aminhorri
Registered User
بیشتر قطعات سالم هستند
سلام خدمت همه دوستان . یه گوشی مناسب تعمیرکاران و کسایی که گوشی شبیه همین دارند و میخاند قطعه اصلی استفاده کنند.
گوشی تمیزه
فقط یه خوردگی خیلی کوچیک که اصلا به چشم نیست بالا گوشه سمت راسته
فقط کارتن و باطری -بدون شارژر و هدفن -- برچسب توی عکسم دنبالش نیست ( برچسب رو صفحشم کندم توی عکسی که با نام کاربری گزاشتم مشخصه)
باطریش در حد نو وسالم
کلا گوشی 3 ماه استفاده کرده بودم
تاچش 1بار قاطی میکرد و با تاچ اصلی عوض شده که 130تومن هزینش شد
چند روز بعدشم هم فقط یکم ناقابل اب بهش پاشید تا اومدم خاموشش کنم و باطریشو بکشم کار خوشو کرد و گوشی خاموش شد و دیگه روشن نشد یکجا برا تعمیر بردم ولی هزینش زیاد میشد قیدشو زدم
به قول معروف این گوشی به ما وفا نکرد ایشالا هرکی خرید به کارش بیاد
در تاریخ 1393/4/5 بردمش پیش یه تعمیر کار که ببینم چیاش سالم هستند و چیاش سالم نیستند
ال سی دیش که فابریک خودش هست سالمه عکسشم گزاشتم ( بردی که ال سی دی روش تست شد مال تعمیر کار بود و با برد خود گوشی ویبره میزنه ولی صفحه روشن نمیشه)
تاچ سالمه فابریکش نیست ولی اصلی براش خریدم توی توضیحات گفتم
قاب سالم
باتری سالم
دوربین سالم
بازر و اسپیکر سالم
ویبره سالم
و.....
فقط قیمت تاچ و ال سی دیش بیرون حدود 120 میشه دیگه خودتون باقی فطعاتشو حساب کنید
چون معیوبه در خرید دقت کنید پس گرفته نمیشه
قیمت های پیشنهادی خودتون رو پ خ کنید
سلام خدمت همه دوستان . یه گوشی مناسب تعمیرکاران و کسایی که گوشی شبیه همین دارند و میخاند قطعه اصلی استفاده کنند.
گوشی تمیزه
فقط یه خوردگی خیلی کوچیک که اصلا به چشم نیست بالا گوشه سمت راسته
فقط کارتن و باطری -بدون شارژر و هدفن -- برچسب توی عکسم دنبالش نیست ( برچسب رو صفحشم کندم توی عکسی که با نام کاربری گزاشتم مشخصه)
باطریش در حد نو وسالم
کلا گوشی 3 ماه استفاده کرده بودم
تاچش 1بار قاطی میکرد و با تاچ اصلی عوض شده که 130تومن هزینش شد
چند روز بعدشم هم فقط یکم ناقابل اب بهش پاشید تا اومدم خاموشش کنم و باطریشو بکشم کار خوشو کرد و گوشی خاموش شد و دیگه روشن نشد یکجا برا تعمیر بردم ولی هزینش زیاد میشد قیدشو زدم
به قول معروف این گوشی به ما وفا نکرد ایشالا هرکی خرید به کارش بیاد
در تاریخ 1393/4/5 بردمش پیش یه تعمیر کار که ببینم چیاش سالم هستند و چیاش سالم نیستند
ال سی دیش که فابریک خودش هست سالمه عکسشم گزاشتم ( بردی که ال سی دی روش تست شد مال تعمیر کار بود و با برد خود گوشی ویبره میزنه ولی صفحه روشن نمیشه)
تاچ سالمه فابریکش نیست ولی اصلی براش خریدم توی توضیحات گفتم
قاب سالم
باتری سالم
دوربین سالم
بازر و اسپیکر سالم
ویبره سالم
و.....
فقط قیمت تاچ و ال سی دیش بیرون حدود 120 میشه دیگه خودتون باقی فطعاتشو حساب کنید
چون معیوبه در خرید دقت کنید پس گرفته نمیشه
قیمت های پیشنهادی خودتون رو پ خ کنید
فایل های ضمیمه
Last edited: