• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برترین سایت های کسب درآمد از پاپ آپ

از کدوم استفاده می کنین؟

• Total voters
    51
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
شما درامدت فکر کنم کلا از زیر مجموعه بوده درصد زیر مجموعه را ما کردیم 5% و درامد ها بر این حساب هست
احتمالا اهل دی ال هم درصد زیر مجموعه گیری تغییر داده
خوب اگه درصد زیر مجموعه گیری تغییر کرده برا از امروز هس
نباید که درآمد های قبلی رو تحت تاثیر قرار بده

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
برای شما روزی 12 بار باز میشه که دهن بازدید کننده سرویس میشه
بله درسته عزیزم 12 بار باز میشه ولی اما با اختلاف زمانی 2 ساعت تا حالا شده شما وارد یک سایت بشوید و بیشتر از 30 دقیقه داخلش وقت بگذارید حداکثر؟ معمولا افراد از سایت های مورد علاقشون 2 تا 3 بار در روز دیدن میکنن اکثرا هم روزی یکبار هست حالا شما فرض کنید صبح میرید داخل یه سایت یبار پاپ اپ باز میشه براتون دیگه هیچی باز نمیشه تا عصر یا شب که دوباره به اون سایت سر میزنید و باز براتون یبار دیگه باز میشه حالا میشه به من بگید کجای این بد هست و دهن بازدیدکننده رو سرویس میکنه ؟! اگر 12 بار پشت سر هم بود صد در صد حق با شماست ولی اینجوری دیگه بازدیدکننده دهنش سرویس نمیشه امار شمارش بالا میره و همه طرفیان ماجرا سود میبرند و تجربه ثابت کرده نمایش تبلیغات مشخص در فاصله زمانی تاثیر گذارتر هست تا پشت سر هم یکجا امیدوارم توضیحات مفید واقع گردیده باشد :)

minor2am

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
چرا این اهل دی ال اینقدر نامنظم پرداختی داره؟؟
اصلا جدیدا پرداختی داره ؟؟؟؟

pershiadl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
popupiruni.com هم که کلاهبردار از آب در اومد بعد اون هک شدن کذایی!
45 تومن پولمونو خوردن یه آبم روش
کسی خبری داره پ.خ بده

pershiadl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینو از کجا پیدا کردی :D

بابا پرداختیاش و شمارشش عالی بود
پرداخت ها هم لنگ میزد ولی خوب بود د کل.
گفتن مدیر عوض میشه
3 4 روز بعد اومدیم دیدیم سایت هک شده
شماه نام آیدی حتی اسم فامیلی و محل سکونت هکر و بیرون آوردم
اما خبری از مدیر نبود
تا حالا اینجوری نسوخته بودم

salar12

Registered User
لایک‌ها
38
پاپ اپ برا سایتهای با الکسای 15 هزار هم هست؟

ebiram1

Registered User
لایک‌ها
597
اولین برداشت من از پاپ پاپ
ممنون ازشون
میشه گفت مطمعن ترین سیستم هستن چون قبلش اذپاپ گذاشتم 20 تومن مارو نداد

Last edited:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
پرداختیاش چجوره؟
پرداختیش هم حرف نداره:general601:
سایت با سابقه ی درخشانیه.تا حالا اصلا شاکی نداشته
خواستی ی ساعت فقط امتحانش کن امتحانش که ضرر نداره(البته اگه دوس داشتی از لینکی که توی امضام هس ثبت نام کن:general705::general705:)

minor2am

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
با تشکر از اهل دی ال که پرداخت کرد
لطفا پرداخت هاتون رو منظم کنید که سو تفاهم پیش نیاد و کاربراتونو از دست بدین

electronic1387

Registered User
لایک‌ها
538
جالبه قاره بعد خوردن 230 تومن پول ما طلبکار هم شده و میخواد از من به دلیل نشر اکاذیب ! شکایت کنه......

clickiha

Registered User
لایک‌ها
47
والا چی بگم بنده که هیچگونه اظهار نظری نمیکنم چونکه اطلاعی ندارم ...

electronic1387

Registered User
لایک‌ها
538
این سایت بعد از حدود 4 ماه الاف کردن من پول رو واریز نکرد...من بارها درخواست تایید برای حذف کد و واریز رو داده بودم و هیچ پاسخی نمیدادن و واریز هم نمیکردن آخرش مجبور شدم برای جلوگیری از ضرر بیشتر کد رو حذف کنم و از طریق قانونی پیگیری کنم جالبه آرشیو همه پیامها رو که من درخواست حذف کد و واریز داده داده بودم رو هم پاک کردن ولی خوشبختانه قبلا فکر اینکارشونو کرده بودم و از پیامها عکس گرفتم...حداقل مبلغ پرداخت در سیستم دومشون 15000 تومنه که موجودی من به 150 هزار تومن و در سیستم اولشون به حدود 90 هزار تومن رسیده بود( بعد از حدود 4 ماه ) و واریز نمیکردن...منم بخاطر اینکه کاربران دیگه در دام این سایت گرفتار نشن تو این انجمن تاپیک زدم که بلافاصله توسط مدیران پاک شد و حالا اینا میخوان بخاطر این تاپیک از من شکایت کنن..واقعا وقاهت هم حدی داره

Mr.Makki

Registered User
لایک‌ها
59
این سایت بعد از حدود 4 ماه الاف کردن من پول رو واریز نکرد...من بارها درخواست تایید برای حذف کد و واریز رو داده بودم و هیچ پاسخی نمیدادن و واریز هم نمیکردن آخرش مجبور شدم برای جلوگیری از ضرر بیشتر کد رو حذف کنم و از طریق قانونی پیگیری کنم جالبه آرشیو همه پیامها رو که من درخواست حذف کد و واریز داده داده بودم رو هم پاک کردن ولی خوشبختانه قبلا فکر اینکارشونو کرده بودم و از پیامها عکس گرفتم...حداقل مبلغ پرداخت در سیستم دومشون 15000 تومنه که موجودی من به 150 هزار تومن و در سیستم اولشون به حدود 90 هزار تومن رسیده بود( بعد از حدود 4 ماه ) و واریز نمیکردن...منم بخاطر اینکه کاربران دیگه در دام این سایت گرفتار نشن تو این انجمن تاپیک زدم که بلافاصله توسط مدیران پاک شد و حالا اینا میخوان بخاطر این تاپیک از من شکایت کنن..واقعا وقاهت هم حدی داره
باید بترسی ازشون ..جون تو کلاه برادری نه اونا ...:general711:

mamad65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
من یه سیستم جدید پیدا کردم که تازه شروع کرده و از همون اول کارش گرفتن تبلیغات هستش و فروش ساعتو اینا نیست
کار جالبی هم که انجام داده یکیش این که الکی نرخ بالا نداده و کاربرا رو با نرخ بالا گول نمیزنه و اینکه شماره پشتیبانی هم گذاشته شمارشش هم حرف نداره میتونید یه کوچولو تست کنید من که تا الان راضیم
اینم لینکش:
سیستم پاپ آپ استار

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا