• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره در مورد مودم ADSL-D-LINK 2750U

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
سلام دوست عزیز می تونید این فریمور را به من بدهبد تا من هم آپدیت کنم؟

برای من هم مثل شما VER C می باشد.
سلام

100% مطمئن شو كه ورژن دستگاهت همون باشه ( دستگاه مشكي , H/W Ver C )
من قبل از اينكه اين كار رو انجام بدم يك هفته تحقيق كردم و فايل اصلي دستگاه خودم رو با اين لينك كه مي خواهم بهت معرفي كنم چك كردم ( نوع چيپست رو از توي فايل ميشه فهميد )
بهر حال به اين نتيجه رسيدم كه دستگاه ما با دستگاهي كه در روسيه فروخته ميشه يكي هست اما روسيه در 2 سال اخير 2 فريمور جديد براش ارائه كرده كه هردو 2 محيط زيباتر و كاربردي تر در اختيارت قرار ميده و اينكه كرنل دستگاهت هم ارتقا پيدا مي كنه (‌و ديگه قابل برگشت نيست )
من رام هاي دستگاه خودم رو از كشور هاي مختلف گرفتم - امارات ( كه مال دستگاه ما هست و ME آخر دستگاه براي همين هست )‌ - هند و - تايلند و ... همه يك شكل بودند اما درايور هاي مودم 3G متفاوت بود . حتي رام هاي دستگاه هاي مارك ديگه كه از چيپست دستگاه ما استفاده رو هم تست كردم (‌اگه آندرويد كار كرده باشي متوجه ميشي چي ميگم )
اما : رام روسيه كلا فرق مي كرد .
از سايت دانلودش كن ( اين نسخه آخرش )
بعد به روش نصب اجباري ، نصبش كن ( به روش معمول نصب نميشه ) : ( مودم رو خاموش كن دكمه ريست رو نكه دار و مودم رو روشن كن (‌دكمه رو همچنان 20 ثانيه نگه دار) بعد برو به آي.پي مودم 192.168.1.1 - يه منوي آپلود مياد رام جديد رو آپلود كن و تمام .

همه مسئوليت نصب با خودتون هست

باتشكر
رسولي

mahdi-mo

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان
به من مخابرات یه مودم وایرلس DLINK 2730 داده گفتم برم بفروشم به جاش 2750 رو بگیرم
حالا این جریان رنگ سیاه و سفید چی هست؟
به نظرتون از همین استفاده کنم یا برم 2750 رو بگیرم؟؟؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
میزان پوششی که مدنظرتونه چقدره ؟ اگر مساحت زمین کمتر از 80 متر هست 2730 کفایت میکنه.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
چندتا دیواره دارید تو خونه ؟ میتونید مودم رو جایی بزارید که پوشش دایره ای داشته باشه تو خونه؟

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
100 متره خونه
بعد جریان این فلش و usb چی هست که میگن 2750 داره؟؟
- می تونی بهش هارد وصل کنی و اون رو شیر کنی ( هارد وایرلس داشته باشی و با هر دیوایسی که وایرلس داره بهش دسترسی داشته باشی - موبایل - تلویزیون وای.فای و ... )
- می تونی پرینترت رو بهش وصل کنی و یه پرینتر وایرلس داشته باشی

hamed_eshg

Registered User
لایک‌ها
296
سلام خدمت دوستان
من این مودم رو تازه گرفتم ( DSL-2750U )
ولی نمیتونم از USB Sharing استفاده کنم
چند جا خوندم که گفتن \\192.168.1.1 رو تایپ کن تو My Computer تا بیاد
ولی نمیشه
کسی میدونه مشکل چیه ؟

mahdi-mo

Registered User
لایک‌ها
21
2750 رنگ سفیدش خوبه یا مشکی؟؟؟

farshad271

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان آیا این مدل wds دارد؟
آخه تو مشخصاتش ننوشته. لطفا هرکی داره و یا مطمئن هست جواب بده.
wds =
Wireless Distribution System
سیستم توزیع شبکه بصورت بی سیم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

dark_lord

Registered User
لایک‌ها
36
من dlink 2750 سفید دارم. هیچ فرقیم با مشکی نمیکنه. اینا همش حرفه که میگن مشکی بهتره. هر دوتاشونم یه قیمت دارن حدود 102 تومن. هر دو رنگ مشکی و سفید چیپست RealTek دارند.

