• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
مرسی ولی قانون داره عوض میشه مرداد هم اجرا میشه :eek:
شماره چشم 16 جنگ هم بشه نمی برنت
سلا.خیلی ممنون...
حالا امکانش نیست ما بیاییم یه جوری ثابت کنیم این برادر اصلا به ما سر نمیزنه و خلاصه صلاحیت کفالت نداره(مثلا چندتا شاهد ببریم.البته با خودش به چنین نتیجه ای رسیدیم)
بعد سوال دیگه اینکه من که دو سال پیش کهریزک افتادم برای اقدام مجدد به رفتن خدمت باید دفترچه پست کنم؟دوباره همونجا میفتم یا امکان تغییر مکان خدمت وجود داره؟امکان تغییر از ارتش به **** هم هست یا نه؟
والا یه سری راهها هست گویا ، مثلا جمع کردن امضا از اهالی محل و مسجد که اینجور هست و می شه درست کرد ولی فقط در حد شنیدن بوده
ولی حتما امتحان کنید
استشهادیه می گن و به نظرم تاثیر داره
2 هفته قبل حداقل ، بستگی به دوره اعزام و ... داره ! مورد بوده 3 روز قبل اعزام فهمیده ( خودم )
ولی اکثرا 2 هفته قبل اعزام مشخص می شه

ARTAS

Registered User
لایک‌ها
383
بنده میخواستم برای معافیت کفالت پدرم به خاطر بیماریش اقدام کنم.به طور کل پدر بنده مشکلات زیاد داره اما حالا نمیدونم اونقدری هست که مارو بگیره یا نه.
من دیروز رفتم و سه تا برگه ی معرفی بیمارستان گرفتم که برای مشکلات شنوایی - بینایی - و فشار بود که البته مشکل شنواییش خیلی بیشتر از بقیه هستش درصد شنوایی جفت گوش هاش 50 درصد هم نمیشه از نظر بینایی هم چشم هاش ضعیف هستش همچنین دوربین هم هست .فشار هم که چند ماهی میشه سرو کلش پیداشده و گه گاهی میگیره و معمولا مشکلی پیش نمیاره البته این نکته رو هم بگم که فشارش کلا یکی دوتایی بالاست.
در حالت کلی میخواستم اگر کسی از دوستان از شرایط و یا نحوه ی انجام آزمایشات و یا اینکه در چه صورتی میتونه باعث معافی بشه خبر داره بگه تا خودمون رو اماده کنیم.
همچنین پدر بنده الان 60 سالش هست میگفتم اگه یکی از این مشکلات باعث معافی نشه میشه با استناد به همشون میشه یه کاری کرد؟ چون واقعا تمام مشکلات جدا که نیستن و همشون مال یه نفر هستن و دست به دست هم ادم رو ضعیف میکنن.
فقط یک سوال دیگه که دارم اینه که الان من دیروز این برگه ها رو گرفتم الان برای مراجعه به بیمارستان چقدر وقت دارم همچنین وقتی معرفی نامه ها رو به بیمارستان دادم میزارتمون تو نوبت و یا از همون جا میفرستتمون برای ماینه؟
متشکر.

nima-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام خسته نباشید...من هفته پیش عکس کردم از کمرم و تو جواب عکسم نوشته بود
spina bifida occulta در مهره S1 دیده میشود...
برای هفته دیگه هم جراح مغز و اعصاب وقت دارم...
میخواسم ببینم این مشکل امکان معافی داره؟کسی شنیده معاف شده باشه کسی؟

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
مرسی آقا خودم میدونم امیدی به چشای من نیست:D ولی تو سایت و روزنامه جام جم نوشته بود با توجه به قانون جدید نمره یک چشم باید 8 بیشتر بشه تا فرد بتونه معافیت بگیره. و اینکه قراره لیسنانس به بالا رو معاف از رزم کنن! و همینطور یه بندیم نوشته بود که اگر کسی تو رشته خودش بدون مشقت قادر به انجام کار هست بازم معاف از رزم میشه... اینه که میگم سخت شده و استرس دارم. راستی من امروز پست کردم احتمالا تو این هفته یه هفته بعد بیمارستان میرم ولی به احتمال قوی کمیسیون نهاییم میفته بعد مرداد. باهام مطابق با قانون قدیم رفتار میشه یا جدید؟ مرسی ازینکه راهنمایی میکنین.

