• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آرایشهایی که خانمها دوست دارند اما آقایون نمی پسندند

atsign_m

Registered User
لایک‌ها
18

597898782.jpg
رژلب‌های شبرنگی، سایه چشم آبی، کرم‌ پودرهای براق‌ و برنزکننده‌های طلایی. باید بدانید که هر آرایشی که به چشمتان زیبا می ‌آید برای همه جذاب نیست، مخصوصاً برای آقایان. تجربه نشان داده است که بعضی از آرایش ‌های بسیار مورد علاقه خانم‌ها برای آقایان ناامید کننده است.

• کرم‌ پودر و پنکک غلیظ: ضخیم شدن پوست به‌خاطر مالیدن کرم پودر و پن‌کک زیاد روی آن اصلاً مورد علاقه آقایان نیست. هیچ مردی دوست ندارد گونه زنی را ببوسد و بعد ببیند که کل صورت خودش هم کرم ‌پودری شده است. خوب است که با کرم‌پودر صورتتان را صاف کنید اما نباید زیاده‌ روی کنید. یکدست بودن رنگ پوست بعد از مالیدن کرم پودر هم مسئله بسیار مهمی است که آقایان خیلی به آن توجه می‌کنند.
  • برجسته کردن سر: هیچ مردی از برجسته کردن سر با استفاده از چیزهای مختلف خوشش نمی‌آید. از هر وسیله آرایش مویی که باعث شود سرتان بیش از حد و به طور غیرطبیعی بزرگ شود دوری کنید.
  • رژلب‌های شبرنگ: شاید این روزها رژلب‌های شبرنگ مد شده باشد اما نظر بعضی از مردها به‌کلی با آن متفاوت است. لب‌های نارنجی کاملاً با آنچه که مردها به آن عادت داشته‌اند فرق می‌کند و اصلاً مورد علاقه‌ آنها نیست.
  • ابروهای خیلی نازک: نازک بودن بیش از حد ابروها چون اصلاً طبیعی به نظر نمی ‌رسد نظر آقایان را جلب نمی‌ کند.
  • سایه چشم توپُر: سایه‌های توپُر با رنگ‌های مخصوصا آبی با اینکه این روزها دوباره مُد شده است اما به نظر آقایان هنوز کهنه و از مُد افتاده است. از نظر اکثر آقایان، سایه چشم دودی اگر درست استفاده شود بسیار جذاب و عالی است اما اگر بد استفاده شود واقعاً وحشت‌انگیز است. قبل از اینکه بخواهید این سایه را امتحان کنید حتماً از یک متخصص کمک بگیرید.
  • گونه‌های سرخ: به نظر آقایون رنگ قرمز برای خانم‌های سن بالا است. مردها معمولاً نوعی آرایش را دوست دارند که صورت را کاملاً طبیعی نشان دهد.
  • لب‌های دورنگ: وقتی رنگ دورلبتان (خط لب) با رنگ رژ هماهنگ نباشد در نظر آقایون هیچ جلوه‌ ای نخواهد داشت.
  • برق و اکلیل: استفاده از پن‌ کک‌های اکلیل‌ دار برای کل صورت نه‌ تنها هیچ جذابیتی به شما نمی‌دهد بلکه می‌تواند از جذابیت بقیه قسمت‌های آرایشتان هم کم کند.

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
به نظر من آرایش زن باید طوری باشه که مرد اصلاً نفهمه زن آرایش داره!

در کشورهای اروپایی و امریکایی آرایش غلیظ مخصوص زنهای اونجوریه:f34r:

مگر توی مهمونیاشون ... در غیر این صورت یا اصلاً آرایش ندارن یا خیلی ملیح می آرایشن.

تا چند سال پیش ایران در مصرف لوازم آرایش رتبه ی 4 ام دنیا رو داشت.

face

Registered User
لایک‌ها
15
آرایش چیه
فقط طبیعی
یه جلوه دیگه ای به زنها میده
همه چیز طبیعیش خوبه
آرایش هم خونه واسه شوهرش بکنه تا نره سمت دختربازی:D

worship_u

Registered User
لایک‌ها
195
به نظر من آرایش زن باید طوری باشه که مرد اصلاً نفهمه زن آرایش داره!

در کشورهای اروپایی و امریکایی آرایش غلیظ مخصوص زنهای اونجوریه:f34r:

مگر توی مهمونیاشون ... در غیر این صورت یا اصلاً آرایش ندارن یا خیلی ملیح می آرایشن.