بسیار مودم خوبیه. مودم قبلیم تی پی لینک بود خیلی اذیت میکرد. خصوصا اتصال وایرلسش یکسره قعطی داشت.

Last edited:

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
یه سوال دارم
کامپیوتر من کارت شبکه نداره یعنی از اول نگرفتم براش
حالا بخوام با وایرلس کار کنم باید چکار کنم ؟
راهی نداره ؟
بندازمش سطل آشغال راحت بشم :D

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
یه سوال دارم
کامپیوتر من کارت شبکه نداره یعنی از اول نگرفتم براش
حالا بخوام با وایرلس کار کنم باید چکار کنم ؟
راهی نداره ؟
بندازمش سطل آشغال راحت بشم :D

نه عزیز من، چرا سطل آشغال؟ کلی راه وجود داره که تجهیزش کنی به کارت شبکه، کارت شبکه های سیمی و بی سیم به انواع مختلف موجود هستند در بازار، PCI / PCIexpress / USB شما ببین مادربوردت چه پورت/درگاه خالی ای داره، یه گسترش دهنده/کارت شبکه به نوع دلخواه تهیه کن و رایانه اتان را باهاش تجهیز کن.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
نه عزیز من، چرا سطل آشغال؟ کلی راه وجود داره که تجهیزش کنی به کارت شبکه، کارت شبکه های سیمی و بی سیم به انواع مختلف موجود هستند در بازار، PCI / PCIexpress / USB شما ببین مادربوردت چه پورت/درگاه خالی ای داره، یه گسترش دهنده/کارت شبکه به نوع دلخواه تهیه کن و رایانه اتان را باهاش تجهیز کن.

من این دستگاه usb رو دارم D-Link Dwa-125
http://www.dlink.com/us/en/home-solutions/connect/adapters/dwa-125-wireless-150-usb-adapter
ولی هرکاری میکنم کانکت نمیشه
ممنون برای راهنماییت

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
من هم یکی از اون دانگل ها دارم، برای یکی از رایانه ها که امکان کشیدن کابل بهش نبود استفاده میکنم، مشکلی باهاش ندارم. بیا ببینیم مشکل شما از کجا پیش اومده.

1- اگه درایور اون رو از طریق setup خود برنامه نصب کردی، uninstall بکنش، CD درایورش رو به رایانه بده و بگزار ویندوز خودش درایور مورد نیاز رو نصب کنه. نکته مهم، اگه درایورش رو از اینترنت دانلود میکنی/کردی اطمینان حاصل کن که درایور مناسب رو گرفتی، این دانگل ها چند Version متفاوت دارند، درایور ver 3.0 به دانگل ver 1.5 نمیخوره. به دلیل نا معلومی توی خود سایت D-Link درایور این دانگل ها نسیت، اگه نیاز به دانلود درایور داری باید تو گوگل/سایت های درایور یه جستجو کنی، اگه مشکل برای پیدا کردن درایور مورد نیازتون داشتید، شماره سریال/مدل و ver رو از لیبل پشت دستگاه بنویسید براتون پیدا کنم.

