با سلام
خریدار 5عدد سی پی یو مدل بالای 775
ترجیحا
CORE2DOUE 6320 و بالاتر هستم
قیمت مناسب و مهلت تست و گارانتی عدم هنگ ملاک خرید خواهد بود
افرادی که تعداد کم هم دارند میتونن پیشنهاداتشون رو بدن
مادربوردهای من گیگابایت G41M-ES2L هستند
سی پی یوهای فعلی من هم Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz (2 CPUs)
و رده های پایین تر هستند که قصد ارتقاشون رو دارم
توجه : صرفا پیشنهادات ارائه شده در همین تاپیک بررسی خواهند شد. تعداد نوع و قیمت و شرایط رو فقط و فقط همینجا اعلام کنید. پ ام خصوصی در این مورد ندین- سایر خریداران سی پی یو هم از این تاپیک استفاده نکنند. مباحث این تاپیک صرفا برای فروشندگان هست اگر شما هم نیازمند چنین سی پی یو هستین لطفا برای خودتون تاپیک بزنین. بعد از اتمام خرید بنده البته بلامانع خواهد بود. عدم رعایت این نکات باعث خواهد شد بنده حتما امتیازی منفی براتون لحاظ کنم
خریدار 5عدد سی پی یو مدل بالای 775
ترجیحا
CORE2DOUE 6320 و بالاتر هستم
قیمت مناسب و مهلت تست و گارانتی عدم هنگ ملاک خرید خواهد بود
افرادی که تعداد کم هم دارند میتونن پیشنهاداتشون رو بدن
مادربوردهای من گیگابایت G41M-ES2L هستند
سی پی یوهای فعلی من هم Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 @ 2.20GHz (2 CPUs)
و رده های پایین تر هستند که قصد ارتقاشون رو دارم
توجه : صرفا پیشنهادات ارائه شده در همین تاپیک بررسی خواهند شد. تعداد نوع و قیمت و شرایط رو فقط و فقط همینجا اعلام کنید. پ ام خصوصی در این مورد ندین- سایر خریداران سی پی یو هم از این تاپیک استفاده نکنند. مباحث این تاپیک صرفا برای فروشندگان هست اگر شما هم نیازمند چنین سی پی یو هستین لطفا برای خودتون تاپیک بزنین. بعد از اتمام خرید بنده البته بلامانع خواهد بود. عدم رعایت این نکات باعث خواهد شد بنده حتما امتیازی منفی براتون لحاظ کنم