• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

?؟.:...:::> سوال در مورد ویبالتین <:::...:.?؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
درود به همگی

من از ابتدای تصمیمم به زدن انجمن به دلیل ملاک رایگان بودن روی مای بیبی تمرکز کرده بودم و خعلی هم رفتم در موردش اطلاعات کسب کنم اگرچه از همون لحظه اول میدونستم وی بی خعلی سرتره ! و تصمیم داشتم بعد که انجمن جون گرفت لایسنس وی بی بخرم و تبدیل کنم
بگذریم ، ولی الان دوستان اکثر این کار رو اشتباه میدونن و می گن اصلا سمت مای بیبی نرم و به جاش از وی بی نال شده و هاست وارز استفاده کنم که هزینش هم با مای بیبی برابره میگن رایگانه

الان سوال من اینه که
1-وی بی نال شده هیچ هزینه ای نداره مثل مای بی بیه ؟ یعنی هزینه هاش صفره؟
2-هاست وارز چطور؟ این هاست با هاستای دیگه هیچ فرقی نداره ؟ هزینه هاش چطوره ؟
3-امنیت این انجمن ساز چون کرک میشه چطور؟ آیا امنیتش در حد مطلوب هست؟ امنیت هاست های وارز چی؟
4-آیا وی بی نال شده رو به راحتی آب خورن میشه قانونیش کرد بدون هیچ دست کاری ای و....؟
5-آیا نصب پلاگین ها و وی بی سئو هم رایگان انجام میشه؟ بخصوص که وی بی سئو از لایسنس خود وی بی هم گرونتره؟

در کل نظر دوستان هم همین وی بی نال شده هست؟ آخه برخی روی اس ام اف هم پافشاری میکنن

خوشحال میشم راهنمایی کنید!

پ.ن :
لطفا اگه قصد راهنمایی و کمک ندارید ، خودتون رو تبلیغ نکنید و پخ هزینه های نصب و... هم ندید

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734

الان سوال من اینه که
1-وی بی نال شده هیچ هزینه ای نداره مثل مای بی بیه ؟ یعنی هزینه هاش صفره؟
2-هاست وارز چطور؟ این هاست با هاستای دیگه هیچ فرقی نداره ؟ هزینه هاش چطوره ؟
3-امنیت این انجمن ساز چون کرک میشه چطور؟ آیا امنیتش در حد مطلوب هست؟ امنیت هاست های وارز چی؟
4-آیا وی بی نال شده رو به راحتی آب خورن میشه قانونیش کرد بدون هیچ دست کاری ای و....؟
5-آیا نصب پلاگین ها و وی بی سئو هم رایگان انجام میشه؟ بخصوص که وی بی سئو از لایسنس خود وی بی هم گرونتره؟

در کل نظر دوستان هم همین وی بی نال شده هست؟ آخه برخی روی اس ام اف هم پافشاری میکنن

خوشحال میشم راهنمایی کنید!

پ.ن :
لطفا اگه قصد راهنمایی و کمک ندارید ، خودتون رو تبلیغ نکنید و پخ هزینه های نصب و... هم ندید

شک نکنید ویبی قدرتمندترین انجمن ساز هستش و شک نکنید پشیمون میشدید.

چه از لحاظ کاربر پسند بودن و چه از لحاظ مدیریت انجمن ویبی قابل مقایسه با سیستم دیگه نیست ، حتی زنفرو که جدیدا اومده واسه ما ویبولتین بازا شاخ شده :دی

1. بله رایگان هستش ، صفر ، البته به شرط اینکه خودتون نصب کنید و مدیریت کنید.
2. در مورد هزینه هاش بستگی به ارائه دهنده داره. چندتا کشور هستند که قانون کپی رایت مشکلی ندارند ، مثل آلمان و هلند ، از این دوتا کشور میتونید وارز بخرید.
3. ربطی به وارز و غیر وارز نداره بستگی به اون سرور و پشتیبان سرور داره دیگه ، امنیت خود ویبی هم تا جایی که امکان داشت تمامی باگ های اون رو گرفتند و اگر انجمن میبینید هک میشه از سمت ویبی نبوده از سمت هاست و سرور ضعیفش هک شده. کما اینکه اگر حفره ای دیده بشه بلافاصله ویبی پچ امنیتی میده بیرون.
4. بله. ویبی نال رو اصلا برای این زدن که شما تست کنید و اگر راضی بودید اقدام به خرید کنید ، مثل نرم افزارهای کامپیوتر که مهلت تست دارند.
5. اکثر هک و پلاگین های مورد نیاز رایگان هستش و همینطور ویبی سئو هم نسخه نال داره میتونید اونم رایگان نصب کنید.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
واقعا ممننون از توضیحات قشنگت
راستش من یه سردرگمی در مورد ورژناش دارم! مثلا الان همه 4.1 هستن هنوز اکثریت به 4.2 نرفتن بعد من ورژن 5.0 رو دیدم

این ورژن ها چجورین؟ مای بی بی یه خوبی داشت یه آخرین ورژن داشت دانلود میکردی تموم میشد میرفت ولی تو وی بی ایران تو هر قسمت ورژنش میری بیشتر سردر گم میشه آدم !

الان یه توضیح در مورد این ورژنا میدی
ممنون

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
واقعا ممننون از توضیحات قشنگت
راستش من یه سردرگمی در مورد ورژناش دارم! مثلا الان همه 4.1 هستن هنوز اکثریت به 4.2 نرفتن بعد من ورژن 5.0 رو دیدم

این ورژن ها چجورین؟ مای بی بی یه خوبی داشت یه آخرین ورژن داشت دانلود میکردی تموم میشد میرفت ولی تو وی بی ایران تو هر قسمت ورژنش میری بیشتر سردر گم میشه آدم !

