• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آرزوهای مرده , خاطرات کهنه , درد و دلهای مجازی

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
کلافم , زندگی خیلی سردو بی رنگه , روزهای تکراری , بد بختیهایی که هر روز بیشتر میشه و کمتر نمیشه , استرس و فشار زندگی هم که قوز بالا قوزه

مشکلات و سختیهای زندگی از ی طرف خوردت میکنه بی کسی و تنها بودنت از ی طرف , نه کسیو داری که کمکت کنه , نه کسیو داری که بهت امیدواری بده , نه کسیو داری که بتونی باهاش درد و دل کنی , نه و نه و نه ....

این چه زندگییه؟

مگه من چیکار کردم؟؟

چی میخوام از زندگی مگه؟؟؟

من به حق خودم قانئم اما ..................

حقمم نمیدن !!!!!

عاشق هم که میشی انگار گناه کبیره کردی ........ تا میای دل ببندی دلتو میشکنن

تنها داراییم این روزا افسردگی و سردرگمیه

لعنت به این زندگیه نکبتی که حتی ی روزم رنگ خوشی و خوشبختی نداشته و نداره و هر روزش بد تر از دیروزشه

تو هم عینه منی؟؟

بیا با هم درد و دل کنیم شاید شاید کمی از دردای دلمون کم شد :(

john gotti

Registered User
لایک‌ها
283
:(
هیچ راهی نداره! یا باید بسوزی و بازم بسوزی با از همه اینا فرار کنی و بری یه جا یه زندگی نو رو شروع کنی
من که هیچ امیدی به درست شدن ندارم

javcity

Registered User
لایک‌ها
222
آخ گفتی بی بسوز به پای چیزی که نمی خواستی............چی مونده حتی تو تنهایی هم تنهایی؟

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]دارم می رم توی راهم جلو دیوانه وار / شعرام هم می نویسم با یه لیوان آب
پاشدم و ساختم یه دونه دیواردورم / پس هرکی که خوابه بذا بیدار کنم

[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]ارزش قائل شدم واسه جونم / وگرنه من عاطل و باطل تو خیابون بودم
تو پس بدون یه غم توی دل و دل تو سینه / و سینه سپر رو دشمن و اون تو کفنه [/FONT]

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
مثل اینکه غیر اینایی که تو این تاپیک شرکت کردند باقیه بچه ها همه رو به ران , خدا رو شکر :(

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
خوب میشه به روزهای خوب فکر کرد
ما که تا الان هرچی دوست داشتیم بهتر بشه بدتر شد
ولی بعضی وقتا به این بچه ها که نگاه میکنم
میپرن بالا و پایین
به کارای خوب ادمها نگاه میکنم
انگار هنوز یه امیدهایی هست
(مسخره نکن دیگه جدی گفتم)
ولی در هر حال اگه درد دل کنی
یکم از این دردها کم میشه

به این فک کنین که چکار کنیم بقیه خوش باشن
ما که قربانی شدیم

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
عینکت رو به زندگی تغییر بده.

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
والا تنها دوست من که شده کامپیوتر و نگاه کردن به ساعت که بشه 7 و بریم باشگاه و بعد دوباره کامپیوتر و کامپیوتر و کامپیوتر . همه دوستایی که از بچگی باهاشون بزرگ شدیم خلافکار شدن و رفتن آب خنک . بعضیاشونم که انقدر سرشون شلوغه و گرفتارن که اصلا رووم نمیشه زنگ بزنم بهون بگم بیا دوقدم بریم بیرون . هرکسی هم کارش به من بیفته به من زنگ میزنه وگرنه هیچکسم بهم زنگ نمیزنه . همه کارشون رو میارن واسه من . شکست عشقی رو هم که دوسال پیش خوردم و احساس در من مرد و کلا بیخیل این چیزا شدم . یه درآمد خوبم داشتم که ...... مجبور شدم کلا تعطیل کنم !! الان همه فکرم به اینه که یکم قیمت طلا بره بالا یا 11 هر ماه بشه یه 160-170 تومنی سود برسه بهم و نگران از اینکه طرف فرار نکنه با پولم :D . ما همه بیچاره ایم .

http://www.dailymotion.com/video/xobp4z_toygar-iyikli-nergis-2012-orijinal_music#.URS59WfiFhE

