• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

حراجی باور نکردنی کت تک مردانه (خارجی اورجینال)فقط و فقط 85000 تومان با گارانتی برگشت

60siavash

Registered User
لایک‌ها
8
sarshoonam 56,57e astinam 67,ina ghadamam 177,8e

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
عزیز اینا سایزاش بر چه مبناییه؟! واسه قد 180 وزن 75 چه سایزی رو پیشنهاد میکنی؟ در ضمن من دستامم یه خورده درازه مدل مانکنی ! سایز من داری آیا؟

Sent from my GT-I9190 using Tapatalk

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
sarshoonam 56,57e astinam 67,ina ghadamam 177,8e

آقا سیاوش برای شما تموم کردم این سایزهایی که دادید یک دونه توی همین سایزها بود که آقا مجید رزرو کردن که با هو توافق کردیم قرار امشب بفستم براشون حالا انشالله کارای جدیدمون ترخیصی گرفتن وارد شدن اول مزارم تو پرشین تولر واقعا نمیدونستم انقدر اینجا کت پوش و طرفدار هست واگرنه از همون اول براتون قرار میدادم

عزیز اینا سایزاش بر چه مبناییه؟! واسه قد 180 وزن 75 چه سایزی رو پیشنهاد میکنی؟ در ضمن من دستامم یه خورده درازه مدل مانکنی ! سایز من داری آیا؟

Sent from my GT-I9190 using Tapatalk

سلام نه برای شما 34 و 35 میخوره البته به استخون بندیتون هم ربط دار....مبنای خاصی هم نداره سرشانه،قد،آستین. اندازه باشه خوب درسته دیگه :دی
شما به خاطر کشیده بودن دستاتون باید کت بدوزید که فیط مچ دستتون باشه چون خودمم همین مشکل رو دارم اما من ندوختم یه کت یکی از بستگان برام آورده بود سایز 44 که آستینش اندازه نبود منم چون تو مغازه خیاط هستش دادم آستینشو برام دوتش

60siavash

Registered User
لایک‌ها
8
آقا سیاوش برای شما تموم کردم این سایزهایی که دادید یک دونه توی همین سایزها بود که آقا مجید رزرو کردن که با هو توافق کردیم قرار امشب بفستم براشون حالا انشالله کارای جدیدمون ترخیصی گرفتن وارد شدن اول مزارم تو پرشین تولر واقعا نمیدونستم انقدر اینجا کت پوش و طرفدار هست واگرنه از همون اول براتون قرار میدادم

سلام نه برای شما 34 و 35 میخوره البته به استخون بندیتون هم ربط دار....مبنای خاصی هم نداره سرشانه،قد،آستین. اندازه باشه خوب درسته دیگه :دی
شما به خاطر کشیده بودن دستاتون باید کت بدوزید که فیط مچ دستتون باشه چون خودمم همین مشکل رو دارم اما من ندوختم یه کت یکی از بستگان برام آورده بود سایز 44 که آستینش اندازه نبود منم چون تو مغازه خیاط هستش دادم آستینشو برام دوتش
alan iani dge 54 nadarin?

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
چرا 54 هستن اونایی که معرفی کردم ولی یه مشکلیه شما سرشانه هاتون خیلی خیلی بزرگه 57 خیلیه برا من آخرش روی 54 (سرشانه گیر میکنه) و آستین هاشونم 64/65 .... 66

60siavash

Registered User
لایک‌ها
8
چرا 54 هستن اونایی که معرفی کردم ولی یه مشکلیه شما سرشانه هاتون خیلی خیلی بزرگه 57 خیلیه برا من آخرش روی 54 (سرشانه گیر میکنه) و آستین هاشونم 64/65 .... 66
kot 3vomiaro ke zadin manston iani darin 54esho dge,hamoonke banafshe 4khoone 4khoonast age hast sharaieto begin befrestin ie 54esho vasam

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
یکی از کت ها برای کاربر majid hunter ارسال شد...اینم از رسید باربری
333333333333333.jpg

majid hunter

Registered User
لایک‌ها
102
با تشکر از استارتر که سرعتی و قدرتی ارسال کردن...

Try

Registered User
لایک‌ها
466
داداش کلا کت هایی که داری همین ها هستند ؟
اگر ما کت خاصی مد نطرمون باشه چطور؟

sepehrzad2

Registered User
لایک‌ها
19
Kotkhareji382.jpg

آقا مجید این رو می خواید من منظورم همین بود اشتب نوشتم هفتمی با اون عکسی که فرستام شمردم شد هفتمین کت :دی آستین سمت چپش دکمه اولی رو یه نیگاه بکن (البته هزینه دکمه رو کسر خواهم کرد تا راضی باشبد
سلام
داداش اینو سایز 48-50 ندارین؟
کلا تو این سایز چی دارین

majid hunter

Registered User
لایک‌ها
102
کت رسید ولی سایز 54 خیلی بزرگ بود.من اینو واسه دوستانی که میخوان خرید کنن بگم... کتها قواره دارن.یعنی کپاش اسلیم فیت نیستن.در انتخاب سایزتون دقت کنین.من کت پس فرستادم و اینکه دوستان تهرانی دقت کنن هزینه دریافت کت از ترمینال شرق 13 تومنه و هزینه برگشت با خودتونه اگه پسند نشه.من با هزینه برگشت و نصف هزینه رفت در واقع کل بیعانم رفته... خواستم دوستان در جریان باشنت که نه فروشنده نه خریدار متضرر شن.ممنون

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
بالا