Daneel Olivaw
مدیر بازنشسته
Gundam SEED تموم شد
.... خیلی قشنگ بود. کلی احساسات ما رو تحریک کرد
فقط چند تا ایراد بگیرم ازش؛ اول اینکه آهنگ en قسمتای اولش (تا 26) خیلی قشنگ بود. کفرم در اومد که عوضش کردن
اصلا من 20 قسمت اولو فقط به امید لحظه شروع اون آهنگ تحمل می کردم
بعدش اینکه این چه اخلاق بیخودیه این ژاپنیا دارن که همه رو قسمت آخر می کشن؟ 25 قسمت اول رو از شدت بی هیجانی نمی تونی تحمل کنی اونوقت قسمت آخر آدمو تا مرز سکته می برن
بعد اینکه این لا کلوز خنگ نمی تونست چند تا از اون کپسولاشو تو جیبش بذاره که هر بار مجبور نشه دم آخر بدو ـه بره از تو کشوش در بیاره؟
البته به شخصه ترجیح می دادم زودتر میمرد ولی این خنگیش در هر حال مایه عذابم بود
یه چیز دیگه ( این بار تعریف کنم ازش) از نحوه متلاشی شدن آدما تو اون قسمت آخر واقعا خیلی حال کردم ... در اثر اون نمی دونم موج یا انرژی که همشون تصعید می شدن . خیلی هیجان انگیز بود
راستی پرنده کیرا هم خیلی موجود جالبی بود ... همون توری ... بعد از کیرا و کاگالی و آثرن و لاکوس از اون خوشم میومد
کلا غیر از اینا که گفتم و غیر از اینکه 20 قسمت اولش آدم خوابش می برد
کارتون خیلی قوی و جالبی بود ... به خصوص خیلی خوب به روابط بین افراد پرداخته بود
عجب ... حدس میزدم منظورشون اون باشه ولی ربط بلوغ فکری رو به طول مو نفهمیدم
حالا یه سوال؛ معنی اسم این کارتون چیه؟ Kimi به نظرم یعنی تو (؟!) ، Nozumo هم فکر کنم یعنی wish ؛ بقیه اش چی؟
فکر نکنما
wow
این باید خیلی معرکه باشه
ای بسوزه پدر این بی adsl ی
چه پیشنهاد عجیبی
تاپیک شبیه رنگین کمان میشه
اون پستی که میخواستی جواب بدی همون نبود که من گفتم Hack//SIGN رو برام بزن؟
بعد تو می خواستی بگی باشه می زنم برات . منم بعدش می گفتم دستت درد نکنه پس با 4X بزن ... آریگاتو گزایماس
//
راستی آریانا جان تبریکات ما را هم به مناسبت کاربر فعال شدنت پذیرا باش

فقط چند تا ایراد بگیرم ازش؛ اول اینکه آهنگ en قسمتای اولش (تا 26) خیلی قشنگ بود. کفرم در اومد که عوضش کردن

بعدش اینکه این چه اخلاق بیخودیه این ژاپنیا دارن که همه رو قسمت آخر می کشن؟ 25 قسمت اول رو از شدت بی هیجانی نمی تونی تحمل کنی اونوقت قسمت آخر آدمو تا مرز سکته می برن

بعد اینکه این لا کلوز خنگ نمی تونست چند تا از اون کپسولاشو تو جیبش بذاره که هر بار مجبور نشه دم آخر بدو ـه بره از تو کشوش در بیاره؟

یه چیز دیگه ( این بار تعریف کنم ازش) از نحوه متلاشی شدن آدما تو اون قسمت آخر واقعا خیلی حال کردم ... در اثر اون نمی دونم موج یا انرژی که همشون تصعید می شدن . خیلی هیجان انگیز بود

راستی پرنده کیرا هم خیلی موجود جالبی بود ... همون توری ... بعد از کیرا و کاگالی و آثرن و لاکوس از اون خوشم میومد

کلا غیر از اینا که گفتم و غیر از اینکه 20 قسمت اولش آدم خوابش می برد

یه جورایی داره رشد شخصیت اش رو نشون میده ( به قول معروف character development )... موی کوتاه یعنی این آدم ، بالغ تر و واقع گرا تره
... و دوران دبیرستان رو پشت سر گذاشته .. ( IMO )![]()
عجب ... حدس میزدم منظورشون اون باشه ولی ربط بلوغ فکری رو به طول مو نفهمیدم

حالا یه سوال؛ معنی اسم این کارتون چیه؟ Kimi به نظرم یعنی تو (؟!) ، Nozumo هم فکر کنم یعنی wish ؛ بقیه اش چی؟

کن واتانابه؟!! شوهر هانیکو؟!! ...آیا این شوهر هانیکو هستش ؟ ( همون کن واتانابه اس که توی آخرین سامورایی بود) : http://en.wikipedia.org/wiki/Ken_Watanabe![]()

فکر نکنما

خوب من چون یه چند(ین) روزی نبودم مطمئن نیستم این انیمه رو کسی معرفی کرده یا نه ولی به هر حال چون مربوط به موسیقیه اگر دوبار هم معرفی بشه اشکالی نداره.
Nodame Cantabile
wow

این باید خیلی معرکه باشه

ای بسوزه پدر این بی adsl ی

پیشنهاد : موافقید که مطالبی که مستقیما با موضوع انیم در ارتباط نیست رو با یه رنگ دیگه بنویسیم ؟...اخه با وجود اتفاقات هیجان انگیز و متنوعی که تو تاپیک می افته کمی ما گیج شدیم... الان من چند تا پست هستن که دیدمشون و میدونم باید بهشون جواب بدم اما پیدا نمی کنم
:happy: الان خوب که فکر می کنم می بینم همچین پیشنهاد جالبی نیست :blush: حالا باشه، اگه یه نفر چیز بهتری به ذهنش رسید بگه !
چه پیشنهاد عجیبی

اون پستی که میخواستی جواب بدی همون نبود که من گفتم Hack//SIGN رو برام بزن؟

//
راستی آریانا جان تبریکات ما را هم به مناسبت کاربر فعال شدنت پذیرا باش