• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آراي برنامه خندوانه + سخني با شما عزيزان

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام دوستان ...

راستش من به هيچ وجه طرف صدا و سيماي ميلي نميرم ولي چند وقتي هست كه برنامه خندوانه از شبكه نسيم پخش ميشه
كه از همون ابتدا هم به خانواده گفتم اينم سمت و سوي سياسي خواهد گرفت ...

احتمالا شما هم استندآپ كمدي اين برنامه رو دنبال ميكنيد ، كلا كاري به اجراهاي كمدين ها ندارم و قرار نيست روي اين اجراها كارشناسي كنيم و نقد و نظري صورت بگيره ...

اما ديشب دو كمدين مسابقه داشتن: ( عليرضا خمسه - جواد رضويان )

همونطور كه مشاهده كرديد جواد رضويان روي دو پروژه كار ميكرد و اصلا آماده نبود و فقط اومد عذرخواهي كرد و هيچ متني هم آماده نداشت
و بعد از اون هم در اينستاگرام خودش عذرخواهي كرده بود ، چون يه جورايي توهين به مخاطب بود كار ديشبش ...
و عليرضا خمسه با طرح و برنامه و ... وارد شد و مشغول اجراي برنامه شد ...

اصلا كاري به ضعيف يا قوي بودن كار عليرضا خمسه نداريم ، زحمتش رو كشيده بود خلاصه
و جواد رضويان هم هيچي اجرا نكرد درسته ؟!

خب الان مردمي كه من و شما باشيم اومديم به آقاي جواد رضوياني كه هيچ كاري نكرد و فقط اومد تا بگه منو حذف كنيد
چون من واقعا درگير پروژه هام هستم و وقت ندارم
راي داديم !!!

چرا ما ملت شريف و با فرهنگ ايران كه فقط دم از دموكراسي و شايسته سالاري و ... ميزنيم اين حركات رو از خودمون بروز ميديم ؟!!!
واقعا سال 84 در انتخاب رييس جمهور هم ما همين بوديم و الان سال 94 هم در يك برنامه تلويزيوني هم همون هستيم و تغييري نكرديم!
ما به كسي كه هيچ كاري نكرده راي ميديم !!! اين خنده داره يا گريه دار ؟!!!
اين توهين به خودمون هست واقعا ...

يا اصلا هنوز برنامه رو دو كمدين اجرا نكردن ميايم و بهشون راي ميديم !!! هنوز هيچي نديديم راي رو ارسال كرديم !!!

يا مثلا در اينستاگرام ميديدم كه نوشته بودن به سجاد افشاريان راي بدين كه استقلالي هست و به
سپند امير سليماني راي ندين كه پرسپوليسي هست و ... !!!

78128585367569214824.jpg

امیر.ع

Registered User
لایک‌ها
244
داداش توروخدا به دل نگیر حتما مردم دستشون اشتباهی خورده روی رضویان
من غلط کردم اصن خوبه؟
دیگه تکرار نمیشه
آق یاسین شرمنده ایم

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168

shahhin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
ما ایرانی ها فقط بلدیم از هم تعریف کنیم که بافرهنگیم فلانیم بهمانیم در صورتی که واقعا هیچ :general502: ی نیستیم

امیر.ع

Registered User
لایک‌ها
244
ما ایرانی ها فقط بلدیم از هم تعریف کنیم که بافرهنگیم فلانیم بهمانیم در صورتی که واقعا هیچ :general502: ی نیستیم
تازه هیچکدوممون هم صدا و سیمای ملی نگاه نمیکنم (مثل استارتر) ولی میلیونی توی نود و خنداونه رای میدن از کشورهای دیگه:general707:

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
تازه هیچکدوممون هم صدا و سیمای ملی نگاه نمیکنم (مثل استارتر) ولی میلیونی توی نود و خنداونه رای میدن از کشورهای دیگه:general707:

اينم درسته !
مث تحريم كردن فيلم هاي لمپيني مثل اخراجي ها
و بعدش پر شدن سالن سينماها و فروش ميلياردي و باقي ماجرا !

من بخاطر داداش 14-15 سالم كه فكر ميكنم اين برنامه ها مخصوص همين سن و سالم هستش مجبوريم صداي برنامه خندوانه رو بشنويم
وگرنه برنامه 90 رو آخرين بار يادم نيست واقعا كي ديدم ...

