• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت نام آنلاین بیمه عمر و تامین آتیه آغاز شد

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
حس آرامش حق شماست ................................................................... با تدبیر امروز فردا را بسازید
با سلام و احترام
ثبت نام اینترنتی بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد آغاز شد ، پس.از تحقیقاتی که انجام شد متوجه شدیم اکثریت هموطنان عزیز که حکم سرپرست خانواده را دارند به دلیل ذیغ وقت و مشکلات کاری نمیتوانند حضوری تشریف بیاورند و ثبت نام کنند ... بهمین منظور بستری فراهم شد تا بتوانیم بصورت اینترنتی و آنلاین ثبت نام ها را انجام دهیم . شما میتوانید از اینجا جهت ثبت نام آنلاین اقدام نمایید ، لازم بذکرست که شماره حسابهای شرکت بیمه پاسارگاد پس.از ثبت نام برایتان پیامک خواهد شد بنام شرکت بیمه پاسارگاد نزد بانک پاسارگاد
نکته : بلافاصله بعد از واریز وجه از طریق ایمیلی که در انتهای ثبت نام به شما داده میشود واریز وجه را اعلام کنید ...

شرکت بیمه پاسارگاد یکی از قدرتمندترین شرکت های بیمه حال حاضر دنیاست که در رتبه زیر 100 جهانی قرار دارد ،.
شرکت بیمه پاسارگاد با دریافت نشان برتر ملی و بین المللی در بزرگ ترین اجلاس سران و مدیران اقتصاد، صنعت و تجارت ایران، "اکوایت" توانست نشان بین المللی "مدیریت مدرن و شایسته"(MDM) بالاترین سطح مدیریت را به دست آورد.(سال 2013)
در همین اجلاس شرکت بیمه پاسارگاد مفتخر به دریافت کسب نشان بین المللی اعتماد مشتریان از اتحادیه اروپا در بالاترین سطح گردید .
شرکت بیمه پاسارگاد با دریافت گواهینامه های متعدد از جمله گواهینامه های : ایفای تعهدات ، بیشترین سهم بیمه عمر ، نشان نوآوری ، گواهینامه رشد سریع (چندسال پشت سر هم ) بیمه برتر در ایفای سلامت در ساختار و.بسیاری دیگر همچنین بعنوان بیمه برتر از سوی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران قدرت و توانایی خودرا اثبات نمود.
آخرین افتخار پاسارگاد تقریبا یک هفته قبل رقم خورد که بیشترین سهم در تعداد صدور بیمه نامه عمر و تامین آتیه را از آن خود کرد ، همچنین در معادله قدمت و سهم بیمه شرکت بیمه پاسارگاد مقام دوم را کسب نمود که در این معادله بیمه ایران بدلیل قدمت بیشتر مقام اول را کسب نمود .
شرکت بیمه پاسارگاد :
20 درصد شرکت بیمه پاسارگاد از آن بانک پاسارگاد و 80 درصد آن در بورس میباشد که شایان ذکرست سهام بیمه پاسارگاد نسبت به شرکت های دیگر بیمه بسیار گرانتر میباشد و بدلیل خواهان زیاد در بورس در سال فقط چند روز باز است ( به وبسایت بورس سری بزنید )
بیمه قدرتمند پاسارگاد معدود شرکت بیمه ایست و به جرأت تنها شرکت بیمه ایست که توان پرداخت خسارت در کشورهای تراز اول دنیا را دارد (نظیر : پاریس ، آمستردام ، مونیخ ، لندن ، تورنتو ، رم و بسیار شهرهای توریستی تراز اول دنیا) ب
بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد:
این بیمه نامه کاملا انعطاف پذیر است و شما میتوانید از ماهانه 20 هزار تومان تا 334 هزار تومان برای سرمایه گذاری اختصاص دهید ، بهمراه این بیمه نامه دفترچه ای به بیمه گذار داده میشود که میتواند به صورت حضوری ماهانه یا سه ماهه یا شش ماهه و یا یکساله نزد بانک تجارت ، کشاورزی و پاسارگاد واریز نماید و دفترچه را ماشین شده تحویل بگیرد همچنین بیمه گذار میتواند بصورت غیر حضوری با شناسه قبض و شناسه پرداخت از طریق خودپرداز ، دستگاه کارت خوان همچنین اینترنتی واریز نماید و شماره پیگیری را روی برگه ها بنویسد . شرکت بیمه پاسارگاد بدلیل قطع نشدن ارتباط بیمه گذار با شرکت برگه های دفترچه را طوری تنظیم میکند که سالی یکبار بیمه گذار برای ثبت پرداختی های غیرحضوری مراجعه کند .
