• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفي انيميشن هاي جديد و قديمي دنيا

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
Gundam SEED تموم شد
cry.gif
.... خیلی قشنگ بود. کلی احساسات ما رو تحریک کرد
cat41.gif
2i8d4ao.gif

فقط چند تا ایراد بگیرم ازش؛ اول اینکه آهنگ en قسمتای اولش (تا 26) خیلی قشنگ بود. کفرم در اومد که عوضش کردن
argh.gif
اصلا من 20 قسمت اولو فقط به امید لحظه شروع اون آهنگ تحمل می کردم
frustratedf.gif

بعدش اینکه این چه اخلاق بیخودیه این ژاپنیا دارن که همه رو قسمت آخر می کشن؟ 25 قسمت اول رو از شدت بی هیجانی نمی تونی تحمل کنی اونوقت قسمت آخر آدمو تا مرز سکته می برن
choler.gif

بعد اینکه این لا کلوز خنگ نمی تونست چند تا از اون کپسولاشو تو جیبش بذاره که هر بار مجبور نشه دم آخر بدو ـه بره از تو کشوش در بیاره؟
bad_boys_22.gif
البته به شخصه ترجیح می دادم زودتر میمرد ولی این خنگیش در هر حال مایه عذابم بود
www_MyEmoticons_com__burp.gif

یه چیز دیگه ( این بار تعریف کنم ازش) از نحوه متلاشی شدن آدما تو اون قسمت آخر واقعا خیلی حال کردم ... در اثر اون نمی دونم موج یا انرژی که همشون تصعید می شدن . خیلی هیجان انگیز بود
hessam02.gif

راستی پرنده کیرا هم خیلی موجود جالبی بود ... همون توری ... بعد از کیرا و کاگالی و آثرن و لاکوس از اون خوشم میومد
126fs4593554.gif

کلا غیر از اینا که گفتم و غیر از اینکه 20 قسمت اولش آدم خوابش می برد
2174.gif
کارتون خیلی قوی و جالبی بود ... به خصوص خیلی خوب به روابط بین افراد پرداخته بود
126fs3315323.gif

127fs1237872.jpg

یه جورایی داره رشد شخصیت اش رو نشون میده ( به قول معروف character development )
169.gif
... موی کوتاه یعنی این آدم ، بالغ تر و واقع گرا تره
coffee(1).gif
... و دوران دبیرستان رو پشت سر گذاشته .. ( IMO )

عجب ... حدس میزدم منظورشون اون باشه ولی ربط بلوغ فکری رو به طول مو نفهمیدم
confused.gif

حالا یه سوال؛ معنی اسم این کارتون چیه؟ Kimi به نظرم یعنی تو (؟!) ، Nozumo هم فکر کنم یعنی wish ؛ بقیه اش چی؟
89.gif

آیا این شوهر هانیکو هستش ؟ ( همون کن واتانابه اس که توی آخرین سامورایی بود
snoozer_08.gif
) : http://en.wikipedia.org/wiki/Ken_Watanabe
کن واتانابه؟!! شوهر هانیکو؟!! ...
confused0072.gif

فکر نکنما
3110.gif

خوب من چون یه چند(ین) روزی نبودم مطمئن نیستم این انیمه رو کسی معرفی کرده یا نه ولی به هر حال چون مربوط به موسیقیه اگر دوبار هم معرفی بشه اشکالی نداره.

Nodame Cantabile

wow
hubbahubba.gif

این باید خیلی معرکه باشه
uglydance.gif

ای بسوزه پدر این بی adsl ی
smoke-3-3.gif

پیشنهاد : موافقید که مطالبی که مستقیما با موضوع انیم در ارتباط نیست رو با یه رنگ دیگه بنویسیم ؟...اخه با وجود اتفاقات هیجان انگیز و متنوعی که تو تاپیک می افته کمی ما گیج شدیم :D ... الان من چند تا پست هستن که دیدمشون و میدونم باید بهشون جواب بدم اما پیدا نمی کنم
:happy: الان خوب که فکر می کنم می بینم همچین پیشنهاد جالبی نیست :blush: حالا باشه، اگه یه نفر چیز بهتری به ذهنش رسید بگه !