ولي حرفتون كاملا درسته ... هيچكس نميبينه ولي در حقيقت همه هم ميبينن ...
آخه ميدوني عزيز دلم
يه جوري ديگه كلاس داره بيايم بگيم
ما برنامه هاي تلويزيون ايران رو نميبينيم ! :eek:

در كل حرف من اين بود
اومدن به كسي راي دادن كه اصلا چيزي اجرا نكرد !!!
اين واقعا نشون ميده چقدر ما توسعه يافته و با فرهنگ هستيم !

hamed_eshg

Registered User
لایک‌ها
296
شبکه نسیم رو رو م-ا-ه-و-ا-ر-ه نمیشه گرفت ؟

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451

dashakol99

Registered User
لایک‌ها
2,451
این خندوانه هم ارنک بازیه ! اصلاً خوشم نمیاد.
آقایان دیدند کل دنیا سخن از غم زدگی مردم ایران میگویند و ایران در تمام آمار های سطح شادی و آرامش در رتبه های آخر است این ارنک بازی را در آوردند ولی اصلا خنده دار نیست فقط یک ارنک بازی ساده ولی مردم ما هم چون برنامه خوب ندیده اند به این چیز ها دلخوش می شوند !
داخل این برنامه یکم محدودیتهایشان را برداشته اند ولی باز همان است و با همان هدفی که برنامه های قبلی شان داشتند.
خیال می کنند با این ارنک بازیا بدبختی و فلاکت مردم تمام میشود

Last edited:

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
برادر این مسئله فقط ما این برنامه نیست.
برنامه نود رو دنبال نکردی ؟؟؟
همیشه باید یک استقلالی یا پرسپولیسی رای بیاره.
بهترین گل ماه رو میزاره ... استقلال یا پرسپولیس اصلا زیبا نیست ولی هرکسی به گل تیم خودش رای میده.
این نشون دهنده چیه ؟؟؟
انتخاب ما عادلانه و از روی تعقل نیست و احساسی و غیرمنطقی و فقط از روی جو و علاقه ، غیرعاقلانه است.

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
کلا نیم ساعت برنامشو تماشا کردم مهمان برنامه هم حیاتی گوینده اخبار بوده
تو همون نیم ساعت از برنامش خوشم نیومد به چند علت: یکی این بود از روی شکم و هیچ و دلقک بازی یک عروسک مردمو به خنده می اوردن. خنده ای که پایه و اساس نداره و به نظرم نوعی لودگیه.
صد در صد این برنامه سمت و سوی سیاسی میگیره ببینید کی بهتون گفتم... دو روز دیگه سیاستمدارا رو میارن.. دو روز دیگه خاتمی رو میارن قرائتی رو میارن..... که اینا رو با این برنامه تطهیر کنن.
عجب بازیه کثیفیه این سیاست.!

امیر.ع

Registered User
لایک‌ها
244
کلا نیم ساعت برنامشو تماشا کردم مهمان برنامه هم حیاتی گوینده اخبار بوده
تو همون نیم ساعت از برنامش خوشم نیومد به چند علت: یکی این بود از روی شکم و هیچ و دلقک بازی یک عروسک مردمو به خنده می اوردن. خنده ای که پایه و اساس نداره و به نظرم نوعی لودگیه.
صد در صد این برنامه سمت و سوی سیاسی میگیره ببینید کی بهتون گفتم... دو روز دیگه سیاستمدارا رو میارن.. دو روز دیگه خاتمی رو میارن قرائتی رو میارن..... که اینا رو با این برنامه تطهیر کنن.
عجب بازیه کثیفیه این سیاست.!
استاد
یادت هست چهارسال پیش من خنده ای نمودم
آن خنده بدلیل این بود که من لطیفه ای زیبا شنیدندی و از شبش شام بهارنارنج همراه غذا استعمال نمودندی
لطفا آن خنده را مبنی بر لودگی من قرار مده

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
یکم فکر کنید خواهشا...!!!
جواد رضویان اتفاقا برنامه برای اجرا داشت ، خیلی خوب هم میتونست اجرا بکنه ولی بخاطر احترام به پیشکوست خودش اقای خمسه کنار کشید و این بهونه ها رو اورد چون حتی اگر برنامه خاصی هم برای اجرا نداشت میتونست قسمتی از فیلم های خودش رو بازی کنه!!
چون اگر بخاطر اون خمسه حذف بشه ناراحتی حداقل برای خودش پیش میاد و زشت هست!
نکته دوم وقتی برنامه اقای خمسه رو هم دیده که چه تدارکی دیده با قاطعیت بیشتر کنار کشید
پشت صحنه هم دیدید که اقای خمسه از جواد تشکر کرد
-
من وقتی رای مردم رو دیدم واقعا تعجب کردم ولی چند دلیل میتونه داشته باشه
1- بدون دیدن اجرا دو طرف رای داده شده
2- اشتباه رای دادن چون جای نفر اول و دوم طبق قرعه کشی عوض شد ( یکی از فامیل های ما قرعه کشی رو دیده بود و اجرای اقای خمسه و رای اشتباه داده بود)
3- از حرکت اقای خمسه خیلیا خوششون نیومده برای همین بهش رای ندادن
4-...