تا چند سال پیش ایران در مصرف لوازم آرایش رتبه ی 4 ام دنیا رو داشت.

موافقم
بعضیا دیگه خیلی ارایش و موهاشن چیزه...
afro.gif

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
ازین ابروهای خیلی نازک اینقد بدم میاد ...

hydrghl

Registered User
لایک‌ها
34
برای نمونه چند تا عکس میزارم :f34r:

مرد جینگول از دخیه این تیپی خوشش میاد >>>
139fs122428.gif

و البته مردی که گفتم منظور این بود>>>>
150fs464885.gif

اینم بچشونه... پسره
127fs1866968.gif

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
بنظر منم آرایش نباید زیاد مشخص باشه.

البته من بیرون کلا آرایش نمی کنم ترجیح می دم چهره خودم باشه تا اینکه خودم رو زیبا نشون بدم. به هرحال همینیم که هستم! خوب یا بد! :p

criss21

Registered User
لایک‌ها
40
من به عنوان یک مرد کاملا تایید میکنم

خیلی دختر خانوم ها برای اینکه شیک باشن و شلخته نباشن این مدل هارو انتخاب میکنند که به نظر ما شلخته میومدی بیرون خیلی ناز تر بودی!!!

اخه چیه این خط چشمی که میزاری با این چشای عین خرگوشت

Amin_boroojerdi

Registered User
لایک‌ها
38
زن نباید آرایش کنه بنظرم.قیافه عادی داشته باشه خوبه.آرایش یعنی دروغ.به این دلیل که خودشون رو طوری زیبا جلوه میدن که نیستن.اونقدر که صورتشونو با آب گرم بشوری نتونی 1 ثانیه بهش نگا کنی.هر کی هر جور که هست بهتره تا این که آزایش کنه

فرزاد از teh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45

597898782.jpg
رژلب‌های شبرنگی، سایه چشم آبی، کرم‌ پودرهای براق‌ و برنزکننده‌های طلایی. باید بدانید که هر آرایشی که به چشمتان زیبا می ‌آید برای همه جذاب نیست، مخصوصاً برای آقایان. تجربه نشان داده است که بعضی از آرایش ‌های بسیار مورد علاقه خانم‌ها برای آقایان ناامید کننده است.

• کرم‌ پودر و پنکک غلیظ: ضخیم شدن پوست به‌خاطر مالیدن کرم پودر و پن‌کک زیاد روی آن اصلاً مورد علاقه آقایان نیست. هیچ مردی دوست ندارد گونه زنی را ببوسد و بعد ببیند که کل صورت خودش هم کرم ‌پودری شده است. خوب است که با کرم‌پودر صورتتان را صاف کنید اما نباید زیاده‌ روی کنید. یکدست بودن رنگ پوست بعد از مالیدن کرم پودر هم مسئله بسیار مهمی است که آقایان خیلی به آن توجه می‌کنند.
  • برجسته کردن سر: هیچ مردی از برجسته کردن سر با استفاده از چیزهای مختلف خوشش نمی‌آید. از هر وسیله آرایش مویی که باعث شود سرتان بیش از حد و به طور غیرطبیعی بزرگ شود دوری کنید.
  • رژلب‌های شبرنگ: شاید این روزها رژلب‌های شبرنگ مد شده باشد اما نظر بعضی از مردها به‌کلی با آن متفاوت است. لب‌های نارنجی کاملاً با آنچه که مردها به آن عادت داشته‌اند فرق می‌کند و اصلاً مورد علاقه‌ آنها نیست.
  • ابروهای خیلی نازک: نازک بودن بیش از حد ابروها چون اصلاً طبیعی به نظر نمی ‌رسد نظر آقایان را جلب نمی‌ کند.
  • سایه چشم توپُر: سایه‌های توپُر با رنگ‌های مخصوصا آبی با اینکه این روزها دوباره مُد شده است اما به نظر آقایان هنوز کهنه و از مُد افتاده است. از نظر اکثر آقایان، سایه چشم دودی اگر درست استفاده شود بسیار جذاب و عالی است اما اگر بد استفاده شود واقعاً وحشت‌انگیز است. قبل از اینکه بخواهید این سایه را امتحان کنید حتماً از یک متخصص کمک بگیرید.
  • گونه‌های سرخ: به نظر آقایون رنگ قرمز برای خانم‌های سن بالا است. مردها معمولاً نوعی آرایش را دوست دارند که صورت را کاملاً طبیعی نشان دهد.
  • لب‌های دورنگ: وقتی رنگ دورلبتان (خط لب) با رنگ رژ هماهنگ نباشد در نظر آقایون هیچ جلوه‌ ای نخواهد داشت.
  • برق و اکلیل: استفاده از پن‌ کک‌های اکلیل‌ دار برای کل صورت نه‌ تنها هیچ جذابیتی به شما نمی‌دهد بلکه می‌تواند از جذابیت بقیه قسمت‌های آرایشتان هم کم کند.
[/QUOTE
خيلي جالب بود خوشم اومد

