• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آخه ...! سگ خریدی که چی ؟

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
آقا اینکه کسی حیوونی رو دوست داشته باشه و سرپرتیشو به عهده بگیره بهشرط اینکه واقعاً از هر لحاظ تأمین زندگیشو به شکل دائمی تضمین کرده باشه و پیش خودش حساب همه چیز و آینده اون زبون بسته رو و همینطور مشکلات که ممکنه برای دیگران و در نتیجه برای خود اون حیوون پیش بیادو کرده باشه و با اطمینان از آینده خوب اون حیوون اونو نگهداری بکنه چیز خوبیه خیلی هم خوبه چون حیوون بیچاره این شرایط ایده آل خیلی کم گیرش میاد و اکثراً گیر یه مشت بلانسبت انسان بیشعورو احمق و مغرور و سنگدل میفته که فهمشو ندارن این حیوون هم احساس داره دردو میفهمه اسارتو میفهمه و جونش و سرنوشتش مهم و محترمه واقعاً مردم ایران هم که دیگه اصلاً بعضیاشون نمیدونن هدف از نگهداری حیوانات چی هست !
نمونش کار اون احمقیه که یه سگو تو خونه ویلاییش اومده به قلاده بسته و آسایش شب مارو به هم زده اونم تو گرمای اهواز که حیوون بیچاره تلف میشه اخه یکی نیست بهش بگه بیشعور! سگ گرفتیکه چیکار کنی ؟ که عروسکت باشه ؟ که بگذاریش صداش مزاحمت برای مردم درست کنه بگی تو هم بلدی سگ نگهداریکنی ؟! اگه اینطوره که واقعاً احمقی چون هم مردمو عاصی کردی هم بلد نیستی سگ نگه داری کنی
از طرفی سگه رو بسته یه جایی که همیشه محل استراحت گربه های مظلوم تو اون گرمای شهره که زیر درختا سایه میگرفتن و سگه با این صدای نکرش همشونو فراری میده اخه این چی جز گناهو بی وجدانی برای این بشر داره ؟ یکی نیست بگه بهش منم نمیتونم برم باهاش دست به یقه بشم میگه مالکشم اختیارش دست خودمه ولی اومدم رذالتو حماقت اینجور آدمارو براتون بگم تا اینجا در موردشون حرف بزنیم اونایی که پارو از گلیمشون درازتر کردن و تو دنیای انسانها که شرارت به خرج میدن آزارشون به سگو گربه ها هم میرسه سگه رو اسیر میکننو زجرش میدنو گربه ها هم آواره میکنن :thumbsdow

بنده واقعاً نمیتونم هیچوقت فکر به تغییر این عقیدم بکنم که پست ترین و مخرب ترین نوع مخلوقات ما انسانهای کثیف هستیم که با قساوت و غرورمون هر روز یک اشتباه میکنیم و به خیال خودمون حیواناتو دوست داریم ولی حرمتشونو در حد یه عروسک بی احساس پایین میاریمو سرنوشت نامعلومو دردناک براشون رقم میزنیم.

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
برو باهاش مث يه مرد صحبت كن

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,493
محسن اکسپورتر : "هروقت از این بحث ها میکنم, گرسنه م میشه, شاید مغزم میخواد بهم بفهمونه این چیزا واسه آدم آب و نون نمیشه"

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
محسن اکسپورتر : "هروقت از این بحث ها میکنم, گرسنه م میشه, شاید مغزم میخواد بهم بفهمونه این چیزا واسه آدم آب و نون نمیشه"
زندگی همش نون اب نیست بلکه شناخت از خودت و دنیا هم مهمه

اینکه بدونی در چه رده ای از مخلوقات هستی و واقعاً وجودت تو دنیا ارزشی هم داره یا فقط نقش یه مخربو ایفا میکنی

Takesh-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
590
استارتر اول از همه آرام باش:lol:
و بعد لطفا تو یه خط خلاصه کن ملت بدونن کلا چی میگی

------------------------

Registered User
لایک‌ها
508

محسن اکسپورتر یه چیزی گفت حالا! همش که نمیشه زندگی رو از زاویه ی زیر شکم نگاه کرد. این ها مسایل اخلاقی هست و از آب و نون هم مهم تره

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
تاپیکو به فنا دادید رفت
با پاکش کنید اصلاً نخواستیم
یادم رفته بود اینجا کلاً کسی نیست بحث کردن بلد باشه یه مشت ...