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
یکم فکر کنید خواهشا...!!!
جواد رضویان اتفاقا برنامه برای اجرا داشت ، خیلی خوب هم میتونست اجرا بکنه ولی بخاطر احترام به پیشکوست خودش اقای خمسه کنار کشید و این بهونه ها رو اورد چون حتی اگر برنامه خاصی هم برای اجرا نداشت میتونست قسمتی از فیلم های خودش رو بازی کنه!!
چون اگر بخاطر اون خمسه حذف بشه ناراحتی حداقل برای خودش پیش میاد و زشت هست!
نکته دوم وقتی برنامه اقای خمسه رو هم دیده که چه تدارکی دیده با قاطعیت بیشتر کنار کشید
پشت صحنه هم دیدید که اقای خمسه از جواد تشکر کرد
-
من وقتی رای مردم رو دیدم واقعا تعجب کردم ولی چند دلیل میتونه داشته باشه
1- بدون دیدن اجرا دو طرف رای داده شده
2- اشتباه رای دادن چون جای نفر اول و دوم طبق قرعه کشی عوض شد ( یکی از فامیل های ما قرعه کشی رو دیده بود و اجرای اقای خمسه و رای اشتباه داده بود)
3- از حرکت اقای خمسه خیلیا خوششون نیومده برای همین بهش رای ندادن
4-...

اينقدر حاشيه اين برنامه زياد بود كه با جواد رضويان مصاحبه كردن و گفت من عددي نيستم بخوام به كسي آوانس بدم
و بخاطر دو پروژه اي كه به شدت وقتم رو گرفته ديگه فرصت نكردم كاري انجام بدم !!!

در مورد اينكه گفتيد مردم بدون ديدن راي دادن و جاي نفر اول و دوم قاطي شده هم خيلي خنده دار بود به نظر بنده!
آراي جواد رضويان تا اين لحظه بالاي 500 هزار هستش ...

و اينكه گفتيد مردم از اجراي خمسه خوششون نيومد
چقدر آدم بايد بي منطق باشه آخه ! ( به خودتون نگيريد! منظورم كساني هست كه از اجراي خمسه خوششون نيومده و به رضويان كه اومد گفت سلام و خدافظ راي دادن ! خب اينها بنظر من يه بيماري دارن ! چون ميتونه كسي كه خوشش نيومده راي نده اصلا ! چقدر مضحك هست كه چون از X خوشم نيومده بيام به Y راي بدم ... )

در ضمن الان كه ايشون خواستن احترام بزارن ( به قول شما البته ) و چيزي اجرا نكردن
كه خيلي بدتر شد !
بازم آقاي خمسه حذف شد و واقعا بهش بي احترامي شد !

Last edited:

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
من که حتی یک بار هم رای ندادم
ولی واقعا خیلی زشت شد که رضویان رای اورد اونم بخاطر علاقه قبلی که مردم ازش داشتن
( متاسفانه اگر گلزار و علی صادقی میومدن فقط سلام میکردن و میرفتن هم از بقیه بیشتر رای میاوردن!!)

Amedooa

Registered User
لایک‌ها
163
جواد رضویان کم مونده بود علنا بگه به من رای ندید و من می خوام انصراف بدم.
بعد مردم رفتن به رضویان رای دادن!!

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
همونطور كه حدس ميزدم آراي اين مسابقه هم جعلي هست و ملت رو سركار گزاشتن متاسفانه !

نظرات دو تا از دوستان رو ببينيد :

آقا به جان خودم راي ها تغيير كرد !!!!!!!!!!!

به جان خودم داشتم نگاه ميكردم 180 هزار به چهارصد هزار بود
الان راي هاي جواد رضويان اومده روي 280 هزار و راي هاي خمسه شد 112 هزار !!!

حتي ساعت 1 بامداد خبرانلاين يه خبر منتشر كرد كه در اون نوشته شده راي هاي جواد رضويان 230 هزار هستش
http://www.khabaronline.ir/detail/457851/root/culture

عجيبه !!!
در ضمن توهم هم نزده بودم
با برادرم داشتم نگاه ميكردم آرا رو ...
اونم قشنگ ديد كه اول چهارصد هزار و خورده اي بود آراي جواد رضويان !!!!

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
يكي ديگه از دوستان :

یه نکته ای که این وسط ذهن بنده رو مشغول کرده اینه که این آمار و جا به جا شدن صدر نشین ها تا چه حد می تونه واقعی باشه . احساسی بهم میگه اسپانسر این برنامه یعنی 780 داره شیطنت می کنه و آمار رو به نحوی نشون میده که مردم بیشتر تشویق به استفاده از این سرویس کنند و محبوبیت خودش رو افزایش بده . البته بنده منظورم تقلب در آرا نیستا ! منظورم دستکاری در روش های اعلام آمار هستش .

