• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ثبت نام آنلاین بیمه عمر و تامین آتیه آغاز شد

inspasargad.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
من بحثی ندارم بکنم اونم با شما که حرفهاتون در حد اطلاعات کسی هست که هیچی از بیمه و صنعت بیمه نمیدونه ( حرف هایی مثل سرمایه شرکتهای بیمه ایران و کمیسیون !!!! که اصلا در صنعت بیمه کمیسیون جایی نداره ( کارمزد بهش میگن ) از دونه دونه کلمات شما میشه اینو فهمید ، همه جوابهایی که دادم با منبع و لینک منبع بوده . مطمئن باشید اگر ادب رو رعایت نکنید مجددا گزارش میشین ، من آماده ارائه مستندات مبنی بر حرفهام بودم و هستم
نمیگم برام کارمزد مهم نیست ولی اولویت من دادن اطلاعات صحیح به مردم هست و شما میخوای اختلال ایجاد کنید
در بخش قبلی یادم رفت منبع رو ارائه بدم ، بیمه پاسارگاد بیشترین سهم تعداد بیمه عمر رو داره و در معادله قیمت و قدمت بیمه ایران اول شد که اگر بحث قدمت نبود //// منبع بیمه مرکزی ////

Last edited:

sun666

Registered User
لایک‌ها
146
عزیزم نمیدونم چند سالته ولی جواب هیچ کدوم از سوالای من رو ندادی
برای اینکه یکم اطلاعات بیمه ای شما زیاد بشه دارم دوباره اینجا پست میدم
لطفا هیچ وقت فراموش نکن که حسن نیت تو بیمه حرف اول رو میزنه
گفتن اطلاعات نادرست بیمه پاسارگاد رو بالا نمی بره

1-گفتی پاسارگاد یکی از قدرتمند ترین بیمه حال حاضر دنیاست!
هیچ منبعی هم ارایه ندارید! محض اطلاعت اعلام کنم این قدرتمند ترینی که گفتی باید بر مبنای یک شاخصی باشه! مثلا تو دنیا شرکت های بیمه رو بر اساس درصد توانگری مالی رتبه بندی می کنند. توانگر ترین بیمه های ایران توی دنیا عددی نیستن چه برسه به پاسارگاد که تو ایرانم عددی نیست
لیک زیر رو ببین درصد توانگری شرکت های بیمه ای ایران رو انداخته
با اینکه ملت دو برابر پاسارگاد هستش بنده مثل شما هیچ ادعایی ندارم

http://portalbime.com/News.Aspx?nid=73
2- از اونجایی که شما سخن گوی بیمه پاسارگاد هستید و به نظر شما پیش بینی یعنی عوام فریبی
خدمتتون اعلام کنم که بیمه ملت بیشترین سود پرداخت شده در تاریخ بانک و بیمه یعنی 30/75 درصد رو به بیمه گذاراش پرداخت کرده
http://www.mellatinsurance.com/index.php/mellat/934-30-75

3-قیمت سهام قبل از هر چیز تابع عرضه و تقاضاست پس اگر قیمت سهام مثلا یک شرکت داغون زیاد باشد یکی از دلایلش عرضه کم سهام و کمبود سرمایه آن شرکت می تواند باشد

4-بحث بانک و بیمه رو هم لطفا با هم قاطی نکن لینکی هم که گذاشتی مربوط به شاخص برگشت پذیری سرمایه است نه توانگری ! شما گفتی بیمه پاسارگاد یکی از قدرتمند ترین بیمه حال حاضر دنیاست که تو لینکت هم چیزی در این مورد ننوشته
در مورد ادعا مسخره 80درصد بیمه های نفت کش هم لینکی نزاشتی

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
سلام
دوست عزیز من شرایط زیر رو دارم و نیاز به یک مشورت و راهنمایی دلسوزانه است که ممنون میشم انجام بدید :
شرایط:
- سنم 29.5 سال هست (30 سال حساب کنید ) / مجردم / کلا 2 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و تا الان هر جا که کار می کردم چون ساعتی بوده هیچکس مارو بیمه نکرد !
پدرم 56 سالشونه و بازنشسته تامین اجتماعی اند و مادرم هم 52 ساله هستند.

موارد مد نظرم:
1- میخواستم بیمه ای بشوم که پس از پرداخت حق بیمه ی ماهیانه و گذشت چندین سال ( که شما حداقل و حداکثر میزان گذر سال رو میفرمایی ) بتوانم بیمه ی بازنشستگی دریافت کنم . پیشنهادتان چیست ؟

2- شنیده ام زمانی که شرکت هایی بجز خود تامین اجتماعی به شما حق بازنشستگی پرداخت میکنند چون رقم آن شامل تورم مثلا 30 ساله نیست، 30 ساله دیگه ای که فرد حق بازنشستگی دریافت میکند رقمش بسیار نسبت به تورم همان سال ناچیز است و عملا سر فرد کلاه رفته. اما لااقل بیمه تامین اجتماعی حق بازنشستگی اش نزدیکترین تناسب رو با تورم هر سال داره و هر سال اضافه شده و عملا پولی که پس از گذشت 30 سال در بازنشستگی میگیرید کمی با تورم آن سال هماهنگ است. نظر شما راجع به این مطلب چیست ؟

3- میخواستم خودم ، پدر و مادرم رو بیمه ی درمان کنم :
3-1 : علاوه بر مورد بازنشستگی که در بالا برای خودم میخواستم ، آیا باید بیمه ی دیگری از بیمه ی پاسارگاد بگیرم یا بیمه ی درمان هم زیرمجموعه ی چیزی است که پیشنهاد می دهید ؟ اگر نیست به طور مجزا توضیح دهید.
3-2 : شنیدم بیمه ی sos زیرمجموعه ی بیمه ی پاسارگاد است. آیا میشود هم پدر و هم مادرم رو بیمه ی sos از طریق شما کنم برای زمانهای بستری بیمارستان و خرج عمل و هزینه ی دکتر و دارو ؟ حق بیمه چقدر است برای هر نفر در هر ماه ؟
3-3 : خودم بیمه ی sos میشوم در حالت داشتن بازنشستگی از پاسارگاد ؟ یا جداگانه باید بیمه شد ؟

پاسخ های شما بسیار مهم و تعیین کننده خواهد بود.
با تشکر

بالا