به غیر از کوثر هیچ کدوم از موسسات مجوز ندارند اون زمانی که در شرف تاسیس بود اسمشون وجود داشت.کارسازان آینده یا همون نور مجوز داره ؟
اسمی ازش تو سایت بانک مرکزی ندیدم
به غیر از کوثر هیچ کدوم از موسسات مجوز ندارند اون زمانی که در شرف تاسیس بود اسمشون وجود داشت.کارسازان آینده یا همون نور مجوز داره ؟
موسسه نور مجوز هنوز نداره. از امروز در بورس پذیره نویسی می کنه http://www.ifb.ir/News.aspx?Id=12030کارسازان آینده یا همون نور مجوز داره ؟
هزینه ازتون گرفتن؟این طرح جدیدش 1-2 هفته هست که داره اجرا میشه. و سود روزشمار رو زیاد کردن.
فقط باید بری بانک شماره حساب رو بگی برات طرح جدید رو از فرداش اعمال می کنن.
من امروز رفتم فکر کردم باید حساب جدید برا 20 درصد باز کنم که گفت نیاز نیست همین سود رو براتون رو همین حساب اعمال می کنیم که از 24 ساعت بعد 20 درصد اعمال میشه و برای بالای 10 میلیون 22 درصد
حداقل ده تومنه ؟ملت رفتم سپرده جدید باز کنم ، گفت همون حساب قبلیت 3-4 روز دیگه میشه 22% ...
هزینه ازتون گرفتن؟
حداقل ده تومنه ؟
باید حتما یکماه ده تومنه بمونه یا امروز با ده تومن باز کردی فردا میشه مثلا هشت تومنش رو برداشت ؟
موجودی چقدر باید باشه؟سپرده نوروز بانک سرمایه
3 ماهه 24.1 سود پرداختی ماهانه
به نظرم بهترین گزینه بین سه ماهه ها هست
از یک میلیون تومن به بالا می تونه باشهموجودی چقدر باید باشه؟
توی سایتشون زده بود یا برای همه شهرها اینجوری 24.5 درصده؟موجودی چقدر باید باشه؟
توی اینترنت بانکشون که واسه افتتاح حساب همون نرخ های قبلی رو زده.حتما راجع به اونایی که قبلا باز کردن بپرسید و به ما هم بگید.ممنون.سلام دوستان
بانک گردشگری .. افزایش سود داده
برای کوتاه مدت .. 23% .. و فعلا برای یک سال به صورت ویژه 25% هستش .
از رییس بانک پرسیدم که اونهایی که قبلا باز کردن چی میشه .. گفت پیگیر همون هستیم .. و تازه دیروز این نرخ سود ها رو اعلام کردن
من فردا میرم شعبه اش هر خبری بود بهتون میگم
میشه بیشتر توضیح بدید که چطوری پول شما رو خورده..حداقل ما گول نخوریم .. این سایت بیا پوکر که گفتید من رفتم .. آموزش بازی پوکر هستشآقا این فرزاد صادقی با شماره کاربری faezad.sadeshi پول من و چند نفر دیگه رو خورده تو biapoker بیایید ببینید
هرکی بهش دسترسی داره بگه مرسوله برا خودت پول من رو برگشت بزن
6037991401659309
09125234162
توی سایتشون ؟ !توی سایتشون زده بود یا برای همه شهرها اینجوری 24.5 درصده؟
خیر سپرده 3 ماهه هست و قابلیت واریز نداره .این حساب بانک سرمایه،قابلیت واریز و برداشت که نداره؟یعنی فقط یک سپرده 3 ماه باز میکنی؟