mrali1234
Registered User
- نوشتهها
- 2,200
- لایکها
- 796
میشه برای دوستان اخرین مدرک پرداختیتان بزاریدسایتی که دوستمون پیشنهاد کردن عالی هست
من خودم عضو هستم و تا حالا نزدیک 50 دلار برداشت کردم
ممنون
میشه برای دوستان اخرین مدرک پرداختیتان بزاریدسایتی که دوستمون پیشنهاد کردن عالی هست
من خودم عضو هستم و تا حالا نزدیک 50 دلار برداشت کردم
بیشتر توضیح میدی عزیز چرا فکر نمیکنی و چرا این نتیجه رو گرفتی؟زیر مجموعه های اجاره ای این سایت بیش اندازه فعالن فک نکنم سایت زیاد عمر کنه
بیشتر توضیح میدی عزیز چرا فکر نمیکنی و چرا این نتیجه رو گرفتی؟![]()
من از طرف این سایت اعلان وسوسه کننده ای ندیدم.روال قبلهتوضیحش مفصله خلاصه بگم سایت داره کاربراشو وسوسه میکنه آبگریت کنندمثله سایتایی چون فیوز باکس زب بکس 88بکس و... آخرشم که دیدیداین سایتا چطوری شدند.اینم مثله اونا![]()
من از طرف این سایت اعلان وسوسه کننده ای ندیدم.روال قبله
عزیزم همه سایتهایی که من میبینم از قدیمی و جدید و اسکم و غیره اسکم این مدت اخیر به خاطر کریسمس و سال نو میلادی کلی پیشنهاد های وسوسه کننده دادند. پس همه سایتها قراره اسکم بشند؟ نه عزیزم این اشتباهه
توضیحش مفصله(یعنی خودت هم نمیدونم دقیقا چی میخوایی بگی و نمیتونی قشنگ توضیح بدی. فقط یه حسی داری)
از اینکه نظرت را با ما در میون گذاشتی ممنونم![]()
میدونم شما حرفی نزدی. من زدمدوست عزیز من کجای حرفم از پیشنهادات کریسمس حرف زدم؟من گفتم زیرمجموعه هاش (روباتاش)خیلی فعالن واین واسه کاربرا وسوسه انگیزه وبرات چن نمونه از این سایتا مثال زدم که چی شدند
پ.ن:امیدوارم این تاپیکت 2ماه دوام بیاره![]()
ممنون، لطف کردید گذاشتیدسند برداشتی من از این سایت
![]()
برداشت از حساب به چه صورته؟ باید حساب بین المللی داشته باشی؟