چه پیشنهاد عجیبی
SEVeyesC01HL.th.gif
تاپیک شبیه رنگین کمان میشه
evilmoxie.gif

اون پستی که میخواستی جواب بدی همون نبود که من گفتم Hack//SIGN رو برام بزن؟
4628.gif
بعد تو می خواستی بگی باشه می زنم برات . منم بعدش می گفتم دستت درد نکنه پس با 4X بزن ... آریگاتو گزایماس
2chw5mg.gif

//

راستی آریانا جان تبریکات ما را هم به مناسبت کاربر فعال شدنت پذیرا باش
balloons.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوب من چون یه چند(ین) روزی نبودم مطمئن نیستم این انیمه رو کسی معرفی کرده یا نه ولی به هر حال چون مربوط به موسیقیه اگر دوبار هم معرفی بشه اشکالی نداره.
Nodame Cantabile

سلام برادر
23_29_100.gif

کجاها بودی؟امتحانها چطوره؟ راحت شدی يا نه؟;)

دستت درد نکنه، تو که گفتی منم رفتم دانلودش کردم، ديدمش:D، باهال بود;)، کلاً هر کارتونی که منو بخندونه بايد کارتونه خوبی باشه!:p مخصوصاً دختره ديگه آخرش بود. :D

خوب اينم تورنت قسمت اول:
[C1]Nodame​_Cantabile​_-​_01[XviD][A333BDE6].​avi

دنيل دقيقاً به درده تو ميخوره همش دارن پيانو ميزنن;)

فایل های ضمیمه

• nodame0115LG.jpg
    nodame0115LG.jpg
    89.4 KB · نمایش ها: 1
  • nodame0125LG.jpg
    nodame0125LG.jpg
    76.2 KB · نمایش ها: 1
  • nodame0128LG.jpg
    nodame0128LG.jpg
    62.7 KB · نمایش ها: 1
  • nodame0129LG.jpg
    nodame0129LG.jpg
    80.3 KB · نمایش ها: 5
  • nodame0133LG.jpg
    nodame0133LG.jpg
    80.9 KB · نمایش ها: 2

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی موضوع این انیمه ، شباهت جالبی به فیلم while you were seeping ( ساندرا بولاک ) داره... توی اون فیلم ، آقاهه میره تو کما و ساندرا بولاک ( که همه فکر می کنن نامزدشه ) ، کم کم به برادر این آقا علاقه مند میشه ...
veiledsmile.gif
تاييد ميشه، از يه جهت هايی خيلی شبيه! فيلم بسيار زيبايی هم بود:happy:

peter_gallagher1.jpg

آیا این شوهر هانیکو هستش ؟ ( همون کن واتانابه اس که توی آخرین سامورایی بود )
http://en.wikipedia.org/wiki/Ken_Watanabe
لطفاً يکی اين گزاره بالا رو تأييد کنه!!؟؟؟ :f34r::D;)

مرسی، دستت از بابت لينک درد نکنه:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی چمدون پیدا شد؟
قولشو دادن که هفته يه ديگه ميآرنش ولی من که چشمم آب نميخوره!:(
اینجا داره برف میاد اونور چطور؟
cold%5B2%5D.gif
20-30cm برف رو زمين هست
36_1_26.gif
ولی با وجود اين تنها شهر کانادا ست که دماش بالای صفره:p
من برم بخابم چشام باز نمیشه دیگه
2s8r6ag.gif
چقدر زود ميخوابی!:blink: از من ياد بگير:D

Arianna

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
11
سلام دوستان!

مرسي زيرنويس عزيز ، فريدا جان و دنيل عزيز. واقعا لطف كرديد. به اميد اينكه همين روزها كاربرفعال شدن ساحل جان و دنيل عزيزرو تبريك بگيم!