بیشتر از این وقتتون رو.نمیگیرم و یک استعلام متوسط که تمام پوشش ها و غرامت ها در آن ذکر شده قرار میدهم پوشش ها و غرامت ها میتواند تا 3 برابر افزایش پیدا کند
سن بیمه شده مهم هست ، اما همه رو که متوسط در نظر بگیرم با ماهیانه 50 هزار تومان و 10% افزایش سالانه سن فرد 30 سال بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد به شرح زیر اعلام میشود..
.......................پرداختی شما ..............................دریافتی شما
بعد از 20 سال 34 میلیون و 200 هزار تومان 199میلیون و 500 هزار تومان
بعد از 25 سال 58 میلیون و 700 هزار تومان 500 میلیون و 33 میلیون تومان
بعد از 30 سال 98 میلیون تومان 1 میلیاردو صدو چهل و هشت میلیون تومان
پوشش های درمانی :
عمر ( فوت بهر علت ) سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود در نهایت 61 میلیون تومان
حادثه ( دیه ) سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود مممدر نهایت 61 میلیون تومان
هزینه پزشکی بر اثر حادثه : سال اول 750 هزار تومان هر سال 5 درصد افزایش
نقص عضو (دیه ) سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود در نهایت 61 میلیون تومان
از کار افتادگی سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود در نهایت 61 میلیون تومان
در صورت از کار افتادگی بیمه شده معاف از پرداخت الباقی اقساط شده و شرکت بعنوان شرکت بیمه الباقی را پرداخت میکندو در پایان پول مال شماست
چنانچه.بیمه شده هر زمان نخواهد ادامه دهد میتواند حساب را بسته پول را طبق جدول ضمیمه شده به بیمه نامه برداشت کند.
بیماریهای خاص سال اول 15 میلیون تومان دیه سال هر سال 5 درصد اضافه میشود در نهایت 61 میلیون تومان
آتش سوزی منزل مسکونی سالی 25 میلیون تومان
توجه : من پوشش ها رو حداقل گرفتم و این تعهدات میشود تا سه برابر افزایش پیدا کند
یک نکته بسیار مهم که خوب دقت کنید : بعضا این سئوال در ذهن ایجاد میشود که سی سال دیگر 1 میلیارد ارزشش خیلی کم میشود که ، اون افزایش سالانه 10% که من لحاظ کردم به همین سبب بوده ، اندوخته شما هرسال با توجه به تورم از 2 تا 15 درصد افزایش پیدا میکند ، پیشنهاد میکنم این جمله را یکبار دیگر بخوانید . مثال : تعهدات با شرایط فوق در سال 92 بعد از سی سال 822 میلیون تومان بوده و در سال 94 یک میلیاردو صدو چهل میلیون تومان است ( هر دوسال یکبار جدول تعهدات تعویض میشود )
سئوالی بود در خدمت شما هستم ، همچنین پیشنهاد میکنم سری به وبسایت پاسارگاد بزنید
در ضمن پس جهت ثبت نام باید عکس شناسنامه یا کپی آن ایمیل یا آپلود یا فکس شود
ثبت نام آنلاین بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد

Last edited:

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
من پدرم 65 سالش هست میتونم بیمه عمرش کنم تا در صورت فوت طبیعی وارث بیمه عمرش بشم؟

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
من پدرم 65 سالش هست میتونم بیمه عمرش کنم تا در صورت فوت طبیعی وارث بیمه عمرش بشم؟
فکر کنم در پست بهترین بیمه عمر گفتم تحت یک شرایط خاصی بله میشود ، شما لطف کنید تاریخ دقیق تولد پدرتون رو بفرمایید ، روز ، ماه ، سال

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
فکر کنم در پست بهترین بیمه عمر گفتم تحت یک شرایط خاصی بله میشود ، شما لطف کنید تاریخ دقیق تولد پدرتون رو بفرمایید ، روز ، ماه ، سال
ممنون این تاریخ تولدش هست
1331/1/12