الان یه توضیح در مورد این ورژنا میدی
ممنون

خواهش میکنم. مای بیبی اخه قیافش یه جوریه (خودمونم شخصا همینجوریم) تا یه فرومی مثلا باز میکنیم میبینیم مای بی بی هست اصلا حس و حال عضویت توش گرفته میشه :دی

من یادم نمیاد تو فروم مای بی بی عضو شده باشم.

ورژن ها همه بستگی به امکاناتش داره.

ورژن 3 مثلا یکم ظاهرش کاربر پسند تر بود و کار کردن باهاش راحت تر بود. یکی از چیزایی که از ورژن 4 ایراد گرفتن این بود ظاهر سردی داشت و اینکه یه هدر بزرگ نمیشه گذاشت بالای فروم ! همه بصورت لوگو ، مثل همین پرشین تولز.

ورژن 4 با 3 فرق چندانی نداره ، یکم از لحاظ مدیریت انجمن و قالب فرق کرده. مثلا ورژن 4 میتونید cms (صفحه اصلی) ، وبلاگ اینا داشته باشید که البته تو ورژن 3 باید خودتون جدا نصب کنید.

ورژن 5 ولی اومدن باز تغییرات دیگه ای دادند یکی از مهمترین چیزها ایجکس کردن اکثر قسمت های فروم بوده که بدون لود بتونید کاراتون انجام بدید. من خودم شخصا چون هنوز جا نیوفتاده باهاش زیاد کار نکردم.

فکر کنم همون ورژن 4 نصب کنید بهتر باشه.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
خواهش میکنم. مای بیبی اخه قیافش یه جوریه (خودمونم شخصا همینجوریم) تا یه فرومی مثلا باز میکنیم میبینیم مای بی بی هست اصلا حس و حال عضویت توش گرفته میشه :دی

من یادم نمیاد تو فروم مای بی بی عضو شده باشم.

ورژن ها همه بستگی به امکاناتش داره.

ورژن 3 مثلا یکم ظاهرش کاربر پسند تر بود و کار کردن باهاش راحت تر بود. یکی از چیزایی که از ورژن 4 ایراد گرفتن این بود ظاهر سردی داشت و اینکه یه هدر بزرگ نمیشه گذاشت بالای فروم ! همه بصورت لوگو ، مثل همین پرشین تولز.

ورژن 4 با 3 فرق چندانی نداره ، یکم از لحاظ مدیریت انجمن و قالب فرق کرده. مثلا ورژن 4 میتونید cms (صفحه اصلی) ، وبلاگ اینا داشته باشید که البته تو ورژن 3 باید خودتون جدا نصب کنید.

ورژن 5 ولی اومدن باز تغییرات دیگه ای دادند یکی از مهمترین چیزها ایجکس کردن اکثر قسمت های فروم بوده که بدون لود بتونید کاراتون انجام بدید. من خودم شخصا چون هنوز جا نیوفتاده باهاش زیاد کار نکردم.

فکر کنم همون ورژن 4 نصب کنید بهتر باشه.

ممنون

تفاوت تیم های (PNX (FS و DGT و VALOR در چیه ؟ کدومشون بهتره؟

منم فکر کنم بهتره از 4.2.1 شروع کنم!
فقط اینکه رفتن از نسخه 4 به 5 در آینده راحته! آخه همین پی تی از 3 میخاست بیاد 4 داشت میکشت خودشو! به نظر خعلی سخت و دشوار باشه؟

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
ممنون

تفاوت تیم های (PNX (FS و DGT و VALOR در چیه ؟ کدومشون بهتره؟

منم فکر کنم بهتره از 4.2.1 شروع کنم!
فقط اینکه رفتن از نسخه 4 به 5 در آینده راحته! آخه همین پی تی از 3 میخاست بیاد 4 داشت میکشت خودشو! به نظر خعلی سخت و دشوار باشه؟

هر کدوم نالر هستن دیگه ، مثل زیرنویس کننده ها هر کسی با یه تیم حال میکنه

اکثرا DGT رو انتخاب میکنند چون مطمئن تر هست و همه هم میشناسنشون و قابل قبول اکثریت هستش.

رفتن به 5 هم اپگرید هست ، کار سختی نیست اصلا . حالا حالا با همون 4 کار کنید بهتره تا 5 جا بیوفته طول میکشه.

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
سرویس کردی خودتو تمومش کن بره:D

loka

Registered User
لایک‌ها
26

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
چند تا هک خیلی مهم روی 4.2.2 نصب نمیشه. به نظر من تا این لحظه بهترین نسخه 4.2.1 هست. موافقم

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
چند تا هک خیلی مهم روی 4.2.2 نصب نمیشه. به نظر من تا این لحظه بهترین نسخه 4.2.1 هست. موافقم

کدوم هک ها میشه توضیح بدی ؟
آخه هر هکی هم که نباید ریخت بدتر باگ میشه

هگ ها به قول معروف آزمون پس داده و مهم رو میشه بگید

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
ببین مثلا usergroup color bar که اون پایین رنگ بندی گروه ها رو نشون میده روی 4.2.2 کار نمیکنه. اخرین موردی که من دیدم.

قالبی که روی 4.2.1 کار میکنه روی 4.2.2 مشکل سازه....

هک آمار بازدید 24ساعت گذشته هم که در تمام نسخه ها به مرور زمان مشکل ایجاد میکنه.

بالا