راستي زيرنويس عزيز واقعا عكس جالبي از الفريج گذاشتيد كلي به قيافه هاي توي عكس خنديدم :lol: در ضمن واقعا شرمنده كه به خاطر كمك به من اسپورت بيلي رو تحمل كرديد. :blush:

Sephiroth

Registered User
لایک‌ها
0
...................من برگشتم ............................:happy:
بعد از مقاومت دلیرانه و مبارزه تا پای جان با امتحانات میان ترم و پایان ترم من به سلامت از این واقعه بیرون اومدم:D

خوب حالا یه نفسی تازه کنم بعدش جدی میام و بابت کم کاری های این چند ماهم تو فوروم یه حال حسابی به همه شما میدم

راستی دوستان عزیز آنیمه دوستی که جدید به جمع وارد شدن:happy:
خوش اومدین:)
امیدوارم که بتونیم با همکاری همدیگه کلی از این تاپیک بهره ببریم
خوب خداحافظ

mahmoody82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
من به دنبال آهنگ کارتون های قدیمی هستم. اینجا توی این فروم کلی گشتم و کلی لینک دیدم ولی کار نمی کردن.
من هر چی تا حالا پیدا کردم گذاشتم اینجا که می تونین بردارین:
http://www.cs.princeton.edu/~mohammad/Music/
خواهش عاجزانه ی من اینه که اگه چیزی دارین (که ما تو بجگی شنیدیم) و توی لیست من نیست ولی قبلا شما (با استفاده از لینک ها ی این فروم) دانلود کردین یا لینک جدیدش رو بهم بدین یا برام ایمیل کنید (که خیلی خیلی ممنون میشم). ایمیلی من: [email protected]

باز هم ممنون.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
.

سلام ^_^

گر از احوالات اينجانب خواستار باشيد ملالي نيست جز دوري شما ^0^ مرسي فريدا جان که سراغ منو گرفتي، راستش دچار نوستالژي حاد متمايل به جنون (!!) شده بودم، راه افتاده بودم به دنبال يافتن کارتون هاي عهد دقيانوسي که تلويزيون پخش ميکرد!! يه سريشو پيدا کردم و تماشاي مجددشون باعث شد سر به بيابان بگذارم که ماشين زمانم آرزوست!!!

بگذريم، آريانا جان، کاربر فعال شدنتون رو تبريک ميگم.
flowerysmile.gif

راستي يک سؤال فضولانه :blush: ! شما عربيد؟!!!

چرا، آزی داره نشون ميده 55 تا پير، 10 تا سيد، ولی لعنتی به هيچی وصل نميشه!مشگل داره، بگردم ببينم تورنت ديگه اي پيدا ميشه؟

مشکل داره ولي آزي بهشون وصل ميشه ها. آخه من با بيت کامت اول امتحان کردم (چون معمولا اون با تورنت هاي مشکل دار راحت کنار مياد!) ولي جز ارور چيزي نيومد، بعد با آزي جون امتحانيدم (البته اول خودشو آپديت کرد شد 2.5.0.2) بعد هم کانکشن ارور داد ولي به 2 تا سيد و پير وصل شد!! البته سرعتش ضايع بيد، همه اش 3 کيلوبايت به پايين بيد :wacko: !

عکس هايش به دليل اينکه تو لينکش ass داره فيلتره!!
laugh.gif
wacko.gif

پیشنهاد : موافقید که مطالبی که مستقیما با موضوع انیم در ارتباط نیست رو با یه رنگ دیگه بنویسیم ؟

در راستاي احترام به اين ايده الان رنگ نوشته هامو آبي مي کنم ^0^

اينم ايده اي براي خودم که در گذشته هاي دور سير ميکنم (اگه همه پيشروئند من پسرو هستم!!)، بالاي انيميشن هاي قديمي مي نويسم Nostalgie، باشد که مقبول افتد !

نميدونم اين 2 تا لينک زير رو تو ويکيپديا ديده ايد يا نه، شايد براي کسي جالب باشه يه وقت، شايدم نباشه، به هر حال براي تاريخچه شناسي خوبه:

List of animated feature-length films

List of animated television series

.

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
بعد از مقاومت دلیرانه و مبارزه تا پای جان با امتحانات میان ترم و پایان ترم من به سلامت از این واقعه بیرون اومدم:D

خوب حالا یه نفسی تازه کنم بعدش جدی میام و بابت کم کاری های این چند ماهم تو فوروم یه حال حسابی به همه شما میدم ...