2- توی Control Panel و Device Manager ببین کارت شبکه نصب و شناسایی شده یا خیر، اگه دانگل شناسایی شده ولی درایورش نصب/قبول نشده مشکل با درایور داری، به مرحله اول بر میگردی، اگه دانگل اصلاً شناسایی نشده، مشکل تو پورت USB یا گسترش دهنده/کابل/اتصال دهنده همراه که باهاش دانگل رو با رایانه وصل کردی میباشد، دانگل رو بدون گسترش دهنده اش و مستقیم به پورت USB وصل کن یا یه پورت USB دیگه رو امتحان کن. اگه بازهم مشکل با پورت های متفاوت USB پا برجا بود، مشکل میتونه از عدم نصب درایورهای مناسب مادربودر باشه، Chipset Driver به روز/آخرین نسخه برای مادربوردتون رو نصب کنید و دوباره امتحان کنید.

3- اگه مراحل بالا درست پیش رفته باشند باید بتونی شبکه های بی سیم رو با کلیک روی آیکونِ شبکه ببینی و به شبکه وایرلستون وصل بشی.

اگه مشکل همچنان باقی است، بگو کجای کار به مشکل بر میخوری، پیغام خطا ای اگه دریافت میکنی هم بنویس/تصویر آپلود کن شاید مشکل به چشم بیاد.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
من هم یکی از اون دانگل ها دارم، برای یکی از رایانه ها که امکان کشیدن کابل بهش نبود استفاده میکنم، مشکلی باهاش ندارم. بیا ببینیم مشکل شما از کجا پیش اومده.

1- اگه درایور اون رو از طریق setup خود برنامه نصب کردی، uninstall بکنش، CD درایورش رو به رایانه بده و بگزار ویندوز خودش درایور مورد نیاز رو نصب کنه. نکته مهم، اگه درایورش رو از اینترنت دانلود میکنی/کردی اطمینان حاصل کن که درایور مناسب رو گرفتی، این دانگل ها چند Version متفاوت دارند، درایور ver 3.0 به دانگل ver 1.5 نمیخوره. به دلیل نا معلومی توی خود سایت D-Link درایور این دانگل ها نسیت، اگه نیاز به دانلود درایور داری باید تو گوگل/سایت های درایور یه جستجو کنی، اگه مشکل برای پیدا کردن درایور مورد نیازتون داشتید، شماره سریال/مدل و ver رو از لیبل پشت دستگاه بنویسید براتون پیدا کنم.

2- توی Control Panel و Device Manager ببین کارت شبکه نصب و شناسایی شده یا خیر، اگه دانگل شناسایی شده ولی درایورش نصب/قبول نشده مشکل با درایور داری، به مرحله اول بر میگردی، اگه دانگل اصلاً شناسایی نشده، مشکل تو پورت USB یا گسترش دهنده/کابل/اتصال دهنده همراه که باهاش دانگل رو با رایانه وصل کردی میباشد، دانگل رو بدون گسترش دهنده اش و مستقیم به پورت USB وصل کن یا یه پورت USB دیگه رو امتحان کن. اگه بازهم مشکل با پورت های متفاوت USB پا برجا بود، مشکل میتونه از عدم نصب درایورهای مناسب مادربودر باشه، Chipset Driver به روز/آخرین نسخه برای مادربوردتون رو نصب کنید و دوباره امتحان کنید.

3- اگه مراحل بالا درست پیش رفته باشند باید بتونی شبکه های بی سیم رو با کلیک روی آیکونِ شبکه ببینی و به شبکه وایرلستون وصل بشی.

اگه مشکل همچنان باقی است، بگو کجای کار به مشکل بر میخوری، پیغام خطا ای اگه دریافت میکنی هم بنویس/تصویر آپلود کن شاید مشکل به چشم بیاد.

