• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارائه Remote Desktop به قيمت 3000روزانه!

hamed_1988

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
موسسه گلها اقدام به ارائه Remote Desktop به صورت روزانه نموده است.
شما مي توانيد به مدت يك روز از سرويس Remote Desktop استفاده كنيد. (24 ساعت)
پس از هر بار استفاده سرور Format شده و مجددا براي كاربر بعدي ايجاد مي شود. در نتيجه مشكلي از نطر امنيت پيش نمي آيد.
محل سرور آلمان مي باشد. شما ميتوانيد از طريق اين سيستم كارهاي Paypal يا E-Gold و يا بسيار موارد ديگر كه احتياج به IP خارج از ايران مي باشد را انجام دهيد.

هزينه اين سرويس 3000 تومان در روز مي باشد.
در صورتي كه احتياج به استفاده از اين سرويس براي مدت بيشتر (10 روز يا 1 ماه و يا بيشتر) داريد تخفيف هاي محسوس در نظر گرفته مي شود.

در صورتي كه سوالي داريد مي توانيد از طريق همين تاپيك و يا آيدي ياهو (hamed_afshar) و يا ايميل hamed atsign afshar dot ir مطرح نماييد.

با تشكر :)

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی گرونه:eek:
هزینه v p n و یا پ ر و ک س ی سرور خیلی کمتر ه با این پول میشه 1 ماه اکانت گرفت

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
دوست عزیز فکر می کنم کمی روی قیمتش باید تجدید نظر کنید، با یه حساب سر انگشتی میشه ماهی نود هزار تومان، با این پول میشه یک سرور ویندوز در کانادا با کنترل پنل گرفت!!!!!

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
دوست عزیز فکر می کنم کمی روی قیمتش باید تجدید نظر کنید، با یه حساب سر انگشتی میشه ماهی نود هزار تومان، با این پول میشه یک سرور ویندوز در کانادا با کنترل پنل گرفت!!!!!

تائید میشه خیلی گرونه

hamed_1988

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان همونطور كه گفتم براي هزينه بيشتر از 10 روز تخفيف هاي محسوس در نظر گرفته شده.
براي مثال اگر شما تمايل داشته باشيد كه اين سرويس رو ماهيانه بگيريد هزينش 30000 تومان در ماه ميشه كه در عوض يك سرور ويندوز هم داريد و علاوه بر Remote Desktop از امكانات هاستينگ هم ميتونيد استفاده كنيد.

در مورد *** بايد بگم كه *** ها با اين قيمت آيپي هاشون Shared هست. 2 يا حتي چند كاربر از طريق يك آيپي در يك لحطه وصل هستند. ولي اينجا اين آيپي براي مدتي كه بخوايد فقط در اختيار شما گذاشته ميشه.
مساله بعدي اين هست كه اينجا شما وقتي به Remote Desktop وصل ميشيد با يك اينترنت 100Mbit كار ميكنيد و صفحات بسيار سريع باز ميشن و خيلي راحت و سريع كارتون رو انجام ميديد.

magoori

Registered User
لایک‌ها
2
این VPS هست یا Dedicated server ؟
لطفآ مشخصات Hardware رو هم بفرمایید.​

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
دوستان همونطور كه گفتم براي هزينه بيشتر از 10 روز تخفيف هاي محسوس در نظر گرفته شده.
براي مثال اگر شما تمايل داشته باشيد كه اين سرويس رو ماهيانه بگيريد هزينش 30000 تومان در ماه ميشه كه در عوض يك سرور ويندوز هم داريد و علاوه بر Remote Desktop از امكانات هاستينگ هم ميتونيد استفاده كنيد.

در مورد *** بايد بگم كه *** ها با اين قيمت آيپي هاشون Shared هست. 2 يا حتي چند كاربر از طريق يك آيپي در يك لحطه وصل هستند. ولي اينجا اين آيپي براي مدتي كه بخوايد فقط در اختيار شما گذاشته ميشه.
مساله بعدي اين هست كه اينجا شما وقتي به Remote Desktop وصل ميشيد با يك اينترنت 100Mbit كار ميكنيد و صفحات بسيار سريع باز ميشن و خيلي راحت و سريع كارتون رو انجام ميديد.
صفحات درسته با 100Mbit باز میشن , ولی برا دیدن همون ریموت دسکتاپ کلی سرعت اینترنت میخواد !
یه کاربر دایال اپ که کلا باید بیخیال بشه !
یه برنامه جاوا نصب کردی , بعد ای پی میدی وصل شن ملت !

