• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

××××××××~~~~~~~~ خریدار APPLE 5s یا آیفون 5 کارکرده

bad.boys90

Registered User
لایک‌ها
78
ا عدد گلد دارم ١٦ گيگ
١٥٥٠
بدون تخفيف
حضوري تهران
بدون icid
بدون له شدگي و داستان :)
٠٩١٧٥٠٠٠١٨٦
فقط چون ميخوام ٦ بخرم دارم ردش ميكنم

meysam300

Registered User
لایک‌ها
17
پس حتما مشکلی توی گوشیتون دیدم که مورد پسند واقع نشده
احتمالا توی تاپیکتون چیزی نگفتم که فروشش خراب نشه

این مشکل میتونه قیمت بالا یا ضربه خوردگی یا هر چیزی باشه
ویرایش جدید :: الان دوباره تاپیک فروش گوشیتونو دیدم ولی متاسفانه با توجه به افت قیمت شدید ایفون این قیمت اصلا برام مقدور نیست دوست عزیز
درسته که من نتونستم با اون قیمت بفروشم--- ولی ظاهرا شمام نتونستی با قیمتی که مد نظرته و ظاهرا معلوم نیست چقدره- گوشی بخرید--- 2600 خریدم 800 زیر قیمت میدم:D
در کل خرید ایفون و محصولات اپل اصلا توصیه نمیشه- مثل یه اسباب بازی الکی گرونه-موقع فروشش هم مفت نمیخرن:rolleyes:

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
درسته که من نتونستم با اون قیمت بفروشم--- ولی ظاهرا شمام نتونستی با قیمتی که مد نظرته و ظاهرا معلوم نیست چقدره- گوشی بخرید--- 2600 خریدم 800 زیر قیمت میدم
در کل خرید ایفون و محصولات اپل اصلا توصیه نمیشه- مثل یه اسباب بازی الکی گرونه-موقع فروشش هم مفت نمیخرن
درسته شما 2600 خریدید گوشیو
ولی الان 2150 شده قیمتش

اگه میتونین کمتر بدین بنده خریدارم

در زمان فروش کالا باید به قیمتی که الان فروخته میشه توجه کنید
مهم نیست به چه قیمتی خریدی دوست عزیز

بله متاسفانه توی کشور ما به قیمت فضایی خریدو فروش میشه

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
ا عدد گلد دارم ١٦ گيگ
١٥٥٠
بدون تخفيف
حضوري تهران
بدون icid
بدون له شدگي و داستان :)
٠٩١٧٥٠٠٠١٨٦
فقط چون ميخوام ٦ بخرم دارم ردش ميكنم
ادرس تاپیکشو بزارید اینجا

bad.boys90

Registered User
لایک‌ها
78
تاپيك نزدم دوست عزيز

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
عزيز قيمت اخرشو زدم گوشي بسيار عالي هست نه مشكل صفحه ابي داره نه غيره
تميزم هست. جاي ي كوچولو تخفيف داره (كوچولو ها) [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk
با این قیمت برام مقدور نیست

david_villa

Registered User
لایک‌ها
157
سلام يك عدد ٥ سيلور واقعا در حد ٣٢ گيگ دارم . ١٤٠٠

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
ترجیح میدم بجای پیدا کردن دوستانی!!! که به سادگی تهمت میزنن، تلاش کنم محیطی بسازم که توش ادب و احترام حرف اول رو بزنه. شما اسمش رو بگذار دیکتاتوری. هیچ اهمیتی نداره. قطعا روزی اینجا نخواهم بود. اون موقع اینجا رو بذارید روی سرتون. تا اون موقع اما مقررات رعایت میشه. اینکه هر چندوقت یکبار شما و یکی دونفر دیگه شروع به افترا بستن به من میکنید هم دیگه تکراری شده و از مد افتاده. توصیه میکنم روال تاپیک رو برهم نزنید. پستهای نامربوط رو پاک خواهم کرد...
حالا کی خواست با شما دوست بشه :D شوخی میکنم عزیز منظورم از اون جمله این بود : دوست پیدا کردن پیشکش شما دشمن واسه خودت درست نکن
میگم با اخلاق خوب میتونی دل بدست بیاری :) بقول راوی : دل شکستن هنر نمیباشد