اول اینکه واقعا ممنونم از اینکه وقت میذاری و راهنمایی میکنی
یه تشکر کافی نیست
از اینترنت دانلود کردم و وصل نمیشه و باید پله پله با راهنمایی شما جلو برم
model : dwa-125 dlink
p/n:IWA125EU......A1G
FCC ID : KA2WA125A1
IC :4216A0WA125
H/W VER : A1
F/w ver :1.00
S/N : PV7u1A1000533
این مشخصات کلی هست
الان مورد دوم رو امتحان میکنم

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
این درایور رو بگیر اگه هنوز مشکل درایور داری:
http://drivers.softpedia.com/progDo...0-USB-Adapter-Driver-1-00-Download-81711.html
یکی دیگه پیدا کردم نصب کردم و پاک کردم و شما که اینو دادی اینو هم نصب کردم هر جفتش مودم رو شناخت
1.JPG
من چون وایرلس اصلا آشنایی ندارم نمیدونم الان چه مرحله ای هستم
در عکسی که مشاهده میکنی جلوی network میاد dlink و هی میره
پسورد ازم خواست زدم و زد کانکت
حالا باید چکاری انجام بدم ؟

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
یکی دیگه پیدا کردم نصب کردم و پاک کردم و شما که اینو دادی اینو هم نصب کردم هر جفتش مودم رو شناخت
مشاهده پیوست 568440
من چون وایرلس اصلا آشنایی ندارم نمیدونم الان چه مرحله ای هستم
در عکسی که مشاهده میکنی جلوی network میاد dlink و هی میره
پسورد ازم خواست زدم و زد کانکت
حالا باید چکاری انجام بدم ؟

خوب الان کارت شبکه شما درست نصب هست، شبکه بی سیم رو هم میبینه و بدون مشکل بهش وصل میشه، تا اینجاش همه چیز درسته و مراحلی رو که در موردش تو پست بالایی نوشته بودم رو رد کردید.

اگه رایانه شما بعد از اتصال به شبکه بی سیم (شبکه DLink) از مرحله Acquiring Network Address عبور نمیکنه و به اینترنت دسترسی پیدا نمیکنید، مشکل از تنظیمات NAT و یا DHCP داخل مودم هست.

به وسیله یک براوزر مثل Firefox و یا Internet Explorer باید وارد تنظیمات مودم بشید و تغییراتی انجام بدید. آدرس ورودی به تنظیمات مودم ها اکثراً 192.168.1.1 یا 192.168.0.1 میباشد که با ورود آن در آدرس بار یک براوزر باید بتونید به تنظیمات مودم دسترسی پیدا کنید. البته قبل از انجام این تنظیمات، مرحله زیر رو انجام بدید، اگه با این کار مشکل شما حل شد که نیاز به دردسر اضافی نیست:

آدرس دهی دستی به کارت شبکه:
1- به تنظیمات کارت شبکه بی سیم وارد شوید، برای این کار کافیست از Network and sharing Center روی گزینه Change Adapter Settings کلیک کرده تا لیست کارت های شبکه سیمی و بی سیم فعال/نصب شده در رایانه خود را مشاهده کنید.

NetworkAndSharing.jpg

2- کارت شبکه بی سیم مورد نظر رو پیدا کنید و روی آن دوبار کلیک کنید تا پنجره مشخصات آن نمایش داده شود، سپس با کلیک بر دکمه Properties وارد تنظیمات آن شوید، از لیستِ کامپوننت های مورد استفاده توسط این کارت شبکه که در وسط صفحه فعلی نمایش داده شده اند، مورد Internet Protocol Version 4 رو انتخاب کنید و کلید Properties رو کلیک کنید، در پنجره جدید گزینه Use the following IP address را فعال کرده و مشخصات IP address رو به 192.168.1.240 ست کنید، Subnet mask را روی 255.255.255.0 و Default gateway را روی 192.168.1.1 ست کنید، در پایین هم Perferred DNS server را روی 4.2.2.4 و Alternate DNS server را روی 8.8.8.8 ست کنید. دکمه Ok را بر گزیده، مجدداً Ok و Close باید مشکل حل شده باشه و به اینترنت دسترسی داشته باشید، این نکته رو در نظر بگیرید که اگه آدری مودم شما بخ غیر از 192.168.1.1 چیز دیگری باشد، نیاز به کمی تغییر در این اعداد است، در Default gateway باید IP مودم را وارد کنید، پس اگه آدرس مودم شما 192.168.0.1 بود آن را جایگزین کنید، و آدرس کارت شبکه شما نیز باید در زیر مجموعه متناسب باشد، پس در این مورد IP Address رو روی 192.168.0.240 ست خواهید کرد.