به عنوان مثال می شه این اتفاق بیفته که :

فرض کنیم تا ساعت 00:00 امشب یکی از افراد حدود 10000 تا رای اورده . الان ساعت 2:00 شب هستش ، سیستم تعداد آرا رو 9876 تا نشون بده ( در حالی که تا ساعت 00:00 حدود 10000 تا رای جمع شده ) و این تعداد با شیب ملایمی که برنامش به سیستم داده شده افزایش پیدا کنه تا مثلا در ساعت 3:00 به عدد 10000 برسه . دوباره آمار جدید از تعداد آرا در این سه ساعت گذشته تهیه بشه ، شیب افزایشی محاسبه بشه و آمار مورد نظر در لحظه های مختلف با شیب محاسبه شده اعلام بشه تا به عدد اندازه گیری شده در بازه ی زمانی مورد نظر برسه ، و در آخری اینجور به نظر برسه آمار لحظه ای هستش .

به عکس هایی که بنده تهیه کردم دقت کنین . ساعت تقریبا 2 امشب :

44015592663635144873.png

23638284732779565288.png

تقریبا در ساعت 2 شب که بنده این عکس هارو شکار کردم برای یک لحظه تعداد آرا مساوی شدند ! کمتر از یک دقیقه بعد مشاهده میشه که تعداد آرا افزایش پیدا می کنه اما اختلاف به یک رای رسیده !

البته این یک فرضیه هستش و قطعی نیست . اما زمانی که وضعیت آمار رو چک می کنیم و جا به جایی متوالی صدر نشین حتی با تعداد آرای نزدیک به هم رو مشاهده می کنیم ، این فرضیه به وجود میاد که اسپانسر برنامه در حال انجام شیطنتی در قبال اعلام نتایج هستش . فراموش نکنین تنها کسی که از این وضعیت داره سود می بره اسپانسر هستش چون مخاطب بیشتری رو به سرویس های خودش علاقه مند می کنه .

----------------------------------------------------

آپدیت : این تصاویری هستش که بنده در ساعت 5 با گوشی خودم گرفتم .

86105778278402924563.png

12909615775963351705.png

اگر به تعداد آرا توجه کنین می بینین که در ساعت 5 صبح ! که بنده عکس گرفتم هنوز آمار ها در حال افزایش هستش ! پس یعنی در این فاصله ی زمانی 2 دقیقه ای که بنده از نتایج آمار عکس گرفتم ، 83 نفر آدم بیکار ! پیدا شدند پس از دو روز ! که از اجرای کمدین ها گذشته در ساعت 5 صبح در حال رای دادن به کمدین خود هستند . به نظر شما عجیب نیست ؟

این افزایش آمار در این ساعت شب می تونه دلایل متفاوتی داشته باشه ، مثل دلایل سیاسی ، کل کل بین طرفداران دو کمدین برای بالا رفتن کمدین مورد نظر ، رای دادن بیندگان خارج از کشور و هزار و یک دلیل و احتمال دیگه .

از بین این هزار و یک دلیل و احتمال ، بنده به بعد تبلیغاتی این قضیه توجه کردم و احتمال میدم این اعداد به هیچ عنوان آمار لحظه ای نیستند ! بلکه اعدادی هستند که توسط نرم افزار های برنامه ریزی شده برای سیستم نظر سنجی در حال ساخت هستند . فراموش نکنین مدت زمان رای گیری 3 روز هستش و همه چیز به نتیجه در روز آخر ختم میشه . بنده احتمال می دم همین الانم یکی از کمدین ها با اختلاف چند هزار رای از کمدین دوم فاصله گرفته . اما اسپانسر یه سری اعداد جعلی و نزدیک به هم ساخته شده توسط سیستم رو نمایش می ده تا اینطور به نظر برسه که رقابت به شدت شانه به شانه هستش و شما ترغیب بشین اطرافیانتون رو که از این سامانه برای رای دادن به کمدین مورد نظرتون استفاده کنند و به نحوی با استفاده از این حیله ، مردم رو برای استفاده از این سامانه برای استفاده از سایر خدمات ترغیب کنند ، در نهایت در روز آخر آمار های واقعی نشون داده بشه و اختلاف چند هزار رایی اینگونه توجیه بشه که چون برخی بینندگان اطرافیانشون رو ترغیب به رای دادن کردن این اختلاف چند هزار رایی به وجود اومده ! و همه چیز طبیعی به نظر برسه !

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
و حالا يه عكس ديگه

9tgq1mvhq14pns0i9xz5.jpg

عزيزاني كه در اين سامانه راي دادن تا قبل از ژوله و حيايي
تعداد كل آرا بيش از دو ميليون و خورده اي نشده بود ...
اما الان مشاهده ميكنيد كه حدود 4 ميليون نفر راي ارسال كردن كه واقعا عجيبه !!!

بالا