پست اخر راجع به این مسائل بود :general504:
یا علی :general406:
هدایتی شخصا به هواداران اعلام کرد
از فصل بعد هر روز می خونیم
پرسپولیس قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه
گزارش تصویری: روز تاریخی خصوصی سازی پرسپولیس

باور کنید یکی دونفر ایگنوری (تعدادشون از انگشتهای یک دست کمتره) حاضرن پرسپولیس با هدایتی نابود بشه تا بیان این پست رو بارها نقل قول کنن :general304:
مثل قضیه علی دایی که به شکل فجیعی با خاک یکسان شدن و با جواب های دندان شکنی که دادم و حرفهایی از پستهای قدیمی خودم که نقل قول کردم باعث شد دهان یاوه گویان به سرعت بسته بشه و فرار رو بر قرار ترجیح دادن :cool:
بعد از فضاحتی که به بار اوردن (بخاطر دروغ های جعلی که جلوی جمع ضایع شدن) تا چند روز ناپدید شدن..
من صمیمانه امیدوارم هدایتی باپرسپولیس نتیجه بگیره ، نه بخاطر اینکه دهان هوادارنما بسته بشه ، فقط بخاطر اینکه 40 میلیون هوادار بعد از چند سال شاد بشن..[/SPOILER]

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
ترجیح میدم بجای پیدا کردن دوستانی!!! که به سادگی تهمت میزنن، تلاش کنم محیطی بسازم که توش ادب و احترام حرف اول رو بزنه. شما اسمش رو بگذار دیکتاتوری. هیچ اهمیتی نداره. قطعا روزی اینجا نخواهم بود. اون موقع اینجا رو بذارید روی سرتون. تا اون موقع اما مقررات رعایت میشه. اینکه هر چندوقت یکبار شما و یکی دونفر دیگه شروع به افترا بستن به من میکنید هم دیگه تکراری شده و از مد افتاده. توصیه میکنم روال تاپیک رو برهم نزنید. پستهای نامربوط رو پاک خواهم کرد...
حالا کی خواست با شما دوست بشه :D شوخی میکنم عزیز منظورم از اون جمله این بود : دوست پیدا کردن پیشکش شما دشمن واسه خودت درست نکن
میگم با اخلاق خوب میتونی دل بدست بیاری :) بقول راوی : دل شکستن هنر نمیباشد

پست اخر راجع به این مسائل بود :general504:
یا علی :general406:
هدایتی شخصا به هواداران اعلام کرد
از فصل بعد هر روز می خونیم
پرسپولیس قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه
گزارش تصویری: روز تاریخی خصوصی سازی پرسپولیس

باور کنید یکی دونفر ایگنوری (تعدادشون از انگشتهای یک دست کمتره) حاضرن پرسپولیس با هدایتی نابود بشه تا بیان این پست رو بارها نقل قول کنن :general304:
مثل قضیه علی دایی که به شکل فجیعی با خاک یکسان شدن و با جواب های دندان شکنی که دادم و حرفهایی از پستهای قدیمی خودم که نقل قول کردم باعث شد دهان یاوه گویان به سرعت بسته بشه و فرار رو بر قرار ترجیح دادن :cool:
بعد از فضاحتی که به بار اوردن (بخاطر دروغ های جعلی که جلوی جمع ضایع شدن) تا چند روز ناپدید شدن..
من صمیمانه امیدوارم هدایتی باپرسپولیس نتیجه بگیره ، نه بخاطر اینکه دهان هوادارنما بسته بشه ، فقط بخاطر اینکه 40 میلیون هوادار بعد از چند سال شاد بشن..[/SPOILER]

بالا