حاجی تو به چه حقی به بچه های انجمن میگی قرمساق پفیوز؟

kerry king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
تاپیکو به فنا دادید رفت
با پاکش کنید اصلاً نخواستیم
یادم رفته بود اینجا کلاً کسی نیست بحث کردن بلد باشه یه مشت ...
ببخشید شما منظورت از بجث کردن چیه؟ که یه مشت چرت و پرت بگید بعدم انتظار داری همه بیان مثل بز اخفش فقط سر تکون بدن و اراجیفتون رو تأیید کنن؟
بعدم اون طرف دلش خواسته سگ آورده. به شما چه ربطی داره؟ ناراحتی شیشه های خونتونو دوجداره کن صداش نیاد. خیلی ناراحتی جمع کن از اون محل برو کلا. توهین و بی احترامی دیگه برا چیه؟ شما که یک مسلمان واقعی هستید باید بدونید تو اسلام توهین جایز نیست (یعنی اصلا و ابدا جایز نیست :D)

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
آقا اینکه کسی حیوونی رو دوست داشته باشه و سرپرتیشو به عهده بگیره بهشرط اینکه واقعاً از هر لحاظ تأمین زندگیشو به شکل دائمی تضمین کرده باشه و پیش خودش حساب همه چیز و آینده اون زبون بسته رو و همینطور مشکلات که ممکنه برای دیگران و در نتیجه برای خود اون حیوون پیش بیادو کرده باشه و با اطمینان از آینده خوب اون حیوون اونو نگهداری بکنه چیز خوبیه خیلی هم خوبه چون حیوون بیچاره این شرایط ایده آل خیلی کم گیرش میاد و اکثراً گیر یه مشت بلانسبت انسان بیشعورو احمق و مغرور و سنگدل میفته که فهمشو ندارن این حیوون هم احساس داره دردو میفهمه اسارتو میفهمه و جونش و سرنوشتش مهم و محترمه واقعاً مردم ایران هم که دیگه اصلاً بعضیاشون نمیدونن هدف از نگهداری حیوانات چی هست !
نمونش کار اون احمقیه که یه سگو تو خونه ویلاییش اومده به قلاده بسته و آسایش شب مارو به هم زده اونم تو گرمای اهواز که حیوون بیچاره تلف میشه اخه یکی نیست بهش بگه بیشعور! سگ گرفتیکه چیکار کنی ؟ که عروسکت باشه ؟ که بگذاریش صداش مزاحمت برای مردم درست کنه بگی تو هم بلدی سگ نگهداریکنی ؟! اگه اینطوره که واقعاً احمقی چون هم مردمو عاصی کردی هم بلد نیستی سگ نگه داری کنی
از طرفی سگه رو بسته یه جایی که همیشه محل استراحت گربه های مظلوم تو اون گرمای شهره که زیر درختا سایه میگرفتن و سگه با این صدای نکرش همشونو فراری میده اخه این چی جز گناهو بی وجدانی برای این بشر داره ؟ یکی نیست بگه بهش منم نمیتونم برم باهاش دست به یقه بشم میگه مالکشم اختیارش دست خودمه ولی اومدم رذالتو حماقت اینجور آدمارو براتون بگم تا اینجا در موردشون حرف بزنیم اونایی که پارو از گلیمشون درازتر کردن و تو دنیای انسانها که شرارت به خرج میدن آزارشون به سگو گربه ها هم میرسه سگه رو اسیر میکننو زجرش میدنو گربه ها هم آواره میکنن :thumbsdow

بنده واقعاً نمیتونم هیچوقت فکر به تغییر این عقیدم بکنم که پست ترین و مخرب ترین نوع مخلوقات ما انسانهای کثیف هستیم که با قساوت و غرورمون هر روز یک اشتباه میکنیم و به خیال خودمون حیواناتو دوست داریم ولی حرمتشونو در حد یه عروسک بی احساس پایین میاریمو سرنوشت نامعلومو دردناک براشون رقم میزنیم.

به عنوان کسی که کل عمرش رو با حیوانات سر کرده و بزرگ شده کاملا با شما موافقم
قبل از آوردن یک حیوان باید طرف حداقل با خودش روراست باشه و ببینه هدفش چیه از این کار

متاسفانه بارها دیدم یا برای پز دادن بودن یا هوس های زودگذر که بعد از نهایت 3 4 ماه حیوان بیچاره سر از خیابان در آورده...

با خیلی ها صحبت کردم که میخواستن حیوانی رو به سرپرستی قبول کنن و تا جایی که تونستم منصرفشون کردم چون دیدم توانایی نگهداری و جواب دادن به نیازهای اون زبون بسته رو ندارن و فقط باعث زجر اون حیوان میشدن

طرف واسه خودش نمیره دکتر چطور میشه تحمل کرد حیوانی رو که زبونش بستس به موقع ببره دکتر

و هزارتا مشکل دیگه

و جدیدا هم مد شده ولنتاین یا مراسم این چنینی حیوان کادو میدن که این اگر برنامه ریزی نشده باشه فهم بسیار پایین طرف رو میرسونه