ChangingIPAddress.jpg

اگه خواستید تنظیمات DHCP و NAT رو انجام بدید به جای آدرس دهی دستی، مدل و مارک مودمتون رو بگید تا بتونم راهنمایی کنم، همچنین اگه با انجام مراحل بالا همچنان مشکل در دسترسی به اینترنت داشتید بگید و تصویر وضعیت کارت شبکه اتان را هم مجدداً بعد از انجام آن تنظیمات بالایی الصاق کنید.

فایل های ضمیمه

• upload_2014-4-9_14-24-10.png
    upload_2014-4-9_14-24-10.png
    78.4 KB · نمایش ها: 5

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
خوب الان کارت شبکه شما درست نصب هست، شبکه بی سیم رو هم میبینه و بدون مشکل بهش وصل میشه، تا اینجاش همه چیز درسته و مراحلی رو که در موردش تو پست بالایی نوشته بودم رو رد کردید.

اگه رایانه شما بعد از اتصال به شبکه بی سیم (شبکه DLink) از مرحله Acquiring Network Address عبور نمیکنه و به اینترنت دسترسی پیدا نمیکنید، مشکل از تنظیمات NAT و یا DHCP داخل مودم هست.

به وسیله یک براوزر مثل Firefox و یا Internet Explorer باید وارد تنظیمات مودم بشید و تغییراتی انجام بدید. آدرس ورودی به تنظیمات مودم ها اکثراً 192.168.1.1 یا 192.168.0.1 میباشد که با ورود آن در آدرس بار یک براوزر باید بتونید به تنظیمات مودم دسترسی پیدا کنید. البته قبل از انجام این تنظیمات، مرحله زیر رو انجام بدید، اگه با این کار مشکل شما حل شد که نیاز به دردسر اضافی نیست:

آدرس دهی دستی به کارت شبکه:
1- به تنظیمات کارت شبکه بی سیم وارد شوید، برای این کار کافیست از Network and sharing Center روی گزینه Change Adapter Settings کلیک کرده تا لیست کارت های شبکه سیمی و بی سیم فعال/نصب شده در رایانه خود را مشاهده کنید.

مشاهده پیوست 568593

2- کارت شبکه بی سیم مورد نظر رو پیدا کنید و روی آن دوبار کلیک کنید تا پنجره مشخصات آن نمایش داده شود، سپس با کلیک بر دکمه Properties وارد تنظیمات آن شوید، از لیستِ کامپوننت های مورد استفاده توسط این کارت شبکه که در وسط صفحه فعلی نمایش داده شده اند، مورد Internet Protocol Version 4 رو انتخاب کنید و کلید Properties رو کلیک کنید، در پنجره جدید گزینه Use the following IP address را فعال کرده و مشخصات IP address رو به 192.168.1.240 ست کنید، Subnet mask را روی 255.255.255.0 و Default gateway را روی 192.168.1.1 ست کنید، در پایین هم Perferred DNS server را روی 4.2.2.4 و Alternate DNS server را روی 8.8.8.8 ست کنید. دکمه Ok را بر گزیده، مجدداً Ok و Close باید مشکل حل شده باشه و به اینترنت دسترسی داشته باشید، این نکته رو در نظر بگیرید که اگه آدری مودم شما بخ غیر از 192.168.1.1 چیز دیگری باشد، نیاز به کمی تغییر در این اعداد است، در Default gateway باید IP مودم را وارد کنید، پس اگه آدرس مودم شما 192.168.0.1 بود آن را جایگزین کنید، و آدرس کارت شبکه شما نیز باید در زیر مجموعه متناسب باشد، پس در این مورد IP Address رو روی 192.168.0.240 ست خواهید کرد.

