سلام دوستان ...
راستش من به هيچ وجه طرف صدا و سيماي ميلي نميرم ولي چند وقتي هست كه برنامه خندوانه از شبكه نسيم پخش ميشه
كه از همون ابتدا هم به خانواده گفتم اينم سمت و سوي سياسي خواهد گرفت ...
احتمالا شما هم استندآپ كمدي اين برنامه رو دنبال ميكنيد ، كلا كاري به اجراهاي كمدين ها ندارم و قرار نيست روي اين اجراها كارشناسي كنيم و نقد و نظري صورت بگيره ...
اما ديشب دو كمدين مسابقه داشتن: ( عليرضا خمسه - جواد رضويان )
همونطور كه مشاهده كرديد جواد رضويان روي دو پروژه كار ميكرد و اصلا آماده نبود و فقط اومد عذرخواهي كرد و هيچ متني هم آماده نداشت
و بعد از اون هم در اينستاگرام خودش عذرخواهي كرده بود ، چون يه جورايي توهين به مخاطب بود كار ديشبش ...
و عليرضا خمسه با طرح و برنامه و ... وارد شد و مشغول اجراي برنامه شد ...
اصلا كاري به ضعيف يا قوي بودن كار عليرضا خمسه نداريم ، زحمتش رو كشيده بود خلاصه
و جواد رضويان هم هيچي اجرا نكرد درسته ؟!
خب الان مردمي كه من و شما باشيم اومديم به آقاي جواد رضوياني كه هيچ كاري نكرد و فقط اومد تا بگه منو حذف كنيد
چون من واقعا درگير پروژه هام هستم و وقت ندارم
راي داديم !!!
چرا ما ملت شريف و با فرهنگ ايران كه فقط دم از دموكراسي و شايسته سالاري و ... ميزنيم اين حركات رو از خودمون بروز ميديم ؟!!!
واقعا سال 84 در انتخاب رييس جمهور هم ما همين بوديم و الان سال 94 هم در يك برنامه تلويزيوني هم همون هستيم و تغييري نكرديم!
ما به كسي كه هيچ كاري نكرده راي ميديم !!! اين خنده داره يا گريه دار ؟!!!
اين توهين به خودمون هست واقعا ...
يا اصلا هنوز برنامه رو دو كمدين اجرا نكردن ميايم و بهشون راي ميديم !!! هنوز هيچي نديديم راي رو ارسال كرديم !!!
يا مثلا در اينستاگرام ميديدم كه نوشته بودن به سجاد افشاريان راي بدين كه استقلالي هست و به
سپند امير سليماني راي ندين كه پرسپوليسي هست و ... !!!
راستش من به هيچ وجه طرف صدا و سيماي ميلي نميرم ولي چند وقتي هست كه برنامه خندوانه از شبكه نسيم پخش ميشه
كه از همون ابتدا هم به خانواده گفتم اينم سمت و سوي سياسي خواهد گرفت ...
احتمالا شما هم استندآپ كمدي اين برنامه رو دنبال ميكنيد ، كلا كاري به اجراهاي كمدين ها ندارم و قرار نيست روي اين اجراها كارشناسي كنيم و نقد و نظري صورت بگيره ...
اما ديشب دو كمدين مسابقه داشتن: ( عليرضا خمسه - جواد رضويان )
همونطور كه مشاهده كرديد جواد رضويان روي دو پروژه كار ميكرد و اصلا آماده نبود و فقط اومد عذرخواهي كرد و هيچ متني هم آماده نداشت
و بعد از اون هم در اينستاگرام خودش عذرخواهي كرده بود ، چون يه جورايي توهين به مخاطب بود كار ديشبش ...
و عليرضا خمسه با طرح و برنامه و ... وارد شد و مشغول اجراي برنامه شد ...
اصلا كاري به ضعيف يا قوي بودن كار عليرضا خمسه نداريم ، زحمتش رو كشيده بود خلاصه
و جواد رضويان هم هيچي اجرا نكرد درسته ؟!
خب الان مردمي كه من و شما باشيم اومديم به آقاي جواد رضوياني كه هيچ كاري نكرد و فقط اومد تا بگه منو حذف كنيد
چون من واقعا درگير پروژه هام هستم و وقت ندارم
راي داديم !!!
چرا ما ملت شريف و با فرهنگ ايران كه فقط دم از دموكراسي و شايسته سالاري و ... ميزنيم اين حركات رو از خودمون بروز ميديم ؟!!!
واقعا سال 84 در انتخاب رييس جمهور هم ما همين بوديم و الان سال 94 هم در يك برنامه تلويزيوني هم همون هستيم و تغييري نكرديم!
ما به كسي كه هيچ كاري نكرده راي ميديم !!! اين خنده داره يا گريه دار ؟!!!
اين توهين به خودمون هست واقعا ...
يا اصلا هنوز برنامه رو دو كمدين اجرا نكردن ميايم و بهشون راي ميديم !!! هنوز هيچي نديديم راي رو ارسال كرديم !!!
يا مثلا در اينستاگرام ميديدم كه نوشته بودن به سجاد افشاريان راي بدين كه استقلالي هست و به
سپند امير سليماني راي ندين كه پرسپوليسي هست و ... !!!
![78128585367569214824.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.shiaupload.ir%2Fimages%2F78128585367569214824.jpg&hash=25e12c7b830903fd0c0cdb8a26749029)