• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آرشیو بر اساس نویسندگان وبلاگ

Mohammad Mahdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان

عرض کنم خدمتتون که یه سوال دارم.

اون هم این که من اگر بخوام آرشیو بر اساس نویسندگان داشته باشم در وبلاگ باید چی کار کنم؟

یه راه به نظرم رسید، اون هم این که در آرشیو موضوعی، هر دسته رو به اسم یک نویسنده بذارم و اون وقت خود به خود آرشیو موضوعی تبدیل به آرشیو بر اساس نویسنده می شه. امّا خوب... حتّی الامکان می خوام هر دو تا آرشیو موضوعی و نویسندگان رو با هم داشته باشم.

کسی می تونه کمکی به من بکنه؟

ممنون!
9.GIF

ads

Registered User
لایک‌ها
6
يادمه يه پلاگين توي بلغان تولز معرفي كرده بودم در مورد نويسندگان بود البته الآن يادم نمياد اين امكان رو داشت يا نه يه نگاه به آرشيو بلغات تولز بنداز.

Mohammad Mahdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ads :
يادمه يه پلاگين توي بلغان تولز معرفي كرده بودم در مورد نويسندگان بود البته الآن يادم نمياد اين امكان رو داشت يا نه يه نگاه به آرشيو بلغات تولز بنداز.
سلام
ممنون از این که جواب دادی.
بله! اون مطلب رو دیدم. امّا اون پلاگ این فقط می یاد و یه سری چیزها مثل آدرس سایت شخصی یا ایمیل نویسنده رو به نمایش می ذاره. مطالبی رو که نویسندگان در یک وبلاگ نوشتن، به ترتیب نویسنده لیست نمی کنه.
بازم ممنون از توجّهت!

Mohammad Mahdi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از azizaa :
ممنون.
اين جا رو ديروز كه روي اينترنت سرچ مي كردم, ديدم. اما راستش چيز زيادي دستگيرم نشد. يه جورايي مي گه كه مثلا احتياج به دست كاري توي قالب و هسته ي اصلي خود موبل تايپه كه فكر نكنم به زحمت ور رفتن و سر و كله زدن باهاش بيرزه, لااقل براي من. حالا براي آقاي آشفته كه ام تي فارسي مي كنن شايد كاري نداشته باشه!
15.GIF
يه راه حل ساده تر... يه چيزي كه راحت بشه بهش اعتماد كرد...

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
البته یه راه حل دیگه هم هست که بر اساس php کار می کنه ولی اونم به هر حال یه hack به حساب می آد. چیزی که مثل پلاگین تر تمیز باشه هنوز نداریم. البته همین David Rayners که لینک شو دادم یه ساله که وعدشو داده ولی هنوز خبری نیست. الانم بیشتر رو Workflow و MultiBlug کار می کنه.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از azizaa :
http://www.thegirliematters.com/tips/

نمی تونم لینک مستقیم بدم چون فیلتر شده! ولی توش یه راهنما داره واسه این کار.
آهان! تنكس. يه دو سه خط نوشته بودي! چرا پاك كردي ...
فك نكنم كلا به دردسرش بيارزه!

بالا