صندوق پستی با مراجعه به برخی دفاتر پستی قابل تهیه است - به طور مثال دفترپستی روبروی متروی شادمان (بر خیابان آزادی)
--- حتما نیاز به کپی اجاره نامه با کد رهگیری رسمی یا کپی سند منزل یا دفترکار (در حوالی همان دفتر پستی ) دارید + چند قطعه عکس + کپی مدارک شناسایی + یک عدد قفل 808
راه دوم استفاده از آدرس های مجازی کشورهای آسیای شرقی است یا آدرس دفاتر مجازی تهران که البته هزینه ماهانه نسبتا بالایی دارند + روش مطمئنی هم به حساب نمیاد
و صد البته همونطور که
@R_e_z_a اشاره کردن احتمالا هیچ کدوم از موارد فوق مورد تایید سازمان های مربوطه قرار نگیره
راه آخر تهیه یک مغازه در زیر زمین یک پاساژ پرت یا حتی یک چهار دیواری در یک روستای نزدیک که کد پستی داشته باشه (اجاره یا خرید با توجه به وضعیت مالی خودتون) - هم نقش انبار رو بازی میکنه و هم آدرس برای موارد اداری - البته بالطبع هزینه به مراتب بالاتری از روش های دیگه داره - ولی در همه موارد ثبت دامنه - درخواست نماد و ... قابل استفاده است - لازم هم نیست جای مناسبی باشه
در حال حاضر خودم پیگیر همین مورد آخر هستم و مواردی رو پیدا کردم کمی دور بودن ، ولی مبلغ حدود 100 تومن ماهیانه! + مقداری پول پیش
جوینده یابنده است ;-)