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
والا تنها دوست من که شده کامپیوتر و نگاه کردن به ساعت که بشه 7 و بریم باشگاه و بعد دوباره کامپیوتر و کامپیوتر و کامپیوتر . همه دوستایی که از بچگی باهاشون بزرگ شدیم خلافکار شدن و رفتن آب خنک . بعضیاشونم که انقدر سرشون شلوغه و گرفتارن که اصلا رووم نمیشه زنگ بزنم بهون بگم بیا دوقدم بریم بیرون . هرکسی هم کارش به من بیفته به من زنگ میزنه وگرنه هیچکسم بهم زنگ نمیزنه . همه کارشون رو میارن واسه من . شکست عشقی رو هم که دوسال پیش خوردم و احساس در من مرد و کلا بیخیل این چیزا شدم . یه درآمد خوبم داشتم که ...... مجبور شدم کلا تعطیل کنم !! الان همه فکرم به اینه که یکم قیمت طلا بره بالا یا 11 هر ماه بشه یه 160-170 تومنی سود برسه بهم و نگران از اینکه طرف فرار نکنه با پولم :D . ما همه بیچاره ایم .

TOYGAR IŞIKLI - Nergis 2012 (Orijinal) - Dailymotion video

باید خدا رو شکر کنی که توفیق خدمت به خلق رو نصیبت کرده و مردم کارهاشون رو میارن پیشت.
می دونی چقدر ثواب داره؟
شکست عشقیت رو هم فراموش کن دنبال یه عشق دیگه باش. ماهی رو هر وقت از آب گیری تازست.

elahi43

Registered User
لایک‌ها
499
والا تنها دوست من که شده کامپیوتر و نگاه کردن به ساعت که بشه 7 و بریم باشگاه و بعد دوباره کامپیوتر و کامپیوتر و کامپیوتر . همه دوستایی که از بچگی باهاشون بزرگ شدیم خلافکار شدن و رفتن آب خنک . بعضیاشونم که انقدر سرشون شلوغه و گرفتارن که اصلا رووم نمیشه زنگ بزنم بهون بگم بیا دوقدم بریم بیرون . هرکسی هم کارش به من بیفته به من زنگ میزنه وگرنه هیچکسم بهم زنگ نمیزنه . همه کارشون رو میارن واسه من . شکست عشقی رو هم که دوسال پیش خوردم و احساس در من مرد و کلا بیخیل این چیزا شدم . یه درآمد خوبم داشتم که ...... مجبور شدم کلا تعطیل کنم !! الان همه فکرم به اینه که یکم قیمت طلا بره بالا یا 11 هر ماه بشه یه 160-170 تومنی سود برسه بهم و نگران از اینکه طرف فرار نکنه با پولم :D . ما همه بیچاره ایم . TOYGAR IŞIKLI - Nergis 2012 (Orijinal) - Dailymotion video

اوضاع احوال همه شبیه هم شده

DavidRx7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
تنها آرزوم اینه که یک بار ریست بشم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
ای بابا همه هم مثه هم

ما که تو زندگیمون عشقی هم نداشتیم
یعنی از جیبم خالیم میترسیدم که تا حالا مزه عشق رو نکشیدم
پیر هم شدیم رفت
با هزار خجالت تا به این سن هنوز تو خونه بابام موندم
هیچ دوستی هم واسم نمونده
یعنی هر کسی هم در حال حاظر هست که باهاش سلام و احوال پرسی دارم فقط به خاطر یه ماشین درب و داغونه که زیر پامه

افسردگی هم تکراری شده واسم

فقط چندتا پرنده تو قفس واسم مونده که اونا هم یه روز گشنگی بکشن منو یادشون میره

کلا فکر میکنم اگه این موارد رو نادیده بگیرم بشه یکم زندگی کرد به دور از زنده موندن .

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
تف به زندگی ! تف !

new24

Registered User
لایک‌ها
300
ای بابا همه هم مثه هم

ما که تو زندگیمون عشقی هم نداشتیم
یعنی از جیبم خالیم میترسیدم که تا حالا مزه عشق رو نکشیدم
پیر هم شدیم رفت
با هزار خجالت تا به این سن هنوز تو خونه بابام موندم
هیچ دوستی هم واسم نمونده
یعنی هر کسی هم در حال حاظر هست که باهاش سلام و احوال پرسی دارم فقط به خاطر یه ماشین درب و داغونه که زیر پامه

افسردگی هم تکراری شده واسم

فقط چندتا پرنده تو قفس واسم مونده که اونا هم یه روز گشنگی بکشن منو یادشون میره

کلا فکر میکنم اگه این موارد رو نادیده بگیرم بشه یکم زندگی کرد به دور از زنده موندن .

