sarshoonam 56,57e astinam 67,ina ghadamam 177,8e
عزیز اینا سایزاش بر چه مبناییه؟! واسه قد 180 وزن 75 چه سایزی رو پیشنهاد میکنی؟ در ضمن من دستامم یه خورده درازه مدل مانکنی ! سایز من داری آیا؟
Sent from my GT-I9190 using Tapatalk
alan iani dge 54 nadarin?آقا سیاوش برای شما تموم کردم این سایزهایی که دادید یک دونه توی همین سایزها بود که آقا مجید رزرو کردن که با هو توافق کردیم قرار امشب بفستم براشون حالا انشالله کارای جدیدمون ترخیصی گرفتن وارد شدن اول مزارم تو پرشین تولر واقعا نمیدونستم انقدر اینجا کت پوش و طرفدار هست واگرنه از همون اول براتون قرار میدادم
سلام نه برای شما 34 و 35 میخوره البته به استخون بندیتون هم ربط دار....مبنای خاصی هم نداره سرشانه،قد،آستین. اندازه باشه خوب درسته دیگه :دی
شما به خاطر کشیده بودن دستاتون باید کت بدوزید که فیط مچ دستتون باشه چون خودمم همین مشکل رو دارم اما من ندوختم یه کت یکی از بستگان برام آورده بود سایز 44 که آستینش اندازه نبود منم چون تو مغازه خیاط هستش دادم آستینشو برام دوتش
kot 3vomiaro ke zadin manston iani darin 54esho dge,hamoonke banafshe 4khoone 4khoonast age hast sharaieto begin befrestin ie 54esho vasamچرا 54 هستن اونایی که معرفی کردم ولی یه مشکلیه شما سرشانه هاتون خیلی خیلی بزرگه 57 خیلیه برا من آخرش روی 54 (سرشانه گیر میکنه) و آستین هاشونم 64/65 .... 66
agha majid alan ini ke shoma mikhai 56e sizesh?داداش بیعانرو ریختم.
54 هست ظاهراagha majid alan ini ke shoma mikhai 56e sizesh?
سلام![]()
آقا مجید این رو می خواید من منظورم همین بود اشتب نوشتم هفتمی با اون عکسی که فرستام شمردم شد هفتمین کت :دی آستین سمت چپش دکمه اولی رو یه نیگاه بکن (البته هزینه دکمه رو کسر خواهم کرد تا راضی باشبد
سلام نه همه تموم دن و همین ها فعلا موجود هستش تا اطلاع ثانویداداش کلا کت هایی که داری همین ها هستند ؟
اگر ما کت خاصی مد نطرمون باشه چطور؟
نه 46 موجود نیست فعلاسلام 46 ندارید؟ اگه دارید عکس لطفا
فعلا همین ها موجود هست آقا مجید یه پست ارسال کردن و اون رو بخونینسلام
داداش اینو سایز 48-50 ندارین؟
کلا تو این سایز چی دارین
میشه لطفا اندازه های این کت رو بفرماییدنه 46 موجود نیست فعلا
فعلا همین ها موجود هست آقا مجید یه پست ارسال کردن و اون رو بخونین