• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی سایت BuxBery.com برای درآمدزایی از طریق کلیک تبلیغات

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
زیر مجموعه های اجاره ای این سایت بیش اندازه فعالن فک نکنم سایت زیاد عمر کنه

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
روزانه ۰.۰۳ دلار حداقل به جیب بزنید :) حداکثر تا ۰.۰۵ دلار میتوانید روزانه بگیرید از این سایت. :) فقط با چند تا کلیک ساده
ماهی 1 دلار حداقل میتونید راحت و بی دردسر و بدون هیچ سرمایه ای بگیرید از این سایت. حداقل حداقل را گفتم :)

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
بیشتر توضیح میدی عزیز چرا فکر نمیکنی و چرا این نتیجه رو گرفتی؟ :)

توضیحش مفصله خلاصه بگم سایت داره کاربراشو وسوسه میکنه آبگریت کنندمثله سایتایی چون فیوز باکس زب بکس 88بکس و... آخرشم که دیدیداین سایتا چطوری شدند.اینم مثله اونا ;)

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
توضیحش مفصله خلاصه بگم سایت داره کاربراشو وسوسه میکنه آبگریت کنندمثله سایتایی چون فیوز باکس زب بکس 88بکس و... آخرشم که دیدیداین سایتا چطوری شدند.اینم مثله اونا ;)
من از طرف این سایت اعلان وسوسه کننده ای ندیدم.روال قبله :)
عزیزم همه سایتهایی که من میبینم از قدیمی و جدید و اسکم و غیره اسکم این مدت اخیر به خاطر کریسمس و سال نو میلادی کلی پیشنهاد های وسوسه کننده دادند. پس همه سایتها قراره اسکم بشند؟ نه عزیزم این اشتباهه
توضیحش مفصله(یعنی خودت هم نمیدونم دقیقا چی میخوایی بگی و نمیتونی قشنگ توضیح بدی. فقط یه حسی داری :) )
از اینکه نظرت را با ما در میون گذاشتی ممنونم :)

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
به نقل از ادمین:

ما ارتقاء Ptcstair و سرور buxbery یک بار دیگر به سرعت دو برابر در حال حاضر سایت نمی خواهد در طول مبارزات تبلیغاتی بزرگ کند ویبولیتین ما در حال ساخت طرح جدید برای هر دو سایت و شما ptcstair و buxbery در نگاه جدید برای 2015 فقط در چند روز ببینید.

ما همیشه سعی کنید برای انجام بهترین. و حمایت شما ما را موفق. خود را برای این دلیل ما هیچ 1 در اورژانس از چند ماه گذشته است. برای شما آرزو همه بهترین شانس و شاد اقامت طولانی مدت در ptcstair و buxbery.

mohs3n27

Registered User
لایک‌ها
155
من از طرف این سایت اعلان وسوسه کننده ای ندیدم.روال قبله :)
عزیزم همه سایتهایی که من میبینم از قدیمی و جدید و اسکم و غیره اسکم این مدت اخیر به خاطر کریسمس و سال نو میلادی کلی پیشنهاد های وسوسه کننده دادند. پس همه سایتها قراره اسکم بشند؟ نه عزیزم این اشتباهه
توضیحش مفصله(یعنی خودت هم نمیدونم دقیقا چی میخوایی بگی و نمیتونی قشنگ توضیح بدی. فقط یه حسی داری :) )
از اینکه نظرت را با ما در میون گذاشتی ممنونم :)

دوست عزیز من کجای حرفم از پیشنهادات کریسمس حرف زدم؟:)من گفتم زیرمجموعه هاش (روباتاش)خیلی فعالن واین واسه کاربرا وسوسه انگیزه وبرات چن نمونه از این سایتا مثال زدم که چی شدند;)
پ.ن:امیدوارم این تاپیکت 2ماه دوام بیاره:)

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
دوست عزیز من کجای حرفم از پیشنهادات کریسمس حرف زدم؟:)من گفتم زیرمجموعه هاش (روباتاش)خیلی فعالن واین واسه کاربرا وسوسه انگیزه وبرات چن نمونه از این سایتا مثال زدم که چی شدند;)
پ.ن:امیدوارم این تاپیکت 2ماه دوام بیاره:)
میدونم شما حرفی نزدی. من زدم :)
اوکی متوجه منظورت شدم عزیز
هر چه پیش آید خوش آید

arezoo2020

Registered User
لایک‌ها
69
سند برداشتی من از این سایت
do.php

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
55$ پرفکت مانی برای فروش دارم
پ خ دهید :)

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
لطفا این سایت را در تاپیک دیگر معرفی نکنید

MousaviAsl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
برداشت از حساب به چه صورته؟ باید حساب بین المللی داشته باشی؟

arezoo2020

Registered User
لایک‌ها
69
حداقل برداشت 4 دلار است
میتوان با پرفکت مانی و پیپال و پیزا برداشت بزنی

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
13 دلار زیرمجموعه اجاره کنید
بعد از یکماه حداقل ۲۰ دلار تا حداکثر ۴۵ دلار سود کنید .البته باید روزی ۴ تبلیغ حتما کلیک کنید

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
برداشت از حساب به چه صورته؟ باید حساب بین المللی داشته باشی؟
عزیز شما این آموزش را ببینید
حساب پرفکت مانی برای این کار مناسب هست :)

آموزش افتتاح حساب بانکی دیجیتال پرفکت مانی perfectmoney و Okpay اوکی پی و Payeer پایر
شما براحتی میتوانید از طریق این دو بانک دیجیتالی دلار و یورو
را بین سایرین رد و بدل کنید
خرید کنید
درآمد کسب شده از سایتهای طرف قرارداد با این بانکها را دریافت یا پرداخت کنید.مثل سایتهای کلیکی
PM
perfectmoney.is

برای آموزشها و نکات مهم و معرفی سایتهای برتر درآمدزایی در اینترنت اینجا را کلیک کنید

بالا