• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

rt912

Registered User
لایک‌ها
392
کارسازان اینده
1 ساله 29
2 ساله 29.5
3 تا 5 ساله 30
5 ساله بالای 30 میلیون 32 درصد
بالای 100 میلیون 33
بالای 500 میلیون 34 درصد
اين 29 درصد حداقل موجوي هم داره يا هر مبلغي ميشه؟ هنوز هم هست؟ البته توي ليست بانك مركزي نيست كه كارسازان (نور)

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
اینجا کسی کارمند بانک نیست ؟ خبر ندارید سال 93 نرخ سود بانک افزایش میدن یانه؟ با این نرخ های خرتو خری آدم نمیدونه چه غلطی کنه

amir_itc

Registered User
لایک‌ها
86
اینجا کسی کارمند بانک نیست ؟ خبر ندارید سال 93 نرخ سود بانک افزایش میدن یانه؟ با این نرخ های خرتو خری آدم نمیدونه چه غلطی کنه
معمولا این سود های ویژه آخر سال میاد تا پول های سرگردانو جمع کنند.ضمنا من تو یک شعبه بانکی بودم پرسیدم تمدید میشه این سودا گفت بانکها یه سقفی واسه خودشون دارن هر وقت اون سقف رو تامین کردن این سودای ویژه رو کنسل میکنن .اگه دوباره بودجه بخوان دوباره باز میکنن که معمولا آخر سال بازارش داغ تره.همینطور هم که میدونید تقریبا همشون تو سایتاشون نزدن چون موقته اونم تا تامین بودجه.
ضمنا بدهکارترین بانکا بیشترین سود رو میدن.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
معمولا این سود های ویژه آخر سال میاد تا پول های سرگردانو جمع کنند.ضمنا من تو یک شعبه بانکی بودم پرسیدم تمدید میشه این سودا گفت بانکها یه سقفی واسه خودشون دارن هر وقت اون سقف رو تامین کردن این سودای ویژه رو کنسل میکنن .اگه دوباره بودجه بخوان دوباره باز میکنن که معمولا آخر سال بازارش داغ تره.همینطور هم که میدونید تقریبا همشون تو سایتاشون نزدن چون موقته اونم تا تامین بودجه.
ضمنا بدهکارترین بانکا بیشترین سود رو میدن.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
منظور سودهای موقتی نیست اگه یادتون باشه چند ماه پیش خبرهای بود که سود بانک ها رسما افزایش پیدا کنه نه مثل الان که پنهانی میدن بالاخره در سال 93 افزایش پیدا میکنه یا نه من اشتباه کردم پولمو 5 ساله گذاشتم بانک کشاورزی با سود 20 درصد انگار هیچ خبری هم از افزایش سود در این بانک نیست هر ماه دوزار سود میده در صورتی که اکثر بانک ها سودشون افزایش دادن

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
دوستان وقتی یه موسسه ای از لیست موسسات مجاز بانک مرکزی خارج میشه چه اتفاقی می افته؟یعنی فقط یه هشداره برای سپرده گذار های جدید یا حتی قبلی ها.کلا اینکه بانک مرکزی پول مردم توی بانک ها رو بیمه میکنه یعنی چه؟فرضا فلان بانک خصوصی فردا منحل شه بانک مرکزی ضرر مردم رو میده؟
یک قانونی داره بانک مرکزی اونم این هست که شما هرمبلغی رو توی بانک سپرده گذاری کنی
40% اش رو بانک مرکزی به عنوان ضمانت پیش خودش بلوکه میکنه .. طوری که من خبر دارم این قانون رو خیلی سفت و سخت دارن اجاریی میکنند

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
کارت عابر داره ولی اینترنت بانک رو نمیدونم
قوامین کارت عابر داره اما 7 درصد به حساب کارت میده

مبلغی که سپرده میشه سودش واریز میشه به حساب کوتاه مدتی که 18 درصد سود داره و دفترچه ای هست و اون متصل به کارت عابر نیست مگر خودتون برید و هی جابجا کنید از اون حساب به حساب عابر که کارتی هست و سودش 7 درصده.
این موضوع رو از معاون شعبه پرسیدم بهم توضیح دادند