H@/\/\ID

کاربر فعال اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,883
من الان ثبت نام کردم باید چکار کنم؟

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
من الان ثبت نام کردم باید چکار کنم؟

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
شما هنوز ثبت نام نکردید که !!!!!!!!!!!
الآن ثبت نام کنید فردا صبح اول وقت از طرف شرکت بیمه پاسارگاد براتون شماره حساب بیمه پاسارگاد اس ام اس میشه ، بعد که وجه رو واریز کردید چنانچه به فکس دسترسی داشتین فیش رو فکس میکنید اگر فکس نداشتید عکس میگیرید و به ایمیلی که در قسمت تماس با ما سایت هست ارسال میکنید ، بیمه نامه براتون تیپاکس میشه

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ممنون این تاریخ تولدش هست
1331/1/12
بله ، میتونید ، لطف بفرمایید ثبت نام کنید ، ولی پوشش حادثه و از کارافتادگی بهتون تعلق نمیگیره ، ولی اگر خدایی نکرده فوت کنن علاوه بر اندوخته ( مبلغی که میریزید + سود ) مبلغی رو بهتون پرداخت میکنند

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,403
بله ، میتونید ، لطف بفرمایید ثبت نام کنید ، ولی پوشش حادثه و از کارافتادگی بهتون تعلق نمیگیره ، ولی اگر خدایی نکرده فوت کنن علاوه بر اندوخته ( مبلغی که میریزید + سود ) مبلغی رو بهتون پرداخت میکنند
اگر فوت به صورت طبیعی باشه چه مبلغی رو پرداخت میکنن؟

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
اگر فوت به صورت طبیعی باشه چه مبلغی رو پرداخت میکنن؟
فرقی نمیکنه ، فوت بهرعلت باشه مبلغی که در تعهدات درج شده پرداخت میشه ، ببینید واریزی ماهانه یا سه ماهه شما تحت هیچ شرایطی از بین نمیره و در حساب شما هست ، یعنی در آخر اندوخته شما به علاوه فوت به شما پرداخت میشه ،
شما بفرمایید ماهی چقدر در نظر دارید پرداخت کنید ؟؟؟؟ مستقیم به پرداخت ماهانه شما بستگی داره با ماهی 100 هزار تومان به فردی در سن و سال پدر شما بین 20 میلیون تا سی میلیون تومان
در ضمن اگر خدایی نکرده بر اثر سکته قلبی یا مغزی زنده بمونن تا 25 میلیون تومان و چنانچه بیمه گذار فوت شود هر سه تا رو به خانواده پرداخت میکنند ، 1_ اندوخته با سود 2_ سکته 3_ غرامت فوت به بازماندگان

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ضمن عرض سلام خدمت همه دوستان
در دنیا اعتبار یک شرکت رو از روی ارزش سهام شرکت مورد نظر در بورس میسنجند ، احساس کردم که لازمه من این اطلاعات رو اینجا بذارک
در جدول زیر وضعیت شرکت های بیمه در بورس رو میتونید مشاهده کنید و با کلیک روی اسم هر شرکت لینک میشید به سایت اصلی ،
در جدول زیر ارزش هر سهم شرکت پاسارگاد تقریبا دو الی سه برابر شرکت های دیگه ست ، خیلی جالبه که بیمه پاسارگاد از اکثرشون دو سه سال دیرتر شروع به فعالیت کرده ، درحال حاظر بیمه پاسارگاد قدرتمندترین شرکت بیمه در کشور میباشد . همین چند روز پیش ی کشتی در بندرعباس میخواست پهلو بگیره که 80 میلیارتومان ارزش سرمایه اش بود ، همه شرکتها از زدن بیمه برای این کشتی سرباز زدن ولی بیمه پاسارگاد تمام بیمه های این کشتی رو صادر کرد .
امیدوارم با این تایپیک برای انتخاب یک شرکت خوب کمکتون کرده باشم ، جدول زیر هم مستند هست چون لینک سایت اصلی رو گذاشتم ، کافیه روی نام شرکت موردنظر کلیک کنید
وبسایت شرکت بیمه پاسارگاد جهت مطالعه انواع بیمه و ثبت نام اینترنتی بیمه عمر و پرداخت اینترنتی اقساط
نکته : جدول زیر مربوط به 94/4/23 میباشد .
..»...» .. نماد.......آخرین...................پایانی................تعداد........حجم m......ارزش..................30 روز