یک پارکی نزدیک خونه ما هست که شده پاتوق همین ها

سگ میاره دستشویی میکنه همونطور ول میکنه میره...سگش رو ساکت نمیکنه...سگش مریض شده دکتر نمیبره

خوب مجبوری مگه ؟ اون بدبخت زبونش بستس

واقعا اگه توانایی جواب دادن به تمام نیازهای یک حیوان رو ندارید نیارید و بدبختش نکنید

اوون هم سگ های کوچک و نوزاد که نگهداری ازش از 100 تا نوزاد انسان سخت تره

این صحبت ها از طرف کسی بود که حداقل 24 سال از عمر خودش رو با حیوانات سر کرده ...

kerry king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سگ میاره دستشویی میکنه همونطور ول میکنه میره...سگش رو ساکت نمیکنه...سگش مریض شده دکتر نمیبره
این همه گربه و کلاغ صبح تا شب دارن میرینن تو خیابونا صدای قارقار و میو میو شون همه عالمو برداشته حالا تو اینا رو ول کردی گیر دادی به چند تا سگ بیچاره که از خیلی آدمای این مملکت هم تمیزتر و پاستوریزه ترن؟ اسمتم میذاری طرفدار حیوانات؟؟

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
این همه گربه و کلاغ صبح تا شب دارن میرینن تو خیابونا صدای قارقار و میو میو شون همه عالمو برداشته حالا تو اینا رو ول کردی گیر دادی به چند تا سگ بیچاره که از خیلی آدمای این مملکت هم تمیزتر و پاستوریزه ترن؟ اسمتم میذاری طرفدار حیوانات؟؟

صحبت های من سخنرانی نیست که بخوای گلچین کنی

بنده برای حیوانات ارزش بسیار بالایی قائلم

حتی برای فحش دادن هم از القاب حیوانات استفاده نمیکنم

به این معتقدم که حیوانات دقیقا اندازه انسان ها ارزش دارند

صحبت من مسئولیته

آوردن حیوان مسئوولیت بسیار سنگینیه

شما در آزاد ترین کشور دنیا هم بخوای پت داشته باشی باید خیلی از مسائل رو رعایت کنی

اول-بهداشت : اگر پت شما در خیابان دستشویی کرد بلافاصله باید تمیزش کنی
اگر در پارک دستشویی کرد حداقل کاری کرد جلوی دید نباشه
در غیر این صورت جریمه خواهید شد
این نکات اولیه داشتن حیواناته

دوم-من همیشه تذکر میدم به سگ خودم که ساکت باش
همسایه ها نباید صدای بلند تورو بشنون و اینم انصافا رعایت میکنه
مگر اینکه کسی بدونه اجازه وارد خانه ما باشه یا در بزنه

سوم-سلامت حیوان
در کشورهای کانادا - آمریکا و اکثر نقاط اروپا سازمانهای حمایت از حیوانات به خانه صاحبان حیوانات سر میزنند
اگر احساس کنند به هر دلیلی صاحبان لیاقت داشتن اون حیوان رو ندارند ازشون میگیرند
حال به هر دلیلی مثل کمبود وزن -بیماری که دکتر نبرده -سوء تغذیه و...

پ.ن : به نظره بنده اگر این سازمان در ایران بود بالای 30 تا 40% از صاحبان بی لیاقت باید سلب میشدن از داشتن حیوانات زبون بسته

عمو جون
4 ساله که از 1/5 ماهگی یک سگ با ما زندگی میکنه که جزئی از خانواده منه و تمام زندگیه منه ...

منظور بنده رو نگرفتی

من شاکی هستم از صاحبان بی مسئولیت این موجودات که فقط حیوان رو گرفتن برای مسخره بازی و پز دادن و ....

اونی که وقت , پول , حوصله برای حیوانات رو نداره نباید بیاره

این یه مسئولیت بسیار سنگینه

این سگ باید حداقل 15 سال عمر کنه و بدون سختی زندگیشو کنه

نه اینکه هر روز یه بلا سرش بیارن و هر سال صاحبش عوض بشه

امیدوارم گرفته باشی قضیه رو از این واضح تر دیگه نمیشه

Last edited:

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
چه عجب به کاربران خوبم اجازه داده شد پستی بزنن !
چندوقت پیش رفته بودم مطب دامپزشک یه سگ خوشگل سیاه سفید از این نژادهای لاغر خال خالی آورده بودن نگون بخت به دلیل مسمومیت دچار تشنج شدید شده بود اونا که آورده بودنش نگهبان بودن کاره ای نبودن ولی اونا هم خیلی ناراحت بودن صاحب احمق این سگ به حرف زن از خودش بیشعورترش گوش کرده بود و سگو که دیده توان نگهداریشو نداره فرستاده بوده تو انباری یه منطقه کثیف که کاملاً غیربهداشتیه و وسایل کثیفو روغنی و گل آلودو لجن الودو...! همه چیزو مینداختن تو این اتاق و سگ بدبختو اونجا زندانی کرده بودن !!
شما به این بشر کودن چی میگید ؟!!!
با تلاش آقای دکتر که من خیلی ایشون رو دوست دارم چون بارها به داد خودم رسیده (شب صبح فرقی نداشته براش) سگ حالش بهتر شد و بعدها هم خبر خوب شدنشو از دکتر شنیدم اما اون شب نمیتونستم سگو ول کنم بهش سرم وصل کرده بودن اینقدر این سگ خوشگل حالش بد شده بودو به خودش میپیچید که اون چندساعت که پیششون بودم همه دست پاچه شده بودیم و به همراه دکتر برای معالجش تلاش میکردیم وقتی صاحبش با زنش اومد مثل مونگلا ایستاده بودو نگامون میکرد بهش گفتم آخه مرد حسابی سگ به این خوبی جاش تو بیابونه سگ خریدی باید براش بهترین زندگی رو درست کنی شده بری خونه ویلایی بخری سگو توش ول کنی خریدی عذابش بدی خودتم که اصلاً نمیبینش هدفت چی بود خریدی ؟ هیچی نگفتن زنشم که عامل این جنایت بود خودشو زده بود به اون راه ...!!!!!

ظلمو زجری که به حیوانات داده میشه دردناکتره چون انسان زبان داره لب به گلایه و ناله باز کنه ولی سگو گربه چطور میتونن بگن دردم اومد ... چطور میتونه بگه دارم تو این چاردیواری محبوس دیوونه میشم واقعاً حق این بیچاره های نازنینو بیگناه اینه که ما انسانهای بی خاصیت اینطور اونهارو اول از طبیعت جدا کنیمو ناتوان بزرگشون کنیم و بعد در بدترین شرایط ولشون کنیم و مثل یه شی با بیرحمی نابودشون کنیم ؟ شقاوت فقط آدمکشی نیست فقط مردم آزاری نیست بدترین نوع شقاوت حیوان آزارایه که تو این کشور جهان سوم خیلی رایجه البته تو کشورای به ظاهر پیشرفته هم هست نمونش اسپانیا که گاوهارو زجرکس میکنن نمونش ورزش زشت اسب سواری و تفریحات مزخرفی مثل وادار به دعوا کردن سگ یا خروس ها ... رذالت انسان در برابر حیوانات حدو حصر نداره و اونهایی که به بهشت فکر میکنن باید بدونن رفتن به بهشت به این راحتیها نیست مگر زبان اون حیوان بیچاره رو لااقل بلد باشن و برنو ازش با شرمساری فراوان حلالیت بطلبن

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
شما لطف داری و عقاید شما برای بنده محترمه

با تک تک حرفاتون موافقم و از شما هم ممنونم برای کمک به اون سگ

راستش زندگی برای من یا یکی مثل من که تو کوچه و خیابون و هر نقطه تو این مملکت که میگرده و راه میره مساویه با زجر

وقتی میبینم حیوانی بسته شده یا داره درد میکشه یا وسط جاده له شده یا وقتی بی مسئولیتی صاحبان رو میبینم

همین هفته سگی بود که نزدیک 1 ماه بدونه قطره آب و ذره ای غذا بسته شده بود در خانه ای نیمه کاره !

دوستان حامی حیوانات به دادش رسیدند وگرنه تلف شده بود...

اینها درده

اون بی صفتی که اینکارو کرده بود زندگی براش چطور میچرخه ؟

خودش این بلا سرش نمیاد ؟سر عزیزش نمیاد ؟

این حیوانات فرشته هستند

تو این مملکت داره بهشون ظلم میشه

خدا رو شکر گروه های بسیاری تشکیل شده برای حمایت از حیوانات و رسیدگی به حیوانات آسیب دیده که متاسفانه اکثرا مشکلات مالی دارند و هیچ بودجه ای ندارن
یا پناهگاه هایی که تشکیل شدن برای نگهداری از حیوانات که توسط خود مردم گردونده میشه

roya7

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,504
در مورد بچه دار شدن حرف ميزني يا حيوون خريدن؟:lol:

new24-2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
106
میتونی شکایت کنی به خاطرش
زنگ بزن 911(باو همون 110 خودمون،خارجی شدیم رفت!)بگو آسایشو گرفتن و بهشون هم گفتیم ولی عمل نکردن،بگو بچه هامون در خطرن(خودت بچه ای!!!!)

ads.elizaco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بعضی ها شعورشون بیشتر از این نیست و بیشتر از دیگران به خودشون فکر میکنن و اهمیتی به دیگران نمیدن و نمیدونن که بهترین کار اینه که با یکی مشورت کنی و رضایتش رو جلب کنی اما کو گوش شنوا واقعامتاسفم واسش

بالا