سلام ... جات خالی بود حسابی ... FF یادت نره :D

راستش دچار نوستالژي حاد متمايل به جنون (!!) شده بودم، راه افتاده بودم به دنبال يافتن کارتون هاي عهد دقيانوسي که تلويزيون پخش ميکرد!! يه سريشو پيدا کردم ...

واقعا تونستین پیدا کنین؟
175.gif

من از یکی تو صدا و سیما خواستم برام پیدا کنه بهم گفت امکان نداره چون آرشیو کارتونا 6 تا کلید داره هر کلیدش دست یه نفره! انگار گاوصندوق بانکه !
256.gif

پ.ن. : در راستای رنگین کمانی کردن تاپیک ما هم رنگین نمودیم نوشته هایمان را
243.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خوش اومدی
36_1_39.gif
. دلمون برات تنگ شده بود!
4_9_19.gif
حد اقل هر چند وقت يه بار يه ندايی ميدادی نگرانت نشيم. خوب مثله اينکه شير شيری!
16_12_7.gif
:D

ماها هنوز منتظر final gantasy هستيم ها!;) نصفه نيمه موند!:(

خلاصه جات خيلی خالی بود:happy:

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
.
سلام سلام :)
به جمع ما خيلی خيلی خوش اومدين:happy:. اميدوارم ميون ما بهتون خوش بگزره و از مطالب اين تاپيک هم لذت ببرين.:rolleyes:
من هر چی تا حالا پیدا کردم گذاشتم اینجا که می تونین بردارین:
http://www.cs.princeton.edu/~mohammad/Music/
wow دستتون درد نکنه. کلی از آهنگ هايی که ما کلی دنبالشون بوديم و پيدا نميشد و شما دارين
4_1_111.gif
. (راستی بچه ها بشتابيد که آهنگ کارتون بچه های مدرسه والت رو برادر محمودی دارن! :D ) خلاصه دستتون درد نکنه که لينکتونو با ما share کردين.:happy:
خواهش عاجزانه ی من اینه که اگه چیزی دارین (که ما تو بجگی شنیدیم) و توی لیست من نیست ولی قبلا شما (با استفاده از لینک ها ی این فروم) دانلود کردین یا لینک جدیدش رو بهم بدین یا برام ایمیل کنید
و اما ما برای اينکه ديگه لينک ها گم نشه و همه يه آهنگ ها يه جا باشن داريم آهنگ ها رو توی 4share آپلود ميکنيم. البته من چند تا از آهنگ هاي کارتون های قديمی يه ديگه رو هم دارم که سر فرصت اونا رو هم آپلود ميکنم. اين فعلاً لينکه چيز هاست که من جديد آپلود کردم;):

http://www.4shared.com/dir/1531706/f9971e81/sharing.html

در ضمن اگه دوست دارين فايل animelist4 رو هم دانلود کنين. ماها داريم کارتون هايی که دانلود کرديم رو هم با هم share ميکنيم. اگه چيزی بود که ميخواستين بگين که از بچه ها بگيرين.

بازم بابت لينکتون ممنون:happy:​

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
.گر از احوالات اينجانب خواستار باشيد ملالي نيست جز دوري شما ^0^ مرسي فريدا جان که سراغ منو گرفتي.
سلام خانومی:)
کجاهايی هر چند وقت يه بار قيبت ميزنه!؟ :blink:من گفتم اومدی پيشه خودم!:D
مشکل داره ولي آزي بهشون وصل ميشه ها. آخه من با بيت کامت اول امتحان کردم (چون معمولا اون با تورنت هاي مشکل دار راحت کنار مياد!) ولي جز ارور چيزي نيومد، بعد با آزي جون امتحانيدم (البته اول خودشو آپديت کرد شد 2.5.0.2) بعد هم کانکشن ارور داد ولي به 2 تا سيد و پير وصل شد!! البته سرعتش ضايع بيد، همه اش 3 کيلوبايت به پايين بيد :wacko: !
منم آپديت کردم ولی وصل نشد:( آخر سر يه تورنت ديگه يافتم:D
عکس هايش به دليل اينکه تو لينکش ass داره فيلتره!!
laugh.gif
wacko.gif

