• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با روش تهیه‌ی تارت توت فرنگی با بادام

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,733
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
مخلوط بادام و توت فرنگی این تارت را بسیار خوشمزه و مطبوع می‌کند، با ما همراه باشید...
15166142711491104215416712374151549511193.jpg
مواد لازم برای تهیه نان:
آرد 170 گرم

نمک نوک انگشت

کره 75 گرم



مواد لازم برای تهیه کرم:
مربای تمشک یا توت فرنگی 170 گرم

کره 110 گرم

شکر 110 گرم

بادام رنده شده 110 گرم

تخم مرغ 3 عدد + یک عدد زرده تخم مرغ

عصاره بادام 1 قاشق چای‌خوری

بادام پوست کنده ورقه شده به میزان لازم

خامه برای سرو



روش تهیه:
* آرد و نمک را با هم مخلوط کنید و همراه با کره، خوب ورز دهید تا یکدست شوند.

* به مقدار کافی آب یخ به آن‌ها اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا ترکیب به صورت خمیر صاف و یکدستی دربیاید.

* خمیر را ته ظرف بلندی پهن کنید و سپس آن را به مدت زمان لازم، تقریباً حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

* دمای فر را روی 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

* روی نان را با لایه ضخیمی از مربا بپوشانید.

* کره را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود و عطر مطبوع آن پراکنده گردد.

* شکر و بادام رنده شده و تخم‌مرغ‌ها و عصاره بادام را با هم مخلوط کنید.

* سپس کره داغ را به آن‌ها بیفزایید و آن قدر به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.

* مواد را روی مربا بریزید.

* تارت را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید و خودش را بگیرد.

* بعد از گذشت 25 دقیقه از زمان پخت، می‌توانید بادام‌های خرد شده را به طور یکسان روی سطح تارت پراکنده کنید و سپس آن را دوباره داخل فر قرار دهید تا بادام‌ها هم کمی در فر پخته و تیره رنگ شوند.

* ظرف را از فر بیرون بیاورید و بعد از مدتی، تارت گرم را همراه با خامه سرو نمایید.

نوش جان!
 
بالا