• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخرین فرصت برای خرید غول تبلت ها: Ainol novo flame

mrh3ds

Registered User
لایک‌ها
31
من این تبلت رو حدود 1 ماه پیش گرفتم.یکم باهاش کار کردم.دوستانی که قبلا پستمو خوندن و نظر دادن در جریان حراجی این تبلت هستند.من ی مشتری براش پیدا کردم به قیمت 530 و فردا قرار هست بهش بدمش.اگر کسی پیشنهاد بالاتری داره فقط تا فردا صبح وقت داره که به من اطلاع بده.و برا اطلاع به منم باید به شماره تماس 09364624175 اس ام اس بده.پس لطفا فقط با این شماره با من ارتباط بگیرید.ینی اگه نظر بزاید اصلا من نمیبینمش که بخام جواب بدم

مشخصات اصلی :
Ainol Novo 7 Fire

- سیستم عامل : Android 4.0.4- با قابلیت ساپورت کامل فارسی ( حتی در منو ها )
- پردازنده : 
Dual Core AMLogic AML8726-MX 1.5GHz

- گرافیک: Mali-400- رم : ۱GB DDRIII
- صفحه نمایش : سایز ۷ اینچ، با رزولوشن۱۲۸۰ *۸۰۰ pixels   ، خازنی با قابلیت مولتی تاچ ( پنج نقطه همزمان)-      IPS Capacitive Touch Screen
- ظرفیت حافظۀ داخلی : ۱۶GB
- ظرفیت حافظه خارجی : قابل افزایش از طریق پورت MicroSD تا ۳۲GB- قابلیت ساپورت بازی های ۳D و بازی های HD- مجهز به بلوتوث- خروجی HDMI 2160 P- تجهیزات صوتی : دارای خروجی فیش هدفون ۳٫۵ ، دارای بلندگو و میکروفون داخلی- ویدیو : قابلیت پخش فرمتهای MKV, AVI, RMVB, RM, MP4, 3GP با رزولوشن : Full HD 2160p
- اتصالات : Mini USB, Wifi , microSD , HDMI و Bluetooth
- سنسورها : سنسور شتاب سنج   ۴ Way G-sensor
- دوربین : دارد (دوربین جلو ۱٫۳ )- دوربین اصلی ۵ مگاپیکسل با قابلیت فیلم برداری ۳۰ فریم بر ثانیه ( ۵ مگا پیکسل واقعی )
- باتری : ۵۰۰۰mAh- قابلیت نصب تمامی برنامه ها و بازی های آندروید - وزن : ۳۲۰ گرم- هدایا : کیف ، محافظ صفحه ، قلم (مناسب تاچ های خازنی)  ، رم ریدر
-  ۱۸ ماه گارانتی
t.gif
- وسایل همراه: شارژر ،کابل OTG ، کابل مینی USB ، هدفون ، دفترچه و کارت گارانتی طلایی
- عکس ها :

فروخته شد

paperclip.png
 تصاویر پیوست شده
attachment-235267d1352396135-500296196_317.jpg

Last edited:

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
ميدوني عزيز اين همه تاپيك كه ميزني يك دفعه ممكنه يوزرت قفل بشه ؟:eek:

Nav ! D

Registered User
لایک‌ها
319
رو چه حسابي بش ميگين غول تبلت ها ؟
چه چيز خاصي داره مثلا ؟
من حتي اسمش رو هم نشنيده بودم !

pam

Registered User
لایک‌ها
0
550گزاشتی 520 مشتری داری بازم دنبال مشتری هستی من بودم 500 میدادم مطمئن باش قیمتت مناسب بود تا حالا فروخته بودی کسی دنبال ارزون خریدن نیست دنبال مناسب و به قیمت خریدنه

hossein_mokhte

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
10
550گزاشتی 520 مشتری داری بازم دنبال مشتری هستی من بودم 500 میدادم مطمئن باش قیمتت مناسب بود تا حالا فروخته بودی کسی دنبال ارزون خریدن نیست دنبال مناسب و به قیمت خریدنه
چرا اینقدر تو سر مال مردم میزنید اصلا این بنده خدا نمیخواد کمتر بده کسی خریدار بود و مصرف کننده میخره. بله این قیمت به درد دلال ها نمیخوره

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
چرا اینقدر تو سر مال مردم میزنید اصلا این بنده خدا نمیخواد کمتر بده کسی خریدار بود و مصرف کننده میخره. بله این قیمت به درد دلال ها نمیخوره

شديدا تاييد ميشه

mrh3ds

Registered User
لایک‌ها
31
na nemidonestam.mamnon az rahnemait

آخه دوست عزیز پولم مفت نبوده که الان بخام به راحتی روش ضرر بدم.بقول دوستان برا دلال ها این قیمت ها مناسب نیست.در ضمن الان مشکل اینه که تو جای من نیستی.یادم میاد تو یه پست ثیمت گذاشته بودب 280.پس دنبال مفت خری هستی.اینجاهم من فروشنده هسم و قیمت میدم.هر کی بخاد میخره.پس الکی حرص نخور

Last edited:

pam

Registered User
لایک‌ها
0
Last edited:
بالا