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120
منم از آرایش بیش از حد خانوما مخالفم.
بعضی از این آرایشا واقعا حال آدمو خراب میکنه.
به نظر خودشون خوشگل شدن ولی حتی گ....ه هم نشدن

فرزاد از teh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
آرایش چیه
فقط طبیعی
یه جلوه دیگه ای به زنها میده
همه چیز طبیعیش خوبه
آرایش هم خونه واسه شوهرش بکنه تا نره سمت دختربازی:D
شما ديگه انگاري داري تو دهه 40 زندگي ميكني كمي خودتو آپديت كن:lol: (ارايش تو خونه واسه شوهرش بكنه)!!!!!!!!!!:lol:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
برای نمونه چند تا عکس میزارم :f34r:

مرد جینگول از دخیه این تیپی خوشش میاد >>>
139fs122428.gif

و البته مردی که گفتم منظور این بود>>>>
150fs464885.gif

اینم بچشونه... پسره
127fs1866968.gif

پسره خیلی باحال بود
منم با آرایش ملیح موافقم .ولی بدون آرایش خوشم نمیاد .به نظر من آدم باید همیشه مرتب باشه .ترو تمیز .مردا هم همینطوراااااااااا .باید ریشها تمیز مرتب .اتو کشیده

mahiye_bala

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
508
کاملا تایید میشه، هرکسی زیبا بودن رو دوست داره ولی در حدنیاز.

بن دائم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من کلا خانم ها رو نمیپسندم
آرایش هم بکنن دیگه بدتر

Scofield69

Registered User
لایک‌ها
71
پسره خیلی باحال بود
منم با آرایش ملیح موافقم .ولی بدون آرایش خوشم نمیاد .به نظر من آدم باید همیشه مرتب باشه .ترو تمیز .مردا هم همینطوراااااااااا .باید ریشها تمیز مرتب .اتو کشیده

شما كه گفته بوديد ارايش نمي كنيد هنوز جملتون يادم هست

بن دائم

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
شما كه گفته بوديد ارايش نمي كنيد هنوز جملتون يادم هست

مگه نشنیدی خانم چی گفت ؟ برو یه دستی به سر و روی آواتارت بکش
اون دندونا رو ببر با ناخن گیر واست اصلاح کنن ، موهاتم یه اتو بکشی حله .
2 3 قلم وایتکس و روشن کننده و لکه بر هم بریز تو حلقت بلکه رنگ پوستت روشن تر شه . این چیه بابا
اه اه
چندش

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
آرایش و پیرایش واسه دختر و صد البته زن ها در حد متعادلش خوبه .
از قدیم گفتن می خوای بفهمی یه دختر یا زن واقعا صورتش خوشکله یا نه اول صبح وقتی از خواب پا میشه باید ببینیش !
چون بعضی آرایشها واسه پوشوندن ایرادات ظاهریه و بعضی هم واسه خودنمایی و تا حدی گول زنندگی .
متاسفانه خانم های ایرانی سلیقه شون رفته سمت زن های عرب و استفاده از آرایش های غلیظ . که اصلا تایید نمیشه .
نه می دونن چه رنگی باید استفاده کنن که به رنگ پوستشون بیاد نه چه نوع آرایشی ، روانشناسی رنگ ها رو کلا بیخیال شدن .
از نظر من باید آرایش کم و ملیح باشه طوریکه چهره واقعی رو تغییر نده و جنبه خودنمایی و زنندگی پیدا نکنه .
و خیلی ببخشید اما طرف تبدیل به یه آدمک خمیری نشه که وقتی می بو...سیش مزه کرم پودر و واکس و خمیر بده !
طبیعی باش و خودت باش .

بالا