• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

?؟.:...:::.> فیلم نامهـ........ <.:::...:.?؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دوستان داشتم به یه داستان فک میکردم یهو به ذهنم زد همچین فیلمی اصلا ندیدم :هههخخخخ (اینم تو خواب دیدم :هههخخخ)

گفتم چقد خوب میشه اگه بتونم این به قول دوستان ترشحات مغزیم رو فیلم نامه کونم
حالا میخام بدونم کسی با سیستمش آشناس ! یادمه توو ادبیات دبیرستان یه چند خطی راجع بهش بود ولی کارآمد نبود منم چون علاقه نداشتم یادم نیست چی بود

به نظرتون این داستان من رو جایی میشه ثبتش کرد که کسی بعدا نتونه کپیش کنه ! خودم باید از کجا شرو کنم؟

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
فک کنم بهتره بگی ایده یه فیلنامه رو کسی میخره یا نه

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
خوب حالا کسی میخره ؟ کجا باید برم
بستگی به خواب شما داره.
اگر مشکلی داشته باشه می تونی به کارگردان فیلم لاله مراجعه کنی چون فیلم های ارزشی در این زمینه ساخته ، اگر هم جدی هست مسئله می تونی با فیلمیران و فارابی در میان بگذاری اما
به یک پیرنگ ذهنی اصولا توجهی نمی شود و به قول یکی از دوستان خوراک کارگردان ها و موسه های فیلمسازی ما شده مسائلی که دوره شان تمام شده!

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
بستگی به خواب شما داره.
اگر مشکلی داشته باشه می تونی به کارگردان فیلم لاله مراجعه کنی چون فیلم های ارزشی در این زمینه ساخته ، اگر هم جدی هست مسئله می تونی با فیلمیران و فارابی در میان بگذاری اما
به یک پیرنگ ذهنی اصولا توجهی نمی شود و به قول یکی از دوستان خوراک کارگردان ها و موسه های فیلمسازی ما شده مسائلی که دوره شان تمام شده!

باووو خاب خالی نیس که جدی گفتم ! این ایده مدتها تو ذهنم بود وختی به چیزی زیاد فک کنی خوابشم میبینی دیگه

جدی من یه فیلم توپ تو ذهنمه باید حتما بنویسمش ! راهنمایی جدی 100% کنید

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
باووو خاب خالی نیس که جدی گفتم ! این ایده مدتها تو ذهنم بود وختی به چیزی زیاد فک کنی خوابشم میبینی دیگه

جدی من یه فیلم توپ تو ذهنمه باید حتما بنویسمش ! راهنمایی جدی 100% کنید
خوب خدا رو شکر که جدی می فرمایید .
ببین دوست عزیزم ، فیلم نامه نویسی یک سری اصول بخصوص نیازمند است . برای مثال یک نمونه فضایی که در ذهن دیده ای را باید به روی کاغذ بیاوری .

من توصیه می کنم برای اینکه جزئیات را از دست ندهید مسیر کلی داستان را مکتوب بفرمایید و بعد با مطالعه چند فیلمنامه (ترجیحا خارجی) از مجلات سینمایی نظیر فیلم نگار با اصول نگاشتن آشنا شوید
تا بتوانید روایت خود را به خوبی روی کاغذ بازسازی کنید.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
خوب خدا رو شکر که جدی می فرمایید .
ببین دوست عزیزم ، فیلم نامه نویسی یک سری اصول بخصوص نیازمند است . برای مثال یک نمونه فضایی که در ذهن دیده ای را باید به روی کاغذ بیاوری .

من توصیه می کنم برای اینکه جزئیات را از دست ندهید مسیر کلی داستان را مکتوب بفرمایید و بعد با مطالعه چند فیلمنامه (ترجیحا خارجی) از مجلات سینمایی نظیر فیلم نگار با اصول نگاشتن آشنا شوید
تا بتوانید روایت خود را به خوبی روی کاغذ بازسازی کنید.
ممنون
خوب همین دیگه وقت و حس و حال رفتن و یادگرفتن قواعد فیلم نامه نویسی رو ندارم ! گاها دیدی میگن فلانی فیلمنامه مال تونه ولی یه بازنویسی و.. هم داره من میگم یه روند کلی بنویسم و بعد ببرم کجا >؟ یا کی؟

و اینکه به نظرت یه سریال شبیه تهران11 میتونه جالب باشه ؟
(تقریبا شبیه اونه :دی)

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ممنون
خوب همین دیگه وقت و حس و حال رفتن و یادگرفتن قواعد فیلم نامه نویسی رو ندارم ! گاها دیدی میگن فلانی فیلمنامه مال تونه ولی یه بازنویسی و.. هم داره من میگم یه روند کلی بنویسم و بعد ببرم کجا >؟ یا کی؟

و اینکه به نظرت یه سریال شبیه تهران11 میتونه جالب باشه ؟
(تقریبا شبیه اونه :دی)
خوب به عبارتی اگر قصد ارائه/فروش ایده دارید سیمافیلم در این رابطه توصیه می شود چون به این سبک و سیاق محتوای سریالی نزدیک تر هست:)

بالا