آه خيلی خوب کاری کردی گفتی:happy:. راستی بچه ها هر وقت ديدين من عکسی گزاشتم که يا فيلتره:( يا دزديمش:p نشون نميده به من بگين که آپلودشون کنم.:cool:
ولی واقعاً که مسخرست ، همه چيز شاناره!:blink::eek::f34r:

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
<<<<Nostalgie>>>>

خب من يه زماني راجع به يه انيميشن عروسکي پرسيده بودم که در رابطه با مسابقان اتومبيلراني بود و اسم ماشينه اپل تمپو لکنته بود و کسي نتونست کمک کنه که اسمش چي بود تا اينکه دو دوست عزيز به نام هاي امير56 و Emiliano از فرومي ديگر (my imei) که در اين آدرس بخشي را به عکس هاي برنامه هاي کودک و نوجوان از گذشته تا حال اختصاص داده اند نامش را در اينجا و اينجا پيدا کردند (مرسي ازشون ^_^):​

مسابقه ي بزرگ در پينچ کليف
Pinchcliffe Grand Prix
با نام اريجينال Flåklypa Grand Prix​

http://************/files/g02j7susds59js8vohvl.jpg​

استاپ - موشن
محصول سال 1975 - نروژ​

خلاصه داستان:
دوچرخه سازي مبتکر، سيستمي طراحي کرده که سرعت اتومبيل را تا حد بسيار بالايي افزايش ميدهد. اين طرح او توسط فردي حقه باز که قهرمان مسابقات اتومبيلراني نيز هست دزديده ميشود و در مصاحبه اي تلويزيوني که رقبا را به چالش فرا ميخواند، تعميرکار دوچرخه ي ما متوجه ي دزديده شدن طرحش توسط او ميشود. دو دستيار دوچرخه ساز که يکي جسور و بي کله است (نفهميدم کلاغه يا اردک!) و ديگري يک موجود پشمالوي عجيب و غريب و محافظه کار در اين باره ايده هاي متفاوتي ارائه مي کنند. پرنده ي جسور ما دوچرخه ساز را تشويق به کامل کردن طرحش براي ساخت اتومبيلي پرسرعت ميکند و ديگري او را از اين کار باز ميدارد. دوچرخه ساز سرانجام اعلام ميدارد که تا پول نباشد هيچ کاري نمي تواند بکند. از قضاي روزگار، يک شيخ عرب پولدار و صاحب کمپاني نفتي علاءالدين (تنها عربي که ازش خوشم مياد!!!!) در آن حوالي خيمه زده است و دستيار جسور او را ميبيند و ايده اي به ذهنش مي رسد. طرح ماشين مسابقه ي دوچرخه ساز را ميبرد تا به اون نشان دهد و طي ماجراهايي شيخ عرب ميشود اسپانسر تعميرکار دوچرخه ي ما و بدين ترتيب اپل تمپو لکنته (Il tempo Gigante!!) متولد ميشود ^_^ حال همه چيز براي انجام يک مسابقه ي هيجان انگيز آماده است ولي رقباي شرور هم بيکار نمي نشينند و اقدام به خرابکاري در سيستم شتاب دهنده ي ماشين (که شباهت بي نظيري به چيتي چيتي بنگ بنگ داره!) مي کنند و کسي هم خبردار نمي شود که چه شد!! بالاخره روز مسابقه فرا ميرسد و ...​

اينم تورنتش براي اونايي که علاقه به ديدنش دارند:​

اينم يک مورد جالب که نمونه ي واقعي اپل تمپو لکنته هم در همان زمان ساخته شده و وجود داره. wow! واقعا چه کيفي داره آدم يه همچين ماشيني داشته باشه. خود نگاه کردن بهش به آدم يه حس خوبي ميده چه برسه به اينکه سوارش هم بشه. به به ^.^

لينک هاي مربوطه:

http://www.imdb.com/title/tt0073000/
http://www.caprino.no/en-UK/movies/flaaklypa.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Pinchcliffe_Grand_Prix

icon2.gif
icon2.gif
icon2.gif

بالا