با سلام،
فروش اصلی این تاپیک انواع مستند های متنوع از شبکه های IMAX - BBC - BBC Farsi - Horizon - National Geographic - Discovery - History و ... هست که در کیفیت های ( Divx و DVD و HD ) موجوده.
محصولات زیر هم اضافه شدند:
محصولات گرافیکی - آموزشی - { حذف } - نرم افزار - زیورآلات جدید
به تدریج محصولات زیر هم اضافه میشه :
موسیقی های لایت - کتاب های pdf کمیاب و ....
قیمت هر دیویدی 500 تومان و حداقل سفارش 10 دیویدی میباشد.
دی وی دی خام مصرفی : پرینکو مشکی یا قرمز و سرعت رایت 6X میباشد.
بنا به درخواست دوستان فقط برای مستندها سفارش روی هارد هم پذیرفته میشود با شرایط زیر :
500 گیگ = 25000 تومن
1 ترا بایت = 50000 تومن
1.5 ترا بایت = 75000 تومن
2 ترا بایت = 100000 تومن
3 ترا بایت = 150000 تومن
خریداران تهرانی میتونند هم حضوری سفارششون رو دریافت کنند و هم با پیک بادپا.
سفارش سایر دوستان هم به صورت پست پیشتاز ارسال میشه.
دوستان یک سری مستندهای HD از شبکه های IMAX - BBC - National Geographic - Discovery - History به صورت آماده بر روی DVD های DataRight رایت شده که لیستشون رو در زیر آوردم.اگر کسی از این لیست چیزی بخواد هر DVD رو به قیمت 500 تومن تقدیم میکنم. توضیح اینکه DVD کاملا سالم و نو هستند و اکثرا کامل پر شدند.
مهمترين موردی هم که لازمه دوستان بدونند اينه که :
لیست مستندها شامل 2 بخش هست :
1. 1 فایل اکسل که تقریبا اکثر عناوین رو به همراه توضیحات مختصر + حجم یا تعداد دی وی دی و ... داره.
2. 3 تا فایل txt که تمام عناوین رو به طور کامل و دسته بندی شده به همراه حجم داره.
فقط توجه کنید که برای سریعتر شدن سفارشتون اول از فایل اکسل، مستند هاتون رو انتخاب کنید بعد برای وقتی که لیستتون رو میخواید بدید از توی txt ها عناوینی رو که میخواید کپی کنید و به من برسونید.
نحوهٔ سفارش لطفاً از طريق پيام خصوصی و یا ایمیل باشه و دقيقاً به اين ترتيب :
1- ليست درخواستی رو به همراه ایمیل و شماره تماس به صورت یک فایل txt ارسال کنید ( حالا یا از طریق پیام خصوصی یا از طریق ایمیل ).
2- تعداد نهایی دی وی دی ها و هزينه نهایی سفارش به همراه هزينه پست محاسبه و به شما اطلاع داده میشه.
3- بعد از اطلاع از هزینه ی سفارش و واريز پول این موارد رو ارسال کنید : شماره فيش واريزی ، نام ، نام خانوادگی ، تلفن تماس ، کد پستی 10 رقمی ، آدرس کامل پستی
4- ارسال بسته بین 1 تا 3 روز بعد از پرداخت شما می باشد.
این هم ایمیل و شماره تماس :
skenas007 [AT] yahoo [DAT] com
فکر کنم هرچی یادم بود گفتم سوالی بود همينجا بپرسيد در خدمتم
Last edited: