• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

شغل شریفتون چی هست ؟؟؟؟

چه شغلی دوست دارین ؟؟

• Total voters
    202

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
خیلی ببخشیدا اینا حرف مفته.....خانواده وظیفش اینه که بفرستت دانشگاه و حمایتت کنه....خرج عروسیت رو هم بده....بیشتر از این دیگه کرم خودشونه......تا این حدش دیگه عالیه....بقیش پای خودته مرد حسابی.....البته اگه پولدار باشن و یا کله گنده خوب طبعا به بچه هم باید برسه ولی اگه نباشن خوب نیستن.

خیلیا مثه شما فکر میکنن و وبال گردن پدر مادر شدن......مثه داداش خودم.
اولم من خودم دهه شصتی هستم
دوما داداش شما ک..ن گ..ا..د به بقیه ربطی نداره
بعدشم پدر مادر من نه منو فرستادن دانشگاه نه خرج زن گرفتن منو میدن میگن خودت باید تمام خرجهاش رو بدی یعنی در کل یک تومان هم برای من حاضر نیستن خرج کنند
حالا اون جور که معلومه شما پدر مادرتون وعضشون خوبه و برای شما و داداشتون خرج میکنند و شما فکر میکنید همه ملت همینجورین
مثل دختر پولدارها که اصلا نمیدونن ندارم یعنی چی چون ازول همه چی داشتن و نمیفهمند اونی که نداره چه جوری زندگی میکنه

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
اولم من خودم دهه شصتی هستم
دوما داداش شما ک..ن گ..ا..د به بقیه ربطی نداره
بعدشم پدر مادر من نه منو فرستادن دانشگاه نه خرج زن گرفتن منو میدن میگن خودت باید تمام خرجهاش رو بدی یعنی در کل یک تومان هم برای من حاضر نیستن خرج کنند
حالا اون جور که معلومه شما پدر مادرتون وعضشون خوبه و برای شما و داداشتون خرج میکنند و شما فکر میکنید همه ملت همینجورین
مثل دختر پولدارها که اصلا نمیدونن ندارم یعنی چی چون ازول همه چی داشتن و نمیفهمند اونی که نداره چه جوری زندگی میکنه

خوب برادر من اینی که گفتی خیلی بده...منم گفتم که خرج دانشگاه و عروسی رو خانواده باید بده...چرا عصبانی میشی؟ منظور من انتظارات بیشتر و بی جا بود.

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
خوب برادر من اینی که گفتی خیلی بده...منم گفتم که خرج دانشگاه و عروسی رو خانواده باید بده...چرا عصبانی میشی؟ منظور من انتظارات بیشتر و بی جا بود.
نه خواهش میکنم دوست من قصد جسارت نداشتم
بله انتظار بیش از حد رو قبول دارم چون یکی از اعضای خانواده ما هم همینجوریه و هرچی بهش کمک میکنند آخرش میاد سر خونه اولش و باعث میشه به من و بقیه اعضای خانواده ظلم بشه یک شکایت هم به پدر مادر میکنم میگن تو حسودی

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,618
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
تاپيكهايي رو ديدم كه مثلا در مورد اينكه شغلتون چيه ؟ يا اينكه درامدتون چقدر هست و ... خوب فايدش چيه ؟

چيزي كه اهميت بيشتري داره اينه كه از چه طريق از چه كانالي وارد اون كار شديد كه براي بقيه هم مفيد واقع بشه !

به فرض مثال طرف ميگه من كانون تبليغاتي دارم يا اون يكي ميگه من ساخت و ساز دارم يا يكي ديگه مياد ميگه تو كار فرش هستم يا كارگرم و ...
يا يكي مياد ميگه تو سازمان يا دولت يا فلان طرح رو بردم مثلا شهرداري و دارم روش كار ميكنم!!
خوب عزيز از كجا استارت زدي كه به اين شغل رسيدي بابات برات اوكي كرد ؟ بابات بت پول داد ؟ رفيقت تو اين كار بود تو رو برد تو كار ؟ خودت رفتي دم در ساختمونا گفتي كي كارگر ميخواد ؟ تو اداره يا جايي پارتي داشتي ؟ اگه كارت جلو رفته با نامه شروع كردي با رشوه رفتي جلو و و و