بابا چقدر سیاه نمایی میکنین!!
الان من موندم توی این هزار متر زمین خیار بکارم یا کدو تنبل!

ولی کلا شما ها چقدر بیحالین؟یک تکون بخورین برین سر یک کاری که پول زیادی توش باشه(دزدی و کلاهبرداری هم خوبه ولی اولویت بعدی منه)
برین باغا بگین واسشون میوه میچینین در عوض پو بگیرین
معلم دینی دیوانه ما هم گفت بیاین فقط میوه بچینین روزی 35 میده،البته معلومه صبح تا شب ما رو مجبور به بیل زدن میکنه،از شب تا صبح هم اون ما رو بیل میزنه!!!!(امروز ساختمش)

یکم امید داشته باشین تمومه،من اینقدر ایده دارم که دارم میترک،اگه مشهدین بگین باهاتون هماهنگ کنم

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
بابا چقدر سیاه نمایی میکنین!!
الان من موندم توی این هزار متر زمین خیار بکارم یا کدو تنبل!

ولی کلا شما ها چقدر بیحالین؟یک تکون بخورین برین سر یک کاری که پول زیادی توش باشه(دزدی و کلاهبرداری هم خوبه ولی اولویت بعدی منه)
برین باغا بگین واسشون میوه میچینین در عوض پو بگیرین
معلم دینی دیوانه ما هم گفت بیاین فقط میوه بچینین روزی 35 میده،البته معلومه صبح تا شب ما رو مجبور به بیل زدن میکنه،از شب تا صبح هم اون ما رو بیل میزنه!!!!(امروز ساختمش)

یکم امید داشته باشین تمومه،من اینقدر ایده دارم که دارم میترک،اگه مشهدین بگین باهاتون هماهنگ کنم

من با اینکه دانشجو ام میتونم 300 در بیارم و خرج خودمو تا حدودی بدم
این شرایط در حالیه که پدر من به راحتی میتونه خرج 7 - 8 نفر مثله من رو بده
ولی من یه حس بدی توی این سن دارم که یکم نسبت به این قضیه عذاب وجدان دارم و فکر میکنم تبدیل به یه مفت خور شدم که بدون حمایت پدر و مادرم نمیتونم زندگی کنم
و به همین علته که از موندن توی خونه پدر و مادرم خجالت میکشم
حتی ماشینی که واسم گرفته رو دلم نمیاد واسه تفریح و گشت و گذار ازش استفاده کنم و کلا فقط واسه دانشگاهه

نمیدونم
شاید شما هم همچین حسی دارید

همه اینا یه طرف
تنهایی هم طرف دیگه

رفیقامون هم که بعد از ازدواج دیگه محلمون هم نمیزارن
حس ازدواج هم نیست ( هم با خاطر مسائل مالی و هم به خاطر اینکه فکر میکنم به اون بلوغ فکری که میخوام نرسیدم )

راست میگی واقعا بی حالیم

new24

Registered User
لایک‌ها
300
من با اینکه دانشجو ام میتونم 300 در بیارم و خرج خودمو تا حدودی بدم
این شرایط در حالیه که پدر من به راحتی میتونه خرج 7 - 8 نفر مثله من رو بده
ولی من یه حس بدی توی این سن دارم که یکم نسبت به این قضیه عذاب وجدان دارم و فکر میکنم تبدیل به یه مفت خور شدم که بدون حمایت پدر و مادرم نمیتونم زندگی کنم
و به همین علته که از موندن توی خونه پدر و مادرم خجالت میکشم
حتی ماشینی که واسم گرفته رو دلم نمیاد واسه تفریح و گشت و گذار ازش استفاده کنم و کلا فقط واسه دانشگاهه

نمیدونم
شاید شما هم همچین حسی دارید

همه اینا یه طرف
تنهایی هم طرف دیگه

رفیقامون هم که بعد از ازدواج دیگه محلمون هم نمیزارن
حس ازدواج هم نیست ( هم با خاطر مسائل مالی و هم به خاطر اینکه فکر میکنم به اون بلوغ فکری که میخوام نرسیدم )

راست میگی واقعا بی حالیم
تا کی میخوای همینجوری باشی؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
تا کی میخوای همینجوری باشی؟

فکر میکنم دوران بی پولی و این حس و حال عجیب و مضخرف من یه روز سر میاد .
خدا رو چه دیدی ، شاید این بار قرعه به نام من افتاد .
فعلا باید دید بعد از دانشگاه چی میشه .
شایدم یه کوزه خریدم مدرکمو گذاشتم توش :D

بالا