مشاهده پیوست 568599

اگه خواستید تنظیمات DHCP و NAT رو انجام بدید به جای آدرس دهی دستی، مدل و مارک مودمتون رو بگید تا بتونم راهنمایی کنم، همچنین اگه با انجام مراحل بالا همچنان مشکل در دسترسی به اینترنت داشتید بگید و تصویر وضعیت کارت شبکه اتان را هم مجدداً بعد از انجام آن تنظیمات بالایی الصاق کنید.

خوب الان من ip ها رو ست کردم و 192.168.1.1 هست که نمیدونم چرا نمیتونم واردش بشم
تنظیمات اولیه رو به دلیل نداشتن کارت شبکه روی لپ تاپ برادرم نصب کردیم ولی الان با کامپیوتر خودم به تنظیمات نمیتونم دسترسی داشته باشم نمیدونم چرا
الان وضعیت تغییر کرد و وضعیت رو زده کانکت ولی هنوز وصل نیست
2.JPG
همینطور که در عکس هم مشخص هست من Internet Protocol Version 4 ندارم و روی internet protocol تنظیمات رو انجام دادم.اشتباهه ؟
و اینکه متاسفانه ویندوز من xp هست و یکمی با seven تفاوت داره
اگر تفاوتشون رو هم متذکر بشید ممنون میشم
الان باید چکار کنم ؟
مودمم dlink 2730 هست
ممنون

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
خوب الان من ip ها رو ست کردم و 192.168.1.1 هست که نمیدونم چرا نمیتونم واردش بشم
تنظیمات اولیه رو به دلیل نداشتن کارت شبکه روی لپ تاپ برادرم نصب کردیم ولی الان با کامپیوتر خودم به تنظیمات نمیتونم دسترسی داشته باشم نمیدونم چرا
الان وضعیت تغییر کرد و وضعیت رو زده کانکت ولی هنوز وصل نیست
مشاهده پیوست 568616
همینطور که در عکس هم مشخص هست من Internet Protocol Version 4 ندارم و روی internet protocol تنظیمات رو انجام دادم.اشتباهه ؟
و اینکه متاسفانه ویندوز من xp هست و یکمی با seven تفاوت داره
اگر تفاوتشون رو هم متذکر بشید ممنون میشم
الان باید چکار کنم ؟
مودمم dlink 2730 هست
ممنون

شرمنده، متوجه نسخه ویندوزتون نشدم، آره همون Internet Protocol روی XP هست، تنظیمات اون رو دستی دادی و هنوز نت نداری، ولی اتصال به شبکه ات برقرار هست و حالا دلیل این که نمیتونی به تنظیمات مودم وارد بشی، به احتمال زیاد از موارد امنیتی مودم هست، اکثر مودم ها یه گزینه دارند که تا فعال نکنی اجازه ورود به تنظیمات رو از روی شبکه بی سیم نمیدند.

با رایانه دیگه، لب تاپ/رایانه برادرت تست کن ببین و همچنین اگه امکان اتصال کابلی به مودم رو داری، ببین با کدوم میتونی وارد تنظیمات مودم بشی، باید ببینیم اون تو چه خبره. فقط توجه داشته باش، برای ورود به تنظیمات مودم، IP کارت شبکه ای که میخواهی باهاش به تنظیمات مودم وارد بشی حتماً باید چه دستی چه اتوماتیک در محدوده IP مودم تنظیم شده باشه، حالا چه به اینترنت دسترسی داره چه نه. IP Address تو محدوده 192.168.1.2 تا 192.168.1.254 و subnet mask هم 255.255.255.0

در ضمن، 2730U هست یا 2730B یا سری دیگه ای از این مدل؟ آدرس هردو 192.168.1.1 هست، ولی یک کمی فرمورشون فرق داره واسه همین میخوام بدونم که manual مورد نظرش رو بررسی کنم.

ویرایش: اگه تونستی به مودم وصل بشی، username و password پیش فرض برای ورود به صفحه تنظیمات هم admin و admin هست.

بالا