بهتر هست بدونيم شغل فعليتون استارت و قدم اوليش چگونه خورد ؟ يكي اين تاپيك رو هوا كنه با حداقل همين جا تو توضيحاتش بياره !
حتما این رو هم به پست اول اضافه میکنم

agahico.com

Registered User
لایک‌ها
54
من در شرکت کارآفرین وب که کارش طراحی وب سایت ، نرم افزار و مالتی مدیا هست کار میکنم . از کارم راضی هستم .
در کنار این کار وب سایت نیازمندی و آگهی رایگان هم دارم که برای تفریح درستش کردم .
اما از کار رستوران داری یا تشریفات و خدمات مجالس هم خوشم میاد که باید تحقیق کنم تو این زمینه .

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
پزشک

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

• Like
Reactions: M1V

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
دادا من دهه شصتی هستم.....دور از حضور این دهه هفتادیا رو میبینم اعصابم خورد میشه....بس که گ..اد تشریف دارن و پر توقع....هرچی اطرافم دهه هفتادی میبینم بی مسئولیت و ولنگار و هر دم بیل هستن....خیلیاشون درس درست حسابی هم نمیخونن.....دقیقاً مصداق هر چه پیش آید خوش آید هستن. آویزون مطلق.:general208::general210::general210:

حالا اینجا کسی به خودش نگیره ها....کلی گفتم.
دادا نظرت راجع به دهه پنجاهی ها چیه

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,618
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
دادا نظرت راجع به دهه پنجاهی ها چیه

دهه پنجاهی ها از بعضی جهات از 60 ها هم بدبخت تر هستن. جنگ و بلبشوی انقلاب رو بیشتر از ما درک کردن. یه جاهایی هم شانس آوردن، حداقلش اینه که شروع زندگی مشترکشون به این افتضاحی که الان هست نخورده...قبل از آپارتمان متری 5 تومن اغلب خونه دار شدن.

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
دهه پنجاهی ها از بعضی جهات از 60 ها هم بدبخت تر هستن. جنگ و بلبشوی انقلاب رو بیشتر از ما درک کردن. یه جاهایی هم شانس آوردن، حداقلش اینه که شروع زندگی مشترکشون به این افتضاحی که الان هست نخورده...قبل از آپارتمان متری 5 تومن اغلب خونه دار شدن.
تو شیکم ننم صدای جیغ و داد زیاد شنیدم با صدای بمب و موشک
(اعتبار رپ فارس بهرام)

saeed65

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
493
از امضام معلومه دهه شصتیم!
مهندس برق کارخونه هستم نسبتا راضیم

Dr.Matin

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
270
بنده دانشجو
برنامه نویس
طراح وبسایت
مترجم
+ شغل دوم دوربین فروشی
بسیار راضیم :)

Last edited:

Nimbo

Registered User
لایک‌ها
116
ببینین دوستان با این اوضاع کار تو مملکت آدم فقط باید خودشو جای کسایی که بیکار هستن بزاره با این اوضاع گرونی حتی تا ۵ سال پیشم خیلیا تونستن بار خودشونو ببندن ولی الان کی میتونه با پول جمع کردن خونه بخره حتی اگه سه جا هم کار کنه کی میتونه بدون کمک زن بگیره چرا خیلیا که میان قشنگ حرف میزنن فقط چند سال پیش رفتن سر کار الان سرهرکاری بخوای بری خیلی لطف کنه قانون کار بهت میده ۶۰۰ تومن الان با ۶۰۰ تومن خرم به آدم آب نمیدن مغازه داشتنم سرمایه میخاد تازه احتمال داره برات بگیره شایدم نگیره همیشه دوستان سعی کنن منطق داشته باشن من خودم الان هرکاری برسه میکنم ۱۰ شب میرسم خونه به هیچیم نمیرسم ولی تهش از نظر خودم بیکارم و در ضمن آدم نباید از بابا مامانشم توقع بیجا داشته باشه اگه داشته باشن بدن که دستشون درد نکنه ولی اگرم ندن نباید بهشون خرده گرفت به نظر من الان شرایط عوض شده و گرنه نه کسی گ..ش..ا.....د و برعکسش نیس شانس ماس که الان اوضاعمون اینه کاریشم نمیشه کرد..

Ali-Ahmari

Registered User
لایک‌ها
4,882
فعلا که بیکار شدیم :(

بالا