hamed_1988

Registered User
لایک‌ها
3
VPS هست.
مشخصات سخت افزاري اين VPS به اين صورت هست:

5GB Storage
75GB Bandwidth Monthly
128MB Ram
1IP
VZPP
Windows 2003
30,000Toman Monthly

VPS با مشخصات هاي ديگه هم هست:

10GB Storage
150GB Bandwidth
256MB Ram
1IP
VZPP
Price for Windows: 45,000 Toman Monthly
Price for Linux: 35,000 Toman Monthly
----------------------
20GB Storage
250GB Bandwidth
512MB Ram
1IP
VZPP
Price for Windows: 75,000 Toman Monthly
Price for Linux: 60,000 Toman Monthly

در صورتي كه مشخصات خاصي لازم داريد بفرماييد.

hamed_1988

Registered User
لایک‌ها
3
صفحات درسته با 100Mbit باز میشن , ولی برا دیدن همون ریموت دسکتاپ کلی سرعت اینترنت میخواد !
یه کاربر دایال اپ که کلا باید بیخیال بشه !
یه برنامه جاوا نصب کردی , بعد ای پی میدی وصل شن ملت !

شما وقتي ميخوايد به Remote Desktop وصل شيد ميتونيد تنظيم كنيد كه با چه Connection ميخوايد وصل شيد و ميتونيد طوري بهينش كنيد كه با Dial UP هم به خوبي كار كنه!
از اونجايي كه اطلاعات بين راه فشرده ميشن و همچنين عكسهاي با كيفيت پايين از طريق Remote Desktop جابجا ميشه (كيفيت مانيتور) در نتيجه واقعا ميتونيد سرعت 100Mbit رو حس كنيد.

منظورتون رو درباره برنامه Java متوجه نشدم. همونطور كه گفتم اين VPS هست و يه سرور كامله!

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
شما وقتي ميخوايد به Remote Desktop وصل شيد ميتونيد تنظيم كنيد كه با چه Connection ميخوايد وصل شيد و ميتونيد طوري بهينش كنيد كه با Dial UP هم به خوبي كار كنه!
از اونجايي كه اطلاعات بين راه فشرده ميشن و همچنين عكسهاي با كيفيت پايين از طريق Remote Desktop جابجا ميشه (كيفيت مانيتور) در نتيجه واقعا ميتونيد سرعت 100Mbit رو حس كنيد.

منظورتون رو درباره برنامه Java متوجه نشدم. همونطور كه گفتم اين VPS هست و يه سرور كامله!

Location سرور کجاست؟

athar

Registered User
لایک‌ها
8
اتفاقا قیمت خیلی هم مناسبه.
اینجا همه یاد گرفتن تا یکی قیمت میده بیان بزنن تو سر مال! از ایرانی بیشتر از این نمیشه و نباید انتظار داشت!

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
اینجا همه یاد گرفتن تا یکی قیمت میده بیان بزنن تو سر مال! از ایرانی بیشتر از این نمیشه و نباید انتظار داشت!
اطهر عزیز , به عنوان یک ایرانی فکر نمیکنم این حرفت زیاد جالب باشه در واقع اصلا جالب نیست.

امیدوارم منظور شما چیز دیگه ای بوده باشه و بنده اشتباه کرده باشم.

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به به ، احوال آقا اطهر! آقا بی خیال.... روی قیمت یک ماهه وی پی اس به نظرم سی هزار تومان خوبه، ولی باز به نظرم روزانه اش کمی گران است!!! ولی باز هر چی آقا اطهر بگه :D:

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
دوستان مجبورم گهگاهی پست ها رو پاک کنم لطفا , به همدیگه احترام بذارید همینطور به زننده ی تاپیک , به هر حال ایشون چیزی رو عرضه و یا عنوان کردن یا به توافق میرسید یا نه .

