• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین تجربه من از گوگل پنگوئن

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
حرکت سینوسی و عوض شدن نتایج در چند دقیقه یک رفتار عجیب از الگوریتم پنگوئن.​
این نوشته یک یافته به روز توسط تیم سئو راتین وب است که تماما از تجربیات اخیر ما درباره گوگل پنگوئن ناشی می شود :​
یکی از رفتار های جالب این الگریتم توجه سینوسی به وب سایت است. ما این رفتار را درباره وب سایت های مختلفی که در این چند وقت اخیر برای نجات از اخطار پنالتی به ما مراجعه نموده اند یافته ایم:​
google_update_in_last.jpg
1 - این الگوریتم زمان محکی معادل 3 الی 4 هفته دارد و این تقریبا در تمام وب سایت هایی که اخطار پنالتی از گوگل دریافت نموده اند یکی است. 2 - هنوز تا تاریخ انتشار این مقاله هیچ کس نمی تواند بگوید که به طور حتم از این اخطار سالم خارج شده است. 3 - این الگوریتم بعد از اخطار اول معمولا یک اخطار دیگر برای بازبینی وب سایت به شما می دهد که این اتفاق در صورتی رخ می دهد که شدت خطا های شما زیاد نباشد . مگر نه بعد از 4 هفته بدون اخطار از نتایج حذف می شوید. 4 - وب سایت های با نظم تر و با زمان به روز رسانی نزدیکتر مدت زمان بیشتری دوام می آورند ولیکن ما تا به حال موفق به نگهداری هیچکدام به صورت حتم نشده ایم به جز یکی که هنوز متوجه علت ماندگاری این وب سایت کوچک را نشده ایم.

این بار از 7 تا 4 تاش رو گفتم بقیه رو تشریف بیارید بلاگ اگر ممکنه 10 صفحه هم توی سایتمون بخونید :lol:

گوگل پنگوئن و رفتار های آن

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
حرکت سینوسی و عوض شدن نتایج در چند دقیقه یک رفتار عجیب از الگوریتم پنگوئن.​
این نوشته یک یافته به روز توسط تیم سئو راتین وب است که تماما از تجربیات اخیر ما درباره گوگل پنگوئن ناشی می شود :​
یکی از رفتار های جالب این الگریتم توجه سینوسی به وب سایت است. ما این رفتار را درباره وب سایت های مختلفی که در این چند وقت اخیر برای نجات از اخطار پنالتی به ما مراجعه نموده اند یافته ایم:​
google_update_in_last.jpg
1 - این الگوریتم زمان محکی معادل 3 الی 4 هفته دارد و این تقریبا در تمام وب سایت هایی که اخطار پنالتی از گوگل دریافت نموده اند یکی است. 2 - هنوز تا تاریخ انتشار این مقاله هیچ کس نمی تواند بگوید که به طور حتم از این اخطار سالم خارج شده است. 3 - این الگوریتم بعد از اخطار اول معمولا یک اخطار دیگر برای بازبینی وب سایت به شما می دهد که این اتفاق در صورتی رخ می دهد که شدت خطا های شما زیاد نباشد . مگر نه بعد از 4 هفته بدون اخطار از نتایج حذف می شوید. 4 - وب سایت های با نظم تر و با زمان به روز رسانی نزدیکتر مدت زمان بیشتری دوام می آورند ولیکن ما تا به حال موفق به نگهداری هیچکدام به صورت حتم نشده ایم به جز یکی که هنوز متوجه علت ماندگاری این وب سایت کوچک را نشده ایم.

این بار از 7 تا 4 تاش رو گفتم بقیه رو تشریف بیارید بلاگ اگر ممکنه 10 صفحه هم توی سایتمون بخونید :lol:

گوگل پنگوئن و رفتار های آن

ممنون جالب بود

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوست عزیز این حرف من آف تاپیک هست اما امیدوارم به نحوه کار شما کمک کنه
به عنوان یک دوست بهتون میگم که بهتره شیوه کارتون رو عوض کنید
من یکی رو چه خیلی نسبت به خودتون + سایتتون بدبین کردید، راستش نه میرم توی سایتتون و نه مطلب رو میخونم
فکر کنم تعدادی از دوستان هم همین تفکر رو داشته باشن

ratinweb

Registered User
لایک‌ها
49
دوست عزیز این حرف من آف تاپیک هست اما امیدوارم به نحوه کار شما کمک کنه
به عنوان یک دوست بهتون میگم که بهتره شیوه کارتون رو عوض کنید
من یکی رو چه خیلی نسبت به خودتون + سایتتون بدبین کردید، راستش نه میرم توی سایتتون و نه مطلب رو میخونم
فکر کنم تعدادی از دوستان هم همین تفکر رو داشته باشن

دوست من
خیلی ممنون از نظرتون
اگر نا راحت نمی شید من هم جواب بدم.
لری بگم ناراحت نشید ولی
بهتره برید چون اگر هم الان نروید روزی که به مشکل خوردید می روید
بهتره الان برید به مشکل نخورید ..... زیاد برام مهم نیست. اینو واسه اونایی گذاشتم که می روند. هر مقاله من از اینجا تا 8 ساعت بعد از گذاشتن معمولا از این فروم 40 تا بازدید کننده داره .
وظیفه هم دارم اینجا بگذارم که دوستان اشنا بشن.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوست من
خیلی ممنون از نظرتون
اگر نا راحت نمی شید من هم جواب بدم.
لری بگم ناراحت نشید ولی
بهتره برید چون اگر هم الان نروید روزی که به مشکل خوردید می روید
بهتره الان برید به مشکل نخورید ..... زیاد برام مهم نیست. اینو واسه اونایی گذاشتم که می روند. هر مقاله من از اینجا تا 8 ساعت بعد از گذاشتن معمولا از این فروم 40 تا بازدید کننده داره .
وظیفه هم دارم اینجا بگذارم که دوستان اشنا بشن.

هر جور صلاح میدونید
تجربه من بهم میگه که این راه درست نیست و راندمان کافی رو نداره
تصمیم با شما،
به هر حال از مقاله و وقتی که براش گذاشتی ممنون

بالا