• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آسان ترین روش دریافت گیفت کارت رایگان گوگل پلی و اپ استور یا جم کلش اف کلنز(جم رایگان clash of clans

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
کسب امتیاز به ازای بازدید روزانه و نرم افزار تغییر ایپی جدید با برنامه های زیاد و امتیاز بالا اضافه شد.
برای دریافت نرم افزار تغییر ایپی به ایپی امریکا پ خ بدید.

freemyapps.jpg

ممکنه خیلی از دوستان برنامه free my apps رو بشناسن برای اون دسته از دوستانی میگم که اشنایی ندارن این برنامه امتحان خودشو پس داده و خیلی ازدوستانی که از این برنامه استفاده کردن به راحتی گیفت کارت خودشونو دریافت کردن و جم رایگان برای بازی کلش ( clash of clans ) به دست اوردند.
با این وضعیت امکان خرید کارت های فروشگاهایی مثل گوگل و امازون برای کاربرای ایرانی بسیار مشکله امروز با برنامه ای که بهتون معرفی میکنم میتونید با کمی صبر و تحمل این کارت ها رو رایگان بدست بیارید.
روش کار به این صورته که با نصب نرم افزار های اسپانسر که برنامه بهتون میده یه امتیاز بدست میارید وقتی امتیاز به حد مشخصی برسه میتونید کارت هدیه تون رو دریافت کنید.به ازای هر معرف هم 200 امتیاز میگیرید.
برا دانلود لینک زیر رو با گوشی یا تبلت تون باز کنید و برنامه رو از گوگل پلی یا هر مارکت دیگه دانلود کنید.(برای گوگل پلی چون اجازه دانلود از ایران نمی ده ایپی تون رو با برنامه های تغییر ایپی مثل تغییر بدید.)

Download FreeMyApps

روش استفاده از این برنامه سادست ولی برای تفهیم بهتر توضیح میدم

استفاده از Free My Apps

برای کار با این برنامه باید کارای زیر رو انجام بدید:

در ابتدا ازتون میخواد که با اکانت ف.ی.س.ب.و.ک وارد شوید تا امتیاز های کسب شده ذخیره بشن
بعد برنامه های اسپانسری رو نشون میده و کنارش امتیازی که با نصب نرم افزار بدست میارید هم مشخصه
کافیه رو برنامه مورد نظر کلیک کنید تا okay بیاد
بعد از اکی کردن برنامه ازتون میخواد یه مرورگر رو انتخاب کنید
بعد که انتخاب کردید کاملا اتوماتیک ازتون میخواد وارد گوگل پلی بشه برای دانلود برنامه
بعد از دانلود برنامه کافیه اون رو 30 ثانیه اجرا کنید بعد از اون میتونید برنامه رو پاک کنید وقتی دوباره freemyapps رو اجرا کنید
میبینید امتیازش رو به شما داده
یه نکته دیگه هم که جا داره بهش اشاره کنم دقت کنید جلوی هر برنامه نوشته چجور امتیاز بهتون میده اکثرا برنامه ها با دانلود و اجرای 30 ثانیه کایه بعضی هاشون لازمه تا مرحله مثلا3 بری و...
وقتی امتیازات لازم رو بدست بیارید میتونید کارت هدیه خودتون رو دریافت کنید.برای کارت هدیه 10 دلاری گوگل یا امازون یا ایتونز به 3000 امتیاز نیاز دارید

Last edited:

Vampire Retire

Registered User
لایک‌ها
113
سلام
چرا من لوگین که میشم تو فیسبوک و بعدش ok رو میزنم بر میگرده تو برنامه ولی انگار هیچی نزدم و همون صفحه دوباره میاد و برنامه ها و آفر ها و جایزه ها هم نمیاد

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
چرا من لوگین که میشم تو فیسبوک و بعدش ok رو میزنم بر میگرده تو برنامه ولی انگار هیچی نزدم و همون صفحه دوباره میاد و برنامه ها و آفر ها و جایزه ها هم نمیاد
سلام
شاید توی لوگین گیر می کنه
با surf easy امتحان کنید.

Vampire Retire

Registered User
لایک‌ها
113
نه کامل لوگین میشه
برای بقیه مشکلی نیست مثلا app bounty ولی این freemyapps اینجوریه
surf easy چیه ؟ چیز شکن ؟ اگه چیز شکنه خودم یکی دیگشو فعال کرده بودم و میگم فقط freemyapps اینجوریه برای من

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
نه کامل لوگین میشه
برای بقیه مشکلی نیست مثلا app bounty ولی این freemyapps اینجوریه
surf easy چیه ؟ چیز شکن ؟ اگه چیز شکنه خودم یکی دیگشو فعال کرده بودم و میگم فقط freemyapps اینجوریه برای من
یه بار برنامه رو clear data کن دوباره امتحان کن ببین درست می شه من که رو چند تا گوشی نصب کردم مشکلی نداشتم

Soheil.ptc

Registered User
لایک‌ها
96
خوب موقعه برداشت این برنامه بن نمیکنه بخاطر استفاده از چیزپی ان ؟

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
دوستانی که گیفت کارت شونو گرفتن اینجا اعلام کنن لطفا

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
برای گوگل پلی چون اجازه دانلود از ایران نمی ده ایپی تون رو با برنامه های تغییر ایپی مثل Surfeasy تغییر بدید.

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
کسب امتیاز به ازای بازدید روزانه و نرم افزار تغییر ایپی جدید با برنامه های زیاد و امتیاز بالا اضافه شد.
برای دریافت نرم افزار تغییر ایپی به ایپی امریکا پ خ بدید.

بالا