در ضمن اون سودی که دوستمون گفتن 26.5 درصد قوامین میده برای 5 ساله هست که این روزها کسی 5 ساله پول رو بلوکه نمیکنه . همچنین 5 ساله به شرط یکساله رو گفتند اصلا همچین طرحی در قوامین موجود نیست.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,401
قوامین کارت عابر داره اما 7 درصد به حساب کارت میده

مبلغی که سپرده میشه سودش واریز میشه به حساب کوتاه مدتی که 18 درصد سود داره و اون متصل به کارت عابر نیست مگر خودتون برید و هی جابجا کنید از اون حساب به حساب عابر
این موضوع رو از معاون شعبه پرسیدم بهم توضیح دادند

در ضمن اون سودی که دوستمون گفتن 26.5 درصد قوامین میده برای 5 ساله هست که این روزها کسی 5 ساله پول رو برصد لوکه نمیکنه . همچنین 5 ساله به شرط یکساله رو گفتند اصلا همچین طرحی در قوامین موجود نیست.
والا قوامین روی بنرش زده بود 23درصد روزشمار

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
راستی بچه ها بانک رفاه واسه تعمیرات 80 میل وام میده با ماهی تقریبا 2300 قسط ، 57-58 میل هم تو 5 سال سود میگیره.. میصرفه؟

Captive

لایک‌ها
16,665
شرایطش چطوریه؟

اینجور که من شنیدم یه حساب باز میکنید ، بعد اگر بخواید کل 80 میل رو بگیرید ، باید حداقل 2 تا ضامن داشته باشید ( حقوق بگیر دولت یا بازنشسته دولت ) که حداقل ماهی 1500 درامدشون باشه ، که اگر ندادی از اون عزیزان کم کنند و یه سری کاغذ بازی دیگه..

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سال دیگه به احتمال 99 درصد سود بانک ها مجبور میشن رسما افزایش بدند دولت ترجیح میده تورم پایین بیاره تا نرخ سود افزایش نده اما در نهایت تورم زیاد پایین نمیاد احتمالا سال دیگه یک ساله از 17 درصد 20 درصد اعلام کنند بانک ملی پیش قدم شده و سود دوساله 55 میده اگه نرخ سود بانک ها بالا بره نقدینگی کمتر میشه و به کاهش تورم هم کمک میکنه

• Like
Reactions: xms

berna

Registered User
لایک‌ها
53
اینجور که من شنیدم یه حساب باز میکنید ، بعد اگر بخواید کل 80 میل رو بگیرید ، باید حداقل 2 تا ضامن داشته باشید ( حقوق بگیر دولت یا بازنشسته دولت ) که حداقل ماهی 1500 درامدشون باشه ، که اگر ندادی از اون عزیزان کم کنند و یه سری کاغذ بازی دیگه..
تعمیر چی؟
فکر کنم برای این مبالغ سند بخوان !

Captive

لایک‌ها
16,665

واالا حساب نکردم ، اما اینم در نظر داشته باشید که ماهانه 2300 دارن میگیرن و از اون 80 میل که وام دادند کم میشه..

تعمیر چی؟
فکر کنم برای این مبالغ سند بخوان !

رنگ ، ساخت و ساز ، آبگرمکن ، آب سرد کن و... :دی

100% میخوان دیگه مفتی که وام نمیدن .. وگرنه همه میرفتن یه خونه نشون میدادن میگفتن میخوایم تعمیرش کنیم و 80 میل میگرفتند.. سند خونه میره تو رهن بانک.. :دی

tima ir

Registered User
لایک‌ها
102
سلام
بانک انصار جدیدا با 20 هزارتومان حساب 17.5 درصد روزشمار افتتاح میکنه . که قبلا این مبلغ حداقل باید 10 میلیون در موقع افتتاح حساب بود.
اينترنت بانک،تلفن بانک همراه بانک و sms بانک و کارت آنى براى فرد متقاضی فعال خواهد شد.

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
در مورد بانک دی اطلاعات جدید بهتون بدم :

سود روز شمار برای حساب های زیر 10 میلیون تومان برابر است با : 20 درصد
سود روز شمار برای حساب های بالای 10 میلیون برابر است با : 22 درصد

در ضمن وب سایتشون رو هم طراحی جدید کردند.

ehsan93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اینترنت بانک دی و آینده بسیار مزخرفه و از این دستگاه های رمزساز باید استفاده کنی. درسته امنیتش بالاست ولی کار کردن با این رمزساز اصلاً جالب نیست

بالا