• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با روش تهیه کیک نارگیلی باقلوا

behnam 1375

Registered User
تاریخ عضویت
6 آگوست 2013
نوشته‌ها
2,733
لایک‌ها
1,298
محل سکونت
Sky God
مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی باقلوا

پودر شکر 400 گرم

آرد گندم 120 گرم

تخم مرغ چهار عدد

پودر نارگیل 180 گرم

وانیل نصف قاشق چای خوری

روغن مایع 200 گرم

بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری

گلاب 130 گرم

پودر هل یک قاشق مربا خوری



با این مقدار مواد لازم به اندازه 100 تکه ”‌ باقلوا“ خواهیم داشت.


همزن برقی و گاز فر دار، 180گرم پودر نارگیل (معادل سه پیمانه)

202527111995721821424618423987223165140182.gif
175169973223751109225143150144183891427081.gif

جمعاً 400 گرم پودر شکر نیاز می‌باشد (یک و نیم پیمانه پودر شکر معادل 200 گرم برای شربت باقلوا و یک و نیم پیمانه پودر شکر معادل 200 گرم برای کیک باقلوا نیاز می‌باشد)، 130 گرم یا حدود یک پیمانه گلاب

3921926762401711882537238538521832487.gif
200195997215720786163154193768418024813821.gif

نصف قاشق چای خوری وانیل، دو قاشق مرباخوری بیکینگ پودر

150729919691101125824411422616115473424.gif
61927525152204671251241921771241464226191.gif

یک قاشق مربا خوری پودر هل، دویست گرم روغن مایع (حدود دو فنجان یا یک پیمانه)

6950039604816772174962031892245924387.gif
79129814754186521307011246761723251203.gif

120 گرم آرد گندم (حدود 6 قاشق غذاخوری سرپر معادل یک پیمانه)، چهار عدد تخم مرغ

1742761511821321271582531811289169917434.gif
1227792162532092848127127194771291934645.gif

طرز تهیه کیک نارگیلی باقلوا
چهار عدد تخم مرغ، یک و نیم پیمانه پودر شکر (200 گرم) و نصف قاشق چای خوری وانیل را با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کف کند. بعد پودر نارگیل را اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم.

20130424121750593_11.gif

200 گرم روغن مایع را اضافه کرده، هم می‌زنیم. بعد یک پیمانه آرد (120 گرم) را با دو قاشق مربا خوری بیکینگ پودر مخلوط کرده، کم کم به مایه کیک اضافه می‌کنیم و با یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه کیک باقلوا آماده شود.

20130424121750640_12.gif

ته یک سینی با لبه های یک سانتی متری را کاغذ روغنی انداخته، روی آن را کمی چرب می‌کنیم و مایه کیک را روی آن می‌ریزیم. بعد یک قاشق مرباخوری پودر هل را با الک روی آن می‌پاشیم.

20130424121750734_13.gif

فر را از نیم ساعت قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد (تقریباً حرارت متوسط) روشن کرده، سینی را در طبقه وسط فر برای مدت 30 دقیقه می‌گذاریم. بعد فر را خاموش کرده، در فر را می‌بندیم تا کیک برای 20 دقیقه دیگر در فر بماند و روی آن ترد و طلایی شود.

20130424121750859_14.gif

سینی را از فر درآورده تا سرد شود. بعد آن را به صورت لوزی برش می‌زنیم. 200 گرم شکر را با 130 گرم گلاب مخلوط کرده، جوش می‌آوریم. شربت درست شده را داغ داغ روی باقلواها می‌ریزیم تا کیک نارگیلی باقلوا آماده شود.

20130424121750906_15.gif

باقلواهای آماده شده را در یخچال گذاشته تا سرد شود و آماده پذیرایی شود.

20130424121750953_16.gif

نوش جان


20130424121750984_17.gif
 
بالا