• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آرشیو موضوعی و لینک مطالب

babamjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو آرشیو موضوئی مووبل تایپ هر چی که در مورد اون موضوع باشه رو میاره مثلا ما یه موضوع ورزش درست کردیم حالا هر مطلبی که در مورد ورزش مینویسیم در قسمت آرشیو موضوئی ورزش نشون داده میشه حالا من میخوام ببینم آیا راهی است که در قسمت آرشیو موضوئی فقط آخرین پست مربوط به اون موضوع نشون داده بشه و بقیه پستهای مربوط به اون موضوع بصورت لینک در یه گوشه قرار بگیرن درست مثل صفحه اصلی که در اون میشه تنظیم کرد که چند پست نشون داده بشه و پستهای قدیمیتر و همچنین آخرین پست لینکشون در یه گوشه ای قرار میگیره
حسن انجام این کار اینه که اگه پستهای مربوط به یه موضوع خیلی زیاد باشن اونوقت لود کردن صفحه آرشیو موضوعی خیلی طول میکشه و خیلی حسنهای دیگه من خودم خیلی دنبال این گشتم ولی پیدا نکردم شاید یه پلاگین براش وجود داشته باشه کسی چیزی میدونه
ممنون از راهنمایی همه

mohammad57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمي دونم ميشه آخرين پست را كامل نشان داد و بقيه را بصورت لينك ولي مي دونم مي توني همش را بصورت لينك نشون بدي، تنها كاري هم كه بايد بكني اين هست كه تگ MTEntryBody را از قالب آرشيو موضوعي حذف كني. در ضمن مي توني لينك مطلب را بذاري با خلاصه مطلب به فرض 50 كلمه اول مطلب كه براي اين كار بايد تگ MTEntryExcerpt را به آرشيو اصافه كني و در صفحه تنظيمات وبلاگ هر چند تا كلمه كه مي خواي نشان بدي را وارد مي كني .

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
اره مي شه. فك كم اينطوريه.
با اين كد ها مي توني پست اخر رو به صورت كامل نشون بدي. داخل اين كدهاي مربوطه رو بذار

کد:
<MTEntries lastn="1" category="XXX">

</MTEntries>

براي ليست شدن تيتر ها هم همون كدهاس استاندارش رو بذار. كاري نداره!

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به خيلي راحت ميشه اينكار رو كرد.
براي اينكار مي تونيد به روشي كه امير عزيز نوشتند ابتدا تعداد پستهاي در صفحه رو مشخص كني مثلا مي تونيد به صورت پيش فرض براي تمامي آنها به صورت زير نشان دهيد:
کد:
<MTEntries lastn="N">
.......
..........
</MTEntries>
به جاي نقطه چينها به صورتي كه ميخواهيد متن نمايش داده بشه ميگذاريد و به جاي N تعداد پستهاي كه دوست داريد نمايش داده بشه رو انتخاب مي كنيد. سپس با استفاده از تگ زير پستهاي بقيه را به صورت لينك به نمايش مي گذاريد.
کد:
<MTEntries lastn="N" offset="M">
<a href="<$MTEntryPermalink$>">
<$MTEntryTitle$>
</a><br />
</MTEntries>
به جاي حرف M تعداد پستهايي كه دوست داريد به صورت لينك نمايش داده بشه بگذاريد.
مثلا اگر دوست داريد فقط 5 پست هر موضوع به صورت كامل نمايش داده بشه و بقيه به صورت لينك به جاي حرف N 5 بگذاريد و به جاي حرف M عدد 999 بگذاريد تا بقيه به صورت لينك نمايش داده بشه.

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
بله روش مشاهير درسته ... من هم از همين روش استفاده كرده ام ... :)

babamjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این تغیرات رو توی تمپلت تمپلت آرشیو موضوئی باید بدم دیگه درسته ؟

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از babamjan :
این تغیرات رو توی تمپلت تمپلت آرشیو موضوئی باید بدم دیگه درسته ؟
درسته بايد قالب مربوط به آرشيو موضوعي رو تغيير بدهيد.

babamjan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون صفحه درست شد ولی حالا میبینم که اون چیزی که من میخواستم نمیشه آخه اگه کسی روی لینکهای کنار منظورم لینک پستهای است که در گوشه قرار میگیره کلیک کنه به صفحه آرشیو تکی اون پست میره و از صفحه آرشیو موضوعی خارج میشه که من اینو نمی خوام عینی نمیخوام بیننده سایت از صفحه آرشیو موضوعی خارج بشه میخوام اگه روی یکی از لینکهای کناری کلیک کرد دوباره اون پست نمایش داده بشه وای لینکهای کنار آرشیو موضوعی هنوز باشه نمیدونم منظورمو درست بیان کردم یا نه به طور خلاصه میخوام لینکهای کناری بازدیدکننده رو به آرشیو تکی اون پست نبره نمیدونم همچین چیزی میشه یا نه

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
شايد بشه با فريم يه همچين چيزي درست كرد ...
ولي اصلا خوب نيست ... بيننده بره به آرشيو تكي كه بهتره! :)

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
بالا