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
بنده میخواستم برای معافیت کفالت پدرم به خاطر بیماریش اقدام کنم.به طور کل پدر بنده مشکلات زیاد داره اما حالا نمیدونم اونقدری هست که مارو بگیره یا نه.
من دیروز رفتم و سه تا برگه ی معرفی بیمارستان گرفتم که برای مشکلات شنوایی - بینایی - و فشار بود که البته مشکل شنواییش خیلی بیشتر از بقیه هستش درصد شنوایی جفت گوش هاش 50 درصد هم نمیشه از نظر بینایی هم چشم هاش ضعیف هستش همچنین دوربین هم هست .فشار هم که چند ماهی میشه سرو کلش پیداشده و گه گاهی میگیره و معمولا مشکلی پیش نمیاره البته این نکته رو هم بگم که فشارش کلا یکی دوتایی بالاست.
در حالت کلی میخواستم اگر کسی از دوستان از شرایط و یا نحوه ی انجام آزمایشات و یا اینکه در چه صورتی میتونه باعث معافی بشه خبر داره بگه تا خودمون رو اماده کنیم.
همچنین پدر بنده الان 60 سالش هست میگفتم اگه یکی از این مشکلات باعث معافی نشه میشه با استناد به همشون میشه یه کاری کرد؟ چون واقعا تمام مشکلات جدا که نیستن و همشون مال یه نفر هستن و دست به دست هم ادم رو ضعیف میکنن.
فقط یک سوال دیگه که دارم اینه که الان من دیروز این برگه ها رو گرفتم الان برای مراجعه به بیمارستان چقدر وقت دارم همچنین وقتی معرفی نامه ها رو به بیمارستان دادم میزارتمون تو نوبت و یا از همون جا میفرستتمون برای ماینه؟
متشکر.
احتمال زیاد بتونید ، فقط پدرتون هم باید واقعا مشکلاتشون رو نشون بدن
مثلا غرور برنداره اونجا بگه چیزیم نیست و ...
هرکدام از مواردی که گفتی معافیت کفالت داره ولی مقداربستگی داره
شما حداکثر 1 ماهه باید مراجعه کنید ولی حتما فردا مراجعه کنید که زودتر تکلیفتون مشخص بشه
مرسی آقا خودم میدونم امیدی به چشای من نیست:D ولی تو سایت و روزنامه جام جم نوشته بود با توجه به قانون جدید نمره یک چشم باید 8 بیشتر بشه تا فرد بتونه معافیت بگیره. و اینکه قراره لیسنانس به بالا رو معاف از رزم کنن! و همینطور یه بندیم نوشته بود که اگر کسی تو رشته خودش بدون مشقت قادر به انجام کار هست بازم معاف از رزم میشه... اینه که میگم سخت شده و استرس دارم. راستی من امروز پست کردم احتمالا تو این هفته یه هفته بعد بیمارستان میرم ولی به احتمال قوی کمیسیون نهاییم میفته بعد مرداد. باهام مطابق با قانون قدیم رفتار میشه یا جدید؟ مرسی ازینکه راهنمایی میکنین.
شما باید یه خورده فیلم هم بازی کنی
مثلا نوشته ها رو از 2 3 سانتی بخونی ( با توجه به شماره چشمتون کسی شک نمی کنه )
یه خورده خنگ بازی هم در بیار کافیه
از الان هم قانون جدید رو تو بعضی مریضی ها اعمال کردن

batavm

Registered User
لایک‌ها
318
والا یه سری راهها هست گویا ، مثلا جمع کردن امضا از اهالی محل و مسجد که اینجور هست و می شه درست کرد ولی فقط در حد شنیدن بوده
ولی حتما امتحان کنید
استشهادیه می گن و به نظرم تاثیر داره
تشکر...
سوالم دیگه ام رو جواب ندادید:
بعد سوال دیگه اینکه من که دو سال پیش کهریزک افتادم برای اقدام مجدد به رفتن خدمت باید دفترچه پست کنم؟دوباره همونجا میفتم یا امکان تغییر مکان خدمت وجود داره؟امکان تغییر از ارتش به **** هم هست یا نه؟

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
بازم ممنون خبر داری چجوریه؟ مجموع نمره چشم چند شده؟ تک که میگن 8 شده که قبلا هم همین بود الان نگاه کردم! کدوم بیماریها لحاظ شده ای بابا میگن 1 مرداد الان اونوقت لحاظ میکنن! منکه قانون قدیم اقدام کردم نباید عطف بما سبق بشه آخه...

Last edited:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
تشکر...
سوالم دیگه ام رو جواب ندادید:
اگه اعزام نشده باشید ، هرجا ممکنه بیفتید
بازم ممنون خبر داری چجوریه؟ مجموع نمره چشم چند شده؟ تک که میگن 8 شده که قبلا هم همین بود الان نگاه کردم! کدوم بیماریها لحاظ شده ای بابا میگن 1 مرداد الان اونوقت لحاظ میکنن! منکه قانون قدیم اقدام کردم نباید عطف بما سبق بشه آخه...
نه متاسفانه
مورد چشم رو بگم خیلی شانسی هست
دیدم کسی که دید نداشته بدبخت رو معاف از رزم زدن و سالم رو معافیت کامل زدن
فقط می گم ، هیچی نمی بینی ! یادت باشه هیچی
با عینک هیچی ، بدون عینک که واقعا کور باش
تمرین کن

s.solgi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من سونوگرافي انجام دادم و تو جواب نوشته هرني اينگوينال خفيف چپ آيا شامل معافيت ميشه يا نه؟در ضمن واركوسل خفيف هم دارم ممنون ميشم راهنماييم كنيد

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دوستان فتخ معافیت داره ایا؟ شرایطش چی باید باشه

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

s.solgi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان فتخ معافیت داره ایا؟ شرایطش چی باید باشه

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
سلام
تا اونجا كه من مطالعه كردم:
بند ۲۰- فتق های جدار شکم ( داخلی و خارجی) و
دیافراگماتیک.

الف) عمل نشده معاف دائم.

ب) عمل شده عود کرده معاف دائم.

ج) عمل شده بدون عارضه منع خدمتی ندارد

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
آشنا تو کمیته امداد خریداریم!!

برای معافیت هر غلطی کردم، ولی نشد که نشد ...
الانم بالاجبار با 6 ماه اضاف آش خور شدم :|

بابام 12 ماه و 28 روز جبهه داره و 15% جانبازی ...
2 ماه و 2 روز بیشتر میموند معاف بودم! 3% بیشتر جانبازی میگرفت معاف بودم! بابا یا مامانم تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی در بیان معاف میشم ...
ولی به هر دری زدم، نشد که نشد.
الان اگه کسی بتونه تو هر شهری، تو هر دهاتی ... بابام رو ببره تحت پوشش کمیته امداد یه شیرینی مشتی بش میدم! یا اینکه بتونه درصد جانبازی رو بیشتر کنه یا سابقه جبهه ...
بینم جوون مردی پیدا میشه ما رو از این جهنم دره نجات بده!!

6 ماه اضاف خوردم، هنوز 1 ماه از خدمتم نگذشته 3 روز اضاف خوردم! خدا میدونه تا تهش چقد بره تو پاچم :|

تنکس

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
آشنا تو کمیته امداد خریداریم!!

برای معافیت هر غلطی کردم، ولی نشد که نشد ...
الانم بالاجبار با 6 ماه اضاف آش خور شدم :|

بابام 12 ماه و 28 روز جبهه داره و 15% جانبازی ...
2 ماه و 2 روز بیشتر میموند معاف بودم! 3% بیشتر جانبازی میگرفت معاف بودم! بابا یا مامانم تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی در بیان معاف میشم ...
ولی به هر دری زدم، نشد که نشد.
الان اگه کسی بتونه تو هر شهری، تو هر دهاتی ... بابام رو ببره تحت پوشش کمیته امداد یه شیرینی مشتی بش میدم! یا اینکه بتونه درصد جانبازی رو بیشتر کنه یا سابقه جبهه ...
بینم جوون مردی پیدا میشه ما رو از این جهنم دره نجات بده!!

6 ماه اضاف خوردم، هنوز 1 ماه از خدمتم نگذشته 3 روز اضاف خوردم! خدا میدونه تا تهش چقد بره تو پاچم :|

تنکس
15 درصد چقدر میشه؟ :دی یکی از اقوام اسماً گفته بود موجیم (یکی تیر درکرده بود اینم صداشو شنیده بود) موقع درصد گرفتن یکم آب شنگولی زد رفت 25% بهش دادن الان از رئیس جمهور مملکت خرش بیشتر میره :دی

sina878

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان اصلاحیه جدید رسید به این سایت سر بزنین دانلود کنین!
www.applyabroad.org/forum/showthread.php?38844-%D9%85%D8%B3%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-(%D8%AD%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7%D8%8C-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D9%87%D8%A7-%D9%8:cool:/page104 فقط تو سایت در رابطه با چشم شرایط معافیت فقط یک چشمو گفته ! حالا سوال من اینه که آیا این اصلاحیه فقط تغییرات جدید رو میگه و قوانینی رو که تغییر نکردن ذکر نکرده یا که کلا بازم ممنون از همه معاف مجموع دو چشم رو برداشتن؟

بالا