بنده میخواستم برای معافیت کفالت پدرم به خاطر بیماریش اقدام کنم.به طور کل پدر بنده مشکلات زیاد داره اما حالا نمیدونم اونقدری هست که مارو بگیره یا نه.
من دیروز رفتم و سه تا برگه ی معرفی بیمارستان گرفتم که برای مشکلات شنوایی - بینایی - و فشار بود که البته مشکل شنواییش خیلی بیشتر از بقیه هستش درصد شنوایی جفت گوش هاش 50 درصد هم نمیشه از نظر بینایی هم چشم هاش ضعیف هستش همچنین دوربین هم هست .فشار هم که چند ماهی میشه سرو کلش پیداشده و گه گاهی میگیره و معمولا مشکلی پیش نمیاره البته این نکته رو هم بگم که فشارش کلا یکی دوتایی بالاست.
در حالت کلی میخواستم اگر کسی از دوستان از شرایط و یا نحوه ی انجام آزمایشات و یا اینکه در چه صورتی میتونه باعث معافی بشه خبر داره بگه تا خودمون رو اماده کنیم.
همچنین پدر بنده الان 60 سالش هست میگفتم اگه یکی از این مشکلات باعث معافی نشه میشه با استناد به همشون میشه یه کاری کرد؟ چون واقعا تمام مشکلات جدا که نیستن و همشون مال یه نفر هستن و دست به دست هم ادم رو ضعیف میکنن.
فقط یک سوال دیگه که دارم اینه که الان من دیروز این برگه ها رو گرفتم الان برای مراجعه به بیمارستان چقدر وقت دارم همچنین وقتی معرفی نامه ها رو به بیمارستان دادم میزارتمون تو نوبت و یا از همون جا میفرستتمون برای ماینه؟
متشکر.
احتمال زیاد بتونید ، فقط پدرتون هم باید واقعا مشکلاتشون رو نشون بدن
مثلا غرور برنداره اونجا بگه چیزیم نیست و ...
هرکدام از مواردی که گفتی معافیت کفالت داره ولی مقداربستگی داره
شما حداکثر 1 ماهه باید مراجعه کنید ولی حتما فردا مراجعه کنید که زودتر تکلیفتون مشخص بشه
مرسی آقا خودم میدونم امیدی به چشای من نیست

ولی تو سایت و روزنامه جام جم نوشته بود با توجه به قانون جدید نمره یک چشم باید 8 بیشتر بشه تا فرد بتونه معافیت بگیره. و اینکه قراره لیسنانس به بالا رو معاف از رزم کنن! و همینطور یه بندیم نوشته بود که اگر کسی تو رشته خودش بدون مشقت قادر به انجام کار هست بازم معاف از رزم میشه... اینه که میگم سخت شده و استرس دارم. راستی من امروز پست کردم احتمالا تو این هفته یه هفته بعد بیمارستان میرم ولی به احتمال قوی کمیسیون نهاییم میفته بعد مرداد. باهام مطابق با قانون قدیم رفتار میشه یا جدید؟ مرسی ازینکه راهنمایی میکنین.
شما باید یه خورده فیلم هم بازی کنی
مثلا نوشته ها رو از 2 3 سانتی بخونی ( با توجه به شماره چشمتون کسی شک نمی کنه )
یه خورده خنگ بازی هم در بیار کافیه
از الان هم قانون جدید رو تو بعضی مریضی ها اعمال کردن