم تو 5 سال سود میگیره.. میصرفه؟
شرایطش چطوریه؟
میشه 30 درصد .راستی بچه ها بانک رفاه واسه تعمیرات 80 میل وام میده با ماهی تقریبا 2300 قسط ، 57-58 میل هم تو 5 سال سود میگیره.. میصرفه؟
تعمیر چی؟اینجور که من شنیدم یه حساب باز میکنید ، بعد اگر بخواید کل 80 میل رو بگیرید ، باید حداقل 2 تا ضامن داشته باشید ( حقوق بگیر دولت یا بازنشسته دولت ) که حداقل ماهی 1500 درامدشون باشه ، که اگر ندادی از اون عزیزان کم کنند و یه سری کاغذ بازی دیگه..
14-15 درصد
تعمیر چی؟
فکر کنم برای این مبالغ سند بخوان !