» » .. آسيا ....1,465 .... 4.94 ... 1,453... 4.08.... 656....14.488 .......21.0 B
Inst.aspx

» » ...دانا...... 1,645.... (2.72).. 1,664... (1.6)... 362.....4.351......... 7.2 B
Inst.aspx

.»...»...البرز..... 1,282.... 2.23.... 1,268.... 1.12 ...239.....2.222.........2.8 B
Inst.aspx

.»....»...دي...... 1,424.... 4.86.... 1,382..... 1.77... 159.....1.099 .......1.5 B
Inst.aspx

.»...»..ميهن..... 2,340... (2.26) ...2,302 ....(3.84).. 86....524,879.......1.2 B
Inst.aspx

.»......ملت ...... 1,545... (4.92)... 1,619.... (0.37).. 65....286,742....461.3 m
Inst.aspx

.».....سامان..... 1,755... (4.83)... 1,773 ....(3.85).. 101...476,947...845.8 M
Inst.aspx

....»...ما ....... 2,187..... 4.99.... 2,187..... 4.99... 321...13.758 M30.0 ....B
Inst.aspx

..»...اتكاي ......1,970..... 3.09 ....1,935..... 1.26.... 29....347,781....672.7 M
Inst.aspx

..»..پارسيان.... 2,200..... 2.95.... 2,139 .....0.09 ....10.....46,102.....100.0 M
Inst.aspx

..».پاسارگاد.... 4,746...... 0 ........4,753..... 0.15..... 3.....10,500........49.9 M
Inst.aspx

..».تجارت........ 500 .......0......... 500......... 0........ 0.........0................0
Inst.aspx

sun666

Registered User
لایک‌ها
146
دوست عزیر بهم بگو این حرفا رو از کجا آوردی
همیشه سعی کن با مشتری رو راست باشی منبع تک تک جمله های زیر رو که از تو پست های خودت دراوردم بگو
1-
شرکت بیمه پاسارگاد یکی از قدرتمندترین شرکت های بیمه حال حاضر دنیاست که در رتبه زیر 100 جهانی قرار دارد
اره حتما ! منبع لطفا
2-

با چند درصد سود حساب کردی ؟ پیش بینی یا قطعی؟

3- گرانی سهام یک شرکت دلیل بر ارزشش نیست و قیمت یک سهم به خیلی از مسائل برمی گرده که از حوصله بحث خارجه

4- درحال حاظر بیمه پاسارگاد قدرتمندترین شرکت بیمه در کشور میباشد
اینو خوب اومدی بازم از این جک ها بگو

sun666

Registered User
لایک‌ها
146
من خودم نماینده بیمه ملتم

در این موضوع که فرهنگ بیمه تو ایران جا نیوفتاده و همه انواع بیمه های عمر شرکت های مختلف واقعا خوب هستن هیچ شکی نیست
ولی اطلاعات باید با حسن نیت به مردم انتقال پیدا کنه

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوست عزیر بهم بگو این حرفا رو از کجا آوردی
همیشه سعی کن با مشتری رو راست باشی منبع تک تک جمله های زیر رو که از تو پست های خودت دراوردم بگو
1-
شرکت بیمه پاسارگاد یکی از قدرتمندترین شرکت های بیمه حال حاضر دنیاست که در رتبه زیر 100 جهانی قرار دارد
اره حتما ! منبع لطفا
2-

با چند درصد سود حساب کردی ؟ پیش بینی یا قطعی؟

3- گرانی سهام یک شرکت دلیل بر ارزشش نیست و قیمت یک سهم به خیلی از مسائل برمی گرده که از حوصله بحث خارجه

