• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آدرس مجازی

ACUN

Registered User
لایک‌ها
253
اگر همچین امکانی وجود داشت خیلی عالی می شد من برای یکی از سایت هام نماد گرفته بودم یه نفری بود خیلی مزاحمت ایجاد می کرد اخرش کار به شکایت کردن کشید و طرف رو جای خودش نشوندم

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
شما برو پست یک صندوق پستی کرایه کن
یک صندوق کوچک داخل اداره و یک کدپستی بهت میده خودت میتونی بری چک کنی
مثل این
تهران - کدپستی 362587415
اونطوری که بنده اطلاع دارم صندوق پستی رو به اشخاص حقوقی میدن اونم تازه اگه اون واحد پستی صندوق خالی برای واگذاری داشته باشه.

R_e_z_a

Registered User
لایک‌ها
1,803
فکر نکنم ای نماد ادرس صندوق پستی رو قبول کنه چون باید محل کسب و کار مشخص باشه قبلش از خود ای نماد بپرسید
بهترین کار اینکه ای نماد رو برای یه سایت دیگه دریافت کنید و بعد از طریق همون نماد درگاه پرداخت بگیرید (البته اگه فقط برای درگاه پرداخت می خواید.)

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
صندوق پستی با مراجعه به برخی دفاتر پستی قابل تهیه است - به طور مثال دفترپستی روبروی متروی شادمان (بر خیابان آزادی)
--- حتما نیاز به کپی اجاره نامه با کد رهگیری رسمی یا کپی سند منزل یا دفترکار (در حوالی همان دفتر پستی ) دارید + چند قطعه عکس + کپی مدارک شناسایی + یک عدد قفل 808

راه دوم استفاده از آدرس های مجازی کشورهای آسیای شرقی است یا آدرس دفاتر مجازی تهران که البته هزینه ماهانه نسبتا بالایی دارند + روش مطمئنی هم به حساب نمیاد

و صد البته همونطور که @R_e_z_a اشاره کردن احتمالا هیچ کدوم از موارد فوق مورد تایید سازمان های مربوطه قرار نگیره

راه آخر تهیه یک مغازه در زیر زمین یک پاساژ پرت یا حتی یک چهار دیواری در یک روستای نزدیک که کد پستی داشته باشه (اجاره یا خرید با توجه به وضعیت مالی خودتون) - هم نقش انبار رو بازی میکنه و هم آدرس برای موارد اداری - البته بالطبع هزینه به مراتب بالاتری از روش های دیگه داره - ولی در همه موارد ثبت دامنه - درخواست نماد و ... قابل استفاده است - لازم هم نیست جای مناسبی باشه
در حال حاضر خودم پیگیر همین مورد آخر هستم و مواردی رو پیدا کردم کمی دور بودن ، ولی مبلغ حدود 100 تومن ماهیانه! + مقداری پول پیش
جوینده یابنده است ;-)

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
کلا نماد چیز مزخرفیه
میخاد اطلاعات صاحب سایت رو نشون بده , بده اما نه دیگه تمام اطلاعات شناسنامه رو
حالا به فرض یه ادمین خانم باشه شمارش و ادرس و قرار بده سن و شماره شناسنامه :D

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
دوستان این صندوق های پستی رو راحت اجاره میدن ؟
توی همین پی تی گفته بودن بازی در میارن و گرفتنش به این راحتیا نیست البته تاپیک برای 2008 بود

بدون اجاره نامه یا سند هم میشه گرفت ؟

بالا