• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

DollarSignup | کسب درآمد از طریق انجام تسک های Crowdflower با پرداختی به بیت کوین

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
سلام
در این پست قصد معرفی سایت قدیمی و معتبر DollarSignup رو براتون دارم که از سال 2010 شروع به کار کرده و تا به حالا بالای 160 هزار دلار پرداختی داشته و علاوه بر اون به بیت کوین هم پرداخت داره.

ویژگی های سایت DollarSignup:
  • کسب درآمد های متنوع از قبیل انجام تسک های crowdflower، کسب درآمد از طریق کلیک بر روی آگهی ها، مشاهده ویدیو، مسابقه های زیرمجموعه گیری ، و ...
  • 0.5 دلار حداقل برداشت
  • تسک های crowdflower روزانه
  • زیرمجموعه رایگان برای اکانت های Premium
  • پرداخت به paypal، solidtrustpay و بیت کوین ( bitcoin )
  • و...

بهتون پیشنهاد میکنم که حتما در این سایت عضو شید.

ثبت نام:

آموزش افتتاح حساب بیت کوین

منبع: www.idaramad.mihanblog.com

Last edited:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
این جوابیه که توی تیکت بهم داده همچنین برداشت پیزاشو برداشته عجیبه در کل سایت مشکوکیه شاید بخاد بدوونه
It is bitcoin so we need a bit more time to get it figured out. We will do it. Thanks for your patience.
-DSU Support

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
این جوابیه که توی تیکت بهم داده همچنین برداشت پیزاشو برداشته عجیبه در کل سایت مشکوکیه شاید بخاد بدوونه
It is bitcoin so we need a bit more time to get it figured out. We will do it. Thanks for your patience.
-DSU Support
در جواب نوشته: این بیت کوین است و کمی زمان میخوان تا به حسابتون بریزن. میگه از صبر شما متشکریم.

بیت کوین یکم دیر ارسال ولی اگه پی پال و solidtrustpay بود زود واریز میشد. پس نگران پرداخت پولتون نباشید

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
در جواب نوشته: این بیت کوین است و کمی زمان میخوان تا به حسابتون بریزن. میگه از صبر شما متشکریم.

بیت کوین یکم دیر ارسال ولی اگه پی پال و solidtrustpay بود زود واریز میشد. پس نگران پرداخت پولتون نباشید
چی میگی دو هفته بیشتر شده اگه خودت برداشت داری عکس حسابتو بزار تا بقیه مطمئن بشن خودم میخاستم همینو معرفی کنم ولی تا دریافت نداشته باشم این کارو نمیکنم

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
چی میگی دو هفته بیشتر شده اگه خودت برداشت داری عکس حسابتو بزار تا بقیه مطمئن بشن خودم میخاستم همینو معرفی کنم ولی تا دریافت نداشته باشم این کارو نمیکنم
در جواب تیکت نوشته کمی صبر کنید. اگه سایت پرداخت نمیکرد که اکانتتون بسته میشد و جواب تیکت هم ارسال نمیشد

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
دوستان آخر برام پرداخت کرد در مورد پیزا هم گفتن که باهاش مشکل دارن روش کار میکنن
تبریک میگم. این سایت پرداخت ها رو در 2 روزه انجام میده ولی نمیدونم برای شما چرا اینقدر طول داده.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
تبریک میگم. این سایت پرداخت ها رو در 2 روزه انجام میده ولی نمیدونم برای شما چرا اینقدر طول داده.
مگه خودت دریافت داری که میگی 2 روزه خودش میگه یک هفته نمونه برداشتتو بزار که بچه ها مطمئنتر بشن

Armin79

Registered User
لایک‌ها
107
مگه خودت دریافت داری که میگی 2 روزه خودش میگه یک هفته نمونه برداشتتو بزار که بچه ها مطمئنتر بشن
دوست عزیز برداشت های پی پال و solidtrustpay دو روزه انجام میشن. بیت کوین هست که 7 روزه هست. من تا حالا بردشات نداشتم اما راجب سایت تحقیق کردم و گفته بودن که پرداختی ها به این صورت انجام میشه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوست عزیز برداشت های پی پال و solidtrustpay دو روزه انجام میشن. بیت کوین هست که 7 روزه هست. من تا حالا بردشات نداشتم اما راجب سایت تحقیق کردم و گفته بودن که پرداختی ها به این صورت انجام میشه
در کل سایتش زیاد بازدهی نداره به همون نئو بچسبیم بیشتر میشه دراورد

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
استارتر شما پرداختی نداشتی بعد اینجوری پشت سایت هستی!! بابا طرف داره میگه 2 هفته پولشو نداده هی شما میگی نگران نباش خوبه خودت ازش پول نگرفتی!!

بالا