• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آزاد تهران شمال یا قزوین (راهنماییییی)

ITstudio

Registered User
لایک‌ها
7
سلام٫
دوستان من تو کنکور آزاد کاردانی به کارشناسی کامپیوتر تهران شمال قبول شدم حالا می خواستم از دوستانی که به نحوی واردن بپرسم بین تهران شمال و آزاد قزوین کدوم یکی مدرکش معتبر تره چون تعریف قزوین رو زیاد شنیدم؟ و این که کدوم سطح علمیش بالاتره؟
و سوال آخر این که من انتخاب دومم قزوین بوده آیا راهی هست که اون جارو برم؟!
با تشکرات فراوان از همه دوستان پی تی

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
بستگی به محل منزلتون داره اگر تهران و کرج هستید واقعاً اشتباه محض که بخواید برید قزوین. اونقدرها هم که می گن تعریفی نیست.

ITstudio

Registered User
لایک‌ها
7
شما تجربه تحصیل در اون جارو داشتین؟ من که خیلی تعریفشو شنیدم میگن اکثر اساتید دکترن!

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
شما تجربه تحصیل در اون جارو داشتین؟ من که خیلی تعریفشو شنیدم میگن اکثر اساتید دکترن!

این سئوال رو سعی کنید جوابشو رو پیدا کنید (مثلا بروید خود آن دانشگاهها) که در واقع ملاک مهمی برای ارزیابی آن دانشگاه محسوب میشه.
میزان قبولی هر کدوم در ارشد چقدر است؟ (یعنی چند در صد از دانشجویانشون در ارشد قبول می شوند؟)

Last edited:

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3

بنده تجربه تحصیل تو تهران مرکز و کرج رو دارم ولی چند تا از اقوام و دوستان که اونجا تحصیل می کنند می گن اساتیدش خوب هستند ولی دیگه زیادیم اسم در کرده.کمااینکه شما تو رتبه بندی دانشگاه آزادها هم ببینید بعد از کرج و تهران جنوب , قزوین در رتبه 3 4 قرار داره. در کل این چند تا دانشگاه آزاد تهران و کرج و قزوین اکثراً هیئت علمی خوبی دارند پس بیهوده به هوای اساتید خوب تا قزوین نرید. در ضمن چند تا از دوستانم هم که اونجا می تحصیل می کنند افسوس می خورند که چرا قزوین رفتند به دلیل مسافتش. ( و در کل هم آخرش دانشگاه آزاده دیگه تهران و قزوین و زاهدان نداره;) )
موفق باشید

Last edited:
بالا