4- درحال حاظر بیمه پاسارگاد قدرتمندترین شرکت بیمه در کشور میباشد
اینو خوب اومدی بازم از این جک ها بگو
از طرز پاسخ هر کسی میتوان شخصیتش را دریافت
من دونه دونه سئوالات شمارو پاسخ میدم و خیلی خوشحالم که انقدر رقبای پاسارگاد از خدمات خوب این شرکت عصبانی هستن
شعب تمام بیمه های کشور در دسترس هستن ، با یک تماس و پرسیدن یک سئوال ساده توان اون شرکت در دنیا قابل استعلام است ، سوال ( در بیمه مسافرتی در کدام کشورها شعبه پرداخت خسارت دارید ؟ ) شرکت بیمه پاسارگاد در اکثر کشورهای بزرگ توان پرداخت خسارت مسافرین رو داره درحالیکه در دیگر شرکتها ، فرد بیمه شده باید ازون کشور فاکتور بیاره بعد پولش رو بدن ( اگر از فاکتور و غیره ایراد نگیرن )
در شرکت بیمه پاسارگاد در بخش تکمیل درمان فقط با شرکت بی طرف sos قابل ارائه هست اونم برای شرکت هایی که بالای 100 نفر نیرو دارند
در بخش عمر شرکت بیمه پاسارگاد در هفته قبل رتبه دوم رو از آن خودش کرد ، ( رتبه اول بیمه ایران و دوم پاسارگاد ) اونم بخاطر معادله قدمت شرکت و تعداد بیمه های عمر صادره منبع بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران
شرکت بیمه پاسارگاد با دریافت سه نشان برتر ملی و بین المللی در بزرگ ترین اجلاس سران و مدیران اقتصاد، صنعت و تجارت ، "اکوایت" توانست نشان بین المللی "مدیریت مدرن و شایسته"(MDM) بالاترین سطح مدیریت، نشان بین المللی "اعتماد مشتریان" (TBA) و نشان برتر ملی "نو آوری در خدمات بیمه" را به دست آورد.
فکر کنم برای سئوال اول شما کافی باشه
2_ از نظر بیمه پاسارگاد پیش بینی یعنی عوام فریبی ، در جدول بیمه عمر پاسارگاد بلوکی بنام پیش بینی نیست ، یک بلوک 20 % هست که از اوایل 93 اضافه شده که اونم محقق شده و درحال حاضر بازخرید 20% میباشد . تعهداتی که بنده گذاشتم طبق جدول استعلام بیمه پاسارگاد است ولاغیر ، طبق جدول بالا با + یا _ یک تا دو میلیون تومان ضمیمه بیمه نامه میشود ،
مردم ایران بسیار باهوش هستن ، خوب میدونن چی به چیه ، خوب میدونن شرکتهای بیمه که پیش بینی 25 و 28 زدن بخاطر اینه که چیزی برای ارائه ندارند.
3_ از حوصله بحث خارجه چون حرف من درسته ، ارزش هر شرکتی به ارزش خرید سهام اون شرکت هست ( فرض کنید یک فرد که خبره بورس هست میخواد سهام بخره ، چرا باید سهام بیمه پاسارگاد رو که دو سه برابر شرکتهای دیگر بیمه هست رو بخره ؟؟؟ چون میداند ارزشش رو داره ،
چرا وقتی پاسارگاد 1000 سهم در بورس قرار میده فورا بفروش میره درحالیکه شرکتهای دیگه موندن؟؟؟؟ چون ارزشش رو داره
4_ قدرتمندترین شرکت بیمه حتما بیمه ملت هست که هر سال 52% افزایش شکایت رسمی به بیمه مرکزی داره در حالیکه شرکت بیمه پاسارگاد تا پایان سال 93 از هر یک میلیون بیمه صادر شده تنها 18 تا شکایت داشته که تماما با سازش روبرو شده و لوح تقدیر اعتماد مشتریان دریافت کرده
80% نفت کش های ایران تحت بیمه پاسارگاد هستند ، بعد از بیمه ایران بیشترین تعداد نماینده رو در سطح کشور داره ( حالا که اینطوری شد بذار بگم در کشورهایی که ما تحریم هستیم هیچ بیمه ای رو بجز بیمه پاسارگاد قبول نمیکنن چون 20% از سهامش برای بانک پاسارگاد هست و بانک پاسارگاد بانک پاسارگاد هم رتبه 233 جهانی رو داره ) منبع البته من منبع رو ی سایت بی طرف میذارم ی سرچ کنید همه خبرگزاریها منبع هستن
بنکر در ادامه گزارش خود با معرفی 25 بانک بزرگ منطقه از نظر میزان سرمایه، تنها یک بانک ایرانی را در این فهرست قرار داده است. بانک پاسارگاد با سرمایه 3.924 میلیارد دلاری به عنوان بیست و یکمین بانک بزرگ منطقه خاورمیانه و بزرگترین بانک ایران معرفی شده است. این بانک در سطح جهان نیز رتبه 233 را بدست آورده است. منبع
تکمیل پاسخ 4_ ما در صنعت بیمه مدعی هستیم چون از نظر بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران بیمه برتر هستیم

Last edited:

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بیمه هایی که پیش بینی سود 25 و 28 میدن دست مردم باید با مردم رو راست باشند

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بابا ایشون شروع کردن بازاریاب این بیمه شدن از لینکشونم معلومه میخوان هرجوری شده مشتری بگیرن که کمیسیون بگیرن بیمه های ایران سر هم سرمایه شرکت هزارم بیمه جهان رو ندارن که اگه داشتن یه دونه کشتی های نفت کش ایران رو بیمه میکردن خودشون اما توانشو ندارن بیرون از کشور بیمه میشه بگذریم اما این دوستمون باید بهش بگم اینجا بهت چیزی نمیرسه برو تو دنیای واقعی بازاریابی کن
بله من بایت هر ثبت نام کارمزد میگیرم ، شما نمیگیرین ؟؟؟ در ضمن بیمه پاسارگاد بازاریاب نداره ، نماینده داره ، نمایندههههههه ،،،، البته من تمام بیمه ها رو صادر میکنم ولی برای بخش بیمه عمر مصاحبه و کد و غیره داره ،،، خیلی قانونی تر از شرکت های دیگر ... زحمت میکشم ، و تا الآن در این تایپیک 3 ثبت نام داشتم که یکیشون دیروز پول واریز کرده و به امید خدا تا پایان ساعت اداری روز دوشنبه براشون پست پیشتاز میشه ،،،،،،،،،،هرجوری شده هم نیست ، ی چیزایی هست که واقعیت داره ولی برای رقبا مثل ته خیار تلخه ، شرکت بیمه پاسارگاد در تعداد بیمه عمر بیشترین سهم رو داره و بخاطر قدمت بیمه ایران بعد از بیمه ایران قرار گرفت ، باید خدمتتون عرض کنم تمام تریلرهای خروجی از پتروشیمی شازند روزانه 4200 تاست ، تماما با بیمه های پاسارگاد در تردد هستند ، در مورد کشتی های نفتکش هم بگم داریم ، خیلیم داریم ، دوشنبه ظهر تمامشون رو میذارم تا بدونید کشورمون انقدرام بد نیست که شما میگین

Last edited:

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
کسانیکه اسپم و تخریب میکنن کار خوبی نمیکنن و این توهین به حقوق دیگران هست

Farzin.K

Registered User
لایک‌ها
678
بله من بایت هر ثبت نام کارمزد میگیرم ، شما نمیگیرین ؟؟؟ در ضمن بیمه پاسارگاد بازاریاب نداره ، نماینده داره ، نمایندههههههه ،،،، البته من تمام بیمه ها رو صادر میکنم ولی برای بخش بیمه عمر مصاحبه و کد و غیره داره ،،، خیلی قانونی تر از شرکت های دیگر ... زحمت میکشم ، و تا الآن در این تایپیک 3 ثبت نام داشتم که یکیشون دیروز پول واریز کرده و به امید خدا تا پایان ساعت اداری روز دوشنبه براشون پست پیشتاز میشه ،،،،،،،،،،هرجوری شده هم نیست ، ی چیزایی هست که واقعیت داره ولی برای رقبا مثل ته خیار تلخه ، شرکت بیمه پاسارگاد در تعداد بیمه عمر بیشترین سهم رو داره و بخاطر قدمت بیمه ایران بعد از بیمه ایران قرار گرفت ، باید خدمتتون عرض کنم تمام تریلرهای خروجی از پتروشیمی شازند روزانه 4200 تاست ، تماما با بیمه های پاسارگاد در تردد هستند ، در مورد کشتی های نفتکش هم بگم داریم ، خیلیم داریم ، دوشنبه ظهر تمامشون رو میذارم تا بدونید کشورمون انقدرام بد نیست که شما میگین

پسرجون با کسی بحث کن که نفهمه و هرچی میگی رو بگه افرین افرین بسه دیگه گندشو در نیار

بالا