ممنونم.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
حامد عزیز کاملا حق با شماست و من خیلی تند رفتم. از این بابت عذر میخوام.
اما حرفم بدون تعصب روی ایرانی بودن و .....
توی همه ی تاپیکهای این بخش خودتون مشاهده کردید که یه شخص یه قیمت داده و بقیه اومدن گفتن قیمت بالاست. یک مورد هم بوده که یکی بگه آقا قیمتش خوبه؟!
بهتره بحث رو عوض نکنم! :happy:
من با صاحب تاپیک هیچ نسبتی ندارم و اینکه خوب بفروشن یا نه برای من سودی نداره! اما این قیمت به نظرم خوبه. شما 24 ساعت یک کامپیوتر رو در اختیار دارید با قیمت 3000 تومان. چون تایم مربوط به 24 ساعت هست طبیعتا قیمت باید نسبت به وضعیت ماهیانه یا سالیانه بیشتر باشه. چون هیچ تضمینی وجود نداره که صاحب سرور یا VPS در تمام روزها سرور رو اجاره رده و به همین دلیل قیمت بالاتر میره.
بازم اگه جسارتی به ایرانیهای عزیز شد عذر میخوام. اما تکرار میکنم که حرفی که زدم به نظر خودم بدون تعصب و البته واقعی بود! :blink: (این اسمایل رو زدم که جو تاپیک مثبت بشه! :D )

Motahari

Registered User
لایک‌ها
3
توی همه ی تاپیکهای این بخش خودتون مشاهده کردید که یه شخص یه قیمت داده و بقیه اومدن گفتن قیمت بالاست. یک مورد هم بوده که یکی بگه آقا قیمتش خوبه؟!
من با صاحب تاپیک هیچ نسبتی ندارم و اینکه خوب بفروشن یا نه برای من سودی نداره! اما این قیمت به نظرم خوبه. شما 24 ساعت یک کامپیوتر رو در اختیار دارید با قیمت 3000 تومان. چون تایم مربوط به 24 ساعت هست طبیعتا قیمت باید نسبت به وضعیت ماهیانه یا سالیانه بیشتر باشه. چون هیچ تضمینی وجود نداره که صاحب سرور یا VPS در تمام روزها سرور رو اجاره رده و به همین دلیل قیمت بالاتر میره.
بازم اگه جسارتی به ایرانیهای عزیز شد عذر میخوام. اما تکرار میکنم که حرفی که زدم به نظر خودم بدون تعصب و البته واقعی بود! :blink: (این اسمایل رو زدم که جو تاپیک مثبت بشه! :D )

اطهر جان. اين كه همه دارند مي*گن گرونه صرفا به خاطر اين نيست كه عادت دارند هميشه خدمات ارزون دستشون بياد.
گرون بودن به خاطر اينه كه يك سرويس بهتر و بالاتر (يك سرور مجزا) با قيمت پايينتر از اين سرويس ارائه مي*شه.

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
اطهر جان ممنونم از درک بالایی که داری.

احتیاج به عذر خواهی نبود.

در این مورد با اطهر عزیز موافقم .ببینید , وقتی کسی در مورد چیزی قیمتی میده , اگه احساس میشه قیمت بالاست , میتونیم دوستانه تر عنوان کنیم و به قول یکی از دوستان اگه شرکت دیگه ای قیمت پایینتر میده , بیایم مقایسه کنیم , شاید فرق هایی با هم داشته باشن

یا قیمت معقوله یا ارائه دهنده ی سرویس قبول میکنه که قیمت بالاست و یا اعلام میکنه که قیمتش همینه که وضع کاملا مشخصه.

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
- از حق نگذريم قيمت خيلي هم خوبه.
- ولي استفاده به صورت شير زياد منطقي نيست. اصولا از يه Remote Desktop براي چي استفاده ميكنين ؟ "سرعت بالاش براي آپلود .شايدم دانلود " " لوگين توي Paypal يا هر سيستم ديگه اي !" يا دور زدن فيلترينگ ؟!!! بالاخره بايد موارد امنيتي رو بكار ببرين..
--
- روي اين VPS اگه بتوني *** براي بچه ها راه اندازي كنين خيلي بهتره. البته اگه امكاناتشو داشته باشه..هر چند هم ضعيفه
ميشه بپرسم Data Center يا شركت خارجي كه ارائه ميده چيه ?

hamed_1988

Registered User
لایک‌ها
3
VPS Provider خود ما هستيم.
Node در كشور آلمان ديتاسنتر netdirekt قرار داره.

بالا